MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500654 – SCHEIEN DOET LIJDEN IS NIET ALTIJD WAAR

    ZATERDAG 28 AUGUSTUS 2021

    *

    *

    500654 – SCHEIEN DOET LIJDEN IS NIET ALTIJD WAAR

     

    I N H O U D

    Het verhaal van Guvaal hieronder is biechtewaar, buiten het feit dat als dit Apenland effectief gesplmitst wordt, het dan oiok niet meer als dusdanig bestaat. Kapusci is kapusci en daarmme doef. Ander en beter, of hoorde nie goe?

    Andere paté is het wel als het om Broeksallabad gaat. Die zijn we, de Oorpronkelijken, liever kwijt dan rijk, want één vat vol rottidhed dat wacht op het dodelijke spuitje van de Spleetogen. Wa   t vriend Guido ook altijd over het hoofd ziet, is ONS gewezen grondgebied van de Vlaamse Bergen tot aan De Zoom: het gebied at we al bijna 300 jaar het geroofde Frans-Vlaandeeren noemen.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Jan_

    *

    Men spreekt er inderdaad sedert 1743 wel meestal Fransoos, maar men voelt en werkt er nog altijd als Vlamingen. Zie Jan Baert (een verre voorouder?) de zeerover en vvolksheld met zijn vaderstad Duinkerke…

    *

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

     

    • De Nederlanden één

    *

    N.a.v. het pleidooi van Bart De Wever op 21 juli jl (nota bene: op de Belgische nationale feestdag) voor een terugkeer naar de Verenigde Lage Landen (de zgz 17 provincies) heb ik daarop al twee keer gereageerd in mijn blogs van 23 juli en van 1 augustus. Het is een onderwerp dat menig Vlaming bezig houdt, zoals bleek uit twee lezersbrieven deze week in ‘t Pallieterke. Tijd om daarover nog eens te brainstormen.

    Mijns inziens kan het moeilijk anders dan dat de eerste stap er naartoe genomen moet worden binnen het bestaande België. Die kans kan zich voordoen bij de volgende regionale verkiezingen van 2024. Mochten de Vlaamsnationale partijen (mv) dan in hun eigen parlement de meerderheid behalen, dan kunnen ze – al dan niet met nog derde partijen - Vlaanderen officieel uitroepen tot deelstaat van het federale België, met als grenzen de bestaande grenzen van het Nederlandse taalgebied. De zgz ‘Senelle doctrine’, waarover ik het in deze rubriek al meermaals heb gehad..

    De tweede stap wordt dan de indeling van het huidige België in een bond met vier confederale deelstaten: Vlaanderen, Wallonië, Brussel en de Duitstalige Oostkantons. Wat daaraan moet veranderd worden, is dat elke deelstaat daarna ook de mogelijkheid moet krijgen confederale akkoorden af te sluiten met de buurlanden. Zo bv de Oostkantons met Luxemburg en/of Duitsland, Wallonië met Frankrijk en/of Luxemburg en Vlaanderen met Nederland.

    De derde stap wordt voor Vlaanderen dan de hereniging van de Lage Landen, maar met daarbij enkele ver gaande wijzigingen. Zo zouden het huidige Nederlands Limburg en Belgische Limburg één deelstaat Limburg worden, Noord-Brabant, Antwerpen en het huidige Vlaams Brabant worden weer de deelstaat Brabant. Vlaanderen zou nog bestaan uit West-, Oost- en Zeeuws-Vlaanderen. Boven de Moerdijk wordt het Holland, met uitzondering van Friesland dat met zijn eigen taal een aparte deelstaat zou worden,.

    En Brussel? Dat gewest zou een meertalige stadstaat worden, zoals er ook in Duitsland al bestaan (Bremen bv) en dat zelf zal beslissen of en met wie het confederale akkoorden zal sluiten, Als het financieel leefbaar wil blijven, zal dat met Vlaanderen zijn, het enige gewest dat Brussel mee kan onderhouden. In dat Brussels gewest zouden het Frans, het Nederlands, het Duits en eventueel het Engels (o.w.v. het internationaal karakter) de garantie moeten krijgen gelijkwaardig behandeld te worden.

