MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 500563 - BEHEERST DE COLLECTIEVE GEKTE DE LANDSLEDING OF IS ALLEEN HET EIGEN VOLK DAARAAN SCHULDIG?

       .

     VRIJDAG 19 MAART 2021

    *

     

    500563 - BEHEERST DE COLLECTIEVE GEKTE DE LANDSLEDING OF IS ALLEEN HET EIGEN VOLK DAARAAN SCHULDIG?

     

    1. inhoud

    *CORRECTIE. DE VRAAG IS EIGENLIJK OF DE ZES REGERINGEN ZE ALLEMAAL ‘ZIEN VLIEGEN’ OF ALS ZE ONDERLING STRIJDEN OM DE LANGSTE TE HEBBEN

    *

     

     

    Louis van den Achterhoek kwam na middernacht thuis van een biljartavond in ‘De Molens’ en Marie, zijn vrouwe, stond met heur krulspelden in boven aan de trap sjette te geven en te tieren dat hij nen gloeienden ezel was. “Tiens, tiens,” zei Louis, “dat is nu den tweede keer in mijn leven da’k dat moete horen.” “En waar heb je dat al ne keer gehoord, dé?” vroeg Marie nieuwsgierig. “Van de paster”, antwoordde Louis binst dat hij wolke bierlucht pufte, “toen da’k hem ging gaan vertellen da’k met joen ginge trouwen!”


     *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    LINKSE PANDOERING IN NEDERLAND

    *

    In mijn blog van 16 dezer (‘België speelt cavalier seul’) had ik het terloops reeds even over de recente opiniepeiling van o.m. Het Laatste Nieuws, RTL en VTM waaraan nauwelijks aandacht werd besteed. Dit gebeurde niet alleen o.w.v. het feit dat de politique politicienne dezer dagen zich ruim in de schaduw van het corona gebeuren afspeelt, maar ook doordat de verschillen met een vorige peiling voor bijna alle partijen (met uitzondering van de Waalse communisten) binnen de 1% bleven, terwijl de foutmarge van zo’n peiling 3% is. M.a.w. te verwaarlozen.

    Ondertussen zijn er in Nederland verkiezingen geweest waar, in tegenstelling tot onze peilingen, wel brokken werden gemaakt. Dat de zgz ‘rechtse’ liberale VVD van Rutte fors vooruitging was door iedereen voorspeld en dus geen verrassing. De links- liberale D66 profiteerde er zelfs mee van door de tweede partij te worden. De rechtse partijen deden het minder goed. De PVV van Wilders ging zelfs licht achteruit terwijl het Forum voor Democratie van Baudet het nog verrassend goed deed nadat die partij vorig jaar bleek te zijn ingestort. Een afgescheurde lijst haalde als derde rechtse partij zelfs nog het parlement. Evenals in Catalonië, Schotland en ook bij ons in Vlaanderen zijn de nationalisten er verdeeld en dat blijft een droevige zaak.

    De grootste verrassing van de Nederlandse verkiezingen was wel de ruime nederlaag van links. GroenLinks van goeroe Jesse Klaver, de partij waarvoor onze groene Kalveau speciaal naar Nederland trok om er wat van op te steken en die voor ons Mateke een voorbeeld leek voor de lancering van zijn ‘Vooruit’, verloor liefst de helft van haar zetels en voor de andere linkse partijen was het al niet veel beter. Men kan zich ook vragen stellen wie die ‘Timmerfrans’ daar bij Europa nog vertegenwoordigt als vice-president van de E.U.-commissie, nu zijn PvdA na de rampzalige stembusuitslag van de vorige keer er nu niet één zetel van terug kon winnen en zo goed als niets meer voorstelt.

    Het zal bij ons zo’n vaart niet lopen, zelfs mochten er nu verkiezingen zijn. Eens die corona pandemie niet meer het hoofdthema zal zijn en er weer echt iets zal moeten gepresteerd worden, denk ik niet dat de fouten-marge zich zal blijven beperken tot één of meerdere procenten of wat gerommel in de marge. Het verschil met Nederland is dat men daar niet tot over de oren in de schulden zit en men er bij het begin van de corona crisis zelfs een overschot op de Begroting had, terwijl bij ons toen al een zwart gat gaapte, waarvan men nu zelfs de bodem niet meer ziet.

