MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500671 – KLAAGLIED OM AGNES, HEDENDAAGSE NIET-LITERAIRE VERSIE

    DONDERDAG 9 SEPTEMBER 2021

    *

    500671 – KLAAGLIED OM AGNES, HEDENDAAGSE NIET-LITERAIRE VERSIE

    *

    I N H O U D

    De islammij als wereldverpveraar. Even onsterfelijk beeld als… Miss Puggy?

    Wait and see.

    -

    “Eer Vlaanderen vergaat’: wie herinnert zich dat nog?

    En nu is het méér dan zover. Na middernacht, Vijf over twaalf van de volgende dag. Een Nieuwe Geglobaliseerde Universele Tijd dus waar Vlamigen in eigen land en aan de eigen haard zelfs geen plaats meer hebben.

    Op de ECB hoeven we ook niet meer te rekenen. Zie afbeelding hieronder van Chrisiene La Champêtre, uitgeleefd en afgebeuld, maar nooit voor de Rechter verschenen wegens haar voorgaande crininele leven.

    -

    Vlaanderen is een onder de voet gelopen kolonie van de resrt van de wereld.

    Hoe in de Geschiedenisiedere invasie, eens gestopt, met aangepakt worden?

    De toekomst zal het o,ns leren. Met ‘Gordelen’ alleen geraken we er niet.

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

     

    DE 80 % NORM

    *

    De discussie over het pensioenplan van PS-pasionaria Lalieux duurt voort. Buiten haar eigen partij en de groenen is er geen enkele andere meerderheidspartij mee akkoord. En gelijk hebben zij (en ook de oppositie).

    De enige manier om de pensioenen in dit land betaalbaar te houden, is de werkzaamheidsgraad te verhogen. In het regeerakkoord van Paarsgroen+ is zelfs gesteld dat we naar 80% moeten. Om dat te bereiken – zeker in Brussel en Wallonië, die achter lopen - zal iedereen langer moeten werken, niet minder en kan het niet zijn maandelijks 1.500 euro pensioen te krijgen na maar 10 jaar officieel gewerkt te hebben, met daarbij de kanttekening dat ook de werklozendagen daarbij gerekend worden. In dat geval zou iemand die het grootste deel van die 10 jaar werkloos was – om welke reden ook – eveneens die 1.500 euro krijgen. Dit zou een slag in het gezicht zijn van al die vele anderen die wél heel hun leven grotendeels hebben gewerkt én afgedragen.

    Of die 80% überhaupt haalbaar zal zijn, is een andere vraag. Theoretisch moet het echter mogelijk zijn van de 400.000 werklozen die dit land ‘rijk’ is, er 150.000 aan het werk te krijgen. 150.000 is nl momenteel het aantal openstaande vacatures.

    In haar betoog in de media vergelijkt die Lalieux dit land met Duitsland en Nederland, maar ‘vergeet’ ze erbij te zeggen dat die buurlanden al een werkzaamheidsgraad hebben van meer dan 80% en zo goed als geen schulden hebben, daar waar België nu al procentueel de op één na grootste schuldenlast van Europa heeft (na Griekenland). Voor de pensioenen hebben wij hier het zgz ‘repartitiefonds’, waarbij de pensioenen worden betaald uit lopende premieontvangsten. Dat kan uitdraaien op graaien in een lege staatskas. In bv Nederland daarentegen, nog zo’n buurland waarmee onze pensioenen niet vergelijkbaar zijn, heeft men, buiten een vaste bijdrage van de overheid, aparte ziekenfondsen waar werkgevers verplicht aan moeten bijdragen en die het geld investeren. Alleen al het Nederlandse pensioenfonds Metalelectro (PME) beschikt er over een kas van 62 miljard euro*. Hallo?

     

     *Dat laatste kwam officieel ter sprake, nadat het fonds beslist had niet meer te zullen investeren in fossiele brandstoffen

     

    *

    ECB BEGINT AFBOUW

    *

    megastimulus

    ECB-voorzitster Chrisine Lagarde. ©EPA

    *

    Vandaag om 13:53

    *

    De Europese Centrale Bank (ECB) zegt dat ze in het vierde kwartaal wat minder obligaties zal aankopen. Daarmee zet ze een eerste bescheiden stap naar een normalisering van het monetair beleid.

