MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500633 – NET ALS IN DE JAREN ‘33-’45 IS HET TE LAAT DE PUT GEVULD ALS HET KALF VERDRONKEN IS

    MAANDAG 16 AUGUSTUS 2021

    *

    *

    500633 – NET ALS IN DE JAREN ‘33-’45 IS HET TE LAAT DE PUT GEVULD ALS HET KALF VERDRONKEN IS

     *

    I N H O U D

    Tijdens die voornoemde fatale Hitler-jaren kende Het Vrije Westen minstens één held die de Tekenen des Tijds tijdig herkende: Winston Churchill.

    Curieus dat tot hiertoe niet één enkele ’persmuuskiet’ de vergelijking met vandaag durft door te trekken.

    De Taliban? Osama Bin Laden? Nine Eleven?

    Wat alles heeft dat te maken met het begrip Blitzkrieg?

    Wait and see’ sprak ooit de
    Franse komiek Loios de Funès in de succes-firlm La Grande Vadrouille…

    Wachten op Godot?

    Dan is het misschien beter te wachten tot het her-pptreden van den Donald. Want tijd voor voldoede nmaatrelen of voor bewapening is er niet meer. Wl voldoende tijd vor blufpokr. Want de rest van de schetrijke Familie Bin Laden houdt – bij manier van spreken - de helft van Amerika in leven.

    *

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    WILLEN WALEN WEL WERKEN ?

    …….

    Volgens een zoveelste peiling zou het aantal Walen dat in Vlaanderen werkt jaar na jaar afnemen. Dat zou goed nieuws kunnen zijn, want kan betekenen dat steeds meer zuiderburen in de eigen regio werk gevonden hebben. Jammer genoeg klopt het niet, want de werkloosheidcijfers in Wallonië blijven hoog, zowat het dubbele van in Vlaanderen. Zoals ik reeds meldde in mijn blog van 14 dezer (‘De Hollandse ziekte’) leeft 30% van de groep tussen 22 en 64 jaar in de provincie Henegouwen van een werkloosheidsuitkering. Henegouwen is de provincie met het grootste aantal werklozen in België. Verwonderlijk daarbij komt nog dat het grenst aan de provincie West-Vlaanderen, dat de laagste werkloosheidsgraad kent. Het gros van die Henegouwse werklozen verkiest echter de werkloosheidsvergoeding boven werk in de nabij gelegen Vlaamse provincie. Met de taal heeft het weinig te maken, want de vacatures in West-Vlaanderen worden er nu gedeeltelijk ingevuld door Noord-Fransen. De reden daarvoor is dat men in Frankrijk een uitdovend systeem van werkloosheidsuitkeringen kent. In België kan men blijven doppen ‘from here to eternity’, om het eens met een filmtitel te zeggen. (Voor de aficionados: met Burt Lancaster).

    ---

    Ondertussen heeft de Waalse deelregering bij de federale regering officieel financiële hulp gevraagd voor de heropbouw van de deels verwoeste Vesder vallei. Dat zat eraan te komen en is ook te begrijpen. Alleen zou die hulp een stuk lager hebben kunnen liggen en is die voor een groot deel het gevolg van schuldig verzuim vanwege Di Rupo en Co. ‘De Waalse ziekte’, zoals ik reeds schreef in dezelfde blog van 14 dezer.


    VS EN EUROPA VERLATEN DOOR TALIBAN HEROVERD AFGHANISTAN IN CHAOS

    *

    Amerikaanse soldaten bewaken de landingsbanen op de internationale luchthaven van Kaboel, waar de VS en Europese landen hun onderdanen evacueren. ©AFP

    *

    Vandaag om 13:23

    *

    In Kaboel evacueren de VS en Europese landen in grote chaos hun burgers, nadat Afghanistan na twintig jaar strijd weer in de handen van de taliban is gevallen.

