MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500687 – OVER HET GESLACHT VAN BOTERHAMMEN EN ANDER LOSLOPEND WILD

    WOENSDAG 29 SEPTEMBER 2021

    *

    500687 – OVER HET GESLACHT VAN BOTERHAMMEN EN ANDER LOSLOPEND WILD

     

    I N H O U D

    In Duitsland hebben de Socialisten dus de (voorgeprogrammeerde) Stembus Krieg gewonnen.

    Dat is precies 12 jaar eerder, dan in 1933, 100 jaar geleden, datt, Herr Hitler aan de Macht kwam. En in 12 jaar kan er enorm veel gebeuren.

    Zelfs een Wereld Oorlog verliezen…

    De Nazi’s regeeerden van 1933 tot 1945 en toen was zowel de onze als hun eigen hunane wereld naar de vaantjes..

    *

    *

    Hongarije en de ‘anti homo-wet’

    *

     

    Victor Orban is opnieuw kop van jut bij de EU met zijn nieuwe wetsvoorstel over pedofilie en over de verantwoordelijkheid van seksuele opvoeding bij jongeren in het onderwijs.

    Vrij onmiddellijk werd deze nieuwe wetgeving door politiek en media in West-Europa omgedoopt als ‘antihomo-wet’ en werd een haat-campagne opgestart. We behoren geenszins tot de blinde die-hard-fans van Victor Orban maar willen hier aanklagen op welke schandalige manier de bericht geving over Hongarije en andere Oost-Europese democratieën eenzijdig ‘geframed’ wordt door de Westerse media.

    De Hongaarse minister van Justitie Judit Varga (Fidesz) (’t Pallieterke 1/7/2021) merkt in haar uitleg bij het wetsvoorstel op dat er helemaal geen sprake is van een antihomo-wet maar dat het wetsvoorstel in de eerste plaats pedofielen viseert en dat men de minderjarigen beter wil beschermen dan wat nu het geval is. Er wordt onder meer een register ingevoerd van pedofiele delinquenten die niet alleen dienen geweerd te worden uit de gezondheidszorg, het onderwijs en in overheidsdiensten maar liefst ook uit pretparken, dierentuinen, sportverenigingen, enz…Belangrijk in de ganse commotie is dat de wetgever bepaalt dat seksuele opvoeding vooral onder de verantwoordelijkheid valt van de ouders en het onderwijs en niet het voorrecht is van activistische ngo’s. Diegenen die voorlichting mogen geven, moeten wettelijk erkend worden. Daarnaast wordt er ook een controle systeem ingevoerd op media producties. Zo is het verboden aan jongeren onder de 18 jaar porno of promotie van homoseksualiteit of transgenderisme aan te bieden. De minister benadrukt dat in de wet niets vermeld staat dat discriminerend zou zijn voor volwassen homo’s of transgenders.

    *

    De vraag dient gesteld waarom men in West-Europa, op instigatie van de LGBT-lobby, op dergelijke hysterische wijze reageert? Waar bij de EU het schoentje werkelijk wringt is dat Hongarije weigert mee te gaan in de door de EU en de VN opgedrongen ‘gender ideologie’ die door activistische lobby groepen opgedrongen wordt aan de maatschappij. In Vlaanderen is het de militante beweging Cavaria die in scholen haar ‘geloof’ komt preken.

    Kammerstraat 22, 9000 Gent

    *

    www.cavaria.be

     

    Waarover gaat dit? De gender ideologie gaat er vanuit dat de seksuele identiteit de subjectieve perceptie is die men heeft van zijn eigen sekse en van zijn eigen seksuele voorkeur. Dat betekent dat men dus niet geboren wordt als man of vrouw maar dat er eerst een menselijk wezen, een individu op de wereld komt waaraan pas daarna de biologische sekse wordt gekoppeld. Door het geslacht radicaal los te maken van de biologische sekse ondersteunt ze de thesis dat seksuele identiteit in niets afhangt van de biologische sekse maar wel van sociale rollen die aan het individu worden meegegeven door de opvoeding of de cultuur. Gender zou dus alleen de resultante zijn van sociale interiorisatie, van een bepaald aantal conditioneringen, van ‘vooroordelen’ of van ‘stereotypen’ die overgenomen worden onder culturele of sociale druk, onder druk van tradities, van opvoeding, van de familie, enz…aldus de theorie. We spreken hier dus duidelijk over een ideologie in de meest religieuze betekenis van het woord.

