MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.* 500679 – HET ZILVERFONDS, DE ZILVEREN VLOOT: ZELFS DE APPELTJES VAN ORANJE ZIJN FAAN VLIEGEN

    18 SEPTEMBER 2021

    *

    *

    500679 – HET ZILVERFONDS, DE ZILVEREN VLOOT: ZELFS DE APPELTJES VAN ORANJE ZIJN FAAN VLIEGEN

     

    I N H O U D

    Vansdaag, Zondag, geen Misvieringen meer uren in den omtrek, en dus is er tijd genoeg om weer eens een oud Vlaams spreeksoord ter sprake te brengen. Het is te laat de put gevuld als zelfs het laatste schaapje verdronken is.

     

    Het Limburgse Pukkelpop gaat eindelijk op de schop, waarschhijnijk met felicitatiesvan de de Jury en met behoud van de j    decennia l  ng gemaakte woeker-buit.

     

    LA     URBANISTA DANSANTE uit de Wecerstad weigerT, zowel poedeL-naakt als deftig gekleed, voor de Rechter te verchijnen. Want veel te druK bezig met feesten en het bedrijven van de Liefde waarvoor er in haar eigen land de doodstraf door steniging op staat.


    En dan is er nog de gewezen Socialistische Voorman & bedgenoot van Betty Homans, die met de zakken vol maar zonder Justitie oo de hielen ergens naar de Limbirg verdere carrière is gaan maken.

     

    Aan de deur gezette Onderwijs-Inspectrice, nadien door BDW als vertrouuwensvpersoon als Stad Dinctrice wserd aangesteld. Omdat ze zodanig koket kan voordoen? Zo maar?

     

    En de Bende van De Wever maar verder willen voorhouden dat ZIJ en ZIJ ALLEEN de grootste hebben in vergelijking met hu wapenbroeders van Het Belang, dieop hun eentje haast 50% van de stemmen halen.

    Wat scheelt er toch met ons Beestje?

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *  

    HET GENERATIECONTRACT

    *

    Over onze pensioenen is het laatste woord nog niet gezegd. Wie hier zijn hele leven officieel gewerkt heeft en veel heeft bijgedragen, krijgt in verhouding een eerder laag pensioen. Wie weinig heeft bijgedragen, moet niet wanhopen, want zal een pensioen krijgen dat in verhouding meer zal bedragen. Reden daarvoor zijn de mee tellende gelijkgestelde periodes zoals bv ziekte en werkloosheid, een soort basispensioen dat sommigen willen terugdraaien en anderen, zoals die Lalieux (PS), willen beschikbaar maken voor iedereen.

    Er zijn landen vergelijkbaar met het onze, zoals bv Denemarken en Nederland waar men al zo’n basispensioen heeft. Et alors? Wel, het verschil met het onze is dat dat basispensioen daar maar ongeveer de helft is van het minimumpensioen dat men hier aan iedereen wil uitkeren. De voorwaarde daar is verder dat men er lang genoeg zal hebben gewoond en/of gewerkt. Bij dat lager basispensioen voor iedereen kan dan nog een bedrijfspensioen, een groepsverzekering of iets dergelijks gevoegd worden, maar ook daarvoor moet men een aantal jaren gewerkt hebben.

    Tenslotte is een pensioenstelsel een contract tussen generaties dat alleen in stand kan worden gehouden als het betaalbaar blijft. Daar waar pensioenen betaald moeten worden uit lopende premieontvangsten, zoals bij ons, kan dat serieuze problemen opleveren bij grotere vergrijzingskosten, wanneer meer werknemers op pensioen gaan dan er nieuwe bijkomen.

     

    FRANCESCO TRAPANI, DE LUXEPAUS DIE SOLVAYBAAS KADRI DE LEVIETEN LEEST

    *

    Francesco Trapani is de erfgenaam en voormalige CEO van het juwelenconcern Bulgari. ©Getty Images for Bulgari

    *

    17 september 2021 16:00

    *

    De beurs was deze week het decor voor een boksmatch tussen twee verrassende tegenstanders, met een stukje Italiaanse kust als inzet.

    Aan de ene kant van de ring: Ilham Kadri (52), een selfmade zakenvrouw van Frans-Marokkaanse afkomst en al 2,5 jaar CEO van de Belgische chemiereus Solvay. Aan de andere kant: Francesco Trapani (64), erfgenaam en voormalig CEO van het juwelenconcern Bulgari, die via meerdere holdings en fondsen actief is als investeerder.

