MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500730 – VLAANDERENS SCHANDAARD (AVV-VVK) LULT NU ‘ALLES VOOR DE ANDEREN-ALLEMAAL VOOR MEKKA’

    **

    DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021

    PULP-PRS REGIME EN JA-KNIK –TV, TROUWE hielenlikkers VAN

    DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE ZELF-VERNIETIGiNG…..

    *

    INLEIDING: EIGEN MENING.

    OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

    INSPIRATIE- BRONNEN

    *

       Vlaams Belang

    @vlbelang

    *

    We hebben in Vlaanderen geen nood aan meer asielzoekers centra, maar aan minder asielzoekers. Toon eindelijk moed én steun de burgemeesters die zich verzetten tegen deze immigratie-invasie!

    500730 – VLAANDERENS SCHANDAARD (AVV-VVK) LULT NU ‘ALLES VOOR DE ANDEREN-ALLEMAAL VOOR MEKKA’

    *

    I N H O U D

    Niet langer een Kruiskop op de IJzerblakte in Kaaskerke, maar De Halve Maan. Zijn o,nze IJzerjongens dan voor niets gesneuveld? Of i tegendeel voor het verkeerde vaderland…..

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    GIDSLAND IS WEG KWIJT

    *

    Nederland is ook niet meer het ‘gidsland’ dat het geweest is. Premier Rutte mag dan al eens gezegd hebben dat Nederland geen tweede België mocht worden*, hij zit ook al voor de tweede keer op rij met een regeringsvorming die niet wil lukken. En daar houdt het niet mee op. Vorige week was er weer een lichte aardbeving in Groningen, een gevolg van de gaswinning aldaar, die men ondertussen besloten heeft af te zullen bouwen. Dit laatste heeft niets te maken met de mondiale klimaatproblemen, maar gewoon met het feit dat de aarde er verzakt en heel wat gebouwen al serieuze schade hebben opgelopen.

    Ook zakelijk gaat het Nederland niet meer voor de wind. Na de levensmiddelengigant Unilever (Dove, Planta, Ola, Knorr, Calvé e.d.) heeft nu ook de olie- en gasreus Royal Dutch Shell aangekondigd dat het een volledig Brits bedrijf gaat worden, niet meer half Brits/half Nederlands en dat het zijn hoofdzetel verhuist van Den Haag naar London. Net als bij Unilever al gebeurd is, krijgt Shell in de UK dan een Brits statuut, waardoor het de Nederlandse dividendenbelasting van 15% ontwijkt. Die geldt sinds de Brexit in de UK niet meer voor buitenlandse beleggers. Als het doorgaat zal ook de titel ‘Royal Dutch’ uit de firmanaam wegvallen. In de ontslagnemende Nederlandse regering is het nu alle hens aan dek om te proberen die dividendenbelasting alsnog te schrappen. Vraag is maar of het al niet te laat zal zijn, want daarover is reeds en 2018 vruchteloos gediscussieerd in het Nederlandse parlement. Royal Dutch Shell is een van de 20 grootste privébedrijven ter wereld en haalde zelfs in het coronajaar 2020 nog een omzet van 180 miljard dollar. De honderden miljoenen die het bedrijf jaarlijks aan belastingen betaalt zullen voortaan waarschijnlijk naar de Britse schatkist vloeien i.pl.v. naar de Nederlandse.

    *Die uitspraak deed Rutte enkele jaren geleden, waarbij hij zich baseerde op het feit dat er in België geen hoofdkwartieren meer zijn van grote zakelijke wereldspelers, alleen nog filialen.

    *

     *

     Wat nu, Gérard!?

    En zeggen, dat de Weledele Heer Platzak Rutte altijd al de pretentie gehad heeft om ooit, liefst gisteren al, een Groot Europees Leider te worden. Waarbij onze Sjieke Sjarel als een bloemzak vol kaf aan de klant zou geschoven worden. Op zijn plaats gezet, laten we maar zeggen, daar waar hij thuishoort, bij het andere Blauw Afval. Zie verder bij ‘de rubriek over de ACHT LEUGENS van DE SCHANDAAD.

    Méér zelfs, voor Rutte zou het dadde van de EU woorden, of grote Baas bij….Shell, dat nu helaas foetsie is.

    Hallo, Geert Wilders!

