MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500623 - ZO LANG NIT ONDER DE AARDE, WORDT ER OVER GE-AARDHEID NIET GEREPT

    ZONDAG 8 AUGUSTUS 2021

    *

    500623 - ZO LANG NIT ONDER DE AARDE, WORDT ER OVER GE-AARDHEID NIET GEREPT

    *

    I N H O U D

     

    Ach, die Ieperse Snoezepoezen en hun o zo nipte nederlaag op de wereldbermaarde Olympische Spelen in Tokio 2021….

    Met daar tussen-in, als ontspanning, wat onderling gefriemel in elkaars welbepaalde erotische zones: wat kan daar nu verkeerd aan zijn?… Zo alleen, en zo ver van huis… Achrteraf bichten kan toch niet meer, want geen Biechtvaders meer voorradig.

    -

    Als – nu precies 60 jaar geleden - van oorsprong ’n echt authentieke Ieperse kater, stoort dat verhaal, dat verzinsel, mij enorm .Ook al omdat het in hoofdzaak die éne alieen, nen één-kwetteraar, mijn geliefde Kattenstad zonder reden zwaar beledigt. Dat het zich voordoet bij de VRT mag dan ook zeer verontrustend zijn, want al de katjes in het donker daar zijjn grijs en als dusdanig klaar om erin te knijpen.

     

     

    VRT ZET SPORTJOURNALIST DEMAREZ OP NON-ACTIEF NA HOMOFOBE UITSPRAKEN

    *

    Frederik Delaplace, CEO van de VRT, onderneemt actie na de homofobe uitspraken door sportjournalist Eddy Demarez. ©BELGA

    *

    Vandaag om 13:13

    *

    De VRT zet de sportjournalist Eddy Demarez op non-actief nadat hij enkele homofobe uitspraken had gedaan over de Belgian Cats. Dat heeft de VRT laten weten aan haar personeel in een interne mail, schrijft Belga.

    Demarez is in een storm terechtgekomen. De aanleiding is een filmpje dat op sociale media verspreid wordt waarbij enkele mensen, waaronder VRT-sportjournalist Eddy Demarez, achter de schermen grapjes maken over de geaardheid van de Belgian Cats. Het gebeurde in de nasleep van een Facebook live. Het kanaal stond nog open zonder dat Demarez en co dat wisten.

    Verschillende speelsters van de Belgische nationale basketploeg reageerde intussen via sociale media verontwaardigd. Onder andere Emma Meesseman, de ster van het elftal, deed dat.

    Pieter Blomme

     

    *

    COVID-RELANCEGELD GAAT NAAR AFLUISTERTECHNIEKEN BELGISCHE VEILIGHEIDSDIENSTEN

    *

    Komt het probleem ook nu weer uit China?

    -

    De officiële bijlagen van het ‘Europees relancebeleid’ voor België sommen alle investeringen op die de Europese Commissie voor België de komende jaren plant. Met vers gedrukt geld van de Europese Centrale Bank (ECB) wil de Europese Commissie via relanceplannen de omslag van lidstaten naar een ‘groene’ en ‘digitale’ samenleving bevorderen. Een hapklaar voorbeeld daarvan is de Brusselse kilometerheffing, waarover u eerder op Doorbraak kon lezen.

    Mensen afluisteren in huizen en auto’s

     

    Het document bevat echter een nog interessantere en mysterieuzere investering. Op pagina 30 van het pdf-document kunnen we lezen dat er fondsen worden uitgetrokken om de afluister- en traceringstechnieken van de federale politie te versterken in het kader van de uitrol van het 5G-communicatienetwerk. Meer bepaald zou Europees geld worden aangewend om ervoor te zorgen dat de federale politie mensen zou kunnen afluisteren in huizen en auto’s, en ‘objecten’ en auto’s zou kunnen traceren. Daarnaast omschrijft de commissie een investering voor de uitwisseling van beelden verkregen tijdens Bijzondere Inlichtingenmethodes (BIM). De investeringen zijn volgens de EC nodig om deze methodes aan de vereisten van 5G aan te passen.

