MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-08-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500622 - ALLES OVER DE AMERIKAANSE INWENDIGE KEUKEN VAN DE WEVERSGILDE AAN DE SCHELDEKAAIEN

     

    ZATERDAG 7 AUGUSTUS 2021

    500622 - ALLES OVER DE AMERIKAANSE INWENDIGE KEUKEN VAN DE WEVERSGILDE AAN DE SCHELDEKAAIEN

    *

    I N H O U D

    NEEN, MOOI IS DIT VERHAL NIET, NET ALS ALLE VERHALEN WAAR HET MENSELIJK VERSTAND VERHUISD IS NAAR DE ALLER MODERNSTE GENEUGTEN VAN DE ONDERBUIK

     

     

    Breaking News

    *

    OPERA IN 5 BEDRIJVEN VAN DE N-VA EN HET ZIEKE VOGELTJE

    Erik Van der Paal

    ‘Ik geef elk jaar een feestje, nooit eerder had ik Bart uitgenodigd’

    Het verjaardagsfeestje van projectontwikkelaar Erik Van der Paal bracht zelfs Antwerps burgemeester Bart De Wever even van zijn melk. Voor het eerst doet de vermeende spin in het web zelf zijn verhaal. ‘Was het maar waar dat we slechts met de vingers moeten knippen….

    *

    4 augustus 2021

    -

    Waarschuwing: Het volgende artikel gaat over het inner sanctum van Bart De Wever en de N-VA. Het artikel werd geschreven in opera-vorm. De inhoud werd volgens de wetten van een klassieke opera verdeeld over 5 korte bedrijven, zijnde:

     

    Akte 1: Expositie

    Akte 2: Intrige

    Akte 3: Climax

    Akte 4: Catastrofe

    Akte 5: Peripetie (ontknoping)

    *

    Indien U hier bent voor een snelle journalistieke hap gaat U bedrogen uitkomen. Het lezen van de opera kost minstens 10 minuten uit Uw zondige leven om de volledige draagwijdte te laten inzinken.

    **

    Akte 1: Expositie

    U weet ondertussen dat ‘tScheldt als een eenzame politiek niet-correcte planeet rondzwerft in het universum. Waar de Regimepers geen last van heeft, daar hebben wij last van. Zoals bijvoorbeeld het ontbreken van miljoenen euro’s aan subsidies van de overheid. Waar de Regimepers wel last van heeft, daar hebben wij dan geen last van. Zoals bijvoorbeeld de vrijheid van het vrijelijk citeren van de wijze woorden van de tweehoofdige president van de Melkweg en uitvinder van de Pan Galactic Gargle Blaster, dhr. Zaphod Beeblebrox. Het voordeel hiervan is dat je zijn wijze woorden, die wijzer zijn dan deze van Alexander De Croo, alleen maar kan utiliseren als je niet-gesubsidieerd bent.

    Buiten het feit dat wij inderdaad lichtjes last hebben van het ontbreken van subsidies, al was het uit principe, hebben wij ook last van de maffia binnen de N-VA.

    We begrijpen dat de overgang van de wijze woorden van Zaphod Beeblebrox naar de N-VA, en vooral de maffia binnen de N-VA, enigszins naar adem doet happen. Maar wij kunnen er ook niet aan doen dat de planeet genaamd ‘tScheldt scherp op de snee van werkelijkheid en waarheid laveert.

    Bart-Von-Trapp-De Wever

    Zoals iedereen ondertussen weet was onze Gouwleider niemand minder dan Bart De Wever. Zijn scherp intellect en historisch bewustzijn afgeroomd met een azuurblauwe kraag naar voorbeeld van het kapitein Von Trapp kostuum waren al langer leidraad voor de schrijfselen van ‘tScheldt. Helaas laat Bart-Von-Trapp-De Wever zich niet omringen door zoetgevooisde mensen als Max Detweiler (Richard Haydn in het echt, zie onderaan dit artikel), maar door nep-maffia figuren als Erik Van der Paal. Wij mogen de kwalificatie “nep-maffia” in de mond nemen omdat onze redactie onderzoek deed naar de échte maffia. En daar heeft Erik Van der Paal niets mee te maken ook al wil hij de buitenwereld doen geloven van wel.