    Met een kustlijn (én haar achterland) bezaaid met zeehavens, van Oostende, over Zeebrugge, Gent, Terneuzen, Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam tot Den Helder, kan het voor de herenigde Lage Landen alleen maar beter worden.

    Ik weet, het is (voorlopig nog) een utopie, maar dromen mag.

    *

    *     

    *        

    TWEE WINNAARS IN GESCHIL TUSSEN COUCKE EN PERRIGO

    *

    ©BELGA

    *

    Vandaag om 12:43

    -

    De arbitrage rechtbank Cepani heeft een salomons oordeel geveld in het geschil tussen Marc Coucke, Waterland en Perrigo. De Amerikaanse groep lijkt de morele winnaar te zijn in het geschil, Coucke en Waterland de financiële winnaar.

    Marc Coucke en het financieel consortium rond het investeringsfonds Waterland moeten de Amerikaanse farmareus Perrigo netto 266 miljoen euro betalen in het kader van hun geschil rond de overname van Omega Pharma. Dat heeft de arbitragerechtbank Cepani na een maandenlange procedure beslist.

    Zoals steeds in arbitrages is de sententie van bijna 500 pagina's niet zwart-wit en voer voor juristen.

    De drie arbiters van Cepani oordelen dat er op een heel aantal punten effectief sprake is van misleiding door de verkopers. Op een hele reeks andere punten was dat niét het geval. Hoewel de arbiters hoofdzakelijk naar het management van Omega Pharma onder leiding van Marc Coucke wijzen, rekenen ze dat ook toe aan Waterland & co., die 48 procent van Omega Pharma bezaten en vertegenwoordigd waren in de raad van bestuur.

    Lees Meer

    Hoe het fout liep bij Coucke en Perrigo

     

    Perrigo lijkt dus een morele winnaar te zijn. Maar Coucke & co. zijn de financiële winnaars van het jarenlange geschil. Want de Amerikaanse farmareus eiste (rente en kosten niet inbegrepen) 1,9 miljard euro van Coucke & co. Cepani heeft hen daarin niet gevolgd. Verre van zelfs. Cepani oordeelt dat de schade voor Perrigo veel geringer was. De 266 miljoen vertegenwoordigt maar een dikke 10 procent van het beoogde bedrag.

    Tegenclaim afgewezen

     

    Marc Coucke had ook - voor een onbekend bedrag - een tegenclaim ingediend tegen Perrigo. Hij eiste een schadevergoeding van de Amerikanen omdat hij vond dat de farmagroep niet te goeder trouw handelde bij de overname van Omega Pharma.

     

    'Ze hebben zes maanden lang met 300 man alles zitten analyseren', stelde hij eerder al. 'Ik ga het simpel zeggen: ze kopen een auto, rijden er zelf tien keer tegen de muur mee. En zeggen na zes maanden: 'We zouden hem willen terugbrengen, want er zijn blutsen in.''

    Maar de arbitragerechtbank wees de tegenclaim volgens onze informatie af. Ze oordeelde dat die claim ongegrond was.

     

    Indien men rekening houdt met de 248 miljoen euro die sinds de overname op een geblokkeerde rekening stonden (om eventuele betwistingen te dekken), moeten Coucke & co. - rente en kosten inbegrepen - maximaal zo'n 100 miljoen euro ophoesten. Dat is een omvangrijk bedrag, maar voor de verkopers van Omega Pharma best behapbaar.

