MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500630 – RODE CORONA HYSTERIE OF BLOEIDENDE AFGHANISERING: HET IS MAAR EEN KWESTIE VAN TIJD

    ZATERDAG 14 AUGUSTUS 2021

    *


    *

    500630 – RODE CORONA   HYSTERIE OF BLOEIDENDE AFGHANISERING: HET IS MAAR EEN KWESTIE VAN TIJD

    I N H O U D

    Het is natuurlijk zo ouderwets bekrompen als het groot is… Maar, als binnen afzienbare tijd de Westerse wereld niet wil vergaan in NIHILISME, moet die Westerse Wereld qua mentaliteit, de klok maar meteen terugdeaaieen naar de Tijd der Ktuisvaarten. D.w.z. de wapens opnemen om de bronnen van de Besaving, d.i het Joods-Chistelijk Humanisme te heroveren. Inderdaad, is weeral de aanval de beste verdediging.

    De Taliban de meest extreme vorm van de islammerij heeft vandaag zo goed als helemaal de hand gelegd op weer een nieuw veroverd land, hoofdstad KA(potte) BOEL.

    -

    En nen, dit is – voorlopig toch - geen pleidooi om wereldwijd de wapens op te nemen (want wat zouden we doen zonder hunne pietol?), maar om maar iets te zeggen: waarom niet beginnen met voor iedereen, ongeacht hun overtuiiiging, verpluchte inenting af te dwingen.

    Dat van de Taliban echter lossen we niet meer op met luchtigheid, zelfs niet meer met Dollars, maar me ttijd en boterhammen.

    Zie het verhaal van ‘How the West was won’: doorbijten tot ook Mohammed zelf zijn kar keert. Zodat we de de rest, zoals in de USA, in Reservaten kunnen stoppen.

     

     

    *

     

    BRUSSELSE VACCINATIE GRAAD LAAGSTE VAN WEST-EUROPA

    *

    *

    Allerlei initiatieven, zoals de vaccinatie-bus, moeten Brusselaars overhalen zich te beschermen tegen het corona virus. ©Tim Dirven

    *

    Vandaag om 01:30

    -

    Alleen Londen en Wenen doen bijna even slecht als Brussel in een vergelijking van de hoofdsteden van de rijkste Europese landen.

    Exact de helft van de inwoners van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft minstens één inenting gekregen tegen het coronavirus. De Brusselse vaccinatie-graad ligt daarmee een pak lager dan die in Vlaanderen (78%) en Wallonië (67%). Ter verdediging roept Brussel in dat alle grote steden moeilijkheden hebben om hun bevolking gevaccineerd te krijgen.

    Dat argument houdt steek, maar in eigen land scoren Antwerpen en Gent wel een pak hoger. Een Europese vergelijking van De Tijd leert bovendien dat Brussel onderaan bengelt als de hoofdsteden van de rijkste Europese landen met elkaar worden vergeleken. In Amsterdam en Berlijn is 62 procent van de bevolking minstens één keer geprikt. In Ile de France, de regio van Parijs, is dat 67 procent.

    Ook in Noord- en Zuid-Europa ligt de vaccinatiegraad hoger. In Madrid heeft 62 procent van de bevolking minstens één spuitje gekregen. In Lissabon, Rome en de Scandinavische landen is bijna 70 procent van de inwoners of zelfs meer ingeënt. Alleen in Londen en Wenen ligt de vaccinatiegraad slechts licht hoger dan in Brussel. Met de Oost-Europese landen, waar de campagne trager gaat, is het moeilijker vergelijken omdat zij dikwijls geen gedetailleerde regionale opdeling maken.

    "Veel Brusselaars zien het vaccin niet als een prioriteit, het vaccinatiecentrum was te ver weg of ze waren met vakantie."

    Erika Vlieghe

    Infectiologe

    Londen en Brussel hebben gemeenschappelijk dat ze een heel jonge en diverse bevolking kennen. Bij Brussel komt daar nog eens een armoede probleem bovenop. De vaccinatie graad ligt een pak lager in de armere kanaalzone dan in het rijkere zuiden. Ondanks alle initiatieven - van gerichte campagnes tot het inzetten van een vaccinatie bus - blijft het bijzonder moeilijk om grote delen van de bevolking te bereiken.

