MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500622 bis - NA HET VERHAAL OVER DE KOEKESTAD EN NADAT IEDEREEN TERIG DEFTIG GEKLEED IS U NAAR HET KLEINE BELFIUS EN DE GROTE MENEER POETIN

    ZONDAG 8 AUGUSTUS 2021

    500622 bis - NA HET VERHAAL OVER DE KOEKESTAD EN NADAT IEDEREEN TERIG DEFTIG GEKLEED IS U NAAR HET KLEINE BELFIUS EN DE GROTE MENEER POETIN

    *

    I N H O U D

    Wie BELFIUS zegt, zegt BAC en die zwijgt dus best over Lernaut & Hausoie, Flanders Language Valley en de nachtmerrie van een gekaapte wereldfaam die anders het Ieperse (mijn geboortestreek!) op de wereldkaart had gezet. The Pilkem Road, waar ooit her erste Yperiet (ook vruchteloos!) werd ingezet tijdens WO I…

    De dpraaktechnologie, een allrmodfernste ontstolen sprookjesddroom, door de Belgicistische Gezagdargers aan Wallstreet verkocht voor Dertig Zilverlingen.

    -

    De Russen hebben Poetin. Wij Vlamingen, hadden … Zaan Loek DeHaeneen Sire Philippe-de-Mankepoot.

    *

    FOCUS OP VERMOGENDE KLANTEN HELPT BELFIUS AAN RECORDWINST

    *

    Belfius-CEO Marc Raisière: 'De divisie private banking & wealth management heeft een indrukwekkend semester achter de rug.' ©Dieter Telemans

    *

    06 augustus 2021 20:59

    -

    De staatsbank Belfius heeft in de eerste jaarhelft een nettowinst van 406 miljoen euro neergezet, een bedrag dat hoger ligt dan voor de pandemie.

    De groepswinst van 406 miljoen euro is een record sinds de bank werd genationaliseerd uit de restanten van Dexia. Vorig jaar was de winst verschrompeld tot 21 miljoen euro door het aanleggen van zware provisies voor kredietverliezen door de pandemie. Dat door de aantrekkende economie en betere vooruitzichten al 31 miljoen euro aan provisies kon worden teruggenomen, hielp de cijfers vooruit. Maar het winstcijfer is volgens CEO Marc Raisière vooral het gevolg van een volgehouden diversificatie strategie.

    Door de lage rente valt veel minder te verdienen met klassieke bankproducten zoals leningen. Dat Belfius in lage rentetijden toch 100 miljoen euro extra inkomsten kon boeken, is voor een groot stuk - 58 miljoen euro - te danken aan commissie opbrengsten, van fees voor de verkoop van beleggingsfondsen aan particulieren tot financiële transacties van bedrijven. Maar het meest in het oog springen de divisies private banking en wealth management, die het vermogen beheren van landgenoten die respectievelijk minstens 0,5 miljoen of 2,5 miljoen euro hebben opzijstaan om te beleggen.

    130 miljoen euro

    Dividend

    De overheid krijgt als aandeelhouder in oktober een bijkomend dividend van 130 miljoen euro.

    Het aantal vermogende klanten groeide met 15.000. 'We hebben een zeer indrukwekkend semester achter de rug. Er kwam 5,4 miljard euro bij, goed voor een groei van 12 procent tot 50 miljard euro', zegt Raisière. Bij de allerrijkste klanten was er een groei van zelfs 32 procent. Om die stijging in perspectief te zetten: de hele portefeuille van gespecialiseerde spelers als BIL of Puilaetco bedraagt 10 miljard euro of minder, merkt Raisière op. Bij Belfius is het beheerde vermogen sinds 2013 bijna verdubbeld.