    *

    Men moet de discussie over de LGBT wetgeving vooral zien tegen de achtergrond van diversiteits obsessie van de gender beweging die de politieke overtuiging aanhangt dat seksuele minderheden worden onderdrukt door de meerderheid en daarom moeten bevrijd worden. LGBTQIAP staat voor lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, intersex, asexual, + alle andere seksuele oriëntaties, genders en geslachten die niet onder de andere letters vallen. Met andere woorden: er is zoveel gender diversiteit als er mensen zijn.

     

    Esther Van Fenema merkt in ‘Diversiteit, identiteit en de Culture Wars’ op dat het vanzelfsprekend belangrijk is om op te komen voor minderheden die gemarginaliseerd worden of buitengesloten worden maar de discussie over gender wordt echter steeds ideologischer van aard waarbij de betekenis van de term ‘gender’ verschuift en een politiek activistische lading krijgt. Het opkomen voor de gelijke behandeling van mannen en vrouwen is één ding. Maar waar het in de genderideologie over gaat is het afschaffen van mannelijk en vrouwelijk. De discussie over gender krijgt zo steeds meer ideologische trekjes en wordt onderdeel van een politieke agenda. Volgens Fenema blijkt uit onderzoek dat 0,6 à 0,7% van de volwassenen in Nederland een identiteit ervaart die niet overeenkomt met het geslacht dat bij de geboorte is vastgesteld. Griet Vandermassen spreekt over 0,018% intersekse personen, ‘nog altijd veel te weinig om onze opvatting van mannelijk en vrouwelijk als natuurlijke basiscategorieën te dumpen’.

    In Duitsland blijkt uit een rondschrijven van het ministerie van Binnenlandse Zaken dat eind 2020 slechts 300 personen hun geslacht bij de Duitse ambtenaren als ‘divers’ lieten omschrijven (of 0,00043% van de totale bevolking). Sinds 2017 was het Bundesverfassungsgericht tegemoet gekomen aan de klacht van een interseksuele persoon om naast mannelijk en vrouwelijk ook divers aan te duiden als categorie. De overheden hadden het aantal potentieel betrokken interseksuelen geschat op 160.000 (Pal NWS 7/5/2021).

     

    Het is interessant om na te gaan op welke perfide wijze deze gender ideologie wordt opgedrongen door een activistische militante elite en welke impact dit heeft in de politiek, binnen de academische milieu en in de bedrijfswereld.

    Hierbij enkele voorbeelden.

    *

    Voorbeeld: In verschillende Westerse landen worden dames- en herentoiletten als voorbeelden gezien van binair denken en van normatief geweld (!). Daarom duiken gender-neutrale toiletten op in gemeentehuizen, universiteitsgebouwen, ministeries en musea.

     

    Voorbeeld: In Frankrijk bepaalt een wetsvoorstel dat door de Nationale Vergadering werd aangenomen dat Franse scholen in administratieve documenten moeder en vader dienen te vervangen door ouder 1 en ouder 2. Dit zou een einde moeten maken aan discriminatie van ouders van hetzelfde geslacht. In het Verenigd Koninkrijk is deze maatregel reeds sinds 2011 van toepassing in officiële documenten.

    Voorbeeld: In Duitsland wil een minderheid een genderneutraal volkslied zonder de discriminerende begrippen Vaterland en Brüderlich.