    Stéphanie Romans Jasper D'hoore

     

    *

    MERKEL: ‘WIJ MOETEN RECLAME MAKEN VOOR HET INENTEN’

    *

    *

    De ‘Ärmel Hoch- campagne’ met o.a. de in Duitsland onvermijdelijke David Hasselhoff.

    foto: ©zusammengegencorona.de

    *

    Hoe de Duitse overheid de druk verder opvoert

    Commentaar - 13/08/2021 Ardy Beld - Leestijd 5 minuten

    -

    Inwoners van Duitsland die niet gevaccineerd zijn of genezen van covid-19, moeten binnenkort betalen voor tests als ze willen blijven ‘deelnemen aan het openbare leven’. Vanaf 23 augustus geldt voor deze deugnieten bovendien een verhoogde testplicht ‘onder bepaalde omstandigheden’. Na een online vergadering met de leiders van de zestien deelstaten drukte bondskanselier Angela Merkel zich op 10 augustus als volgt uit: ‘Wij moeten reclame maken voor het inenten, omdat het bescherming voor ons allen betekent.’ Vanaf 11 oktober stopt het gratis testen. Alleen minderjarigen en zwangere vrouwen kunnen dan nog zonder vergoeding bij testcentra terecht.

    Vaccineren, vaccineren, vaccineren

    -

    Michael Müller, sociaaldemocratische burgemeester van Berlijn, lichtte het besluit nog eens toe voor het geval dat het iemand was ontgaan: ‘Vaccineren, vaccineren, vaccineren. Dat heeft nu de hoogste prioriteit.’ Wie niet wil, moet betalen. De tot nog toe gratis tests die in vele gevallen nodig zijn om naar kantoor, zwembad, restaurant, hotel of andere gelegenheden te gaan, kostten de Duitse overheid tot eind juni 2021 naar verluidt al zo’n 2,6 miljard euro. Dan is het natuurlijk logisch dat voor tests die door de overheid zelf werden verplicht, de burger moet betalen. Wat de kosten zullen zijn, wordt bepaald door de testcentra zelf. De prijzen bedroegen in het verleden tussen de 20 en 40 euro.

    Een hele overheids campagne werd gestart ten gunste van de medische industrie

    Hoewel er ‘officieel’ geen vaccinatieplicht bestaat, wordt de druk dus aardig opgevoerd in ons gastvrije buurland. Zo lachte een vriendelijke oudere actrice mij onlangs tegemoet: ‘#Ärmel Hoch: Mit einem kleinen Pieks holen wir uns unser Leben zurück.’

    Een hele overheids campagne werd gestart ten gunste van de medische industrie. Met vele aantrekkelijke beroemdheden: van de transvestiet Olivia Jones en de saaiste man van Duitsland Günther Jauch tot het popzangertje Maik Singer en de Hollywood ster van Baywatch die ze nergens nog kennen, behalve in Duitsland: David Hasselhoff. Kortom, echt iedereen doet mee. Waarom ik niet? Eenvoudigweg omdat het vaccin nieuw is en de bijwerkingen in veel gevallen aanzienlijk zijn. En vooral ook omdat zoveel overheidsinmenging bij mij in de eerste plaats wantrouwen oproept.

    Testen, testen, testen

    Maar terug naar de praktijk. Tot het voorjaar was het nog aardig te doen met thuiswerken, maar die pret lijkt inmiddels voorbij. En daarmee ook de logica. Iedereen wordt teruggehaald naar kantoor. Dat brengt natuurlijk abominabele gevaren met zich mee. Gelukkig hebben de meeste werkgevers daar iets op gevonden. Er wordt onophoudelijk getest. Voorafgaand aan elke dag die ik op kantoor mag doorbrengen, moet ik mij afhankelijk van het aantal dagen dat ik voorafgaand thuiswerker was, ofwel bij een testcentrum laten testen ofwel een test onder toezicht van een uitverkoren collega doen.

    Dat is nu eens een maatregel die collega’s op een zeer intiem niveau samensmeedt! Ik sta naast de directie assistente in mijn neus te peuren, de tranen vlieden over mijn wangen. Daarna mag ik haar vol trots het hopelijk negatieve resultaat in handen drukken. En ik zeg u: na een dergelijke procedure loop ik veel zekerder door de mooie bureauruimtes van onze onderneming. Als ik geen mondkapje zou moeten dragen, zouden mijn collega’s versteld staan van de zelfverzekerde glimlach die op mijn door het leven gegroefde gelaat prijkt.

