MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500667 – ALS HET WERKEN ER OP ZIT, ZTTTEN WE ONS KAPOT OP HET WERK

    ZONDAG 5 SEPTEMBER 2021

    *

    *

    500667 – ALS HET WERKEN ER OP ZIT, ZTTTEN WE ONS KAPOT OP HET WERK

     

    I N H O U D

    Ach, die pensioenen! Te weinig om te overleven en teveeel om U van honger te doen creperen. Want wie niet werkt, ja dat zelfs nooit gerwild heeft, moet toch ook in leven kunnen gehouden worden. Dat is toch de voornamste bestaansreden van het socialisme: het geld halen waar het zit. Om de simpele mensen wat wijs te maken, werd hiervoor zelfs het wetebschappelijk woord ‘Ttansfers’ uitgevonden: het code woord voor JAARLIJKS 16 à 18 milliatd Euro uit onze Vlaamse zakken naar beneden onder de Taal- Armoe- & Pretentiegrens te zenden.

    -

    Samen met het Heropenen der Nieuwe Bewaarscholen op 1 September, is de jaaelijkse hernieuwbare staats-vaudeville ook weer van start gegaan. Het parlementairverlofgeld is op, door de mangel gedraaid, en alle porno-lieven zitten weer veilig opgeborgen in de kast. De rust van de Modale Burger is meteen voorbij, want er moet weer brstuurd worden. Diy is= de knoeiboel ,og meer in de knoei draaien. Crootje heeft de muizenstille hetze overleefd, de medeolichtige persmuskieten wachten nu op hun Judaspenning. Afleiding is dus gewenst.

    De Blaiwe Eerste Mechelaar zet plots de Gemeentebesturen tegen elkaar op. Zodat die, net als alle andere Hogere Brsturen kunnen onderling beginnen ruzie maken ipv hu zaken zo goed mogelijk te besturen.

    Niet ‘OOrnung muss sein’, maar gekibbel. Want zo kan het belangrijksste, het Vlaams Belang van de Burger, onder de mat blijven rotten.

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    DE PENSIOENHERVORMING

    *

    We gaan een hete politieke herfst tegemoet en dit keer niet met discussies en mogelijke stakingen vanwege de vakbonden, maar wel tussen meerderheid en oppositie én binnen de federale regering zelf.

    Het startschot werd daarbij vrijdag gegeven door Karine Lalieu, een van de drie pasionarias van de PS in de Paarsgroen+ regering. De andere twee zijn Eilane Tillieux, voorzitster van de Kamer en Ludivine Dedonder van Defensie. Zij lijken in de eerste plaats de PS-verdediging te vormen tegen de steeds grotere druk op links vanwege de Waalse communisten. Daarbij lijkt ook de PS steeds linkser te worden. Om het met de woorden van Franz-Joseph Strauß zaliger te zeggen dreigen ze straks zo links te worden ‘dat links van hen alleen nog de afgrond gaapt’.

    I.v.m. de pensioenhervorming, samen met de hervorming op Financiën, de relanceplannen en de kernuitstap heeft Lalieu alvast een schot voor de boeg gegeven dat kan tellen en dit dan nog via de media, zonder enig overleg buiten haar partij, regering noch parlement.

    Om de pensioenen ook vooral na het toekennen van het minimumpensioen op 1.500 euro betaalbaar te houden, mikt men tegen 2024 op een werkzaamheidsgraad van 80%. In concreto betekent dat 5,3 miljoen mensen aan de slag t.o.v. 4,7 miljoen nu. Met al meer dan 90 knelpuntberoepen in Vlaanderen - waar de werkzaamheidsgraad op 75% ligt - is het maar da vraag waar men die mensen gaat vinden. En dan hebben we het nog niet gehad over Wallonië en Brussel, met respectievelijk slechts 65 en 61% aan werkzaamheidsgraad.

    Ondertussen heeft Paarsgroen+ al besloten tegen half oktober de Begrotings- en relancepunten aan te pakken en de bespreking over de pensioenhervorming uit te stellen tot december. Rekening houdend met de extra kostprijs van zo’n 15,5 miljard euro vanaf 2024, zou het wel St Juttemis kunnen worden.

