MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500577 -AL VLIEGT DE LEUFEN NOG ZO SNEL DE WAAHRED ACHTERHAALT HEM WEL

    ..

    .

    WOENSDAG 31 MAART 2021

    *

    500577 -AL VLIEGT DE LEUFEN NOG ZO SNEL DE WAAHRED ACHTERHAALT 

    INHOUD

    *

    ALS WE MET DEZE SOORT POLITIEKERS NOG LANG MOETEN VERDER DOEN, ZAL ’T RAP GEDAAN ZIJN.

    *

    *

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    *

    THE URBAN MONEY

    *

    Met de zaak El Kaouakibi hebben de media een kluif te pakken waaraan ze nog wel een tijd zullen kunnen knabbelen. Er lopen nu al drie onderzoeken tegen haar: een van het parket, een van de stad Antwerpen en een van VTM. Vooral deze laatste, tegenwoordig eerder een aanhangsel van Het Laatste Nieuws, dat toch de liberale standpunten steunt, is opmerkelijk. Voorlopig is er al een tekort van een klein half miljoen aan subsidies dat niet terecht is gekomen bij wie het had moeten krijgen en is er geen boekhouding terug te vinden van vóór 2019. ‘Slordigheidje’, volgens Vande Lanotte in zijn nieuwe functie bij het advocatenbureau Walter Van Steenbrugge-Van Steenbrugge. De man heeft al grotere bedragen zien verdwijnen...

    Ondertussen is ook gebleken dat de dame met een andere dame samenleeft (ik zal me beleefd uitdrukken vóór ik last krijg met LGBTQI & Co). Daar is tegenwoordig in dit land niets mis mee. Maar elders misschien wel. Het is geweten dat de Islam geen homo’s verdraagt, maar hoe het juist met hun lesbiennes gesteld is, is voor mij niet duidelijk. Daarenboven gaat het hier om iemand die ‘El’ heeft mogen toevoegen aan haar achternaam, wat betekent dat ze in Mekka is geweest. Een vrome moslima, dus. ‘Als echter straks zou blijken dat El Kaouakibi aan de haal zou gegaan zijn met geld dat bedoeld was voor kansarme jongeren, dan valt de imagoschade niet te meten’. Die laatste uitspraak is niet van mij, maar van de eerder linkse Bart Brinckman in De Standaard van 11 februari ll, nota bene: zelf woonachtig in Borgerokko en die het dus wel zal weten.

    Tenslotte blijft er ook nog de uitspraak van niemand minder dan Dijab Abou Jahjah: ‘Wie zich ondernemer wil noemen, moet eigen kapitaal investeren en een bedrijf starten, geen vzw’ (mijn blog van 2 dezer: ‘Let’s make money!’).

    ---

    De eerste zitting in de zaak tegen El Kaouakibi in Tongeren is al meteen uitgesteld omdat een van haar advocaten het Covid19 zou hebben opgelopen. Waar zo’n virus al niet goed voor is.

    *

    EX-POLITIEBAAS VERVOLGD VOOR CORRUPTIE BIJ KEUZE HOOFDZETEL

    *

    Lars Bové

    Vandaag om 01:06

    *

    Voormalig politiedirecteur Glenn Audenaert zou tegen betaling zijn invloed hebben aangewend om een Nederlandse vastgoedma gnaat te helpen.

    Het openbaar ministerie wil Glenn Audenaert, de voormalige directeur van de federale gerechtelijke politie van Brussel, naar de strafrechter laten verwijzen voor openbare omkoping, witwassen, schending van het beroepsgeheim en valsheid in geschrifte. Dat bevestigt de woordvoerder van het Gentse parket-generaal, Francis Clarysse, aan De Tijd.