    Bluebell Capital Partners, een Londens hefboomfonds dat Trapani voorzit en mee aanstuurt, verklaarde Kadri de oorlog door in een brief aan de bestuurders van Solvay haar ontslag te eisen. Bluebell verwijt Kadri dat ze haar kop in het zand steekt voor de milieuvervuiling door een sodafabriek van Solvay in het Toscaanse badplaatsje Rosignano.

    Dat plaatsje is in heel Italië bekend voor zijn hagelwitte stranden, de ‘spiagge bianche’. Alleen hebben ze die kleur in de eerste plaats te danken aan decennia van kalklozingen door de nabijgelegen sodafabriek van Solvay. Hoewel de Belgische chemiereus volhoudt dat de lozingen niet toxisch en ongevaarlijk zijn, klagen milieubewegingen al jaren dat mens en natuur vergiftigd worden door sporen van zware metalen.

    Francesco Trapani

    Studie. Zoon van een chirurg en van Lia Bulgari, een kleindochter van Bulgari-stichter Sotirio Bulgari. Studeerde economie aan de universiteit van Napels en haalde een MBA aan New York University.

    Ruzie. Moest als jonge CEO vaak schipperen tussen de eisen van Wall Street en de grillen van zijn twee ooms Nicola en Paolo, die samen zowat de helft van het bedrijf controleerden. Een derde oom, Gianni, verkocht in 1987 zijn aandelen na een aanslepende ruzie met zijn broers.

    Opspraak. Kwam in 2013 in opspraak door een onderzoek naar belastingontduiking door Bulgari via de zogenaamde Ierse route. De zaak werd later geschikt voor 42 miljoen euro.

    Vader. Heeft drie kinderen, van wie twee uit een eerste huwelijk. Zijn huidige partner is de 16 jaar jongere prinses Lorenza van Liechtenstein.

    ‘Nachtmerrie voor CEO’s’ gaat achter Solvay aan

    Verrassend is dat de groene critici nu een bondgenoot vinden in een financieel clubje in de Londense City. Bluebell is actief in het snijvlak van klassiek aandeelhouders activisme en duurzaam beleggen, dat meer en meer een rol speelt in de beslissingen van grote investeerders. Solvay is een soort testcase voor een nieuwe strategie, waarbij Bluebell met maar één aandeel druk probeert uit te oefenen op het management

    Wim De Preter

     

    *

    WORDT KAA GENT VERKOCHT AAN AMERIKAANSE MILJARDAIR?

    *

    foto: ©Belga

    *

    De saga van 'De iIlegale Ghelamco Arena' duurt voort

    Nieuws - 19/09/2021

    -

    Zaterdag 18 september 2021 brengt De Tijd het nieuws dat KAA Gent te koop staat. Twee interne bronnen bevestigen mij dat de potentiële koper Harry Gross is, een Amerikaanse miljardair. De Roemeense Amerikaan maakte zijn fortuin in de textiel. In België is hij echter vooral actief in Knokke-Heist en Gent bij de ontwikkeling van residentiële bouwprojecten en de uitbating van hotels. Zo is hij onder meer eigenaar van drie hotels te Gent. Marriott op de Korenlei en Holiday Inn en Residence Inn By Marriott beiden naast de Ghelamco Arena gelegen.

    King pin Devers

    Zoals alle dossiers rond de Ghelamco Arena wordt ook dit dossier gestuurd door de king pin achter de schermen: advocaat Patrick Devers. Dhr. Devers vormde een triumviraat met Daniël Termont en Christophe Peeters. Samen waren ze de werkelijke architecten achter alle vuige constructies rond de Ghelamco Arena.

    Hij was advocaat van zowat alles en iedereen onder de socialistische regeerperiode van Daniël Termont

    Dhr. Devers is aandeelhouder van KAA Gent. Hij was advocaat van zowat alles en iedereen onder de socialistische regeerperiode van Daniël Termont. Hij was advocaat van Termont zelf, maar ook van AA Gent, cvba Arteveldestadion, NV Buffalo, SoGent (StadsOntwikkeling Gent), OCMW Gent, Stad Gent… Je hebt het waarschijnlijk begrepen: hij pleitte voor zowat alles verbonden aan de Stad Gent. Kwatongen beweren dat Daniël Termont en zijn hoofd van de juridische dienst (eveneens van socialistische signatuur) de gunstige stroom richting Dhr. Devers verzorgd zouden hebben.