    David Adriaen

     

    *

    foto: ©Belga / Mikhael Klimentyev

    DE MYTHE OVER ‘POETIN ALS BAKEN TEGEN DE ISLAM’

    *

    Invloed moslims groeit ook in Rusland

    Commentaar - 07/08/2021 Ardy Beld - Leestijd 6 minuten

    -

    Onder mijn artikel over Vitali Sjisjov, de Wit-Russische activist die zich in Kiev zou hebben opgehangen, schreef lezer Marc Schoeters het volgende aan mij gerichte commentaar:

     

    ‘Veel mensen – misschien meer dan u denkt – voelen zich heden in West-Europa bedreigd. Niet door de heer Poetin – noch door de Russische bevolking. Maar door een invasieleger van mensen die al jarenlang met hun antiwesters geloof de grondvesten van onze westerse beschaving ondermijnen. In veel steden van ons West-Europees continent vindt dag na dag geweld plaats tegen de autochtone inwoners. U weet dit hopelijk ook – maar ik meld het u toch maar even. Als opfrissing van uw al dan niet geprivilegieerde geheugen. ‘

     

    ‘En wilt u nu werkelijk iets horen dat waarschijnlijk aan uw bewustzijn is ontglipt: zonder de heer Poetin en de Russische bevolking voelt de meerderheid van de mensen in deze westerse contreien zich als een ongedekte cheque. Want de heer Poetin en heel Oost-Europa zullen uiteindelijk de enige hoop blijken voor ons – West-Europeanen die lijden onder dat vijandige antiwesterse geloof – om nog enige kans te maken op overleving. En het overleven van onze kinderen. En onze kleinkinderen. Ik zeg het maar hé.’

     

    ‘Schitterend dus hoe de heer Poetin met het Tsjetsjeense gespuis heeft afgerekend. En ook schitterend hoe de heer Poetin zich keihard verzet tegen de politiek-correcte dictaten van de EU en verraders als Verhofstadt. De vijand van onze vijanden is onze vriend. Begrijpt u? Dus – meneer Ardy Beld – u mag in naam van de vrije meningsuiting zoveel u wilt schijten op de enige hoop die ons West-Europeanen en hun beschaving nog blijft op een fatsoenlijk overleven. Maar verwacht van ons geen applaus.’

    Poetin is niet hetzelfde als Rusland

    Ter verklaring; ik schrijf over de Russischtalige landen, omdat ik als vertaler de Russische taal perfect beheers en een persoonlijke band heb met vooral Rusland en in mindere mate met Wit-Rusland. Ik heb er vrienden, ken er zeer veel mensen en ben, naar mijn bescheiden mening, goed op de hoogte van de ontwikkelingen aldaar. Van beide landen hou ik, van hun cultuur, van de mentaliteit van de mensen. Maar Poetin is niet hetzelfde als Rusland.

     

    Verre van. Poetin is een corrupt ambtenaartje dat van ontvanger van steekpenningen op zijn kantoortje bij de gemeente Sint-Petersburg is uitgegroeid tot een oppermachtige kleptocraat die de Russische economie tot de op de bodem uitzuigt. En dankzij een leger van hielenlikkers bij radio en televisie het zo weet te verkopen dat een deel van de bevolking hem staand applaus geeft.

    Rusland in de uitverkoop

    Vladimir Poetin is er alleen op uit zichzelf en zijn naaste vrienden te verrijken ten koste van diezelfde Russische bevolking. Het idee van de Russische wereld? Laat met niet lachen. Als de lezer de moeite zou nemen Moskou (liefst niet alleen de Arbat en het Rode Plein) te bezoeken of beter nog een willekeurige provinciestad zou het hem opvallen hoezeer het sinds 20 jaar heersende regime het land in de uitverkoop heeft gegooid. En dat precies aan wat de lezer noemt: ‘het invasieleger van mensen die al jarenlang met hun antiwesters geloof de grondvesten van onze westerse beschaving ondermijnen’.

     

    Bijna alle commercie, van kleine kiosken, restaurants tot kledingwinkels en supermarkten in de Russische hoofdstad, is steevast in handen van mensen met achternamen als Mogamedov, Basajev, Petrosjan, Kikabidze en dergelijke De Ivanovs en Petrovs hebben het nakijken. De situatie is daar voor de autochtonen geen haar beter dan die in pakweg Antwerpen, Amsterdam, Keulen of Berlijn. En mocht er iemand wat van willen zeggen, halen de moslimbroeders graag even de honkbalknuppels om hun plekje onder de Russische zon met doorslaande argumenten te verdedigen.    