    "Het gerechtelijk onderzoek bracht verdachte geldstortingen op de bankrekening van Glenn Audenaert aan het licht. "

    De nu 65-jarige Audenaert wordt ervan verdacht als politiebaas tegen betaling zijn invloed te hebben aangewend om de hoofdzetel van de federale politie te laten onderbrengen in een groot Brussels kantoorgebouw dat in handen was van de Nederlandse vastgoedmagnaat Frank Zweegers.

    Rijksadministratief Centrum

    Het was een van de grootste huurcontracten die de Belgische staat ooit sloot, goed voor een bruto-oppervlakte van meer dan 100.000 m². Ruim 2.000 politiemensen moesten zo’n zes jaar geleden verhuizen naar het Rijksadministratief Centrum (RAC), een immens kantorencomplex aan de Brusselse Koningsstraat.

    Toen de regering-Leterme in december 2009 besloot een groot aantal diensten van de federale politie en de federale gerechtelijke politie van Brussel in het centrum van de stad samen te brengen, werd de markt bevraagd. Maar achter de schermen was al gauw uitgemaakt dat de politie naar het RAC zou verhuizen.

    Breevast

    Dat gebouw was eigendom van Zweegers en zijn bedrijf Breevast (60%) en van de beursgenoteerde Belgische ontwikkelaar Immobel (40%). Ze hadden in 2003, onder de regering-Verhofstadt II, het gebouw voor 27,1 miljoen euro gekocht van de Belgische staat, hoewel de oorspronkelijke schatting uitging van 70 miljoen euro. In 2014 konden Breevast en Immobel het RAC voor 330 miljoen euro verkopen aan het Duitse Hannover Leasing en een Chinees staatsfonds. Ze streken een brutomarge van 100 miljoen euro op.

    Uit een audit van de Inspectie van Financiën bleek al in 2019 dat de hoofdzetel van de federale politie de belastingbetaler tientallen miljoenen euro’s te veel kostte door allerlei wantoestanden met het project. De wet op de overheids opdrachten werd gefnuikt en de overheid liet de kosten ontsporen. De directe kostprijs van het project, inclusief de huur over 18 jaar, bedroeg 312 miljoen euro.

    Koen Blijweert

    Na een gerechtelijk onderzoek dat tien jaar duurde, besluit het openbaar ministerie nu dat er ook corruptie in het spel was. Audenaert zou er mee op toegezien hebben dat de keuze op het RAC viel. Hij zou tegen betaling zijn invloed hebben aangewend, zowel op vraag van Zweegers als van lobbyist Koen Blijweert, die via zijn firma ook als tussenpersoon zou hebben gefungeerd voor de commercialisatie van het RAC-gebouw.

    'Lening'

    Het gerechtelijk onderzoek bracht verdachte geldstortingen op de bankrekening van Audenaert aan het licht. De voormalige politiebaas verklaarde de geldsommen als een ‘lening’ die hij kreeg van Zweegers. Maar de Nederlandse vastgoedbaron ontkende al in 2012 dat hij Audenaert geld toestopte. ‘Alle betalingen die door mezelf en de bedrijven waarin ik een belang heb aan derden worden gedaan, zijn te allen tijde gedocumenteerd door overeenkomsten en contracten’, luidde het.

    In 2017 liet de onderzoeksrechter Zweegers arresteren in de zaak. Om de vastgoed magnaat te pakken te krijgen moest zelfs een Europees aanhoudingsbevel worden uitgevaardigd. Hij werd uiteindelijk opgepakt aan boord van een luxejacht op het Italiaanse eiland Capri. Ook Blijweert werd in 2017 kort gearresteerd in de zaak.

    In zijn eindvordering zal het openbaar ministerie de raadkamer vragen Audenaert door te verwijzen naar de correctionele rechtbank, samen met twee anderen die een kleinere rol hebben gespeeld bij de vermeende witwasfeiten.

    Verjaard

    Zweegers ontspringt dus de dans. Het openbaar ministerie stelt dat de strafvordering is vervallen omdat voor hem de feiten zijn verjaard. Blijweert overleed in februari, waardoor ook voor hem de strafvordering vervalt.