    *

    UITSTEL VAN VERSOEPELINGEN MOET CORONA-OPSTOOT NEERSLAAN

    Premier Alexander De Croo roept vrijdag vervroegd het Overlegcomité bijeen. ©Olivier Matthys

    18 maart 2021 22:02

    *

    Voor drastisch Plan B is ondanks stijgende cijfers geen politiek draagvlak

    Opgeschrikt door de snelle stijging van het aantal corona besmettingen roept premier Alexander De Croo (Open VLD) vrijdag het Overlegcomité vervroegd bijeen. Normaal zouden de federale en regionale topministers zich pas eind volgende week over de epidemiologische situatie buigen. ‘De stijging was verwacht, maar komt een stuk vroeger dan gedacht’, verklaarde De Croo in de Kamer.

    Een reeks aangekondigde versoepelingen voor april, het zogenaamde buitenplan, komt op de helling te staan. Het gaat onder meer over de jeugd activiteiten zoals jongeren kampen in de paasvakantie, het toelaten van culturele activiteiten, evenementen en erediensten tot 50 personen, en het heropenen van de pretparken. De vervroegde volledige terugkeer van het derde en vierde middelbaar naar de schoolbanken werd al uitgesteld tot na de paasvakantie.

    Voor het onderwijs, dat door de forse stijging van het aantal besmettingen bij jongeren een van de motoren achter de huidige opstoot lijkt te zijn, liggen ook bijkomende maatregelen op tafel. Vlaanderen koos er al voor om 10- tot 12-jarigen te verplichten een mondmasker te dragen, Brussel en Wallonië deden dat nog niet. Daar bovenop kan worden beslist om in de week van 29 maart, de week voor de paasvakantie, alle leerlingen thuis les te laten volgen.

    Daarnaast buigt het Overlegcomité zich over een reeks drastischere maatregelen, het zogenaamde Plan B. Dat is een set maatregelen, uitgewerkt door virologen en andere experts, voor als de cijfers verslechteren. Dat moet helpen het extreme scenario - een harde lockdown - te vermijden.

    Nu ingrijpen om heropstart horeca te redden

    De boodschap van de regering: er is een mentaliteits wijziging nodig om de huidige opmars van het virus te stoppen en in mei de horeca te kunnen heropenen. 'De beste maatregel tegen het virus is contacten beperken', herhaalt viroloog Steven Van Gucht. 'Wie niemand ziet, kan niemand besmetten'.

    Het Plan B omvat ingrepen in niet-essentiële winkels in drukke winkelstraten of shopping centra. Als de toeloop daar onvoldoende kan worden ingeperkt, moeten die winkels sluiten. Het gaat ook over het opschorten van alle buitenschoolse activiteiten voor jongeren en het vervroegen van de avondklok. In Vlaanderen en Wallonië zijn mensen nu verplicht om vanaf middernacht tot 5 uur ’s ochtends binnen te blijven, in Brussel is dat vanaf 22 uur tot 6 uur.

    "Het Plan B omvat ingrepen in niet-essentiële winkels in drukke winkelstraten en het opschorten van alle buitenschoolse activiteiten voor jongeren. "

     

    De set aan maatregelen is een advies, het is aan de politiek om de knoop door te hakken. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) stuurt aan op strengere regels. ‘We moeten nu verstrengen als we na de paasvakantie willen versoepelen.’ Voor strengere regels voor jongerenkampen en het uitstellen van het buitenplan lijkt een consensus in de maak. Voor het doorvoeren van het Plan B lijkt de politiek het nog te vroeg te vinden.

    *

    PROTEST TEGEN SLUITING HORECA GROEIT

    'Beleid Vandenbroucke is la Belgique à papa!'