    Michael Sephiha

    *

    OUCKE & CO. MOETEN FARMAREUS PERRIGO RUIM KWART MILJARD EURO

    *

    Perrigo voelde zich na de overname van Omega Pharma bedrogen door Coucke en Waterland. Die ontkenden de farmareus te hebben misleid. ©Photo News

    *

    27 augustus 2021 23:28

    *

    Marc Coucke en het financieel consortium rond het investeringsfonds Waterland moeten de Amerikaanse farmareus Perrigo 266 miljoen euro betalen in het kader van hun geschil rond de overname van Omega Pharma. Dat heeft de arbitrage rechtbank Cepani volgens onze informatie beslist.

    Het is onduidelijk of de schadevergoeding die door Cepani bepaald werd de 248 miljoen omvatten die Coucke & co. naar aanleiding van de verkoop van Omega op een geblokkeerde rekening zetten om mogelijke betwistingen op te vangen die in het verkoopcontract waren bepaald. Houdt het bedrag rekening met de tegen-claim van Coucke tegen Perrigo? Dat is voorlopig evenmin duidelijk.

    Op het eerste zicht valt deze schadevergoeding voor Coucke, Waterland en hun bondgenoten fiks lager uit dan het worstcasescenario van 1,9 miljard euro - het bedrag van de claim van Perrigo PRGO0,10%

    .

    Miljardendeal

    De procedure draaide rond de verkoop van Omega Pharma aan Perrigo begin 2015. De Amerikanen legden 3,8 miljard euro op tafel om de Vlaamse specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen in te lijven. De verkopers? Marc Coucke en een financieel consortium onder leiding van Waterland.

    Perrigo voelde zich na de overname bedrogen. Het beschuldigde Coucke en Waterland ervan op frauduleuze manier de financiën van Omega Pharma mooier te hebben voorgesteld om een hogere verkoopprijs te bedingen. Volgens Perrigo creëerden ze kunstmatige omzet en stuurden ze de schuldpositie van Omega Pharma. Coucke en Waterland ontkennen dat ze Perrigo hebben misleid. 'Het is alsof je een auto koopt, ermee tegen een muur rijdt en dan naar de verkoper teruggaat en je geld terugeist', zei Coucke destijds in een reactie.

    LHoe het fout liep bij Coucke en Perrigo

    De Amerikaanse farmareus diende een claim van niet minder dan 1,9 miljard euro in tegen Coucke en Waterland. Coucke diende een tegenclaim in. Hij eiste een schadevergoeding van Perrigo omdat hij vindt dat de farmagroep niet te goeder trouw handelde bij de overname van Omega Pharma. Welk bedrag hij van de Amerikanen eiste, is niet bekend. Waterland, geleid door de Belg Frank Vlayen, diende geen tegenclaim in

    Michael Sephiha

    *

    WAT GEDAAN MET DE GEVLUCHTE AFGHAAN?

    *

    c

    *

    Hoe zit het met de opvolging van Afghanen die hier rondlopen?

    Commentaar - 28/08/2021 Winny Matheeussen - Leestijd 9 minuten

    -

     

    De chaotische terugtrekking van de Amerikanen en de NATO-bondgenoten, met dank aan president Biden, heeft Afghanistan in chaos achtergelaten. De Belgen hebben ondertussen de retractie-operatie RED KITE stopgezet, omwille van de dreiging met aanslagen. Dat bleek de juiste beslissing te zijn, want donderdag volgde een effectieve aanslag aan de poorten van de luchthaven van Kabul. Hierbij vielen tientallen doden en honderden gewonden, waaronder verschillende Amerikaanse militairen. De Belgen hebben het toneel dus op tijd verlaten.

