MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500677 – ONZE TOEKOMST? DEZE BENDE ONTGROENDE BIETEKWIETEN OP AF EN FRANCKEN THEO N DE KNOPEEN

    WOENSDAG 15 SEPTEMBER 2021

    *

    *

    500677 – ONZE TOEKOMST? DEZE BENDE ONTGROENDE BIETEKWIETEN OP AF EN FRANCKEN THEO N DE KNOPEEN

     

    I N H O U D

     

     en

    Ggroen! gezeik, geen getalm meer. Straks loopt het hier nog vol met porno-kwijlers tot in iedere wandekgang en ieder toilet van elk ministerie. Geen gezever meer. De zeverbeker loopt over van grootheidswaanzin gemengd met Frnse chi-chi en dure champgne van het merk Veue Cliqot, het huismerk ten huize Dr Croo.

    En vooral, deze Klirenboog Regering van afgedankte mini-partijtjes van net onder of boven de kiesfrempel: 200% van de huidige klreurloze Vivaldenzen- Machts Misbruikers moet, tot aan het 7de Gesclacht, gewoon aan de galg der Eeuwge Schande. Met het hoofd omlaag, zodat al uhn zakken kunnen leeglopen.

    Een door het Volk zelf gekozen ploeg van hoogstens 10 man met gezag en de nodige kennis, moet volstaan om dit klein landeke rijk te maken met de vruchten van de eigen arbeid. Wij zijn niet het OCMW van de gehele (moslim)wereld.

    Francofone meeëters en bordenlikkers gaan er uit. Wie niet werkt, moet niet eten.

    Beneden de Taal- Armoe en Pretentiegrens brgrijpt men voldoende Nederlands, zodat ik hier gewoon de vertaling best kan achterwege laten.

    Maar preies het tegendeel gebeurt, en dat leidt, de handen in de broekzakken, regelrecht naar armoede-door-eigen-schuld.

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

     

    DE BOTSENDE BESCHAVINGEN

    *

    In mijn blog van 11 dezer kondigde ik nog het boek ‘Botsende beschavingen?’ aan dat Bart De Wever en de Gentse Imam Khalid Benhaddou samen hadden geschreven en uitgegeven. In tegenstelling tot wat ik halvelings vreesde, was de reactie op dat boek in onze media eerder gelaten. Er werd in feite weinig in verteld dat men al niet wist.

    Dat er een zekere toenadering tussen de twee culturen zou zijn, is omdat het meestal moetens is, zeker in de steden waar ze op elkaars tenen lopen. Voor De Wever komt daar nog bij dat zijn voorzitterschap van de N-VA erdoor wel onder druk komt te staan. Men schat dat het aantal moslims dat in Antwerpen voor de N-VA stemt amper 3% zou zijn en in heel Vlaanderen niet veel meer. De meeste moslims kiezen bij ons voor de linkse partijen.

    Zoals ik al eens stelde, zou het beter zijn dat Bart zijn N-VA- voorzitterschap zou doorgeven en zich uitsluitend nog zou bezig houden met zijn diverse stad, die hem werk genoeg bezorgt. Antwerpen is al bij al een wereldstad en mag niet vergeleken worden met een stadje zoals bv Aarschot, waar Gwendolientje destijds het burgemeesterschap combineerde met dat van de partij en zelfs dat niet goed werkte.

     *

     

    VIER GEGADIGDEN VOOR DRIE PLEKJES OP FM-RADIO

    *

    Studio 100-CEO's Gert Verhulst en Hans Bourlon willen graag een deel van de radiokoek. ©James Arthur

    *

    Vandaag om 15:19

    *

    Er zijn vier dossiers ingediend door drie kandidaten om de drie plekjes op de FM-band die straks vrijkomen in te palmen. Eén iemand gaat dus een teleurstelling tegemoet. Opvallende afwezig in de strijd is zendergroep SBS.

    DPG Media (Qmusic en Joe), Mediahuis (Nostalgie) en Studio 100 vechten het onderling uit voor de drie plekjes die straks worden verdeeld op de FM-band. Die worden voor het eerst sinds lang herbekeken, na twee decennia rustige vastheid in het Vlaamse radiolandschap. De deadline om dossiers in te dienen, verliep vannacht om middernacht.

    DPG Media en Mediahuis zijn de logische kandidaten. Met Qmusic (12% marktaandeel) en Joe (9,8%) - beiden DPG - en Nostalgie (7,2%) - Mediahuis - palmt het duo mediagroepen al jaren de private radio licenties in met wat ondertussen goed geoliede radiomachines zijn. Geen van beide groepen wil de cashkoe die radio is (zie inzet) kwijtspelen aan een concurrent.

    Radio Kaskoe

    Wie de aantrekkingskracht van FM-radio wil begrijpen, moet gewoon naar de cijfers kijken. De markt voor radio reclame groeide het voorbije decennium gestaag, van 232,5 miljoen euro bruto reclamebestedingen in 2012 tot 303 miljoen euro in 2019. In het coronajaar 2020 ging daar wel 11,5 procent af tot 268 miljoen, maar de trend is duidelijk positief.

    Die 268 miljoen euro in 2020 was goed voor 13,5 procent van alle geld dat aan reclame werd uitgegeven in Vlaanderen. Daarmee is radio niet de grote slokop van de media, maar de markt is wel erg stabiel. Bovendien zijn de productiekosten van radio een pak lager dan van het peperdure neefje televisie, wat de winstmarges navenant maakt.