    Erik Van der Paal

    We hadden onszelf beloofd niet meer over Erik Van der Paal te schrijven. Alhoewel hij een boezemvriend is van Bart De Wever en als lobbyist dingen bij elkaar lobbyt die je alleen bij elkaar kan lobbyen vanuit de lommerte van een zware eik zoals Bart De Wever. Alhoewel hij met zijn fijnbesnaarde kennis van farmacologische genotsmiddelen binnen het ‘War on Drugs-team’ van Bart De Wever een pivotale rol van belang speelt. Alhoewel hij met zijn immer aanwezige bodyguard de N-VA-toppers steevast een gevoel van veiligheid en aanzien verschaft. Alhoewel hij met zijn legendarische tentakels tot in de stoofpotten van Waalse pensioenfondsen zoals OGEO reikt en alzo de N-VA de sociale onderbouw verschaft die het zelf moeilijk georganiseerd krijgt. Alhoewel hij al 36 keer veroordeeld is in de politiek-rechtbank maar steeds met zijn persoonlijke kanskaart “Verlaat de gevangenis zonder betalen”, afgestempeld door Bart De Wever, zijn vrienden continu en steevast van wijze raad en vulgaire moppen kan blijven voorzien.

    Helaas dwingt en dringt de immer naar roem en glorie op zoek zijnde Van der Paal zich op en dit in het vermoedelijk minst belangrijke dossier in de vaart der volkeren, met name het ‘tScheldt-dossier.

    *

    Akte 2: Intrige

    Omdat Erik Van der Paal van een aantal hoge N-VA-pieten toestemming moet krijgen voor enkele grote bouwprojecten in het vaderlandse Antwerpen, zit Van der Paal met een voor de mensheid minuscuul probleempje. Voor hem is dat probleempje echter zo lastig als een ontstoken eksteroog of een psychosomatische maagzweer. Dat probleempje overheerst de enkele nuchtere uren per dag die hem ter beschikking staan. Tot het obsessionele af. Dat probleempje heet ‘tScheldt.

    In 2018 was Van der Paal betrokken bij de overname van ‘tScheldt omdat hij de hoogbejaarde Bert Murat, oprichter/eigenaar kende. Gedreven door zijn narcistische brein gaf hij zich jarenlang binnen N-VA-kringen uit als de eigenaar van ‘tScheldt, net zoals hij zich uitgaf voor dé machtigste man achter de schermen van Vlaanderen, dé rijkste werkloze van Antwerpen, dé meest betrouwbare ‘kameraad’ van iedereen die bij hem mocht aanschuiven in ‘t Fornuis, dé fixer van Bart De Wever, dé meest loyale weldoener van weerlozen en arme vrouwen, en niet onbelangrijk, dé belangrijkste steun en toeverlaat van conservatief rechts in Vlaanderen. Niet omdat hem dat interesseert, maar omdat het dé ‘legacy’ van zijn vader is, die de N-VA hielp te ontstaan met gelden waarvan de oorsprong niet altijd zo zuiver was als het water rond het MAS. Van der Paal wilde altijd al de voetsporen van zijn vader overstijgen en een nog belangrijkere schakel worden in de werken achter de macht van alles wat rechts is in Vlaanderen.

    De jarenlange grootspraak dat hij zogezegd eigenaar was van ‘tScheldt brak Van der Paal dit jaar zuur op. Zijn N-VA-vrienden uit de hoogste regionen klopten de afgelopen maanden meermaals op zijn deur met de vraag wat hij allemaal aan het doen was met dat satirisch blaadje van hem. Want stel je voor, in ‘tScheldt stond plots dat Peter De Roover en zijn ex-kabinetsmedewerkster Els Van Doesburg de fysieke en politieke geneugten van de diepste draai hadden ontdekt. En dat ze samen een huis hadden gekocht! Oei, drama, theater, orkaan, watersnood!