    In mijn boek De Illegale Ghelamco Arena merkte ik al op dat het bijzonder vreemd was dat telkens advocaat Devers al die overheidsopdrachten binnenhaalde. Ik wees in sommige dossiers op een mogelijke belangenvermenging. Naar verluidt zou Devers na het verdwijnen van Daniël Termont en Christophe Peeters uit het schepencollege zijn status van geprivilegieerde advocaat van de stad verloren hebben. Plots haalt hij nauwelijks nog overheidsopdrachten van Stad Gent en gelieerden binnen.

    Coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk

    Op 22 juni 2016 werd in het bijzijn van een notaris een algemene vergadering bijeengeroepen in de perszaal van de Ghelamco Arena. Voornaamste punt op de agenda was de omzetting van een vzw naar een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk. Het maatschappelijk kapitaal zou bestaan uit een vast gedeelte van 10 miljoen euro en verdeeld worden in 10.000 aandelen. Daaronder: 5.500 A1-aandelen; 3.000 A2-aandelen; 1.440 A3-aandelen; 60 P-aandelen. De aandelen van deze verschillende categorieën in het vaste kapitaal werden grátis toebedeeld aan de voormalige leden van de vereniging

    Opvallendste toebedelingen van aandelen waren: Ivan De Witte: 2.500 A1-aandelen (250.000 euro); Michel Louwagie: 1.500 A1-aandelen (150.000 euro); Patrick Devers: 500 A1-aandelen (50.000 euro); Philip De Hulsters: 500 A2-aandelen (50.000 euro); Didier Nachtergaele: 20 A3-aandelen (20.000 euro); nv Buffalo: 370 A3-aandelen (370.000 euro).

    De toebedeling van 500 A1 aandelen aan de heren Devers was een verrassing. Hij was immers ook bestuurder was van cvba Arteveldestadion en/of nv Buffalo en/of SoGent. Ook moest je statutair lid zijn van de vzw KAA Gent om gratis aandelen toebedeeld te krijgen.

    Lokale verankering

    Op verschillende tijdstippen lieten Daniël Termont, Christophe Peeters en Ivan De Witte in de media, maar ook tijdens de Optima/Termont-commissie, noteren dat de nieuwe coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk de verankering met de Stad Gent garandeerde. Fier proclameerden ze dat geen obscure Qatarese oliebaron hun club kon kopen. Ook in de verslagen rondom de recente inkanteling van nv Buffalo in SoGent verklaarde Frank Van Goethem, directeur van SoGent, dat aandelen van de cvba so KAA Gent niet te gelde konden gemaakt worden.

    Ignace Vandewalle

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Na kennisname hierboven van de straaptsen van de Rode Gentse Dievenbende (an dus na even te zijn gaan zitten nadenken over hun aanstaande ‘culbute’), over naar Het Zuiden.

    -

    Solvay dus. Stel U voor. In Zwijndrecht in eigen land verwoest 3M, een Amerikaans bedrijf, ongestraft de hele omgeving, in Italië en voor hetzelfde geld, verbetert een Vlaams bedijf de hele badplaaats-cultuur en dat komt niet eens op de TEEVEE.

    Wat daar n,u weer ondeer zou kunnen

    steeken?

    De vraag stellen iis het antwoord, dat alin de lucht hing, uit het blote vuisje geven.

    De spil die de drie verhalen (Ghelamcp; 3M & Solvay) onlosmaleijk met emlaar verbindt, is het vroegere Oostblok-land Roemrië. Een Roemeen koopt Ghelamco en is meteen de ontsnappingsfroute voor het Getnse rode Gespuis.

    Een tweede Plukker-de Plukker flop, zoals in de Limburg gaande is?

    En zie, als kers op de taart, wat hierboven over de CEO van Solvay stond in De Tijd…

     

    “Ilham Kadri (52), een selfmade zakenvrouw van Frans-Marokkaanse afkomst”

    -

    Aan beide elleboben tezzelfdertijd goed aan te voelen: HET PACT VAN MARARKESH wrkt naar behoren: de Slinkse, Schotse en scheve Schaverdijners die ons land naar de kloten hebben geholpen en schandalighj bestolen, kiezen voor een veilige afgtocht naar de verre onbekende MONDIALITEIT van het GLOBALISME waar het op een paar duizend criminelen meer of minder niet op aan komt.

    *

    Digithalys





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!