MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-09-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500662 – ONZE HUIDIGE ONVERWOESTBARE WESTERSE SAMENLEVING: DE TITANIK II

    WOENSDAG 1 SEPTEMBER 2021

    *

    *

    500662 – ONZE HUIDIGE ONVERWOESTBARE WESTERSE SAMENLEVING: DE TITANIK II

    *

    I N H O U D

    Net als ieder van onze eigen woningen, werd de Titanic gebouwd en uitgerust met de meest modere en met de meest veilige middelen. Veiligheid voor alles.

    Ook nu worden er fortuinen uitgegen aan onduidelijke verzekeringen en waarborgen. Allemaal schone schijn. Want dat er ondertussen ratten en ander ongedfoerte knagen aan de ondergrondse funderingen: daar ligt, net als in de tijd van het Verdisnso, niet één politieker wkkaer van.

    Vooral allen de bewoners zijn iets gewaar. Maar TV en Media wijzen naar de CO² en een broekas-effect die alleen in hun voorgekauwde verbeelding bestaan.

    De Hitlers van toen dragen nu andere namen maar in wreedaardigheid moten ze niet onderdoen. Ze drzgen ook geen kepie, maar zijn haast onzichtbaar onder de vodden.

    In Abbeville bekocht Van Seceren het met de dood door de kogel. Hij hd te zer de waarhed bemind… Dus liep hij in de weg van het Belgisch Establishment. In den vreemde, zo,der enge vorm vn proces, anders dan de kogels uitt de geweren van dronken soldaten, terecht gesteld door Frans ‘friendly fite’.

     

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    HET NIEUWE SCHOOLJAAR

    *

    Men klaagt er al een tijdje over dat de kwaliteit van het onderwijs in Vlaanderen achteruit gaat. Dat kan men volgen op de jaarlijkse zgn ‘Pisalijst’, waar het Vlaams onderwijs niet langer meer bij de vijf eerste regio’s in Europa staat en dat was zo al begonnen vóór corona. Als het een troost mag wezen: het Franstalig onderwijs in dit land staat op die lijst ergens achteraan in de twintig en dat zal er niet op beteren.

    Men heeft daar nl besloten de vakantieperiodes voor het Franstalig onderwijs te veranderen. Twee weken minder in de grote vakantie, maar meer in de rest van het jaar. De totaalsom maakt wel dat er daar tenslotte nog minder schooldagen en meer vakantiedagen zullen zijn. Dat de kinderen daar dus nóg minder zullen gaan leren. Die nieuwe regeling zorgt niet alleen voor een verandering van de schooldagen, maar ook voor heel wat nieuwe problemen i.v.m. de buitenschoolse opvang , zeker voor werkende mensen, al zijn die in Wallonië een stuk minder talrijk dan in Vlaanderen,.

    Opmerkelijk voor wie het misschien nog niet weet, maar het Franstalig onderwijs beschikt over liefst drie ministers: één voor het hoger-, één voor het middelbaar- en één voor het lager onderwijs. En dat is daar niet eens geen record, op Gezondheid hebben ze 5 ministers.

    ---

    En dan nog dit:

    Die dalende kwaliteit In het Vlaams middelbaar onderwijs zou ook te maken kunnen hebben met een tekort aan leraren Wiskunde en Frans. Voor dat laatste is er echter een eenvoudige en goedkope oplossing: schaf het Frans af als verplichte tweede taal en geef onze studenten de keuze tussen Frans en Engels, net zoals de Franstalige studenten de keuze krijgen tussen Engels en Nederlands. En zoals in het Franstalig onderwijs meer dan de helft der studenten kiest voor het Engels, zal dat bij ons niet anders zijn en zal men automatisch minder leraren Frans nodig hebben. Niet alleen zou dat een welgekomen besparing voor Vlaanderen zijn, maar tegelijkertijd ook de afschaffing van een zoveelste discriminatie binnen België.

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Dank zij de pretentie van Nieuwe Vlaamse Alliantie gaat het Onderwijs in Vlaanderen niet achteruit, maar juist vooruit, zij het dan vooruit in de verkeerde richting, namelijk deze van de sluipende ricting Sharia. Straks gaat de taalkeuze over Arabiers of Marokkees: met het mes op de keel….

    *

    *

     

    *

    EUROPESE BEURSWAAKHOND WAARSCHUWT VOOR STEVIGE MARKTCORRECTIE

    *

    De Gamestop-mania toont volgens de beurswaakhond ESMA aan dat beleggers almaar meer risico's beginnen te nemen.

    ©Levine-Roberts/Sipa USA

    Pieter Suy

    Vandaag om 13:00

    *

     

    De Europese beurswaakhond ESMA acht de kans bijzonder groot dat de financiële markten een dreun krijgen. 'Stijgende waarderingen, koersschommelingen in crypto en het toenemende risico op grote tegenvallers roept vragen op over een mogelijke exuberantie van de markten.'

    ESMA, de Europese Autoriteit voor Effecten en Markten die vanuit Parijs de andere beurswaakhonden van de Europese Unie overkoepelt, stuurde de waarschuwing woensdag uit in de nieuwste editie van zijn halfjaarlijkse risico rapport.