    Maar wat deden al die Afghaanse vluchtelingen en nieuwe Belgen in hun ontvluchte vaderland

    Hoeveel mensen werden er via operatie Red Kite naar ons land gehaald en vooral, wie zit daar tussen? Kunnen onze veiligheids- en inlichtingen wel een degelijke screening uitvoeren om te garanderen dat er niet, zoals tijdens de grote Syrische vluchtelingencrisis, een aantal onfrisse elementen meereizen met een terroristische agenda? Dat lokale medewerkers die nu levensgevaar lopen naar hier worden gehaald, is niet meer dan normaal. Maar wat deden al die Afghaanse vluchtelingen en nieuwe Belgen in hun ontvluchte vaderland, ondanks negatieve reisadviezen en het levensgevaar dat ze daar zouden lopen? Kamerlid Theo Francken (N-VA) vraagt zich af of die niet deels moeten opdraaien voor de kosten van operatie Red Kite.

    Cijfers bekend gemaakt

    Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) gaf vrijdagavond in een gezamenlijke persmededeling meer informatie over de mensen die via negen vluchten op Melsbroek landden. Daarmee zijn in totaal 1.216 mensen naar ons land gekomen die uit Afghanistan werden geëvacueerd. 187 personen waren voor andere EU-landen bestemd. De personen bestemd voor België werden naar de kazerne van Peutie gebracht, waar hun identiteit en documenten nogmaals grondig werden gecontroleerd. Zij ondergingen onder meer een COVID test. 106 personen kwamen via andere EU-landen. In totaal zijn er tot op vandaag 1.135 personen bestemd voor België in ons land gearriveerd. De volgende dagen zullen er nog een aantal personen via andere EU-landen arriveren.

    Vier grote groepen (en een vijfde ‘zonder categorie’)

     

    Het grootste deel zijn Belgo-Afghanen en hun familie. Zij zijn goed voor 503 personen. Een tweede groep bestaat uit tolken en fiksers, die ten dienste hebben gestaan van de Belgische militairen en Buitenlandse Zaken. Deze categorie is goed voor 111 personen. De derde categorie omvat mensen- en vrouwenrechtenactivisten, evenals voorvechters van de persvrijheid.

    Met andere woorden mensen die omwille van een voorliefde voor het Westerse beschavings model bij de Taliban niet in de bovenste schuif liggen. Totaal: 185 personen. Uiteindelijk is er nog een laatste categorie: Afghanen met een vluchtelingen status en zij die subsidiaire bescherming genieten. Daarvan hebben er blijkbaar ook verschillende nog familie meegebracht. Volgens het persbericht gaat het over 297 personen.

    In totaal komen wij zo aan 1.096 gerepatrieerden. Een verschil van 39 met het totaal van 1135 aangekomen mensen in België dat eerder in het persbericht wordt aangehaald. Tot welke categorie die behoren, is niet helemaal duidelijk. Alle personen zonder verblijfsstatus, moeten nu een procedure opstarten. Het gaat dan om gezinshereniging of een asielaanvraag.

    De vluchteling-toeristen

    Staatssecretaris Mahdi stelde in Terzake dat je het onderscheid moet maken tussen personen met een vluchtelingenstatus en degenen die subsidiaire bescherming genieten. ‘Die laatsten hebben het recht om zich vrij te verplaatsen naar het land van herkomst. Voor vluchtelingen (volgens de laatste persmededeling gaat het om slechts zes personen, WM) kunnen er uitzonderlijke redenen zijn die een reis naar het herkomstland verantwoorden. Het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen (CVGS) gaat dit nu geval per geval onderzoeken. Als blijkt dat ze om de verkeerde redenen zijn afgereisd, kan dit betekenen dat ze hun vluchtelingen status verliezen. Op dit moment kunnen ze niet teruggestuurd worden, maar het is belangrijk dat we de regels volgen en dat het CVGS een onderzoek voert.’

    Theo Francken is niet onder de indruk. ‘Dat gaat over symboliek. Ik stoor me aan de honderden gevluchte Afghanen die blijkbaar op vakantie gaan naar hun thuisland, ondanks een negatief reisadvies, en die wij nu moeten repatriëren. Het is een aanfluiting voor de honderdduizenden vluchtelingen in Europa die zich wel aan de regels houden.’