    Analyse - 19/03/2021 Christophe Degreef - Leestijd 7 minuten

    *

    De Vivaldiregering heeft de opening van de horeca op 1 mei gezet. Als het aantal besmettingen en -ziekenhuisopnames de komende weken echter stijgt, is de kans groot dat de regering ook die belofte zal verbreken.

    Jean-Marie Dedecker vraagt zich af wat het nut is van absurde regels in stand houden. ‘Geen enkele medicus kan me uitleggen waarom open terrassen gevaarlijk zijn, maar de trein nemen niet.’ Dedecker roept de Vlaamse regering op het been stijf te houden om de terrassen op 1 april te openen.

    Consensus

    In Brussel werkt een excentrieke café- en restauranthouder terzelfdertijd aan een protocol waarmee hij wil aantonen dat de opening van de horeca binnen eveneens al vanaf april kan. ‘Door mensen op te sluiten, staat de regering creatieve oplossingen in de weg. Nochtans zijn er eenvoudige oplossingen die ons veilig ons leven terug kunnen geven, zoals desinfectie van de binnenlucht’, zegt ondernemer Carl De Moncharline.

    Tijdens die vergadering was er consensus dat er een oplossing moet komen voor de paasvakantie.

    Jean-Marie Dedecker, de burgemeester van Middelkerke, heeft deze week samengezeten met alle kust burgemeesters. Tijdens die vergadering was er consensus dat er een oplossing moet komen voor de paasvakantie. Als het mooi weer is, komen er traditiegetrouw veel mensen naar zee. In tijden waarin reizen naar het buitenland verboden is, zal die intocht potentieel nog sterker zijn dan andere jaren.

    ‘Absurde redenen’

    ‘Zelfs de West-Vlaamse provinciegouverneur Carl Decaluwé beseft dat er iets moet gebeuren,’ zegt Jean-Marie Dedecker aan Doorbraak. ‘Raamverkoop is toegestaan, maar waarom zouden we de mensen niet een tijdje buiten kunnen laten zitten om hun drankje of sandwich te nuttigen? Ik vraag aan medici altijd wat het probleem is om met voldoende afstand in de buitenlucht samen te komen eigenlijk is.’

    ‘Ze kunnen me er nooit op antwoorden. Ik wil daarom niet langer meestappen in om absurde redenen opgelegde regels. Waarom mogen mensen wel op een publieke bank gaan zitten om hun sandwich op te eten, of in de trein bij elkaar kruipen, maar niet op een gedesinfecteerde terrasstoel zitten? We moeten in opstand komen tegen de absurditeit.’

    Overruled’

    Dedecker zegt zelf geen legale middelen te hebben om eenzijdig in zijn gemeente de terrassen te openen. ‘Ik kan de politie vragen om de opening toe te laten, maar dan kunnen we overruled worden door een ministerieel besluit.’ Hij vreest daarom dat de Vlaamse regering – zijn partij inbegrepen – niet echt haar ruggengraat zal rechten als puntje bij paaltje komt op het komende overlegcomité.

    Wie gelooft die mensen nog?

    ‘Er is een manifest gebrek aan politieke moed in Vlaanderen. Politici hebben de macht afgestaan aan wetenschappers, die overal virussen zien, in hun zichzelf voedende bubbel. Ik heb De Wever en Jambon ook gehoord in De Zevende Dag. Al die uitlatingen, dat is mooi hé, maar men moet ook soms gewoonweg dingen durven te doen als men het echt meent. Ik zie alleen maar uitstel gedrag. We zijn in oktober begonnen met de horeca te sluiten, voor één maand. We zijn nu bijna april. Wie gelooft die mensen nog?’

     

    Nu het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames opnieuw stijgt – en ook wanneer ze opnieuw zullen stagneren, trouwens – mag er van de regering en de wetenschappelijke experts die hun lot een Vivaldi hebben gekoppeld, niet meer gesproken worden over het perspectief om minstens een deel van de horeca te openen in april. Of de door hen naar voren geschoven datum van 1 mei haalbaar is, is ook onzeker, want de Vivaldiregering beantwoordt elke stijging van de cijfers met strenge reprimandes als het kan, en met verstrengingen als het moet. Een eindeloze situatie.