    Gedaan met liefde voor bureaucratie

    Het leuke van dit alles is dat vroeger voor elke willekeurige maatregel betreffende werk in Duitsland duizenden papieren werden ondertekend. Waren er nieuwe regels omtrent gegevensbescherming, een extra parkeerplaats beschikbaar, een nieuw koffiezetapparaat in de kantine? Graag contractueel vastleggen met handtekening in drievoud van de werknemer. Het moet tenslotte juridisch 100% waterdicht zijn.

    wee degene die zich vrijheden veroorlooft

    Met het intreden van de pandemie maatregelen belandde deze Duitse liefde voor bureaucratie en overbodige documenten compleet in de vergeethoek. Tegenwoordig is het meer dan voldoende als de directeur een korte mail rondstuurt met een opsomming van alle nieuwe maatregelen. Die dan natuurlijk ook direct vanaf dát moment ingaan. En wee degene die zich vrijheden veroorlooft. Overal loeren spionnen die in opdracht van de baas in de gaten houden wiens neus er vanonder het mondkapje naar buiten kijkt. Dat kan al gauw tot een aantekening in het persoonlijk dossier leiden. En drie daarvan zijn voldoende voor ontslag.

    Waar is de logica?

    Dat ware allemaal nog niet zo erg, als er nog gelachen mocht worden. Maar, zoals wellicht bekend, is de humor van de gemiddelde Duitser ongeveer te vergelijken met de schoonheid van een laten we zeggen willekeurig fabrieksterrein in Charleroi. Het was altijd huilen met de pet op. Maar sinds de Teutoon covid-19 heeft ontdekt als bron van alle kwaad, die hij echter met ‘gründliche’ maatregelen naar zijn hand meent te kunnen zetten, is het einde compleet zoek.

    Maar oké, dat met die humor wist ik natuurlijk toen ik me in Duitsland als economisch vluchteling aanmeldde. Daar valt mee te leven. Maar die logica, waar is die gebleven?

    Tekenend is de volgende dialoog tussen mij en mijn ‘Vorgesetzter’:

    Beld: ‘Als het allemaal zo gevaarlijk is, waarom mag ik dan niet gewoon verder thuiswerken?’

     

    Superieur: ‘Waarom moet u altijd in opstand komen?’

    Beld: ‘Ik wil de democratie binnen ons bedrijf in leven houden.’

     

    Superieur: ‘Het gaat hier niet om democratie!’

     

    Beld: ‘Dat heb ik inmiddels begrepen.’

    *

    *

    Indien zoals door Mark de Weerdt voorzichtig aangeduid de groene Annalena Baerbock binnenkort bondskanselier mag worden, dan wordt het wellicht toch tijd naar een ander land te vertrekken. Want op eigen kosten testen om naar kantoor te mogen en niet meer naar hotel, café, restaurant, zwembad, sportgelegenheid, tattoostudio, hondenkapsalon en andere vermakelijkheden te gaan, is nog tot daaraan toe. Als we echter niet meer in onze klimaatveranderende dieselwagen over de ‘Autobahn’ mogen scheuren… ja, wat moeten we hier dan nog?

     -

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Eigenlijk is onze situatie in Het Avondland het gevolg van een fataal aflopende mondialisering die, met Hitler en het Nazisme, onder de naam DE NIEUWE ORDE er werd ingehamerd.

    Was me dat, na de Bele Epoque, iets fenominaals nieuws! Een soort Communisme met een menselijker , een socialer gelaat dt al gauw niet zozeer sociaal maar dictatoriaal scialistischer bleek te zijn.

    Jaren later, na Korea, brak inderdaad de Vrede uit, werd ons voorgezegd, leerden we – dank zij de bescherming van de atoombom - leven onder de NATO en de EU, maar dat alles, na tientallen jaren (=objectieve vaststelling) liep uit op EEN NIEUWE WERELD ORDE waar geen enkel individu nog recht heeft op een vrije mening met gevolgen.

    -

    Neem in dit Apenland de Vlamingen als voorbeeld. Ze spreken vrij-uit, vergaderen om de haverklap, komen bijeen en spreken gazeetten vol donder-speeches uit, maar verder gaan kan niet. Nee, geen Onafhankelijkheid, geen Vrije Republiek drr Lage Landen, want zoiets zou de Internationale Verdragen verstoren.

    -

    Het is net als ten allen tijde overal ter wereld bij de Oudjes: ZITTEN & ZWIJGEN….

    De Jeugd weet beter. Tot ze net het zelfde leren.

    -

    Meer dan 1.000 jaar geleden waren de Kruisvaarten geen woorden, maar daden. Curieis, hé, dat daden toch merr effect hebben dan woorden…

     

    Digithalys

     




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!