    Wanneer ga je er nu eindelijk eens op los?

    Of wacht U wellicht op versterking uit de Vlaanderen?

    Even geduld, want nu kan het rap gaan.

    Nog 6 dagen, en dan krijgen we een ontketende Tom Van Grieken aan het woord op de Jaarvergadering van DOORBRAAK.

    Het zullen nagels met koppen moeten zijn, met schaduwen in elke richting, weerszij de landsgrens die we misschien eindelijk zullen kunnen uitvegen.

    De Vrije Herenigde Republiek der Lage Landen, samen onderweg naar een addendum op de Brexit?

    *

    (Get) Digitalia

    BEDRIJVEN MOETEN MELDEN WIE CRUCIAAL IS OP WERKVLOER

    Vanaf volgende week moeten mensen verplicht vier dagen per week thuiswerken.

    ©Tim Dirven

    *

    17 november 2021 22:27

    *

    Bedrijven moeten via een nieuw online register bij de federale overheidsdienst Sociale Zaken melden hoeveel werknemers ze een uitzondering willen geven op de thuiswerkplicht.

    De werkgeversorganisaties reageren ontstemd op de nieuwe verplichte thuiswerk regeling om de coronapiek te tackelen. De federale en de regionale topministers beslisten op een Overlegcomité over de coronaregels dat thuiswerken tot 13 december vier dagen per week verplicht is, daarna wordt het drie dagen.

    De werkgevers kunnen zich daar niet in vinden. Zeker omdat ze een week geleden nog met een eigen corona protocol naar buiten kwamen. Ze zouden zelf maximaal thuiswerk opleggen waar dat kon. Waar toch personeel nodig zou zijn, zouden ze heel strikte coronaregels hanteren. Nu wordt thuiswerk toch verplicht.

    Online register

    Nog luider klinkt hun kritiek op de invoering van een systeem om te controleren of bedrijven zich aan het verplichte thuiswerk houden. In een online register moeten ze ingeven hoeveel mensen op een bepaalde locatie werken en welk personeel onmogelijk kan thuiswerken. Bedrijven die zich niet aan de thuiswerkplicht houden, riskeren sluiting.

    Dries Bervoet

     

    *

    *

    Eindelijk worden de maskers afgeworpen. Maar zullen ons nu eindelijk de schellen voor de ogen wegvallen?

    Deze wel haast niet-toevallige pandemie die ons is overkomen, was dus het gedroomde voorwendsel om de Macht tot in detail in handen te krijgen. Eerst laten aanmodderen, om er vervolgens met een haast Sovjet-systeem bij te sleuren.

    Verplichte inenting voor iedereen? Dakanie, jaren lang nie, want tegen de Allerheiligste Vrijheid van Religie en van Mening.

    Afkkerstan loert om de hoek…

    Dat VERPLCHTE online register is de strop om de nek van de economie maar meteen ook de bevestiging van de Almacht der Syndicaten. De carrière zakkenvullers die alleen zichzelf vertegenwoordigen.

    Een toezichthoudende door-en-door corrupte ‘Overheid’, die, onder een soort van Vlaams-Onvriendelijkheid, de touwtjes trekt.

    Weeral een bundel bliksemschichten die straks op 24 November TVG als vanzelf in de schoot vallen.

    Wat met tele-werk voor kuisvrouwen? Voor onderhoudspersoneel? Voor ziekenverzorging? Voor gevangenis personeel, zodat die de mooiste vrouwelijke gedetineerden bij zich thuis kunnen bewaken? Voor brandweerlui? Voor de weelderig bloeiende prostitutie?

    Enfin, straks ziet men het bos niet meer door de bomen en groeit er gras op onze snelwegen, terwijl de N.M.B.S. overkop gaat of in Britse handen geraakt….

    Het massaal hamsteren geniet dus een mooie toekomst…

    *

    *

    Breaking News

    **

    De 8 leugens van Zelfa Madhloum en haar vrienden van De Standaard

    17 november 2021 De Ziel

    *

    Storm op zee! Storm op zee! Zelfa Madhloum stopt ermee!

    e Standaard publiceerde vandaag in het groot, het lang en het breed het einde van Zelfa Madhloum als woordvoerder van de Open Vld. En alsof De Standaard nooit van clickbait heeft gehoord, trekt ze een lade racistische messen open om het ontslag van Madhloum te linken aan ‘beledigingen’ en ‘racisme’.