    Audenaerts advocaat Joris De Smet wilde dinsdag geen commentaar geven over het dossier.

    Donderdag komt de zaak voor de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling ter controle van de bijzondere opsporings methoden die zijn gebruikt in het dossier. Daarna komt de zaak voor de raadkamer, die moet oordelen of Audenaert en co. op de beklaagdenbank belanden. De datum voor de zitting van de raadkamer is nog niet bekend.

    *

    *

    HALALSCHAPEN EXPORTEUR OVERGENOMEN VAN AUSTRALIË.

    *

    Roemeense halal-schapen op het Suezkanaal

    En andere weldaden van de wereldhandel

    Acta Sanctorum - 30/03/2021 Johan Sanctorum - Leestijd 4 minuten

    *

    Toen ik onlangs berichtte over de kleine Suez crisis wegens het ondertussen vlot getrokken containerschip en de geblokkeerde lading erotisch speelgoed, wezen dierenliefhebbers me erop dat er in die botenfile ook levend vee vastzit, waarvan de levensomstandigheden met de dag penibeler worden. Dat is inderdaad een stuk minder grappig. Over wat voor transporten gaat het, en wie houdt zich zoal bezig met de handel van levend vee tussen Europa en Azië?

    Het blijkt in hoofdzaak te gaan om schapen, bestemd voor Golfstaten zoals Abu Dhabi, Qatar en Koeweit. Het EU-land Roemenië is een topexporteur. Voorheen was dat Australië, maar dit land is ermee gestopt omwille van de hachelijke omstandigheden waarin het vervoer gebeurt.

    De dieren zijn weken onderweg en zitten opeengepakt in scheepsruimen waar de temperatuur tot 45 graden kan oplopen. Voedsel en water is maar beperkt voorradig, (bijna) dode dieren worden gewoon over boord gekieperd. In 2019 kapseisde zo’n Roemeens veet ransport, waarbij bijna alle veertienduizend schapen verdronken. Het kan dus zijn dat het Suezkanaal binnenkort naar massaal gedumpte kadavers begint te stinken, wat ook nog eens een gevaar betekent voor de volksgezondheid.

    In de Volkskrant (letterlijk overgenomen door De Morgen) komen we ook te weten waarom die Golfstaten zoveel levende schapen nodig hebben: binnen enkele maanden — midden juli — is het Offerfeest, en dan wordt er massaal geslacht. Hoe dat eraan toe gaat, is ook algemeen bekend. Om te garanderen dat het vlees halal is, genieten levende dieren de voorkeur. Helaas is het houden van een eigen veestapel aan de woestijnvolkeren niet meer besteed. Die gaan ze dus in Roemenië opkopen, een land dat miljoenen euro’s EU-landbouwsubsidies opstrijkt, soms langs frauduleuze weg, en het ook niet nauw neemt met de EU-voorschriften inzake dierenwelzijn.

    Collateral damage

    Naar schatting 130 000 schapen zitten momenteel te creperen in de scheepsruimen op en rond het Suezkanaal. De EU lijkt niet gehaast om Roemenië op de vingers te tikken. Wekenlange scheeps transporten van levend vee vanuit de EU zouden gewoonweg moeten verboden worden. Maar business as usual en de rijke Golfstaatjes moeten hun halalvlees krijgen, dat zijn nu eenmaal de weldaden van het globalisme.

    Het zet anderzijds onze relaties met de Arabische moslimlanden weer op scherp. Want Abu Dhabi is een gegeerde bestemming geworden voor luxe-vakanties en Qatar is gastheer voor het WK voetbal in 2022, weliswaar na een omgekochte verkiezing. De houding van die regimes tegenover homoseksualiteit, het vermoeden van banden tussen Qatar en het moslimterrorisme, en het feit dat de bouw van de voetbal stadions voor het WK met slavenarbeid gepaard gaat en al zo’n 6500 gastarbeiders het leven heeft gekost,… het is allemaal collateral damage die de pret niet mag drukken.