    In Afghanistan is maandag een abrupt einde gekomen aan een tijdperk van twintig jaar, waarbij de Verenigde Staten het land probeerden uit de greep te houden van de taliban. Zij weigerden namelijk twintig jaar geleden Osama Bin Laden uit te leveren, het brein achter de aanslagen van 11 september 2001.

    Twintig jaar later is er, op het vangen en doden van Bin Laden na, voor de Verenigde Staten weinig reden om tevreden terug te blikken op het conflict. Dat de taliban, met wie de Afghaanse regering in Doha vredesgesprekken voert, het land weer in hun greep zouden krijgen, was verwacht. Maar de snelheid en de kracht waarmee dat gebeurde, heeft de voorbije dagen velen verrast.

    Witte vlaggen

    Dat komt omdat de taliban de voorbije weken en maanden met veel lokale leiders in het land niet-aanvalspacten hebben gesloten, waardoor ze vaak zonder grote weerstand konden oprukken. 'We zijn deze voormiddag wakker geworden met overal in de stad de witte vlaggen van de taliban', zegt Ahmad Wali, een inwoner van Jalalabad. 'Ze zijn in de stad. Ze zijn binnen geraakt zonder te vechten.'

    Ashraf Ghani

    *

    Zondag bereikten de taliban de hoofdstad Kaboel, waarop president Ashraf Ghani vluchtte, zijn presidentieel paleis werd bezet en de taliban de oorlog officieel voorbij verklaarden. Ghani zegt dat hij wegging om een bloedbad te voorkomen. Het verkeer in de hoofdstad liep vast omdat veel Afghanen probeerden te vluchten. 'Ze hebben gewonnen', schreef Ghani maandag op Facebook.

    Bart Haeck

    *

    DE TERUGKEER VAN DE TALIBAN

    foto: ©Laurens Verrelst

     Vrouwen grootste slachtoffer in Afghanistan

    *Taliban

    Maanden geleden al voorspelden experten de terugkeer van de Taliban indien het Westen zich volledig zou terugtrekken. Dat het zo snel zou gaan, verrast iedereen. Het ziet ernaar uit dat zelfs voor de officiële einddatum van terugtrekking, 9/11 — exact 20 jaar na de aanslagen op de WTC-torens en het Pentagon — heel Afghanistan terug onder Talibancontrole valt, miljoenenstad Kaboel incluis. Dit is niet meer of niet minder dan een Blitzkrieg. President Biden krijgt voor het eerst sinds zijn presidentschap de wind van voren. Deze roekeloze terugtrekking wordt hem zwaar aangerekend.

    Vrouwenrechten

    ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Jonge vrouwen in Kaboel, Afghanistan 1972. #islamisme #vrouwenrechten #hijab’, tweette collega-Kamerlid en internationale vrouwenrechtenactiviste Darya Safai eerder deze week. Het beeld is treffend. De afgelopen 20 jaar onder westerse controle hebben Afghaanse vrouwen en meisjes hun rechten, die ze onder het Talibanregime allemaal kwijt waren, stap voor stap teruggekregen. Het recht om te studeren, te werken, met de auto en de fiets te rijden, zelf een levenspartner te kiezen en zo veel meer.

     

    De blitzkrieg van de Taliban maakt van vrouwen de grootste slachtoffers. Hij leidt ons tot de onvermijdelijke vraag of en waarom de Afghaanse bevolking de Taliban dan toch verkiest boven de Amerikanen, Italianen of Duitsers. Hiervoor moeten we veel verder terug in de geschiedenis.

    geen enkele buitenlandse mogendheid in geslaagd om het land te overwinnen

     Om Afghanistan te begrijpen, moet je kijken naar haar historische, religieuze en ethische context. Sinds de oprichting van de moderne Afghaanse staat in de 18de eeuw is er geen enkele buitenlandse mogendheid in geslaagd om het land te overwinnen en volledig te overheersen. Niet de Britten, die het probeerden in 1839-42 en in 1878-80 en in 1919 de handdoek in de ring gooiden. Maar ook niet de Russen, die het probeerden van 1979 tot 1989.