    De tranen wellen op bij het lezen van de titel van het artikel…

    Eens is het genoeg met de beledigingen.

    Na anderhalf jaar vertrekt Zelfa Madhloum als woordvoerster

    van Open VLD. Ze bedankt voor de dagelijkse racistische bagger.”

     

    In het artikel wordt een molensteen gegooid naar een ‘omstreden satirische website’, ‘tScheldt dus, die volgens de gesubsidieerde woke-redactie van De Standaard het architecturale rolmodel is voor alle rioleringswerken in en rond Antwerpen. Wie het artikel in De Standaard onbevangen leest zou kunnen begrijpen dat ‘tScheldt de oorzaak is van het ontslag van Zelfa Madhloum.

    Onmiddellijk werd het artikel van De Standaard gevolgd door parasitaire tweets van andere ‘journalisten’ die boos met de vinger wijzen naar ‘tScheldt als oorzaak van het verdwijnen van weer een gekleurde vrouw van het politieke toneel. Een van die parasieten kent U, het is Bruno Struys, de voorzitter van de “We Love IS”-club in Vlaanderen en daarnaast ook ‘journalist’ bij De Morgen.

    We willen hierbij even de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ zetten.

    Wij doen namelijk iets wat De Standaard en De Morgen al lang niet meer doen wegens vastgeslibd in het vet van de hen door de overheid toegeworpen subsidie biefstukken. Wij gaan snuisteren in de gesprekken achter de schermen. Wij gaan achteloos op café en babbelen met de een en de ander. Wij gaan buiten roken met de verworpenen der aarde. Wij gaan ‘s nachts in de morsige stad grapjes maken met chauffeurs die op hun bazen staan te wachten. Wij gebruiken aftandse afluisterapparatuur van Russische makelij in kabinetten van politieke partijen. Wij kennen meer toiletdames dan dat we vrienden hebben.

    arom, laat U niets wijsmaken.

     

    Zelfa Madhloum gaat helemaal niet weg bij de Open Vld wegens ‘beledigingen’ en wegens ‘racisme’.

    Zelfa Madhloum gaat weg omdat ze niet functioneert in de toxische omgeving van de Open Vld.

    En dat heeft niets met ‘tScheldt te maken.

    Maar alles met Zelfa Madhloum zelf. en reconstructie volgens 8 leugens…

    Leugen 1

    Zelfa Madhloum werd de Open Vld binnengeloodst door Bart Somers. De man die ook op succesvolle wijze Sihame El Kaoukibi binnenloodste. Vervolgens werd Zelfa als een stukje hotelzeep gedeeld tussen Bart Somers en Egbert Lachaert. Lachaert, de Open Vld kanalen én Zelfa herself, presenteerden Madhloum als ‘serial entrepreneur’. Dat stond goed in die tijd. Want de Open Vld had nog zo’n serial goudhaantje: inderdaad Sihame El Kaouakibi. Ook zij werd bij de partij van de ondernemers geportretteerd als ‘serial entrepreneur’. Van Sihame weten we ondertussen dat ze een ‘serial gefailleerde’ is. Een journalist van ‘tScheldt, verschoning, een schrijver bij ‘tScheldt (volgens de Vlaamse Vereniging van Journalisten, VVJ, is ‘tScheldt geen journalistiek) die overdag een topjob heeft maar ‘s avonds de dingen des levens googelt ter ontspanning, googelde Zelfa Madhloum na haar intrede als woordvoerder om te zien hoe ‘serial’ Zelfa wel niet was. Deze auteur vond uit dat Zelfa Madhloum helemaal geen ‘serial entrepreneur’ was zoals ze beweerde. Ze zat samen met haar man in 1 bedrijf. In ons woordenboek zijn mensen die zichzelf ‘serial entrepreneur’ noemen, maar slechts actief zijn in 1 bedrijf XXXXXXXXXXXXXXXX (mogen we niet meer publiceren van de rechter, maar het komt neer op ‘jokkebrokken’)

