MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500651 – RIJK WORDEN VOOR WIE ZOWEL CORONA ALS DE TALIBAN OF IS OVERLEEFT

    DONDERDAG 26 AUGUSTUS 2021

    *

    *

    500651 – RIJK WORDEN VOOR WIE ZOWEL CORONA ALS DE TALIBAN OF IS OVERLEEFT

     

    I N H O U D

    Dank zij de immer zichzelf verroklende Grote Geesten van de Mondiale Rode Broeeerschap met als voornaamste eigenschap het smijten met andermans geld, worden we in dit Kloteland dus allemaal minstens € 1500 per maand rijker.

    Problemen om dat geld op te krijgen, moeten er niet gezocht worden. Iedeer dag vermindert immers de waarde van ons geld. Anders gezegd; de massa wordt voor de zoveelste keer met een kluitje in her riet gestuurd. Als we maar voor De Goeden blijven stemmen!

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    HET MINIMUMPENSIOEN

    *

    September wenkt en daarmee ook de start van het nieuwe schooljaar, maar ook van de politiek.

    Die laatste zal heel wat om handen hebben, met o.m. de naweeën van het corona gebeuren, de overstromingen in Wallonië, de kernuitstap, de aanpassing van de financieringswet en de invoering van het minimumpensioen tot 1.500 euro.

    Voor wat dat laatste betreft heeft Open VLD-voorzitter Lachaert al een schot voor de boeg gegeven door voor te stellen de verhoging van dat minimumpensioen alleen te garanderen voor wie minstens 20 jaar heeft gewerkt en afgedragen. Op zich het minimum minimorum dat men kan vragen en de logica zelf, maar blijkbaar niet voor de PS die momenteel de minister oor Pensioenen levert en die de uitspraak van Lachaert zelfs een provocatie noemt.

    In deze rubriek heb ik al enkele keren in verband daarmee het voorbeeld gegeven van de provincie Henegouwen, waar 30% van de bevolking tussen 22 en 64 jaar constant werkloos is. Een deel daarvan heeft zelfs bijna nooit officieel gewerkt, laat staan afgedragen. In sommige families zijn drie generaties er constant werkloos en vindt men het niet alleen normaal dat ze door de staat worden onderhouden, maar ook dat ze dat kunnen blijven doen tot aan hun pensioen en daarna dat pensioen nu zouden kunnen zien oplopen tot 1.500 euro per maand. Dat alles zonder de minste tegenprestatie.

     

    Zoals ik eveneens al meermaals heb gemeld, kunnen heel wat van die werklozen uit de provincie Henegouwen werk vinden in het naburige West-Vlaanderen, waar men volk tekort heeft. Dat tekort wordt daar al jaren meestal opgevangen door Noord-Fransen, die zich wél verplaatsen om zelfs over de grens te gaan werken, gewoon omdat de werkloosheidsuitkeringen in Frankrijk uitdovend zijn. Het wordt trouwens straks uitkijken of de plaatselijke werklozen in de overstroomde gebieden van Vesder en Maas wel degelijk aan de slag zullen gaan, nu er werk zat zal zijn in de eigen streek

    Nu nog afwachten of Lachaert achter zijn voorstel blijft staan. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij zijn partij en in dit geval heel Vlaanderen voor schut zet door van gedacht te veranderen. Tenslotte wordt de regering Decroo, die er dank zij hem gekomen is, beheerst door de PS als grootste partij en die voor de pensioenen de hete adem van de communisten in haar nek voelt.

    *

     

    ZEKER TWAALF ACHTERBLIJVERS IN AFGHANISTAN

    *

    *

    ©AFP

    Vandaag om 10:35

    *

    Zeker twaalf personen die recht hadden op evacuatie zitten nog in Afghanistan. Buitenlandse Zaken onderzoekt of er nog meer mensen zijn achtergebleven. België heeft de evacuatievluchten stopgezet vanwege terreurdreiging in de mensenmassa rond de luchthaven.

