MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-11-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500725 – ALS DE BOOG TEVEEL GESPANNEN STAAT, KNAKT DIE

    .

      

    ZONDAG 14 NOVEMBER 2021

    PULP-PRS REGIME EN JA-KNIK –TV, TROUWE hielenlikkers VAN

    DE RATTENVANGER VAN HAMELN: RECHT NAAR DE ZELF-VERNIETIGiNG…..

    *

    INLEIDING: EIGEN MENING.

    OVERGENOMEN TEKSTEN ZIJN

    INSPIRATIE- BRONNEN

    *

    500725 – ALS DE BOOG TEVEEL GESPANNEN STAAT, KNAKT DIE

    *

    I N H O U D

    Maar dergelijk schiet- of werktuig kan, in voorkomend geval, best totaal vervangen worden.

    *

    De slechte delen worden aan de kant gegooid, en met wat knip- en plakwerk kan er opnieuw gewerkt worden met – Vlaaamse - zege-bogen. Zoals in ‘de Lage Landen’ gedurende de Gouden Eeuwen van zowel het Bourgondische Rijk in de jaren 1300-1400 als het Rijk van Keizer Karel V 1500-1700..

    Men hoeft geen Geschiedkundige meer te zijn om hierover na te denken en op te zoeken via Google, speurend naar exacte gegevens….

    Hoeruit zal trouwens op een schandalige manier blijken, doe Vlaanderen, sedrt de vele Franse rtooftochtenn doorheen onze rijke Gewesten, er steeds gekakter is van af gekomen. Mrt als pointe, de zogenaamde Onafhnajelijkheid dedert 1830.

    Komy daarbij, dat De Tijd voorgped voorbij is, waarbij men de Burger zomaar van alles kon wijsmaken. Feiten zijn en blijven feiten. Het IS zo en niet anders….

    C’’st comme ça!!!!!

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    EEN VLAAMSNATIONALE MINDERHEIDS REGERING ?

    *

    Mijnheer Lachaert is boos. De Open-VLD voorzitter neemt het niet dat Zuhal Demir de vergunning voor een nieuwe gascentrale in Vilvoorde heeft geweigerd en dit zonder voorafgaandelijk met de coalitiepartners in de Vlaamse regering gesproken te hebben. De man heeft gelijk, ware het niet dat Zuhalleke juist hetzelfde heeft gedaan wat de heer Lachaert deed tijdens de laatste voorzittersverkiezing van zijn partij. Toen heeft hij geen coalitiepartners, maar zijn eigen blauwe achterban voor de gek gehouden en kazak gedraaid. Veel erger vind ik dat dan wat Demir nu gedaan heeft. Die had ook op voorhand al laten verstaan dat ze het zou doen en ze deed het. Dat moet erg zijn in de politiek en zeker bij onze linksliberalen die Paarsgeel verkochten voor een bord linzensoep in de vorm van het federaal premierschap.

    En nu maar hopen dat Zemir het been stijf houdt en dat Pasbon !!!!!! zich weer niet laat rollen op het volgende federale topoverleg. Als Lachaert niet verder akkoord kan gaan, kan hij altijd nog zijn fractie uit de Vlaamse regering terugtrekken en zal die maar verder moeten zonder hen. Desnoods kunnen de Vlaamse CD&V-ministers hetzelfde doen en wordt zo de deemstering van de traditionele partijen compleet. Met Open VLD en CD&V in zowel de federale als de gewestregering zal een Vlaamse oppositie toch maar machteloos blijven. De N-VA kan dan beter verder als minderheidsregering, mits gedoogd door het Vlaams Belang. Het zou eens iets anders zijn en misschien een voorspiegeling worden van wat in 2024 kan tot stand komen.