    Leugen 2

    Zelfa Madhloum werd door Egbert Lachaert naar voor geschoven als woordvoerder. Eerst van zichzelf, later van de hele partij Open Vld. Een woordvoerder wordt verondersteld enige communicatieve vaardigheden te hebben, niet? Bovendien werd Madhloum voorgesteld als een bijzonder succesvolle onderneemster! Dat vloekte allemaal wel heel erg met wat Zelfa Madhloum deed met de website van haar ‘succesvolle’ bedrijf. Deze website stond namelijk op het moment van haar intrede als woordvoerder voor een groot deel in het Lorem Ipsum Latijn. Een succesvol bedrijf en een communicatieve experte met een website die in het klad-Latijn staat? Zal wel. Noch Zelfa, noch de Open Vld hadden eraan gedacht dat een ‘omstreden satirische website’ wel eens wat verder zou kijken, dan wat ze gewoon zijn van de Regimepers die uit de handen van de Open Vld eet alsof ze een loopse hond is die een liberale reu krijgt aangeboden.

    Leugen 3

     Op de website van haar formidastische bedrijf pakte Zelfa Madhloum uit met 5 getuigen die allemaal in grote ‘quotes’ getuigden hoe fantastisch het was om samen te werken met haar ‘bedrijf’. ‘tScheldt zocht de 5 getuigen op. Ze bestonden niet. Ze waren fake. Hoe noemen we iemand die valse getuigenissen publiceert om goed voor de dag te komen? Inderdaad XXXXXXXXXXXX (mogen we niet meer schrijven van de rechter, maar het komt neer op ‘jokkebrok’). Het zal U niet verwonderen dat de website vandaag weg is, en vooral de valse getuigenissen.

    Leugen 4

     ‘tScheldt ontving berichten dat de keuze van Lachaert voor Zelfa Madhloum helemaal niet gedragen werd door vele mensen binnen de partij. Vooral niet de club rond Karel De Gucht. Vandaar dat Madhloum eerst de persoonlijke woordvoerder was van Egbert Lachaert en niet van de partij. Nog voor ‘tScheldt ooit iets publiceerde over Zelfa Madhloum was Madhloum al een gaste in… De Standaard waar ze zonder weerwoord ongegeneerd Karel De Gucht mocht beledigen en voor het blok zetten. Terwijl ze nog niets betekende viel Madloum met de voeten vooruit de oude liberalen aan. Titel in De Standaard: “Zelfa Madhloum tackelt het oude liberalisme”. Meer nog, Madhloum is al heel haar leven op zoek naar BV-status. Zo zei ze tegen De Standaard: ‘Marc Coucke moet me dringend bellen’. U leest het verslag HIER.

     

    Dat Madhloum nu haar functie als woordvoerder neerlegt heeft niets met racisme te maken zoals De Standaard suggereert maar met het feit dat het vertrouwen in Madhloum binnen de partij helemaal zoek is en ze er niet meer kan functioneren. We weten uit betrouwbare bron dat een aantal Open Vld zwaargewichten ronduit zegt dat Madhloum alleen maar geïnteresseerd is in zichzelf, en van een job als woordvoerder geen kaas gegeten heeft. Vreemd dat De Standaard deze stemmen niet laat horen. Ook het feit dat Madhloum voortdurend en in alle omstandigheden de racisme-kaart trekt, werd haar niet meer in dank afgenomen.

    Leugen 5

     ‘tScheldt publiceerde een foto van Zelfa Madhloum in chador, een Islamitisch kleed. De Regimepers en Zelfa Madhloum vielen over elkaar heen om als eerste ‘tScheldt te kunnen beschuldigen van racisme. Vreemd. Zelfa Madhloum had in verschillende media verklaard dat haar hart in de eerste plaats in Irak ligt. (Die zinssnede noopte ‘tScheldt tot de bedenking waarom ze dan in de Vlaamse politiek stapte, oei racisme!). Madhloum kreeg in het verleden al steun van de VRT om een documentaire te maken terwijl ze op zoek ging naar haar roots in Irak. Tijdens die reportage trok Madhloum zo’n chador aan. ‘tScheldt publiceerde die foto. Een factcheck van de VRT beweerde dat Zelfa de chador alleen had aangedaan om naar een moskee te gaan en dat ‘tScheldt de foto uit haar context trok. Bizar want de foto kwam uit een reeks waarin Madhloum trots poseerde in een woestijnlandschap. Geen moskee te zien. De foto’s kwamen ten andere gewoon uit… de Gazet Van Antwerpen. Veel klachten wegens racisme zal de Gazet Van Antwerpen niet ontvangen hebben.