    -

    'We kregen informatie van Amerikaanse bronnen en via andere landen dat er een bomaanslag op til was in de omgeving van de luchthaven', zegt premier Alexander De Croo (Open VLD) tijdens een persconferentie over operatie-‘Red Kite’. Op uitdrukkelijk aanbevelen van militairen heeft de regering daarom beslist om de evacuaties te stoppen. De laatste Belgische evacuatievlucht vanuit Kaboel is woensdagavond om 21.30 uur vertrokken naar Islamabad. 'Toegang krijgen tot de gates is zo goed als onmogelijk geworden.'

    Nieuwe geheime Belgische evacuatie-missie mislukt

    Ons land voerde in totaal 23 evacuatievluchten uit tussen Kaboel en Islamabad, waarmee zo'n 1.100 mensen door België weggehaald zijn uit Afghanistan. Het gaat om Belgen, fixers, tolken en activisten op een Belgische evacuatielijst, maar ook om personen die op vraag van andere landen zijn meegevlogen. Volgens staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) zijn meer dan 300 kinderen aangekomen in Peutie. 'We hebben met deze operatie levens gered.'

    Buitenlandse Zaken heeft intussen een lijst opgesteld van mensen die mogelijk nog zijn achtergebleven in Afghanistan. Daar staan 114 namen op. De ambassade probeert die mensen allemaal te bereiken. 'Vandaag, 10.30 uur lokale tijd in Kaboel, hebben wij bericht van twaalf mensen die alleen of met familie in Afghanistan zijn', aldus minister Sophie Wilmès (MR). Op de lijst van 114 personen kunnen mensen staan die via een partnerland naar België zijn gebracht. Andere landen zoals Nederland hebben in totaal 150 mensen op vraag van België geëvacueerd. Het is dus niet gezegd dat iedereen op de lijst nog vastzit in Afghanistan. Wilmès: 'We zijn dat momenteel nog aan het controleren. Wij vragen iedereen die nog niet geëvacueerd is, zich te melden bij de ambassade.

    Alle militairen en consulair personeel in Kaboel is woensdag teruggegaan naar Islamabad. Er blijven militairen aanwezig om de situatie in Afghanistan te analyseren.

    Stéphanie Romans

     

    *

    BRUSSELSE RAND

    *

    17376 Brusselaars keken vorig jaar uit naar een huis in de rand.

    foto: ©Unsplash

    *

    Brusselse stadsvlucht naar Zaventem, Dilbeek en Vilvoorde neemt toe

    Vlaams Belang wil kordate maatregelen

    Nieuws - 26/08/2021

    *

     

     

    In 2020 verhuisden 17376 mensen van het Brussels Hoofdstedelijk gewest naar Halle-Vilvoorde. Vooral Zaventem, Dilbeek en Vilvoorde zijn erg in trek. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Klaas Slootmans (VB) opvroeg bij minister van Binnenlandse Zaken Verlinden (CD&V).

     

    Volgens de cijfers van Verlinden verhuisden 1601 Brusselaars in 2020 naar Zaventem, 1473 naar Dilbeek en 1371 naar Vilvoorde. Andere aantrekkelijke gemeenten in Halle-Vilvoorde zijn Sint-Pieters-Leeuw (1376) en Grimbergen (1275). Overige gemeenten trekken in veel kleinere mate Brusselaars aan. Naar het kleine Bever verhuisden bijvoorbeeld slechts 16 Brusselaars.

    Sociale verdringing

     

    Voor het Vlaams Belang wijst die migratie van Brussels naar Vlaams gewest op een toegenomen sociale verdringing. ‘De combinatie van stijgende vastgoedprijzen, een dalend onderwijsniveau als gevolg van een massale anderstalige instroom en toenemende internationalisering en ontheemding werken als een stimulans voor jonge Vlaamse gezinnen om hun thuisgemeente in te ruilen voor het diepere binnenland, waar het Vlaams en groene karakter wel nog intact is én waar het vastgoed bovendien nog betaalbaar is,’ zegt Slootmans in een persbericht.