     

    Per etmaal zelfs wordt het met de minuut duidelijker voor de man en de vrouw in de straat die we toch allemaal zijn, dat de Verlichte Grote Verstanden aan de top al decennia lang functioneren als fossiele uitgebluste vulkanen. Ze rommelen alleen nog maar wat na, waarbij ze voortdurend voor de voeten lopen van de weinigen die wel de nodige lef gepaard aan inzicht, bezitten. Maar die dan als Algemene Regel behoren tot minder globaliserende progressieve richtingen. Zelfs, God-beware-me, de Leiders zijn van Strenge tot Minder Strenge Vlaamse Nationalisten. Die allen het begrip ZELFBESTUUR hoog in het vaandel voeren.

    -

    Neem nu De Blauwvogel Lachaert-de-Leugenaar, Egbert voor de vrienden. Als Advocaat met afhellende loopbaan, ja zelfs onlangs geschorst (of op het punt van) wegens allerlei malversaties. Kortom, een prachtvoorbeeld van Blauwe Progressiviteit, verslingerd aan het smijten door deuren en vensters met belastinggeld…

    (Get) Digitalia

    *

     

    KLIMAATTOP GLASGOW LEVERT MET DAG VERTRAGING SLOTVERKLARING OP

    ©REUTERS

    *

    13 november 2021 20:47

    *

    Na een extra dag onderhandelen in de coulissen is er een akkoord over de slotverklaring van de klimaattop in Glasgow. Op het laatste moment kon India nog doorduwen dat er in de tekst niet langer sprake is van een 'uitfasering' van fossiele brandstoffen, maar van een 'vermindering'.

    De 26-ste VN-klimaattop in Glasgow kan met een positieve noot worden afgesloten. Na een extra dag onderhandelen hebben de landen een consensus over een slotverklaring bereikt. Het was spannend tot het einde. Op het laatste moment stond India erop nog een paar bewoordingen in de tekst te veranderen, waardoor die verder werd afgezwakt. Waar er eerst stond dat fossiele brandstoffen 'uitgefaseerd' zullen worden, staat nu dat ze 'verminderd' worden. Hoewel meerdere landen daarover hun teleurstelling uitten, werd de tekst uiteindelijk goedgekeurd.

    *

    'Ik begrijp de diepe teleurstelling, maar het is belangrijk dat we dit pakket beschermen', zei een emotionele Alok Sharma, de Britse voorzitter van de top.

    De slotverklaring had er normaal gezien vrijdagavond al moeten zijn, maar de onderhandelaars slaagden er niet in tijdig de lastigste knopen door te hakken. Vooral de passages over de uitfasering van fossiele brandstoffen en de financiële contributies aan armere landen leverden problemen op.

    Floor Eelbode

     

     

    Is die Top zelf rrn flop, de wereld heeft er het woord ‘uitfaseren’ aan overgehouden.

    Aandacht: dot woord, uitgevonden door een stel ouderwetse gossielen, is alleen te gebruiken in context met fossiele brandstoffen uit verre primitieve landen, en al helemaal niet voor het lot van wegkwijnende politieke partijenn die allen op sterben na dod zijn. Omdat zij hun tijd een paar eeuwen achterna lopen.

    (Get) Digitalia

    Brussel

    Sven Gatz

    *

    foto: ©Belga

    *

    In Brussel is het weer eens van ‘C’est comme ça!’

    De administratie van minister Gatz kan niet rekenen

    *

    14/11/2021

    *

    ‘C’est comme ça!’ Zo klonk het stoïcijns commentaar van minister Sven Gatz (Open-Vld) toen een Vlaamse Brusselaar zich een paar maanden geleden over politie-agenten in de hoofdstad beklaagde die geen woord Nederlands begrepen. Aan sommige dingen is nu eenmaal niets te doen, leek de minister te suggereren.