    Islamitisch Emiraat

    Na het vertrek van de Sovjets en een aantal kleinere burgeroorlogen is het Ahmad Shah Massoud die in 1992 in Kaboel de ‘Islamic State of Afghanistan’ uitroept. In 1994 maken de Taliban hun eerste verschijning in Kandahar. De stad die ze gisteren na 20 jaar terug heroverden op het Afghaanse regeringsleger. In 1996 veroverden de Taliban Kaboel zonder enig gevecht nadat Massoud zijn leger had teruggetrokken in het noorden. De Taliban noemde haar Koran-, Sharia- en Boerka-regime het ‘Islamitische Emiraat van Afghanistan’.

     In datzelfde jaar keerde Osama Bin Laden terug van Soedan naar Afghanistan. Hij begon terroristen te trainen om te vechten tegen de VS en ‘het Westen’. Op 9 september 2001 wordt Ahmad Shah Massoud, de leider van de Noordelijke Alliantie, vermoord door een al-Qaida-zelfmoord terrorist. Die was gehuwd met de Marokkaans-Belgische ‘zwarte weduwe’ Malika El Aroud. Als staatssecretaris trok ik haar Belgische verblijfsrecht in, maar Mahdi krijgt haar niet teruggestuurd naar Marokko. Met als gevolg dat ze opnieuw vrij rondloopt.

    op 11 september gebeurde wat iedereen zich herinnert

     Massoud werd postuum uitgeroepen tot ‘Held van de Afghaanse natie’ door de regering Karzai. En op 11 september gebeurde wat iedereen zich herinnert. De grootste terroristische aanslag op westers grondgebied ooit. Met 2.996 doden en twee keer zoveel gewonden. Als reactie hierop werd voor het eerst ooit het Artikel 5 van het NAVO-verdrag — ‘een aanval op een NAVO-lidstaat is een aanval op alle NAVO-lidstaten’ — geactiveerd. Ook de VN schaarde zich achter de represailles en westerse inval in Afghanistan. Dit onder het recht op collectieve verdediging via het Artikel 51 van het VN-charter.

    Fata morgana

    20 jaar, 3.500 dode westerse soldaten, een veelvoud aan levenslang gewonden en 2 biljoen (!) dollar later staan we opnieuw waar het allemaal begon: bij een Islamitisch Emiraat dat vrouwen ophokt, homo’s stenigt en het internationaal terrorisme een vrijhaven biedt.

    Verkiezen de meeste Afghanen nog liever de eigen Taliban boven de vreemdelingen uit het Westen?

     Waar zijn die honderdduizenden militairen die we de afgelopen jaren opgeleid, getraind en bewapend hebben met maar één doel voor ogen: hun land verdedigen tegen de Taliban? In rook opgegaan? Was dat dan één grote fata morgana? Wat dan met die stoere strijdersuitspraken als ‘Afghaanse kinderen krijgen meer buskruit dan rijstpap voorgeschoteld’ of ‘Ze slapen met de Kalasjnikov naast het bed’? Geldt dat dan enkel voor de Taliban? Heel wat steden vallen immers zonder veel weerstand. Of hebben we ons om de tuin laten leiden? Verkiezen de meeste Afghanen nog liever de eigen Taliban boven de vreemdelingen uit het Westen?

    Vluchtelingenstroom

    En de westerse nachtmerrie is lang niet voorbij. Want los van de toekomstige terroristische dreiging op westers grondgebied zal de Afghaanse vluchtelingenstroom richting Europa nog massaler op gang komen. Daarenboven zal elke Afghaan die al jaren illegaal in Europa verblijft — en dat zijn er honderdduizenden — plots een zoveelste nieuwe asielaanvraag indienen en nu wél erkend worden als vluchteling en papieren krijgen. Wraakroepend, maar de realiteit in dit Europa van lafhartig leiderschap.

     Een mens zou er voor minder cynisch van worden. Want, zeg nu zelf, wat zijn we in Mali aan het doen? Of Irak? Burkina-Faso? Niger?