     

    In een wollig Engels klinkt dat:

    The investment is expected to reinforce interception capabilities of private communications by the judicial police in a 5G context due to investments in a sweeping and a jamming suite, systems to capture audio in houses and vehicles, capabilities to locate and track vehicles and objects, and a transmission system of images acquired during special investigation methods. Those investments shall be adapted to 5G.

    -

    Dat is niet alles. Het volgende punt vermeldt een investering in een digitale databank waarin geïntercepteerde elektronische communicatie kan worden opgeslagen, te gebruiken door zowel de federale politie, justitie als de veiligheidsdiensten. Letterlijk: The investment shall introduce a digital registry of intercepted private communications managed by the National Technical and Tactical Support Unit of the Belgian federal police, for use by the justice system, the police and intelligence services.

     

    Beide investeringen worden geacht rond te zijn tegen 30 juni 2025.

    Privacyvriendelijk

    Een beetje context is nodig. In april 2019 publiceerde Europol, het Europees anti-terrorisme en -criminaliteitsorgaan, een rapport waarin ze waarschuwen dat, vele opsporingsmethodes onbruikbaar zullen worden als de communicatienetwerken in Europa overgaan van 4G naar 5G. Dit komt omdat communicatie via het 5G-netwerk – nodig om de groeiende digitalisering van de samenleving mogelijk te maken – te complex, te gedecentraliseerd en te goed versleuteld zal zijn.

    Burgers, overheden en bedrijven krijgen met andere woorden erg privacyvriendelijke technologie. Maar dit geldt evengoed voor de criminele wereld.

    Europol verwoordt het als volgt:

    Whilst we recognise the importance of privacy and security considerations, and support these, the current approach of privacy by design allows little to no room for a balanced consideration of the law enforcement needs in the area of lawful interception to limit criminal abuse of 5G developments.

    In het Nederlands zegt Europol dus: ‘Hoewel we het belang van privacy en veiligheidsoverwegingen erkennen en ondersteunen, laat de huidige benadering van ingebouwde privacy in het 5G-netwerk weinig tot geen ruimte voor evenwichtige handhavingsbehoeften op het gebied van rechtmatige interceptie om crimineel misbruik van het 5G-netwerk tegen te gaan’

    Context ‘China’

     

    Dat is een flinke adder onder het gras. Wat Europol hier immers suggereert, is dat ofwel de veiligheidsdiensten voor immense investeringen staan om mee te kunnen, ofwel dat er achterpoortjes in het 5G-systeem moeten worden ingebouwd om de te goede privacybeveiliging tegen te gaan.

    De context is daarenboven ook nog zo dat de uitrol van het netwerk zelf een geopolitieke bedreiging voor Europa kan zijn. China en Chinese bedrijven zijn zo ver gevorderd in deze technologie, dat Chinese telecombedrijven klaarstaan om de markt hier grondig naar hun hand te zetten zodra 5G hier wordt ingevoerd.

     

    Dat niet alleen: het is bekend dat Chinese bedrijven verplicht open moeten staan voor infiltratie door Chinese Veiligheidsdiensten. Westerse veiligheidsdiensten zouden dus op eigen continent met ongelijke wapens strijden. In hoeverre deze dreigingen reëel zijn, dan wel het product van een opgeklopt vijandbeeld, is moeilijk te achterhalen. Officiële beschrijvingen over 5G zijn ofwel heel technisch, ofwel heel bureaucratisch. Daarin kan een vijandbeeld goed gedijen. Een vijandbeeld dat ook kan misbruikt worden.

     

    Het Duitse Europarlementslid Cornelia Ernst (Die Linke) denkt alleszins dat Europese veiligheidsdiensten als antwoord op deze ‘uitdaging’ van netwerkproviders zullen eisen dat het 5G-systeem zo zal uitgerold worden dat ook Europese veiligheidsdiensten beter kunnen luistervinken en traceren. De Europese Commissie haastte zich in januari 2020 als antwoord op Ernst met de sussende woorden dat het steeds om ‘wettelijke’ interceptie zou gaan. Maar Ernst wordt ook niet echt fundamenteel tegengesproken. De covidcrisis heeft het debat hierover verder verstomd. En nu duiken de investeringen voor de aanpassing van inlichtingenmethoden van de Belgische veiligheidsdiensten dus op in de Europese covid-relanceplannen.