    Ik vraag me af of hij in zijn hoedanigheid van minister van financiën hetzelfde gezegd heeft tegen zijn medewerkers toen bleek dat het Rekenhof zelfs weigerde om sommige Gewestelijke rekeningen te beoordelen omdat die te slecht waren opgesteld. Van een blamage gesproken… Het was niet bepaald een geval van boekhoudkundige muggenzifterij. Een bedrag van 770 miljoen was verkeerdelijk ingeschreven voor 77.000. Directeurs bleken rond te rijden in dienstwagens die hen eigenlijk helemaal niet toegekend hadden mogen worden. De rekeningen blonken uit door slordigheid. Dat kan niet anders dan een gevolg zijn van gedoogbeleid. Anders is er sprake van amateurisme, of nog erger medeplichtigheid.

    Brandweer

    Maar volgens Gatz is er geen sprake van wanbeheer. Hij verontschuldigde zich en zei dat het niet meer zou gebeuren. Er zou een intern onderzoek komen om te vermijden dat dergelijke gênante fouten zich niet zouden herhalen. De warrige rekeningen van organisaties als de Brusselse brandweer, Visit.Brussel of Parking.Brussels getuigen van ‘een te losse impact’. De minister zegt er te zullen op toezien dat in de toekomst iedereen in het gareel gaat lopen. Hoe hij dat zal gaan doen, zegt hij er evenwel niet bij.

    Toch merkwaardig dat niemand het nodig had gevonden alle rekeningen met argusogen te bekijken, voor het Rekenhof zich kwaad maakte…

    Van Hengel

    Deze week moet het Brussels parlement de begroting goedkeuren. Maar als de administratie haar werk zo slordig doet, en de medewerkers van de minister miljoenenfouten zelfs niet opmerken, hoe betrouwbaar zijn de cijfers dan die aan de vertegenwoordigers van het Brusselse volk worden voorgelegd?

    Een journalist liet opmerken dat de Vlaamse liberalen toch al heel lang de Brussels centen beheren, sinds de vorige minister, Guy Van Hengel (Open-Vld). Het is bovendien niet de eerste keer dat het Rekenhof een slecht rapport geeft aan het Brusselse Gewest. Neen, het had niets te maken met een kwalijke erfenis, wist Gatz. Het Rekenhof had misschien de vorige jaren ook al opmerkingen gemaakt bij de Brusselse boeken, maar met het werk van zijn voorganger had dit pijnlijke voorval niets te zien. Met het werk van wie dan wel, kan men zich afvragen.

    Kabinetten

    Het siert Gatz dat hij de fouten niet naar iemand wil doorschuiven. Maar dat betekent wel dat hij toegeeft dat de fout ligt bij de administratie die hij beheert en dat hij daar als minister geen vat op heeft. Die is sinds de oprichting van het Brussels Gewest behoorlijk gegroeid. Net als de ministeriële kabinetten, die in verhouding veel meer medewerkers tellen dan die van de andere, grotere gewesten.

    Minister-president Vervoort heeft 81 mensen in dienst, dat zijn er 37 meer dan zijn Vlaamse confrater Jambon, voor vijf keer minder inwoners.

    Sven Gatz heeft een hofhouding van evenveel mensen als de Vlaamse minister-president.

    Ministeriële verantwoordelijkheid

    Misschien is dit een academische vraag, maar wanneer is een minister eigenlijk verantwoordelijk voor het werk van zijn ondergeschikten en medewerkers? Als er dergelijke, enorme fouten gemaakt worden die op geen enkel moment opgemerkt zijn door hoogopgeleide cabinetards, dan is er toch een probleem.

    Gatz had de eer aan zichzelf moeten houden en zijn ontslag aanbieden

    Als men het loon en de glorie aanvaardt die gepaard gaan met een ministeriële functie, dan moet men ook de eindverantwoordelijkheid aanvaarden die er mee gepaard gaat. Gatz had de eer aan zichzelf moeten houden en zijn ontslag aanbieden aan minister-president Vervoort (PS). Die had dat zelfs kunnen weigeren, zodat Gatz niet alleen zijn eer maar ook zijn job had kunnen redden.