    ---

    Terloops nog even dit:

    De gemiddelde loopbaan in België is slechts 34 jaar en houdt geen rekening met de groeiende levensverwachting. Het kan dus alleen maar erger worden…

     

    CORONA & CENSUUR

     

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    De drie méér dan Linnxse afgrond duiikers zijn, dank zij de Guvenaalse precisie, ten eeuugen dage gearchiveerd in onze archieven.. De Hasseltse KanaaldUiker – even over de rand teveel naar Linx uiygeweken? - verheugt zich op voorhand al op het weerzien. En verder mogen we verhopen, dat de Eeuwuge Rust hen zal bevallen. Liefst, voor wat betreft onze Vlaamse zielerust, zonder maandelijkse uitkering daarbij.

    Vlaanderen, namelijk, wacht niet op pensioenen, maar op WERK en nog meer op WERLVOLK.

     

     

    LALIEUX: 'PENSIOENVOORSTEL VALT BINNEN KADER REGEERAKKOORD'

    *

    Karine Lalieux (PS), federaal minister van Pensioenen. ©Photo News

    Vandaag om 13:43

    *

     

    'Mijn voorstel van pensioen hervorming valt binnen het kader van het regeer akkoord en is zowel financieel als sociaal haalbaar.' Dat benadrukt minister van Pensioenen Karine Lalieux (PS).

    -

    Dat verklaarde Lalieux zondag in De Zevende Dag op Eén. Ook Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert kwam aan het woord. Hij verwacht nog zware discussies en clashes binnen de regering over het pensioenplan.

    Lalieux verdedigde haar beslissing om haar voorstel via de media te lanceren. De coalitiepartners hebben eerder al voorstellen gelanceerd. 'Dit is een voorstel, waarover nu onderhandeld dient te worden', stelde ze.

    De minister beklemtoonde dat haar plan wel degelijk betaalbaar is. 'We hebben projecties gemaakt met voorzichtige vooruitzichten. Zo is er geen rekening ghouden met de stijgende werkzaamheidsgraad en de hogere productiviteit door het herstelplan. Uit de projecties blijkt dat de kost neutraal is in 2040', vervolgde Lalieux, die het niet eens was met de kritiek van de liberale partijvoorzitters Georges-Louis Bouchez (MR) - 'hij heeft de cijfers nog niet gezien' - en Lachaert - 'hij houdt geen rekening met de vrouwen door 20 gewerkte jaren naar voor te schuiven voor de toegang tot het minimumpensioen'.

    Minister Lalieux verwacht dat de discussies rond haar plan tot spanningen binnen de regering zullen leiden. Maar ze voegt daaraan toe: 'We hebben in andere dossiers onder dergelijke omstandigheden successen geboekt.' Ook Lachaert voorspelde 'discussies en clashes'.

    De Open Vld-voorzitter verdedigde zijn voorstel om 20 gewerkte jaren te vragen 'op een ogenblik dat er in de knelpuntberoepen duizenden vacatures zijn'. Een werkloze die een oplossing of job weigert, moet gesancioneerd worden. 'De economie kan groeien, maar die groei wordt afgeremd door een tekort aan werknemers.'

    Lachaert wees erop dat in het regeerakkoord ook een hervorming van de arbeidsmarkt voorzien is, iets wat ook Europa eist. 'De inkomsten hiervan zijn voorzien in de tabellen bij het regeerakkoord', aldus de Open Vld-voorzitter. 'We moeten meer mensen aan de slag krijgen nu de economie oververhit geraakt.'

    Voor Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken is het pensioenplan niet gefinancierd, 'dus wordt het betaald door de Vlamingen'. Een minimumpensioen van 1.500 euro bruto is een goede zaak en ook de bescherming van de vrouw is positief, zei hij. Vlaams Belang is voorstander van het beperken van de werkloosheidsuitkeringen in de tijd.