    Excentriek

    Dat mag niet verhinderen dat er wel degelijk horeca ondernemers zijn die op eigen houtje proberen aan te tonen dat het wel kan. Dat is het geval bij Carl De Moncharline, een excentrieke Brusselaar. De Moncharline is de man achter de succesvolle bar Impérial aan het Brusselse Justitiepaleis. Hij is in Brusselse kringen een bekend figuur, en heeft een uitgebreid netwerk, ook bij hoofdstedelijke politici. In Franstalig België is de man ook bekend vanwege zijn corona proces tegen de Belgische en Brusselse overheden.

    Maar ik zal mijn recht om te ondernemen altijd met vuur verdedigen

    ‘Ik respecteer de rechtsstaat, maar gebruik ook mijn recht als burger en ondernemer om diezelfde staat te gebruiken om de overheid ter verantwoording te roepen. Voor mezelf moet ik niet meteen gelijk krijgen. We zullen pas binnen enkele jaren de gedegen analyse kunnen maken van wat er in 2020 en 2021 gebeurd is. Dat ze hun tijd maar nemen bij de rechtbank om dat allemaal vakkundig te bestuderen, zodat het uitgeklaard wordt. Maar ik zal mijn recht om te ondernemen altijd met vuur verdedigen,’ zegt De Moncharline aan Doorbraak.

    Opgehokt

    De Moncharline wil het niet alleen van rechtsspraak hebben, maar wil ook zelf zijn punt maken. ‘We kunnen morgen veilig cafés en restaurants openen. Wij kunnen ook zelf nadenken over protocollen om onze klanten te beschermen. Dat is onze plicht als ondernemer. Met een combinatie van afstand houden, mondmaskers dragen, en ventilatie kan ik een veilige omgeving creëren. Volgens mensen als Marc Van Ranst en Erika Vlieghe kan dat niet, maar in Franstalig België hebben we best wat viro- en epidemiologen die een beetje realistischer in het leven staan. Ik denk daarbij aan Jean-Luc Gala, Bernard Rentier, en het wetenschappelijke collectief ‘COVID rationnel’. Ik ben niet over één nacht ijs gegaan.’

    Het beleid van Frank Vandenbroucke, dat is la Belgique à papa

    ‘De overheid behandelt de burger als iemand die opgehokt moet worden,’ gaat De Moncharline verder. ‘Dat is gemakkelijk als oplossing: alles sluiten, en zo de verantwoordelijkheid op de burger afschuiven, die de crisis op verschillende manieren moet torsen. Het erge is echter dat die houding geen innovatie of creativiteit bevordert. Het beleid van Frank Vandenbroucke, dat is la Belgique à papa: ‘Wij, de heersers, weten wat goed is voor het volk, en het volk moet naar onze goede raad luisteren en mag zelf niet nadenken’. Ik heb er echter zelf baat bij dat mijn etablissementen veilig zijn. Maar als ik moet wachten op de overheid, dan ga ik failliet. Dus denk ik zelf na.’

    Driedubbel protocol

    De Moncharline’s oplossing bestaat uit een driedubbel protocol: de capaciteit beperken, regelmatig desinfecteren, en zorgen voor goede verluchting binnen. Voor dat laatste heeft hij zijn bar Impérial volgehangen met moderne lucht-desinfectie-apparaten.

    ‘Op zichzelf is dat geen wonder oplossing,’ zegt De Moncharline. ‘Je moet gelaagd werken: de lucht desinfecteren, regelmatig meubilair ontsmetten met alcohol, en mensen niet te dicht bij elkaar laten zitten. Als je die protocollen goed in het oog houdt als cafébaas, dan is er weinig risico. Ik ben er ook een voorstander van dit soort protocollen in wetgeving te gieten. Mij niet gelaten als iemand van de arbeidsinspectie om de zoveel tijd het protocol komt controleren. In rusthuizen en het openbaar vervoer zouden ze er beter ook een paar hangen.’