    Leugen 6

     In elke krant jeremieerde Zelfa Madhloum dat ‘tScheldt haar thuisadres had gepubliceerd met een foto van kinderspeelgoed op. Ze insinueerde dat ‘tScheldt op de loer was gaan liggen voor haar huis om haar en haar kinderen te observeren en haar privé-gegevens te openbaren. Haar leugen is grotesk. De auteur van ‘tScheldt die op zoek was naar haar ‘seriële’ bedrijven googelde het adres van haar enige bedrijf en zocht dat adres op op Google Streetview. Wat blijkt? Het adres van het bedrijf van Madhloum staat bij haar thuis en op Google Streetview zag je anderhalf jaar geleden een gele kindertractor voor de deur staan. Dat noopte ‘tScheldt tot een grapje. De klanten van het ‘succesvolle’ bedrijf van Madhloum moeten blijkbaar tot bij haar thuis komen en moeten dan voor de voordeur een gele kindertractor passeren. Wij kennen weinig succesvolle bedrijven waarbij een gele kindertractor voor de deur staat. ‘tScheldt heeft nooit het huis van Madhloum gefotografeerd. Het gaat hier om een beeld van Google Streetview. Als een ‘toponderneemster’ als Zelfa Madhloum ervoor kiest haar bedrijf bij haar thuis te vestigen en het kinderspeelgoed aan de deur laat rondslingeren dan moet ze niet verwonderd zijn dat er al eens gelachen wordt met deze publieke informatie.

     

    Leugen 7

     Egbert Lachaert en Zelfa Madhloum fulmineren voortdurend over ‘tScheldt en brengen in dezelfde zin steeds het woord ‘doodsbedreigingen’ naar boven. Dat zegt meer iets over hen dan ‘tScheldt. Op geen enkele wijze heeft ‘tScheldt Zelfa Madhloum bedreigd. ‘tScheldt doet aan satire, en staat een geweldloze lachende samenleving voor. Het is echter een taktiek van leugenachtige mensen om de macht die ze hebben te misbruiken en een medium dat hen niet zint te linken aan strafrechtelijke feiten. De huiszoekingen, inbeslagnames van tientallen bronnen en arrestatie bij ‘tScheldt bewijzen dat het gevaar niet bij ‘tScheldt ligt maar bij lieden als Lachaert en Madhloum.

    Leugen 8

    Het lelijke eendje. Los van ‘tScheldt kan Zelfa Madhloum terug gevonden worden in talrijke artikels en beeldopnames. Er is één rode draad in al haar publieke optredens. Zelfa is ALTIJD het slachtoffer van beledigingen en racisme. Of het nu is als onderneemster, als woordvoerder, als moeder, als scheidsrechter, ALTIJD moet het gaan over beledigingen en racisme. Op gevaar van eigen leven durven wij hier te stellen dat Zelfa Madhloum het rolmodel is van een wrang soort ‘excuusracisme’ dat goed valt in de Regimepers en in sommige rechtbanken. De waarheid evenwel is vaak anders gekleurd dan ze gekleurd wordt.

    Illustratie: Zelfa Madhloum zoals geportreerd in de Gazet van Antwerpen in 2013 (dwz de tweedelige foto stond op exact deze wijze in de Gazet van Antwerpen)

     

     

    Een lang en eentonig verhaal waarin nichtnas wijze levenslessen voorkomen. Zoals We Love IS” in DE MIRGEN van Bart Zeekhout.

    Waarheen kazakdraaier Somers?

    Waarheen Kreltje De Klucht?

    De weg nar de dieperik; nadat de straâsten aa jet licht zijn gekomen?

    (Get) Digitalia)

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Wat blijft er tenslotte in de hoofden van de gewone Burger nog over van de vroegere spreekwoordelijke ‘Staatsdragende’ Partijen?

    Er is zelfs geen ‘Staat’ meer, buiten een allegaartje flierefluiters en wijventoekers…

    De vraag over dat ‘Staatsdraen’ is een zeer eenvoudige vraag, die met een zuchtje en een traantje rap zal opgelost zijn…

    De vuren branden.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!