     

    Indien we nu niet ingrijpen, dreigen de Vlamingen een rariteit te worden in onze regio

     

    ‘Het gevolg is dat vandaag bijna de helft van de inwoners in de Rand van vreemde herkomst is en amper in 2 op de 19 randgemeenten nog een meerderheid van de gezinnen waar afgelopen jaar een kind werd geboren Nederlandstalig is. Indien we nu niet ingrijpen, dreigen de Vlamingen een rariteit te worden in onze regio,’ aldus Slootmans.

    Hoge woningprijzen

     

    Navraag bij enkele voor Brusselaars aantrekkelijke gemeenten leert dat men zich – uiteraard – van deze problemen bewust is, en er ook wel antwoorden op heeft.

     

    ‘70 % van de nieuwe inwoners verhuizen naar Zaventem-centrum en Sint-Stevens-Woluwe, de meer verstedelijkte deelgemeenten van Groot-Zaventem,’ zegt Dirk Philips, de Zaventemse schepen bevoegd voor bevolking (Open VLD). ‘Bijna twee derde hebben de Belgische nationaliteit. De niet-Belgen zijn zeer divers, er springt niet één bepaalde nationaliteit uit. In Zaventem heeft de meerderheid van de inwoners met Belgische nationaliteit een buitenlandse afkomst.’

     

    Voor burgers uit het lagere inkomenssegment is het moeilijker om een betaalbare woning in Zaventem te vinden

     

    ‘Ook uit deze cijfers kunnen we niet vaststellen in welke inkomensklasse deze inwoners zich bevinden. Evenwel zijn de woningprijzen in Zaventem hoog tot zeer hoog. Voor burgers uit het lagere inkomenssegment is het moeilijker om een betaalbare woning in Zaventem te vinden. Onze ervaring leert ons dat vaak meer welgestelde gezinnen Brussel ontvluchten op zoek naar een veilige, groene en rustigere woonomgeving. Bovendien is de luchthaven een grote aantrekkingspool voor nieuwe inwoners. In Zaventem ligt het economisch zwaartepunt van heel de provincie Vlaams-Brabant. De aanwezigheid van de luchthaven is ook een belangrijke troef in het aantrekken van multinationale bedrijven. Veel medewerkers wensen zich te vestigen in de onmiddellijke omgeving.’

    Instroommonitoring

     

    Dirk Philips merkt op dat de migratiestroom vanuit Brussel reeds lange tijd gaande is. Deze migratiestroom kan moeilijk worden tegengegaan. ‘Zaventem investeert in een goede integratie van nieuwe inwoners. Onze integratiedienst zet in op taalcursussen Nederlands, informatieverstrekking en inburgering en allerlei activiteiten voor ondersteuning van kwetsbare gezinnen, zodat éénieder zich welkom voelt en zijn weg kan vinden binnen onze gemeente.’

     

    De eerste drie tot vier jaar klampen we nieuwe inwoners aan

     

    Een soortgelijk verhaal in Dilbeek. ‘Over het algemeen zijn het de meer begoede mensen die naar Dilbeek verhuizen, zij hebben ook genoeg middelen om Brussel te ontvluchten,’ zegt Willy Segers, burgemeester van Dilbeek (N-VA). ‘Uiteraard brengt de stadsvlucht wel druk op het Nederlandstalig karakter van onze gemeente met zich mee. Daarom maken wij al twee jaar werk van een uitgebreider inburgerinsgbeleid. Nieuwe inwoners worden door een nauwgezette instroommonitoring in kaart gebracht en opgevolgd. De eerste drie tot vier jaar klampen we nieuwe inwoners aan, geven we uitgebreid uitleg over welke regels hier gelden, en wat er in het onderwijs van hun kinderen verwacht wordt. Eigenlijk gaan we daarin veel verder dan de klassieke inburgeringstrajecten, maar zorgen we voor bijna één-op-éénintegratie.’