    Voorbeeld: De Vlaamse Gezinsbond vindt dat het niet kan dat in speelgoedwinkels het speelgoed gerangschikt wordt volgens gender stereotypen. Daarmee houden winkels en speelgoedproducenten clichés in stand over wat jongens en meisjes leuk moeten vinden. Om het probleem aan te pakken wil de gezinsbond mystery shoppers inschakelen die de opstelling van het speelgoed in de winkels gaan controleren.

    Voorbeeld: De Britse supermarktketen Waitrose verandert Moederdag in de genderneutrale ‘Jij-dag” op wenskaarten. Men wil op die manier het gebruik van ‘moeder’ verminderen om de dag meer ‘transgender inclusief’ te maken. De keten Scribbler biedt moederdagkaarten aan zoals ‘twee moeders zijn beter dan één’ en op sommige Britse scholen wordt de term ‘een dag voor speciale personen’ gebruikt voor Moederdag.

    Voorbeeld: de kledingzaak Hema heeft beslist om de kinderrekken genderneutraal te maken, dus geen onderscheid jongens meisjes maar kids.

    Voorbeeld: Aan de universiteit van Dundee (Schotland) werd een studente gesanctioneerd omdat ze verklaard had dat vrouwen een vagina hebben. Een vrouwelijke professor aan de universiteit van Exeter (VK) was zo vermetel te stellen dat alleen vrouwen ongesteld kunnen zijn. Hun misdaad: beiden hadden in hun uitspraak de transgender gemeenschap vergeten en zich daardoor schuldig gemaakt aan discriminatie. Men mag het daarom niet meer over vrouwen hebben maar over mensen die menstrueren. In de universitaire hospitalen van Brighton en Sussex werd het begrip moedermelk vervangen door borstmelk en het woord moeder door ‘ouder die bevalt’.

    Voorbeeld: De gemeente Amsterdam publiceerde een gender neutrale taalgids. Daarin wordt geadviseerd om bij de geboorte van meisjes de woorden te gebruiken: ‘bij geboorte gezien als meisje’. ‘Geachte dames en heren’ kan beter vervangen worden door ‘geachte aanwezigen/bewoners/Amsterdammers/raadsleden’

    Besluit:

    De gender ideologie gaat dus over heel wat meer dan over het opkomen voor de rechten van minderheden in onze maatschappij (zoals men het graag voorstelt). Het is in hoofdzaak ideologische propaganda vermomd als seksuele voorlichting gestuurd door een links liberale elite. De autoritaire EU probeert de bevolking in Europa haar manier van denken op te dringen zonder dat daar democratisch draagvlak voor bestaat. Dit heeft minder succes in landen van het voormalige Oostblok waaraan men veel meer waarde hecht aan het gemeenschapsgevoel. De nieuwe wet in het Hongaarse parlement werd aangenomen met 157 stemmen voor en 1 tegen. En ook niet oninteressant om te melden is dat Fidesz de partij van Orban het afgelopen jaar tussen 44 en 52 procent scoort in de peilingen, iets wat in de mainstream pers heel weinig aandacht krijgt. Orban verwijst in zijn argumentatie naar het Handvest van de Grondrechten van de EU dat bepaalt dat onderwijs een exclusief nationale bevoegdheid is. Men moet geen Orban-adept zijn om op te merken dat er geen democratische speld tussen te krijgen is in zijn argumentatie. De EU toont met het starten van inbreukprocedures zwart op wit aan dat ze meer en meer evolueert in de richting van wat ze Hongarije verwijt: een autocratie maar dan zonder democratische legitimatie.

    Jan Sergooris

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Gelukkig zijn alle mensenkinderen waaarvan beide ouders hen levenslang blijven bevallen.

    En veel meer moet er over deze her-genderisatie niet gezapzeverd worden.

    Want weet U, Moeder Natuur laat zich noiet onbestraft bespotten.

    *

     

    Digithalys

     





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!