    Zo’n satirische artikeltjes zagen de N-VA-zwaargewichten niet zitten. Beschaamd kreeg Van der Paal niet uitgelegd dat hij eigenlijk geen eigenaar was en dat hij een beetje te veel ‘gestoeft’ had, een trekje niet vreemd aan rijke Antwerpenaren. Van der Paal boog het hoofd, bekende ootmoedig en stak het op zijn innerlijke demonen, zijn waterzuchtige nietigheid, zijn loslippige maffia-obsessie, zijn erfelijke trilhaar ziekte, zijn kleine Kallm ann-penis en zijn uit de hand gelopen Nightingale-syndroom.

    De grote N-VA-jongens keken elkaar even diep in de ogen en dachten er allemaal het hunne van. Van der Paal besefte dat hij niet werd geloofd en dat zijn idiotie een eigen leven was beginnen leiden.

    Akte 3: Climax

    Dus huurde Van der Paal enkele weken geleden een landloper in, ene Vincent Van Akeleyen, gaf hem een auto en instrueerde hem naar alle grote redacties te rijden. Op de Golf van Brasschaat staat de landloper bekend als blaaskaak, parvenu en oplichter van alleenstaande oudere dames. Zelf maakte Van der Paal dag na dag een vals Twitter-account aan en begon als een gek te twitteren dat hij NIET de eigenaar van ‘tScheldt was. Van der Paal pochte op de hem kenmerkende wijze dat hij een privé-restaurant ging bouwen aan zijn huis in Schoten en dat iedereen die NIET geloofde dat hij de eigenaar van ‘tScheldt was, er gratis ossentong in madeirasaus kon komen eten.

    Alleen de redacties van De Morgen en Knack lieten zich vangen door de sirenenzang van Van der Paal. Zij publiceerden dat Van der Paal NIET de eigenaar van ‘tScheldt was. De respectieve redacties begon vervolgens het water in de mond te lopen bij de gedachte aan gratis ossentong in madeirasaus. Wisten zij veel dat Van der Paal altijd en aan iedereen gratis ossentong in madeirasaus belooft maar nooit zijn beloftes nakomt.

    Greet Valck

    Omdat de meeste redacties niet meegingen in het spelletje van Van der Paal bedacht hij een nieuw ‘verhaal’. Een van de redenen waarom Van der Paal scheef bekeken werd door zijn N-VA-broeders was een dossiertje dat in ‘tScheldt verscheen over een zekere Greet Valck.

    *

    Valck is de andere rechterhand van Bart De Wever. Als Van der Paal de maffieuse lobbyist is die met zijn bodyguards een aureool van macht en onbereikbaarheid rond Bart De Wever creëert, creëert Greet Valck een aureool van intellectuele ongenaakbaarheid rond De Wever.

     

    Valck wordt beschreven als een bevallige verschijning met een aaibaarheidsfactor gelijk aan standje prikkeldraad op de aaibaarheidsmeter van rond neukende politici. Greet Valck heeft net zoals Van der Paal een probleempje. Ze werd ooit geschorst in het Stedelijk Onderwijs als directrice. Er bestaan dossiers over haar die zeggen dat zij niet geschikt was en is om te functioneren in het Stedelijk Onderwijs. Dat is nogal cynisch want via via via kwam Valck tijdens haar schorsing in het kabinet van Liesbeth Homans en later van Bart De Wever terecht. Daar werd ze… hou u vast… afgevaardigde voor de N-VA in de Raad van Bestuur van… het Stedelijk Onderwijs. Alleen een farmacologisch wonder als Van der Paal kan niet zien dat hier iets niet in de haak zit.