    Offerfeest

    Op 20 juli 2021 feliciteerde Poetin, onze ‘enige hoop om kans op overleving te maken’, de moslims met het Offerfeest. ‘Deze eeuwenoude feestdag doet een beroep op de grondslag en waarden van de islam, roept op tot barmhartigheid, rechtvaardigheid en vroomheid, en tot een zorgzame en hartelijke houding tegenover anderen,’ aldus de Russische president. Volgens het staatshoofd ‘vormen deze hoge humanistische en morele idealen die aan alle wereldgodsdiensten ten grondslag liggen, een sterke bindende kracht die bijdraagt tot de versterking van de interetnische harmonie in de samenleving en tot het behoud van de culturele diversiteit en de kenmerkende tradities van ons volk.’

    Wat betreft ‘diversiteit en interetnische harmonie’ zou ik zeggen, als u toch in Moskou bent, maak eens een tochtje met de metro, bezoek een willekeurige markt, loop eens rond in een buitenwijk, u zult versteld staan hoe divers de bevolking inmiddels is. De Russische taal zult u daarbij nauwelijks horen, dat kan ik nu alvast verklappen.

    Tsjetsjeense leider al 14 jaar aan de macht

     

    Ramzan Kadyrov, leider van – ik citeer de lezersreactie: ‘het Tsjetsjeense gespuis waar Poetin zo schitterend mee heeft afgerekend’ is inmiddels al 14 jaar aan de macht en daarmee de oudste regionale leider van Rusland. De invloed van de vader van tien kinderen op de Russische politiek, zowel op nationaal als internationaal niveau, is in tegenstelling tot die van andere lokale bestuurders enorm.

    De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov.

    De baardige Tsjetsjeen mag, net als hofnar Vladimir Zjirinovski, en plein public zeggen wat zelfs voor de Russische diplomatie net even iets te ver gaat. Daarvoor wordt hij dan ook vorstelijk betaald, in 2018 declareerde hij omgerekend nog een jaarsalaris van 86.000 euro, in 2020 was dit al 4,4 miljoen euro. Als extraatje mag hij naar goeddunken zijn professionele moordenaars door heel de wereld sturen om critici uit de weg te laten ruimen. De journaliste Anna Politkovskaja en de politicus Boris Nemtsov zijn slechts twee van de bekendste slachtoffers van de lange arm van ‘de vader van de Tsjetsjeense natie’.  

    En de Russische bevolking? Poetin lacht ze uit. Midden in hun gezicht. Tijdens een live vraaggesprek met burgers vroeg hij een man die informeerde wanneer bij hem in de nederzetting eindelijk een verharde weg zal worden aangelegd: ‘U heeft een auto?’ ‘Ja’, antwoordde de man. ‘Waarom heeft u een auto als u er toch niet mee kan rijden?’ Gelach. Applaus. Einde voorstelling.

    Ardy Beld

     

     

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    In de Koekestad, die nochtans de uitgestoken rechterhand is om samen met de Noordelijke Provinciën, de Nieuwe Wereld te vormen, rommelt het langs alle kanten.

    Jan Achterhesp kiest voor een tweede nieuwe implantatie in zijn leven en dyelt op die manier een einde aan alle mogelijke roddels. Wa,y wettelijk gereld wat elders onderduims verder gaat tot vlak onder de neus van de Sterkhouders. Niet te gelovern! Het geberutt zelfs in openluchtn bij weer en wind.

    Haast elke nacht zijn daar – in het jargon van de VRT – ‘schiet- incidenten’…

    Losse flodders dus. Speelgoed-geweerschoten. Goed voor avontuurlijke nachtelijke cowboy-films, of zo?

    -

    Och, erg is dat allemaal niet. Met al dat havevolk daar in de buurt, nietwaar?

    -

    ‘War on drugs’, zegt U? Of is het niet eerder Drugs on war?

    Wie zei daar ooit weer, dat drugs het geheim wapen zijn van de 5de Colonne van de –veroverings-islammerij? Eerst ’n volk vernozelen, om het daarna gemakkelijker te vernietigen?

    Is een tactiek afgekeken van de Griekse Goden, die eerst het Volk, dat ze wilden vernieiten, verdwaasden…

    Alhoewel. Lijk altijd in de criminele wereld, waar veel geld te verdienen is: zoek uit wie de prpfiijthebbers zijn, en U komt uit bij de reeds alom gekende daders.

     

    *

    Digithalys

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!