    De bestuurders van de ECB hebben donderdag beslist de stimulus voor de Europese economie licht te verminderen. 'De Raad van Bestuur oordeelt dat de gunstige financierings voorwaarden kunnen worden behouden met een iets lager tempo van activa-aankopen onder het pandemie programma (PEPP)', zegt de ECB in een persbericht. Ze verwijst naar de aanhoudend lage rente en de inflatie vooruitzichten.

    De inflatie in de eurozone steeg in augustus naar 3 procent, het hoogste peil in tien jaar. Ze is nu veel hoger dan de doelstelling van 2 procent op middellange termijn.

    De lichte vermindering van de obligatie aankopen werd verwacht. De ECB kocht sinds april voor zowat 80 miljard euro obligaties per maand met haar pandemieprogramma.

    Lage rente

    Die massale aankopen moeten garanderen dat bedrijven, gezinnen en overheden tegen een lage rente geld kunnen blijven lenen om de economie voldoende zuurstof te geven. De economische activiteit is de jongste maanden sterk gestegen, maar ze blijft lager dan voor de start van de pandemie.

    Wouter Vervenne

     

    *

    DE TELOORGANG VAN DE GORDEL

    Vlaamse Rand

    foto: ©Reporters

    *

    Vlaamse rand deemstert weg

    Commentaar - 08/09/2021

    *

     

    Ik moet -met enige schaamte- toegeven dat De Gordel dit jaar ongemerkt aan mij voorbij ging. Opgegroeid in het Dilbeek van de jaren ’70 en ’80, als zoon van een vader die mee aan de wieg stond van Groot-Dilbeek waar Vlamingen Thuis zijn, heeft De Gordel altijd op een speciale plaats in mijn hart kunnen rekenen. Hoe komt het dat deze editie aan mijn aandacht is ontsnapt?

    Militantisme verdwenen

    Sinds De Gordel in 2013 omgedoopt werd tot het Gordelfestival, is een stuk van de bevlogenheid en het militantisme uit de organisatie verdwenen. Dat heeft ongetwijfeld invloed gehad op de eigen betrokkenheid. De Vlaamse politici, te beginnen met Philippe Muyters en Geert Bourgeois (N-VA), hebben het gebeuren dat één maal per jaar het Vlaamse karakter van de Rand rond Brussel in de verf zette, losgelaten. Alsof de strijd om het behoud van dat Vlaams karakter gestreden was. Het nieuwe Gordelfestival zou een brug moeten slaan naar de anderstaligen afkomstig uit Brussel en het buitenland, een festival dat hun integratie zou moeten bevorderen. Maar dat deel van het publiek wordt nauwelijks bereikt.

    Verfransing en vervreemding

    Nochtans is daar meer dan ooit nood aan. De laatste jaren is de uitstroom uit Brussel alleen maar toegenomen. Die uitstroom beperkt zich ook al lang niet meer tot de gemeenten in de Rand. Ternat, Merchtem, Opwijk, maar ook Liedekerke, Ninove, Denderleeuw: allemaal worden ze geconfronteerd met een instroom van anderstaligen, meestal afkomstig van Brussel. Dat zet een enorme druk op het maatschappelijk evenwicht. Wie dat ontkent, is ziende blind. Het zorgt voor spanningen. De bevolking wordt geconfronteerd met nieuwkomers waarmee ze geen normale conversatie kunnen voeren. Laat staan dat er disputen kunnen worden beslecht.

    En die zijn er. Kleine ergernissen stapelen zich op. Het gaat van wildparkeren en burengerucht over sluikstorten tot ware moeskopperij. Een bevriende landbouwer vertelde me onlangs nog hoe zijn maïsvelden onderwerp zijn geworden van strooptochten. ‘Die maïs staat daar niet voor iedereen om vrij te oogsten. Als je dan al eens een groepje betrapt en hen er op attent maakt dat dat je broodwinning is, krijg je de goorste verwijten naar het hoofd geslingerd. “Racist” is nog het vriendelijkste.’ Steeds minder mensen gaan rechtsreeks in gesprek en bellen gewoon de politie. Een conversatie voeren blijkt maar al te vaak onmogelijk.