    Het zal daar in december* heet worden voor die voetballers, dat staat vast. Maar zij kiezen ervoor en worden er royaal voor betaald. Het vee op de scheeps transporten niet. Voor de rest moet Europa een vuist durven maken in het zogenaamde dilemma tussen dierenwelzijn en godsdienstvrijheid. In Brussel echter vechten Ecolo en PS voor de gunst van de moslimkiezer, en blijft het onverdoofd slachten toegelaten. Ondanks het arrest van het Europees Hof van Justitie.

    Het schaap van de rekening moet dan maar geofferd worden op het altaar van de godsdienstvrijheid en de multicultuur.

    -

    Ongeïnteresseerdheid in dieren welzijn blijkt hand in hand te gaan met misprijzen voor mensenrechten. Het zijn de groenlinkse partijen die het hardst op het gaspedaal duwen als het gaat om het promoten van religieuze achterlijkheid. Het schaap van de rekening moet dan maar geofferd worden op het altaar van de godsdienstvrijheid en de multicultuur. Goed dat er eens zo’n containerschip aan de grond loopt, kunnen we de grote broederschap der volkeren nog eens bezingen. Tot in Qatar, 2022.

    -

    *Een eerdere versie verwees naar het Wereld kampioenschap in juni. In Qatar zal het WK doorgaan in december 2022.

    *

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Zeg nu nog da de Geschiedenis een vervelend oer-stom verhaal zou zijn. We staan er zelfs midden in en horen van uur tot uur op de radio nog steeds meer en steeds beter.

    Dierenbescherming – of zeggen we beter Animal Richts – all hens on deck, meisjes en jongens van Ecolo, Groen, Rood & Blauw, wqnt er is werk an de winkel. Zie Johan Sanctorum hierboven die zich voortaan beter Johan Angelorum zou noemen. Al mag die het nu wel voorgoed vergeten ooit nog ’n jobke met verl ping-ping daaraan verbonden bij de leugen-reguliere ‘Media’ vergeten.

    In de zaak van de lesbische dievegge, van vele honderddduizenden Belastiinggeld moet gezegd worden, dat die alleen nog haar (bloot & zwart) vel kan redden moest Patrick DeWael (ook Blauw) dit dossier naar zoich toetrekken, in het verre Limburg. Zie het Anwerps dossier van de Stelende Linxe Rakker ex schoonzoon van die andere stelende Rode familie-clan. Eenmaal daar in dat bronsgroene eikenhout ge-archiveerd, zullen we er nooit nog iets over horen. Zelfs nooit meer Vande Liere Vande la la daarover uitleg horen geven.

    Blauw & Rood (en Groen, wat hetzelfde is): nous nois connons, n’est-ce pas?

    En zo komen we op het niveau van het Allerhoogste Belgische Gezag: de scherven-taart van overschotjes van de mix van vroegere Macthbbers die ons land naar de kloten hebben geregeerd.. Na het Land zelf, is men daar nu bezig de bewoners ervan naar de andere wereld te helpen. Lees: tegen beter weten in het vaccin voor Varkens AstraZenica blijven geven. Enig ter wereld. Maar ja, handel drijven met ’n Farma-bedrijf… daar blijft veel aan de vingers plakken.

    Maar het kan nog erger. Zie het Vonnis van de Rechtbank over het misbruik van de Moniteur Belge. Het bulkt er van Wetten die gewoon bij het haar zijn getrokken. Zegt de Rechter: die ‘aanmaningen’ zijn ongeldig en dus moet niemand ze respecteren. € 5.000 boete per dag in afwachting van de rechtszetting van al die brol…

    Only in Belgium. Weer ’n andere Blauwe uitspraak die p die manier tot haar recht komt…

    *

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!