    Vilvoorde groeit snel

     

    De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (Vooruit) bevestigt dat de rand internationaliseert, maar ziet grote verschillen met vroeger. ‘Het gaat niet meer om de Franstalige immigratie uit Brussel. Inwijkelingen willen ook niet meer politieke rechten zoals Franstaligen vroeger. De meerderheid van de inwijkelingen kent al Nederlands, of is bereid om de taal te leren. Ze zien er het belang van in. Maar er zijn natuurlijk uitdagingen.’

     

    In Vilvoorde vestigen zich in tegenstelling tot Zaventem en Dilbeek eerder de gemiddeld lagere inkomens

     

    ‘Vilvoorde is de snelst groeiende stad van Vlaanderen, per jaar komen er netto rond de 800 inwoners bij tegenwoordig. Twee derde van die nieuwelingen zijn minderjarigen. In Vilvoorde vestigen zich in tegenstelling tot Zaventem en Dilbeek eerder de gemiddeld lagere inkomens uit Brussel.’

     

    Ook Bonte werkt met integratie in plaats van inburgering. ‘De meerderheid die naar hier komt wonen uit Brussel, valt officieel niet onder het inburgeringsbeleid. Integratiebeleid daarentegen wil zeggen dat we actief de nieuwkomers aanspreken, de stad aan hen voorstellen en hen ook actiever opvolgen, bijvoorbeeld wat onderwijs betreft. We stellen ook de inburgeringscursussen voor hen open.’

    Voorbehouden Vlaams

     

    In 2020 verhuisden er in totaal 31170 Brusselaars naar Vlaanderen, waaronder dus 17367 naar Halle-Vilvoorde. Dat is bijna 6 op de 10. Voor Vlaams Belang moet er heel wat meer gebeuren dan een beleid dat op aanpassen is gericht. ‘Naast een veel kordater immigratiebeleid op federaal niveau, moet er een vestigingsstop voor niet-Europese immigranten komen, evenals een voorrangsregeling voor Nederlandstalige kinderen in het Nederlandstalig onderwijs, en een kordaat woonbeleid dat gemeentebesturen in staat stelt een specifiek aandeel kavels of percelen in woonontwikkelingen voor te behouden voor Vlaamse huishoudens. Dat laatste werd beloofd door Vlaams minister Ben Weyts (N-VA) bij zijn aantreden, maar bleef vooralsnog dode letter,’ aldus Slootmans.

    Christophe Degreef

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Ja Ja, Mevrouw de Markiezin, alles draait opperbest. ’n Verloren oorlogje hier en daar, wat uiteengerukte in close uo gefilmde kapot geschoten of uiteengeslagen armen en benen, ontblote vrouwenlijven, achteloos op ’n hoopje achtergelaten. Mar daarbuiten en letterlijk te nemen: daar boven-op: vergeten we vooral niet ons te amuseren.

    Lees Vlaanderens Schande, De Sdchandaard, Humo, HLN of DM, en U blijft op de hoogte van alles wat die kwijt willen. Die worden daar trouwens ruimschits voor betaald door de Verlcijte Geesten die ons Apenland naar de kloten helpen. In ’t Fransoos luidt dat ‘ conduire vers les couiles’

    Want daar is voora  l het grote verschil met vroeger, ttz met de tijd van Mevroiw de Markiezin. Daar is nu het Internet, waar het echte niet bijeen gesmokkelde Nieuws bijeen kan gesprokkeld worden. Joe Beiden en samen met hem weet heel Amerika niet meer van welk hout pijlen maken. En Charles Michel, de President van de Eurooese Grotmachten, die is tussen de lakens naarstig bezig met het zorgen voor opvolgers-nakoemlingen. Maar net als in de politiek, komt alles op de lange baan terecht. Niks wil nog lukken, zelfs met ons Barbaraaatje op schoot.

    Er zal dus niets anders opzitten, dan de werkloosheidsvergoeding in de tijd te beperken. Zoals Ons Ma altijd zei: ‘Wie niet werkt, moet niet eten’….

    -

    Op een nader moment vertel ik hier over De meid van Boer Vermeulen uit De Vlasschaard van Stijn Streuvels.

    Helaas, war is der OPid(ren fierheid nu gevaren?

    *

     

    Digithalys



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!