    (Met dank aan Prof. Dr. Karl Lamers, Duits topexpert inzake Afghanistan, voor de inspiratie)

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Na – als inledeing tot deze bijdrge- de zoveelste treffende beschrijving van de Ouaarde Landkenoten van beneden de Taal- Armoe & pretentegrens, over naar de veel bredere en dus somberder benadering door den Francken Theo van wat ons binnen afzienbare tijd nog te wachten staat.

    U leest het goed:

     

    “Wraakroepend, maar de realiteit in dit Europa van lafhartig leiderschap”.

    -

    Als (veel te lang toemaatje): een ander geluid uit Doorbraak dd 15/8 van de hand van Jasmijn Walldorf

    *

    *

    HET GEZOND VERSTAND VAN ZUHAL DEMIR

    *

    *

    België Bananenrepubliek

    Satire

    *

    15/08/2021 –

    -

     Wouter Beke, Jan Jambon, Frank Vandenbroucke en Alexander De Croo bakkeleien voor de titel van snelste vaccinatie schildpad. Net als in de fabel van Aesopus haalde de Belgische schildpad de vaccinatiehazen Israël, Verenigde Staten, Denemarken en Groot-Brittannië in. Maar anders dan in de fabel was het niet omdat de hazen tussenin een dutje deden, maar enkel omwille van de hoge vaccinatiebereidheid in Vlaanderen.

    Malta heeft de hoogste vaccinatiebereidheid van Europa en heeft nu ook het hoogste aantal volledig gevaccineerden: 79,9%. België haalt een vaccinatiegraad van 65,7% en Vlaanderen van 70,54%. Dit is enkel en alleen te wijten aan een vaccinatiebereidheid van 73%, niet aan de snelheid en efficiëntie van de Vivaldioten. Dat blijkt tevens uit het vaccinatiecijfer van Brussel dat het slechtste is van West-Europa, net omdat de vaccinatiebereidheid daar laag is.

     Het gaslighten van de vaccinatiecijfers als trofee van doelmatigheid is een politiek leugen

     Het gaslighten van de vaccinatiecijfers als trofee van doelmatigheid is een politiek leugen, een Potemkin-dorp als tempel voor virocratische pilaarbijters. Het is geen gouden medaille van goed bestuur, maar eerder een serendipiteit van losers.

    De vraag van één miljoen

    De vrome freule Annelies Verlinden wil ons inspraak geven via een bevraging voorbereid door een stelletje professor Gobelijns. Onze antwoorden zullen vervolgens geanalyseerd worden door de uniefbetweters en uiteindelijk door een regering van Vivaldioten gekneed worden tot een voorstel voor een nieuwe staatshervorming.

    Maar ik heb nieuws voor jullie. Niet de staat moet dringend hervormd worden, maar de vadsige, zakkenvullende politici en machtsgeile politieke partijen moeten een metamorfose ondergaan. Het IPCC waarschuwt dat de bullshit-uitstoot dringend moet dalen want de politieke klimaatverstoring luidt de Apocalyps in.

    Wat brachten de regeringen ons sinds 2019: PFOS in patatten, ethyleenoxide in de helft van de supermarkt, Wallonië herleid tot oorlogszone waar de hulp slechter is dan in Ethiopië, een lomp leger, domme intelligentiediensten OCAD en ADIV, een naar omvolking strevende moslima als regeringscommissaris voor de Gelijkheid van Vrouwen en Mannen, een zinloze punctuurpyschose, de duurste gas, elektriciteit en brandstof en last but not least een subsidiezwendel van een liberale godin die nog steeds maandelijks 5000 euro loon opstrijkt om niets te doen.

    Of onze door particratie gestuurde democratie in een toren van Babel van ideologische disharmonie, bekwame en integere politici oplevert is de steeds vaker horende vraag van een miljoen.

    De eenzame strijd van Zuhal Demir.