     

    CORONA & CENSUUR

     

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Oei amaai, daar negint het gekissebis…..

    Stel U even voor Van Grieken aan het woord in De 7de Dag. %ocjt, zonder onderbroken te worden, zelfs uitspreeken!!!

    Teke aan de wand, of Hamve Draai Recjts bij de VRT?

    Ja, Ja, de voorzieingieeid is de Moeder svan de Wijsheid…

    HET DIAMANTEN ZILVERPLAN VAN KARINE LALIEUX

    *

    België Bananenrepubliek

    Satire - 05/09/2021 Jasmijn Walldorf - Leestijd 5 minuten

    -

     

    Volgens Raoul Hedebouw is Vivaldi een rechtse regering. Volgens Peter De Roover en Barbara Pas is ze een linkse. In werkelijkheid is deze zeven dwergenregering een zootje vittende Vivaldioten met profileringsdrang.

     

    Dit gouvernement verzinnebeeldt de impotentie van de klassieke politieke partijen om voor dit complex land oplossingen te bieden. Ze blijven steken in een moeras van ideologische prietpraat binnen een electorale retoriek van diametrale dogma’s langs beide zijden van de taalgrens. De stemmen oogst verdrijft de logica van goed bestuur. Het particularisme van de politieke protagonisten en de vuige particratie maken dan weer dat Vivaldi euthanasie pleegt op een doodgeboren kind.

    Pensioenplan zonder centen

    Neem nu het pensioendebat. Een lallende Lalieux gooit met de fanfare voorop een niet becijferd diamanten Zilverplan op tafel. Maar dat is niet het meest hallucinant Vivaldiotisme. De inhoud is dat. Ze stuurt ons op vervroegd pensioen op 60 jaar, maar betaalt ons daarna extra om verder te werken. Zo kan je een pensioenbonus van 100 euro per maand verzamelen. Gelukkig mag Lalieux sinds 1 september voor 11 euro naar de psycholoog. Daarnaast krijg je al een minimumpensioen als je tijdens je leven 10 jaar van 104 werkdagen presteerde, studentenjob inbegrepen. Joepie. Nog voor ik afgestudeerde had ik mijn minimumpensioen binnen. Ik had mij eigenlijk een loopbaan aan den dop kunnen permitteren. U leest het goed.

    Socialisten zijn genetisch niet in staat om de tering naar de nering te zetten

    Dit is een sinterklaasplan en dit nog vóór Halloween. Het is nog eens een rondje grabbelen in de zak van Zwarte Piet, excuseer anderskleurige piet. Dat is nochtans niet wat we nodig hebben. Och, we weten het eigenlijk al lang. Socialisten zijn genetisch niet in staat om de tering naar de nering te zetten of om te sparen. Ze zijn het equivalent van iemand met een gat in zijn hand. En als ze dan al eens geld teveel hebben dan verbranden ze het. Nietwaar freaky Frank.

    Zilverfonds

    Wie herinnert zich niet de schamele poging tot sparen van lullificator par excellence, Johan Vande Lanotte. Het Zilverfonds. Het was een poging van socialisten tot sparen om de vergrijzing van de bevolking op te vangen en de pensioenen betaalbaar te maken. We zijn met z’n allen eerder versneld grijs geworden van het staren naar de bodem van het spaarvarken van de keizer van Oostende. We betalen op vandaag nog altijd voor zijn begrotingscamouflage van begin deze eeuw. Tegenwoordig helpt Johan Vande Lanotte advocaat Walter Van Steenbrugge met het verliezen van rechtszaken en het verdedigen van oplichtende politici.

    Tabula rasa

    Terug naar de pensioenen. We hebben een transparant plan nodig dat via duurzame maatregelen de betaalbaarheid van onze pensioenen garandeert. Er worden minder kinderen geboren, we studeren langer en we leven langer, wat maakt dat we minder mensen hebben die bijdragen voor steeds meer pensioenen. We moeten dringend de pensioentafel schoonvegen en ze hernieuwd dekken.