    Ionen en ozon

    We contacteren Luigi Canu, een Waal die voor een bedrijf werkt dat de luchtdesinfectie-apparaten verkoopt. Canu werkt al twintig jaar in deze branche en kan er veel over vertellen. ‘Voor de Covid-crisis was niemand geïnteresseerd in desinfectie, maar wilden onze klanten onze producten vooral aankopen om slechte geuren tegen te gaan. Dat is een van de functies ervan. Maar de focus ligt toch voornamelijk op desinfectie,’ zegt Canu.

    In Frankrijk gebruikt men deze technologie ook in ziekenhuizen.

    ‘Onze machines zijn pas efficiënt als ze 24/24 draaien, en zijn daarvoor ook gemaakt. De UV-lamp in het apparaat zorgt ervoor dat er verschillende types ionen worden gecreëerd die zich binden aan vervuiling, en bacteriën en virussen vernietigen. Daarnaast zorgt de UV-lamp ook voor de productie van ozongas in kleine hoeveelheden, een zware binding van zuurstof atomen die desinfecterend werkt op oppervlakten. In Frankrijk gebruikt men deze technologie ook in ziekenhuizen.’

    We zijn niet gek’

    Hoewel er geen studies zijn die de effectiviteit van de desinfectie-apparaten met betrekking tot SARS-cov-2 bewijzen, zegt één studie die we onafhankelijk van De Moncharline en Canu vonden, dat ze effectief zijn tegenover vroegere SARS-virussen, en suggereert ze dat dit ook het geval kan zijn voor SARS-cov-2. Wanneer correct geïmplementeerd, en in samenwerking met andere veiligheids maatregelen, zouden de apparaten wel degelijk kunnen bijdragen tot een coronavrije binnenomgeving, luidt de conclusie.

    Een probleem is dat sommige mensen gevoelig kunnen zijn voor ozon, en dat het gas in bepaalde hoeveelheden toxisch is. ‘Dat is zo,’ zegt Canu. ‘Maar deze apparaten halen de maximum normen voor toxiciteit van ozon niet. We zijn niet gek. Mensen die ervoor gevoelig zijn, kunnen na een tijdje in een ruimte gezeten te hebben waar onze apparaten werken, wel irritaties krijgen. Dat is echter zeldzaam.’

    Christophe Degreef

      *

     CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Als we hen zo bezig zien of horen, komt een oud Bijbels spreekwoord als vanzelf geprojecteerd p de muur achter hen.

    Mane, teckel, phares: geteld, gewogen en te licht bevonden.

    Kawouter Beke, ’t Crootje, zelf Brouckie of den diene vA   n Onderwijs: de stupiditeit druipt hen van ’t gezicht. Aan de vruchten kent men den boom…

    De Corona maatregelen? Amateuristisch, paniekerig, verward en volatiel. Eenheid van gezag?

    Ja, heel zeker. Vooral om de Schatkist nog leger te plukken.

    -

    Als dat zo doorgaat, zullen er tegen 2024 geen kiezers meer zijn, en zullen ze zichzelf moeten her-benoemen…

    Er zijn alleen nog ..Plussers (vul ’n getal in tussen 0 en 106) en allemaal hebben ze recht op dat dodelijk vaccin. Want de Regering zit tot over de oren in deze voorraden, die niemand anders nog wil.

    ONLY IN BELGIUM…

    -

    Ondergetekende werd gisteren ‘behandeld’ doch maakt het goed. Helaas.

    Want de ophok-plicht blijft gehandhaafd. Zitten en Zwijgen, tot je laatste snik.

    Vraag. Die Bijbelse figuur, die wilde blijven leven tot zijn Volk, na de vele jaren van balligschap in Egypte, in het Beloofdde land veilig was aangekomen, was dat niet Mo Zes?

    Hij haalde het niet niet.

    De sukkel. Had die maar Klauwaards-blord gehad, dan leefde die nu nog. Tenminste dàt beter doen, is mijn levensdroom. Het uur mogen beleven waarop een nieuwe Identitietskaart wo(dt bedeeld door een Onafhankelijke vrijgevochten Vlaamse Staat.

    In deze Liefde wil ik leven en sterven.

    *

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!