    Mijmeringen van een slapeloze

    Zelf woon ik sinds 2008 in Asse, op de Steenweg op Brussel. Bijna elk huis dat te koop komt te staan, wordt gekocht door mensen van buitenlandse origine. De oudere bevolking sterft stilaan uit en hun huizen, die meestal al wat ouder zijn, worden ingenomen door anderstaligen die zelden de moeite doen om het Nederlands machtig te worden. Er is geen sprake van integratie. Het maatschappelijk weefsel vergaat. De middenstand verdwijnt. Winkelpanden staan een hele tijd leeg, tot dan eindelijk de zoveelste nachtwinkel of Kebab-zaak opengaat. De mensen voelen zich hoe langer hoe meer vervreemd in de wijk waar ze hun leven lang hebben gewoond. De onvrede borrelt alsmaar meer op.

    De coronacrisis heeft geen goed gedaan aan de algemene sfeer. Tijdens de lockdowns kwam er steeds meer overlast, hier in Asse aan de stationsbuurt en in het Waalborre park. Hang-jongeren, waarvan er velen komen afgezakt uit Brussel, maken er de buurt onveilig. Velen zitten aan het lachgas. Eerst zag je overal lege ISI-slagroom patronen liggen. Nu gebruiken ze tanks van 2kg. of groter. Het ging zover dat de gemeente een beroep moest doen op de bereden federale politie om te patrouilleren.

    Die plekken worden gemeden door de burgers, zeker na valavond. Ikzelf kom er wel regelmatig, tijdens mijn nachtwandelingen met de hond. Het droeve lot van de insomniac. Ik voel me niet onveilig, maar ik zie de hang jongeren samentroepen en me scheef bekijken. ‘Wat doet die gek hier’, hoor ik ze denken. Een sigaret roken laat ik achterwege. Ik weet dat daar geheid heibel van komt. Ondertussen zie ik de resultaten van vandalenstreken, afgebroken straatmeubilair en tags op gevels, elektriciteits cabines, bushokjes en de weinige vuilnisbakken die er nog staan. De meeste exemplaren werden door de gemeente weggehaald. Ze zouden sluikstorten aanmoedigen.

    Communicatie vooral via lokale kanalen

    Maar terug naar De Gordel, editie 2021. Die is dus ongemerkt aan mij voorbij gegaan. Niets gemerkt van het fiets- en wandelfeest uit mijn jeugd. Ik word er maandagmorgen door de hoofdredacteur op attent gemaakt dat we niets rond het evenement hebben gedaan. Het schaamrood stijgt me naar de wangen. Ik bel naar Willy Segers, N-VA-burgemeester van Dilbeek, eens met CC De Westrand een van de grote centra op het Gordelparcours. De gemeente blijkt dit jaar nauwelijks bij de organisatie te zijn betrokken.

    ‘Sinds de omvorming naar Gordelfestival werken we met focus gemeenten. Dit jaar was dat Sint-Pieters-Leeuw. Wij waren dat twee jaar geleden. Er is vooral publiciteit gevoerd op Ring-TV. We hebben in Dilbeek een aantal wandelingen georganiseerd, maar we zijn niet echt betrokken geweest bij de organisatie. We hadden dit jaar geen inschrijvings- of controleposten. Dat zit vooral bij de focusgemeente. Ik ga er van uit dat door de wekenlange campagne op Ring-TV iedereen wel op de hoogte was en dat dat in de meeste gemeenten is opgepikt.’

    Winny Matheeussen

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    De tijd dringt. Want de tijd verslindt de steden en heeft onze dorpen en wijken vernietigd. Gelovigen zijn er haast niet meer, tenzij Ouden van Dagen in Rusthtuzen de weinige kerken en kathedralen die nog recht staan en onderhouden worden, gaan straks ook tegen de vlaktge om plaats te maken voor parkeerruimte en alusementsparken. Die gaan nameijk gemakkelijker dicht akls IS OF Al Quada aan de Macht komen. Want tegen dan is het Eigen Volk zij eigen roots al lang vergeten.

    Ondertussen overleggen overal de Nieuwe Somerse Gemeenteraden over de subsidies waarop de nieuw nog te bouwen mosketen reht zouden hebben. Dat brengt kiezers op.

    Dat het Kloteland zelf om zeep is, is niet erg. Dat stond immers in de sterren geschreven. Maar Vlaanderen, Vlaanderen blijft eeuwig ONS HUIS.

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!