    Geen commentaar

     

    Ingrid Van Daele, woordvoerder van de VSSE (Staatsveiligheid), zegt bij het ter perse gaan niet op de hoogte te zijn van de door de EC geplande investeringen, en wil voorlopig geen commentaar geven over wat er werkelijk bedoeld wordt met de omslachtige beschrijving van BIM in de documenten van de EC.

     

    ‘Ik kan wel meegeven dat we dergelijke methodes niet zomaar kunnen hanteren. Hoe intrusiever een methode is, hoe strenger ze aan controle is onderworpen. Zowel de BIM-commissie met drie magistraten als het Comité I beoordelen de noodzakelijkheid en de proportionaliteit van deze methodes – de BIM-commissie a priori en Comité I a posteriori. Ook kan een methode steeds worden stilgelegd tijdens haar uitvoering, als zou blijken dat ze niet opportuun is,’ aldus Van Daele aan Doorbraak.

     

    Van de federale politie kon bij het ter perse gaan geen enkel antwoord bekomen worden.

    Christophe Degreef

     

     

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

     

    Les in Folklore….

    Al meer dan 7 eeuwen werpt een Ierpese nar, van uit de hoogte van Het Ieperse Belfort, alle soorten schattige POEZEN, oud en jong, tussen het joelend kermisvolk op het jaarlijks Thuyndagfeest op de straatten te pletter.

    Niet toevallig valt de traditie van O.L. Vrouw van Thuyne, die boven op een stadspoort bij een vroegere belegering de vijandelijke kanonballen in haar schot opving.

     

    Eerst levende beesten, later, dank zij de Dierenbescherming, speelgoed-beestjes. Beloning is ruimschoots voorzien voor de eerlijke pakker….

    Het zit nameijk zo, dat, net als nu met de Cowid Pandemie, de ware oorzaak van de uit het Oosten ingevoerde RATTENPLAAG, de verspreider van DE ZWARTE BUILENPEST, officieel niet wilde erkennen. En dan maar, net als nu, optrad tegen de symptomen ervan.

    Die waren gemakkelijk te vinden, namelijk bij de RIJKE Geestelijkheid en Ridders uit Jeruzalem, de Beschermheren van het H. Graf. Die bleken namelijk bestand tegen de Pest (= tovenarij?!) maar daar die ‘bescherling’ er kwam door het intensief verzorgen en kweken van katten, hielden die – uit angst voor de roofzucht van de Franse Koning, gaven die angstvallig hun geheim niet prijs. De toenmalige Franse Koning, dezelfde lompe kwiebus als die der Gulden Sporenslag, zette als wraak de Tempeliers als verspreiders van de Zwarte Builenperst op de brandstapel. Maar de begraven schat werd, tot op de huidige dag, nog altijd niet teruggevonden… Die zou namelijk met

    5 ossewagens uit Paijs buiten gesmokkeld zijn richting Doornik…

    Niet toevallig is de Feestdag van O.L. Vrouw van Trhuyne op de Eerste zaterdag van augustus….

    -

    Van op de bradnsrpel vervloekte de Grootmeester van de Orde van de Tempeliers

    .. zowel de Franse Koning Fhilips de Schone als de

    Paus die beiden binnen het jaar een ijsekijke dood zouden sterven….

    -

    Over symboliek gesprpken!

    Net als bij de Zwarte Builenpest, zal het geheim van dat ‘Chinees Griepke’ zal na

    vele eeuwen uitkomen. Want het was pas in 1903 dat de Poolse Nobelprijswinnaar Maria Salomea Skłodowska-Curie

    7 november 1867 – 4 juli 1934

    ontdekte, dat niet de erfvijand van de RAT, maar namelijk de KAT verantwoordelijk is geweest voor het de overdracht van het virus.

    Anders gezegd: ook nu is het zo, dat de Geschiedenis zich herhaalt. Niet de klimaatgekte, maar de menselijke heeerszucht.

    *

    Digithalys

     





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!