    Vervoort in Cuba

    Maar zelfs dat heeft Gatz niet kunnen doen, want zijn minister-president had vorige week wel wat beters te doen. Op een moment dat iedereen zich over de klimaat crisis bezon in Glasgow, was Vervoort met een vol vliegtuig voor een Belgische missie vertrokken naar Cuba. Hij was daar gaan bestuderen hoe het zat met de Cubaanse gehandicaptenzorg en het culturele beleid. De Minister-president kent zo zijn prioriteiten!

    Elk pleidooi van minister Gatz om de lonen van pendelaars in het Brusselse Gewest te belasten zal op hoongelach onthaald worden

    Terwijl hij genoot van het Cubaanse klimaat, kreeg het imago van zijn regering en gewest een klap van jewelste. De schade is eigenlijk niet te overzien. Dit geknoei zal blijven hangen. Elk pleidooi van minister Gatz om de lonen van pendelaars in het Brusselse Gewest te belasten zal op hoongelach onthaald worden. Want wie kan beweren dat de financiële problemen van Brussel daarmee opgelost zouden zijn, als men zijn eigen rekenwerk niet onder controle heeft? En wie kan een pleidooi over een andere mobiliteit in Brussel nog au sérieux nemen als een minister aan een reeks directeurs dienstwagens toekent waarvoor geen enkele wettelijke basis bestaat?

    Splendid isolation

    Op een merkwaardige manier berichtten de Franstalige media weinig over dit debacle. Gatz heeft waarschijnlijk daaraan zijn politiek overleven te danken. Aan Vlaamse kant kreeg hij het harder te verduren. De zelfingenomen incrowd zal dit weer als Vlaamse Brusselbashing kunnen afdoen. Wie doet die Brusselse politieke klasse wat, in hun splendid isolation?

    Na een stil ‘Oh pardon’ kan Gatz gewoon verder doen, met de zegen van Rudy Vervoort, zijn minister president. Als die terug is van zijn Caraïbische trip zal hij zijn minister van financiën na een schouderklopje troosten met zijn eigen woorden : ‘C’est comme ça’!

    Luckas Vander Taelen

     

    Brussel, waterhoofd. Al sinds de tijd van Willem II (1830).

    En weer zijn het de Blauwen, dit keer nogmaals onder de paraplu van de Roden, die de orgie leiden. Allemaal met het geld van de Vlamingen.

    Enoigh is enoigh: is dat in ’t Fransoos niet dat ‘trop teveel’ is?

       (Get) Digitalia)

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

     

    Volgend jaar, na het nutteloze geldverslindende Glasgow, nu een al even nutteloze ‘Conferentie’ ergens in het Land der Farao’s. Symbolischer kan niet.

    Over het wekenlange gezaag in

    Schotland, in de Regime Media de beste commentaar aller tijden meegemaakt. Het waren de eigen woorden van de wereldberoemde milieu-acitviste Greta.

    *

    Slechts 3 klinkers, maar dan 3 keer herhaald, telkens met streepjes tussen, met treiterende ondertoon in de stem: BA-BLA-BLA.

    Geldt deze werkwijze, deze manier van commentaar geven, misschien voortaan alss de enige die we nog zullen te verwerken krijgen op de TV? Neem nu iedere keer het gaat over klimaat, opwarming, gebrekkige bestrijding van dat Chinees Griepke, de Vivaldi Pruts Regering of de Waalse verspil-zucht?

    Niet alleen een enorme tijdbesparing voor de Gewone Burger, maar nog veel meer een enorme besparing op de
    Begroting, gezien de werkloosheid van wel 99% van de meestal Slinx georiënteerde hoernalisten.

    Mocht dat het geval zijn, dan zou Glasgow de Geschiedenis zijn ingegaan als het al zo lang verwachte Achtste Wereldwonder.

    *

     

    Digit

     






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!