    Economische hulplijn

    Met Studio 100 is er echter een nieuwe kaper op de kust. Het mediabedrijf, vooral bekend om zijn kinder-entertainment, ziet in radio een ideale economische verbreding van zijn activiteiten. 'Ons bedrijf zat de voorbije periode in de hoek waar de klappen vielen', legt CEO Hans Bourlon uit. 'Een eventuele verbreding naar radio zou een mooie economische hulplijn kunnen betekenen. We ondernemen liever dan dat we ergens een pot subsidies trachten open te breken.'

    Ben Serrure

     

    DOGMATISCH ENERGIEBELEID

    *

    Vrije Tribune - 15/09/2021 Theo Francken - Leestijd 2 minuten

    gascentrale

     

    foto: ©Wikimedia

    *

    In deze vrije tribune ergert Theo Francken zich groen – what’s in a name – aan de stijgende gasprijzen en het extreem dogmatische groene energiebeleid.

     

    Heb je het ook gezien op het VRT journaal? Gas- en elektriciteitsprijzen stijgen pijlsnel, energie-expert Luc Pauwels: ‘Middenklasse betaalt de energie transitie’. Deze paarsgroene regering laat de middenklasse haar dogmatisch, peperduur én vervuilend energiebeleid betalen. Wraakroepend.

    Steve Stevaert

    De energieprijzen stijgen intussen tot in het zenith. Deze piekprijzen vinden hun oorsprong ook al bij een paarse regering: die van Guy Verhofstadt. Wijlen übersocialist Steve Stevaert – door de paarsgroene media opgehemeld tot semi-God in Vlaanderen – noemde de liberalisering van de energie markt ‘lekker sociaal en liberaal’. De media smolt zonder enige kritische zin.

    De middenklasse bloedde dus al vòòr de extreem hoge energieprijzen van nu

    In 2019 becijferde de energiewaakhond CREG dat sinds de liberalisering in 2007 de energiefactuur voor een gemiddeld gezin verdubbeld was. De middenklasse bloedde dus al vòòr de extreem hoge energieprijzen van nu.

    Handpop

    En het ergste moet nog komen, want de energie zal pas écht onbetaalbaar worden als die groene fundi’s hun goesting krijgen en de kerncentrales sluiten. Dan zijn we op dagen zonder wind en zon helemaal de handpop van de Russen en Qatari op vlak van gastoevoer. Ze zullen de prijzen opdrijven, net als de Fransen de exportprijs van hun kernenergie kunstmatig hoog zullen houden. Trek uw portefeuille al maar open.

    CO2-brakende gascentrales die dienen om Westenhatende landen als Rusland en de salafisten van Qatar nog rijker en machtiger te maken

    Mijn verstand blijft te klein om te begrijpen waarom klimaatvriendelijke kernenergie voor Paarsgroen vervangen moet worden door CO2-brakende gascentrales die dienen om Westenhatende landen als Rusland en de salafisten van Qatar nog rijker en machtiger te maken.

    Bruine kolensmurrie

    Misschien kunnen we nog beter onze steenkoolcentrales heropenen. Gisteren kopte zakenkrant De Tijd: ‘Duitse elektriciteit draait weer in de eerste plaats op kolen.’ In Duitsland hebben de groene dogmatici de kerncentrales al eerder dicht gekregen. Kijk naar het beschamende resultaat. De groene energie wende kleurt donkerbruin en stinkt uren in de wind.

    hoe je een dossier compleet kan mismeesteren

     

    Het strafste van al is dat we op elke manier al ‘genaaid’ zijn. Of de kerncentrales sluiten en we zijn het slaafje van Russen, Qatari en Fransen. Of de regering beslist finaal om de kerncentrales toch open te houden en de Franse uitbater zal ons uitpersen als citroenen. Momenteel betalen ze jaarlijks nog een nucleaire taks aan de Belgische staat om open te mogen houden. Dan zal de Belgische staat hen moeten betalen om open te blijven. Ze zitten met andere woorden in een zetel. Of hoe je een dossier compleet kan mismeesteren.

    Er is een reden waarom de Groenen ondanks alle promo bij verkiezingen nooit boven de 10% uitkomen: dogmatisch verblind en onbekwaam.

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Het zwaartepunt van deze bijdrage ligt op de ontkenning van een later nog te volgen regerings-mededelig.

    Let op: ik zeg dus dat Lexie dat NIET zal dulden, maar de exacte feiten, helaas, die kan die niet loochennen.


    *

    Het gaat er om, ddat hij het al te spijtig en dus veel te vroeg zou vinden, dat de automatische piloot in iedere peniskoker zoals die de mode is in bepaalde oerwoud-gemeescnHappen, zou dienen te worden voorzien van een automatische zaadlozing met aabgepaste corona-vrije na-spoeling.

    Volgens de ter zake bevoegde virologen-penologen in spoedvergadering bijeen gekomen, kan het grote voordeel van dit systeem niet ontkend worden. Want parlementaire zittingen zouden inderdaad na elk willekeirig vluggertje veel vlugger kunnen hernomen worden.

    -

    Het Hoge Woord echter moet nog komen. En dat kan pas na de terugkeer uit Turkije, haar thuisland, van De Groene Vleesklomp.

    Maar de regels van de welvoeglijkheid snoeren me de mond, als het gaat over de Groene Grasspriet die iedere vrouw met goesting tussen de lippen zoi moeten dragen, voor geval dat.

    En daar is Lexie dan weer hard tegen, want Lachtaert, zonder verpinken, wil het omdat zoiets ‘de middelen’ der P    rtij geweldig zou omhoog helpen. Daarom het voorstel, om aan elk oor van iedere vrouw een rijpe pruim te hangen, nu precues op dit ogenblik het pruimenseizoen is aangebroken.

    MAKE LOVE, NOT LAWS.

    *

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!