    Er is één uitzondering. Zuhal Demir. Als eenzame amazone strijdt ze voor een groen gezond verstand in de politiek. Of het nu om de bouwshift, de stikstofhetze, de groene PFOS-vervuiling, de blauwe zonnepanelen-parodie, het bouwen in overstromingsgebied of de klimaathysterie gaat, de vinnige Koerdische houdt het hoofd koel. De klimaat opwarming heeft geen effect op haar helder gezond verstand. Ze schopt tegen de pilaren van de politique politicienne en weigert stilzwijgend de stinkende dossiers en tjeverij van haar voorgangers Joke Schauvliege, Hilde Crevits en Kris Peeters binnen regeringstucht door te slikken. Ze is, alle regeringen beschouwd, het enige licht in de duisternis. De enige minister die er in slaagt om als kapitein haar schuit door een storm en rond zandbanken te loodsen. De andere kwakzalvers kapseizen van zodra de zee woelig wordt. Niet Zuhal.

    Als een boer zijn varkenshouderij niet mag uitbreiden omdat deze jaarlijks 5.000 kilo stikstof genereert, dan mogen de energietsaren geen gascentrale bouwen

    In het dossier van de gascentrales huivert ze om het dogmatisch denken van groene boomknuffelaars en zijn de CO2-percentages geen fetisj, maar ook geen absurditeit. Als een boer zijn varkenshouderij niet mag uitbreiden omdat deze jaarlijks 5.000 kilo stikstof genereert, dan mogen de energietsaren geen gascentrale bouwen die 900 miljoen euro subsidies slikt en jaarlijks 100.000 kilo CO2 uitspuwt. Daar bovenop stoten gascentrales, afhankelijk van hun omvang, nog eens tussen de 2000 à 4000 kilo stikstof uit. Je moet een groene idioot zijn om het anders te zien. Gelukkig, tot nu toe, maar 10% van de stemmende Vlamingen.

    Het gaat hier niet om hernieuwbare energie, maar om hypocriete energie

    Demir brengt ook aan het licht dat de door groenen aanbeden biomassa centrale te Gent elektriciteit opwekt voor hun stekker-autootjes door het opstoken van 1,5 miljoen ton vers gekapt hout of 13.000 ha. bos uit Siberië, Chili en Canada. Het gaat hier niet om hernieuwbare energie, maar om hypocriete energie. De bossen die er aldaar gekapt worden halen gedurende 100 jaar geen CO2 meer uit de lucht om te voorkomen dat er hier een jaar lang minder CO2 in de lucht terecht komt. Een zero-sum-game van groene waanzin.

    Vander Straeten, Calvo, Almaci en De Zutter verslikken zich in groene hypocrisie en zijn wereldkampioen belachelijke cognitieve dissonantie. Het zwijgen van de overige Vivaldioten in de regering is de luidspreker van een nefaste wafelijzerpolitiek van onnozel polderen.

    Dit was niet op de afbraak:

        Elk begin van het schooljaar is er een tekort aan leerkrachten en geld, maar net zoals elk jaar blijkt dat twee maanden later dan toch geen probleem te zijn.

       Delphine Lecompte schoot in een Griekse furie en verdedigde pedofilie. Van een oversekste, ex-alcoholist, die zelf geen kinderen heeft en er best geen op deze wereld zet, komt dergelijk vuig pleidooi niet als een verrassing.

       De politie zit met een probleem. Ze hebben nieuwe ultramoderne en dure aanvalsgeweren maar geen munitie. Ze trainen zich nu in pistoolgooien en machinegeweerwerpen.

       Het Vlaams Belang riep vorig jaar met steun van hun commissievoorzitter de parlementairen terug uit verlof omdat een 50-tal anderskleurigen met parasols naar de flikken gooiden. Maar over de miserie van tienduizenden slachtoffers van de overstromingsramp in Wallonië vinden ze dat het debat kan wachten tot september. Vreemde prioriteiten hebben ze, die Belangers.

    Jasmijn Walldorf

     Digithalys

     *

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!