    ‘Daaronder zijn er waarschijnlijk toch een aantal die hun vluchtelingenstatuut niet hebben gerespecteerd. Het probleem is dat iedereen die hier nu aankomt, niet meer kan worden teruggestuurd, wat de uitkomst van een onderzoek naar de rechtmatigheid van hun verblijf ook moge wezen. Zij kunnen dus ongestraft een loopje nemen met de regels. Daar komt bovenop dat de Afghanen die in een gesloten centrum zaten met het oog op uitwijzing, terug werden vrijgelaten. Die zaten daar niet zonder reden. Enkel zij die onder de Dublin verordening vallen en naar een ander Europees land worden uitgewezen, kunnen het land worden uitgezet.’

    Gratis vrouw importeren

    ‘Ik heb geen cijfers gekregen over de categorie “andere familieleden”’, vervolgt Francken. ‘Evenmin kreeg ik een antwoord op mijn vraag over hoeveel Afghaanse Belgen er plots een vrouw meenamen en zo onze wetgeving op gezinshereniging omzeilen. Zij hebben dubbel bingo! Ondanks een uiterst negatief reisadvies reisden zij naar Afghanistan. Nu worden ze gratis teruggehaald mét een vrouw die via de normale procedure gezinshereniging nog jaren had moeten wachten op haar visum, als ze er al ooit een zou gekregen hebben. Wraakroepend, vind ik dat.’

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    BIJ ONZE VRIENDEN DE AMERIKANEN: NOOIT GEEN TWEE ZONDER DRIE SLACHTOFFERS.

    *

    Eerst waren ze met twee ineens: de Heren Lernaut & Hauspie, bestemd om door hun verbluffende uitvinding niet alleen schatrijk maar ook meteen levenslang wereldberoemd te worden (het gesproken woord gecomputerd), enkele jaren later kkrijgt Vlaanderens wonderboy, de Marc, van hetzelfde laken ’n broek. Eveneens totaal ten onrechte, omdat de Yankees simpelweg hun 45ërs vegen aan de Normen van de Belgische Boekhoud Wetgeving.

    Zonder al te technisch te willen worden: het gaat om de voorgeschreven verplichting om op de Jaarrekeningen de aandeelhouders zo perfect mogelijk ih te lichten. Met gefundeerde cijfers, en niet met losse flodders.

    Een fantastische omzet in een ver vreemd land in het vooruitzicht? Dat mooeten de aandeelhouders weten, zij het onder alle voorbehoud. Vandaar het begrip ORDERREKENING.

    De verwachting wirdt indicatief onderaan op de Jaarrekening gebracht, met als tegenpost dat het alleen om een vooruitzicht gaat. Wait and see.

    L & H sneuvelden daardoor, en nu ook weer ons Marxske.

    De Y  nkees namelijk hebben alleen maar oog voor wat ze willen zien: een nog niet gerealiseerde omzet staat al in de boekouding en in hun ogen is dat bedriegerij.

    En de Belgische Wetgever? Die volhardt in de boosheid, zwijgt en kijkt de andere kant op.

    -

    Het grote vershil tussen de rwee drama’s is, dat ons Maaecske betere vrienden heeft dan de Jo en de Popol. Bij de eerste twee waren deze vrienden de BAC, de latere failliete Dexia van de Tjeven Martens en De Haene naast het Koningshuis…

    Ondergetekende was, bij leven en welzijn, haast 50 jaar werkzaam als zelfstandig Expert-Boekhouder en weet dus waarover hij spreekt.

    Maar de lettertvreters van de Pers? Zij, die werkelijk zo stom, of mogen ze niet roeren?

    -

    Ik weet het: de Yankees hebben dus de dikste en de langste. Maar zo gauw we af zijn van deze tricolore dwangbuis, zult U eens wat beeleven. Voorop gesteld natuurlijk dat daar terug den Doald, die ook ’n buzenisman is, daar terug op de troon komt.

    *

    Digithalys

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!