     

    De verschijning van de dossiers over Greet Valck in ‘tScheldt hadden niets te doen met Van der Paal. Maar alles met de Open Vld en het rancuneuze karakter van Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de Vrienden. De Open Vld organiseerde namelijk loge-gewijs enkele huiszoekingen bij ‘tScheldt na satirische artikels over Sihame El Kaouakibidinges-het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen en de zelfverklaarde grootste serial-entrepreneur van Irak tot in Vlaanderen Zelfa-iedereen-is-racist-Madhloum. De onderzoeksrechter was zogezegd op zoek naar data over Zelfa Madhloum maar hij nam ineens alle dossiers mee die niet te heet en te zwaar waren. Ook het dossier van Greet Valck.

    In een bui van recalcitrante irritatie besloot ‘tScheldt alle dossiers die door de onderzoeksrechter waren meegenomen te publiceren, zo ook het dossier Greet Valck.

    Kreeg onze Erik Van der Paal daar even de wind van voor in N-VA-kringen. Opnieuw was Erik Van der Paal op achtervolging aangewezen, want zijn grootheidswaanzin als eigenaar van ‘tScheldt dreigde hem weer in te halen.

    Van der Paal en zijn landloper zaten uren samen en bekokstoofden een verhaal dat ze aan alle redacties lieten lekken in de hoop dat de redacties de ware aard rond ‘tScheldt zouden onthullen. De ware aard, dat wil zeggen, dat Erik Van der Paal geen eigenaar was van ‘tScheldt en niets vandoen had met de publicatie van het dossier over Greet Valck, de andere rechterhand van Bart De Wever.

    Het verhaal dat Van der Paal en zijn eveneens van alcohol overlopende vriend Van Akeleyen verzonnen en hun pogingen het verhaal de laatste dagen verkocht te krijgen aan alle redacties in Vlaanderen is de reden van dit artikel.

    Greet Valck en de Turk

    Het verhaal dat Van der Paal vandaag aan het lekken is, klinkt als volgt. Greet Valck was getrouwd met een Turk. Ze is gescheiden van de Turk nadat de Turk betrokken raakte bij een soort afrekening aan de schoolpoort nadat was uitgekomen dat Greet Valck als directrice een affaire had met een van haar leerkrachten. Klinkt als drama in Hollywood. En dat is het ook een beetje. Alleen is Hollywood in dit verhaal een achterstandsbuurt in Antwerpen. Tot zover is het verhaal over Greet Valck waar. Het debacle tussen Valck en haar Turk stond onverbiddelijk hard en bijzonder kleurrijk te lezen in de dossiers die geleid hebben tot het ontslag van Greet Valck.

    Vervolgens verkracht Van der Paal de waarheid door een nieuwe wending te breien aan het bovenstaande. De Turk van Greet Valck was boos omdat ze hem liet staan. Dus kopieerde hij de dossiers over zijn rond poepende echtgenote en hield ze bij tot op het moment in zijn leven waarop hij zijn wraak als een koude schotel kon serveren. Zie voor wraak als koude schotel later in deze opera. Dat moment kwam er! Volgens meester-verteller Erik Van der Paal had de vrouw van een medewerker van ‘tScheldt een affaire met niemand minder dan de Turk van Greet Valck! De Turk zag zijn kans schoon en gaf het dossier aan zijn maîtresse in de hoop dat die het aan haar man zou geven die het dan zou publiceren in ‘tScheldt!!

    Ben De Zwijger

    *

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    U kreeg vandaag als einde wseek-lectuur, een paar politieke inzichten voorgeschoteld die bewijzen hoe complex onze samenleving geworden is.

    Teveel Giga Bytes in de lucht?

    -

    Zijn de Leiders overal tet wereld nu eigelijk helden, of gewone opportunisten? Een tussensoort tussen Engeltjes en Lucifers?

    En hoe zal de wereld er straks uitzien, als alle vrouwen van deze planeet nog alleen gesluierd van tussen de lakens uit mogen komen?

    -

    Wonderbaarlijk, hoe de soep weer afgekoeld op tafel komt. De bevrijdende revolutie is voor ’n andere keer…

    *

    Digithalys

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!