    De vraag is kan dit met een bende vittende Vivaldioten waar kiesdrempelvrees overheerst

    Een tabula rasa om vervolgens naar simpele, duidelijke en betaalbare regels, wars van uitzonderingen te evolueren. De vraag is kan dit met een bende vittende Vivaldioten waar kiesdrempelvrees overheerst, het stemmen telraam primeert en profileringszucht zich manifesteert. Neen. Nooit. Nimmer.

    Pietendiscussie over linkse leerkrachten

    De Maoïstische kliklijn van Filip Brusselmans en het activistisch stigmatiseren van leerkrachten door Tom Van Grieken bevestigen de communistische tirannieke tornado met indoctrinaire neigingen die door het Vlaams Belang raast. Zou er een Kartel VB/PVDA in de maak zijn? Ik denk het niet, maar ik gruwel toch van kliklijnen zoals die van Brusselmans.

    Ik niet alleen want ook de privacy commissie heeft vragen. Brusselmans zit trouwens met een belangenconflict. Vertolkt hij als voorzitter van de jongeren de ideeën en belangen van de jongerenbeweging? Of als Vlaams parlementslid deze van zijn moederpartij, het Vlaams Belang? De Vlaams Belang jongeren zijn daardoor niet onafhankelijk en hangen door het dubbel petje van Brusselmans vast aan de doctrine van de moederpartij. We goed gezien Tom! Zo loopt je jongerenbeweging netjes in de pas.

    De TikTok-demarche van Van Grieken kreeg aandacht door het ‘klein pietje’-verwijt van Gwendolyn Rutten. De grote vraag is: hoe kent Gwendolyn de omvang van de fallus van Van Grieken? Zijn er partij-overschrijdende orgies in het parlement of is de vrouw van Tom een goede vriendin van Rutten? We zullen het niet snel te weten komen, maar het intrigeert me wel. De pieten discussie van de zwarten — voor de wokies: met zwarten verwijs ik niet naar kleurlingen maar naar Vlaamse collaborateurs uit WOII — werd zo een hot item op Twitter.

    Opmerkelijk in dit debat was ook dat voor één keer Conner Rousseau en Ben Weyts haatspraak als vrije meningsuiting definieerden. Het Vlaams Belang verwijten een paramilitaire organisatie te zijn die moordend en verkrachtend een land verovert om vervolgens vrouwen als tweederangsburgers te gaan behandelen, wel deze stigmatiserende, polariserende en vooral diep beledigende haatspraak mocht deze keer wel. Ze zijn niets als niet hypocriet.

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    De Grote tot zeer Grote zelfverklaarde Leiders van die zestal mini-partijtjes van tegen en onder de kiesdrempel, die samen één Minderhdis-Blok vormen tegen de Meerderhed in ons Apenland, zien dus met Argus-ogen de Veerkiezingen naderen.

    Francofinia, zowel de crimineel-crapuleuze ge-islamiseerde Hhoofdstad Broeksalabd als de Overgestroomde Gebieden in de bergen, liggen in duigen. Er zijn trouwens geen liefhebbers om het puin te ruimen.

    In plaats van haar koninklijke vader te willen opvolgen, zou ons Betty beter nu al haar C4 aanvragen. Op die manier vormt ze geen uitzondering op d rest van haar trouwe aanhangers.

    Vlaanderen kan niet eeuwig blijven wachten. Meer dan 100 jaar na de Koninklijke Belofte, als ze aan het IJzerfront maar dapper wilden liggen sneuvelen, de Vlamingen dan, na de oorlog GEKIIJK zouden gesteld worden in hun rechten en in de feiten.


    *

    Onafgezien de verkiezings-uitslag – voor zover die niet artificieel op voorhand vaststaat: Linx MOET winnen – wordt de dag na de overwinning contact genomen met Dn Haag om samen Frans-Vlaanderen geweldloos terug te annexeren, CHEZ EUX, SUR EUX MAIS SANS EUX, om binnen de 48 uur bij de EU aan te kloppen als Nieuwe Natie.

    -

    In deze hoop wil ik leven en sterven. Amen.

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!