    Nu de Europese financiële markten in de eerste jaarhelft hun herstel hebben voortgezet noteren ze aan waarderingen rond of zelfs boven de niveaus die we voor de coronacrisis hebben gezien, steekt de ESMA van wal.

    "Zowel grote, institutionele investeerders als kleine beleggers moeten er volgens ESMA rekening mee houden dat de risico's op een 'mogelijk beduidende' markt-correctie flink zijn toegenomen. "

    Zowel bedrijven als overheden stapelen de schulden op. Maar de waarderingen van die obligaties, en zeker de variant die hoger dan gemiddelde rentes biedt, liggen volgens ESMA al een pak hoger dan in pre-corona tijden.

    *

    Om over na te denken: Paris, vaut-elle même une Messe?

    -

    Naar de voorgeschreven vaste normen in dit Apenland, “overkoepelt Parijs”, niettegenstaande het al jaren aanslepend faillissement van dat land, de Europese financiële zekerheden.

    Als het in Parijs rtegent, druppelt het in Brussel….

    Moeder, let dus op Uw ganzen…

    *

    *

     

    *

    UITGESPUWD DOOR DE PARTIJPOLITIEK, BEMIND BINNENSKAMERS

    *

    foto: ©Pat

    *

    Joris van Severen (1894-1940) is een politicus die blijft fascineren. Het boek Joris Van Severen – Op leven en dood, letterlijk van historicus Luc Pauwels is de ultieme biografie van een politicus die voor velen tot de verbeelding blijft spreken.

    Aan het IJzerfront leert notariszoon Van Severen de sociale werkelijkheid kennen in al zijn rauwheid. Boerenzonen en arbeiderskinderen worden door de in meerderheid Franstalige officieren de dood ingejaagd. Hij sluit zich aan bij de geheime frontbeweging, wordt een overtuigd antimilitarist en juicht de bolsjewistische revolutie in Rusland toe.

    De splitsing van België

    In het geteisterde Vlaanderen van na 1918 zoekt Van Severen naar orde en zingeving. Hij wordt Vlaams-nationaal volksvertegenwoordiger voor de Frontpartij: de splitsing van België is daarbij een hoofdpunt. De praktijk van het parlementaire stelsel ontgoochelt hem in die mate dat hij in het najaar van 1931 een eigen elite-beweging opricht die het volk moet voorgaan en uitdrukkelijk ten dienste van de gemeenschap wil staan: Het Verbond van Dietse Nationaal Solidaristen (Verdinaso).

    Een Heel-Nederlands verband

    De nieuwe beweging gaat op weg naar herstel in een Heel-Nederlands staatsverband. Geen geweld, maar overtuigen door het voorbeeld te geven. Noodzakelijk overigens, om niet langer als ‘staatsgevaarlijk’ te worden gebrandmerkt.

    De hereniging van de Nederlanden is nu het doel

     

    De hereniging van de Nederlanden is nu het doel, de staatkundige eenmaking van België, Nederland en Luxemburg. Duidelijker: het herstel van de Verenigde Nederlanden van vóór de Belgische revolutie van 1830.

    Het solidarisme

    Het Verdinaso streefde naar de hereniging van alle Nederlandstaligen in een staatsverband. Daarnaast ijverde het voor een nieuwe sociale orde, het solidarisme, afgeleid van de christelijke sociale leer uit de encyclieken Rerum Novarum en Quadragesimo Anno. De partijpolitiek verafschuwt hem, maar binnenskamers spreekt men vaak met respect over hem.

    Van Severen zit op één lijn met koning Leopold III en wil ons land buiten een volgende wereldoorlog houden. Op 10 mei 1940 – de inval van de Duitsers – wordt hij meteen aangehouden door de Staatsveiligheid. Die draagt hem wederrechtelijk over aan de Franse militaire overheid. Op 20 mei wordt Joris van Severen vermoord. Een tragisch leven in een nieuw licht.

    Auteur en historicus Luc Pauwels brengt daarmee de huidige stand van het onderzoek samen in een nieuwe synthese die leest als een roman.

    Promotie

    De ultieme Joris Van Severen biografie bieden we u via onze online boekhandel graag tegen een tijdelijke voordeelprijs, een week lang!

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Normaal ben ik het met Grobbendonck van hierboven altijd roerend eens, anders zou hij hier niet voortdurend herhaald en dpprgegeven worden, maar deze keer, in zijn Sturm und Drang naar verbetering van het Vlaams Onderwijs, houdt hij ongewild geen rekening met het onvermijdelijk einde van dit kunstmarig met Vlaams geld in stand gehouden Apenland.

    Eenmaal vrij en onafhanjekjk, kan het ons geen barst schelen wat de buren van beneden de Taal- Armoe- en Pretentie grens doen. Tenminste, voortgaande op het aantal gedetineerden, zo lang deze geen deelstaat-onderdeel worden van een of andere Nieuwe Islamitische Heils Staat.

    Het sujet Mag- & Kanniette namelijk is tot alles in staat. Niet om er plezier door te hebben, maar om nog meer zijn liefhebberij, het zakulorummen, te kunnen beoefenen.

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!