MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500557 - LINXSE ODEALE SAMENLEVING ZONDER GOD NOCH GEBOD

    .

    ZONDAG 14 MAART 2021

    *

     

    500557 - LINXSE ODEALE SAMENLEVING ZONDER GOD NOCH GEBOD

     

    INHOUD

    *

    NAAR DE MOSKETEN EN GAAN WE NIET WANT WE MOETEN ALLEN MET ONS GAT BLOOT VAN HET LEVEN LEREN GENIETEN.

    VLAAMSE CRIMINELEN DIENEN KLACHT IN BIJ UNIA

    *

    *

    13 maart 2021 Roski

    -

    EXCLUSIEF: ‘tScheldt ontmoet in een ondergrondse bar, in een niet nader genoemde stad die tot aan haar knieën in het poeder staat, de drie Vlaamse criminelen Patrick V (V van Verstappen), Danny K (K van Keiberg) en Peter DR (DR van De Ronde). Op een morsig tafelblad ligt een kopie van hun klacht bij UNIA, het Interfederaal Gelijkekansencentrum, en enkele gazetten, waaruit verschillende gele verfomfaaide post-its steken.

     

    Met trillende handen begint Patrick V aan hun verhaal.

     

    Patrick: “Kijk, we willen niet moeilijk doen, maar neem de hoofdartikels van alle gazetten van de laatste dagen.”

     

    Zenuwachtig waaiert hij de kranten open op tafel, vooral die pagina’s waar hij ijverig in de bovenhoek een post-it heeft gekleefd.

     

    Luidop leest hij voor:

     

    Jamal Ben S.

    Mecit Y.

    Omar G.

    Saïd F.

    Ahmed O.H.

    Mohammed B.

    Fardass M.

    Jawad H.

    Sahil M.

    Othman El B.

    Nordin El H.

    Karim E.M.

    Abdel EL.M.

     

    Patrick: “Allemaal opgepakt en allemaal gasten die wij kennen, hé”

     

    Patrick knikt daarop veelbetekenend naar Danny en Peter.

     

    Alle drie halen ze tegelijkertijd een gsm uit hun broekzak en ploffen deze in het midden van de tafel.

     

    “Hier, kijk, onze cryptogoogle telefoons van Sky ECC.”

     

     

    Patrick, Danny en Peter kijken de reporter van ‘tScheldt vragend aan….

     

    Patrick: “Wel, valt er U niets op?”

     

    ‘tScheldt: “Heu…. Wat valt er op te vallen?”

     

    Patrick (cynisch): “Dat wij onze telefoons nog hebben, tiens…. Al onze kameraden zijn hun telefoons kwijt, allemaal meegenomen door de blauw mannen in die honderden huiszoekingen van de laatste dagen”.

     

    Patrick: “En dat is dus niet meer serieus, hé”

     

    Patrick: “Neemt nu Danny hier…. In het weekend wordt Danny betrapt met een kameraad in de kelders van het station van Antwerpen terwijl ze fietsen aan ‘t pikken zijn om die later per camion in Holland te gaan verkopen. Gewoon dus echt op heterdaad betrapt hé. Dus die flikken vragen aan Danny: “Zeg vriend wat denkt ge dat ge aan het doen zijt?” Danny kon natuurlijk niet anders dan bekennen dat ze fietsen aan ‘t pikken waren. De politie vraagt dan aan Danny: “Hoe is Uwe naam vriend?” Danny gaat niet liegen over zijn naam en zegt: “Danny Keiberg, mijnheer de agent van de politie”. “Zeg Danny”, zegt die agent, “hoe heet Uwe maat?” “Dat is de Jos, mijnheer”, antwoordt Danny naar waarheid. Waarop die agenten zeggen: “Allé Danny en Jos, doe nu niet onnozel hé, pakt die fietsen allegauw mee en zie dat we U hier niet meer zien.” “Hoe mijnheer de agent, gaat ge ons niet meenemen voor verhoor?” vraagt Danny nog. “Maar nee Danny, gij zijt gene Moustafa, hé. Ge zijt misschien de laatste Vlaamse dief die wij ooit nog gaan tegenkomen”, lachen die agenten.

     

    Danny knikt instemmend met het verhaal dat over hem verteld wordt en zegt zachtjes: “Echt een schande”

     

    Peter DR: “Dan hebt ge mijn verhaal nog niet gehoord. Ik reed afgelopen weekend naar de Kaai. Zijn er zo twee motards die mij doen stoppen aan het licht. Ik dacht eerst dat het van die mannen van Luc Alloo waren. Maar dat waren ze niet. “Awel”, roept er ene door de ruit. “Mogen wij bellen en rijden tegelijkertijd?” Fuck, dacht ik, die hebben mij met die Sky ECC telefoon zien bellen onder het rijden. Loopt één van die twee zwaantjes rond de auto en vraagt dan: “Beste vriend, wat doet die helm, die handschoenen, die betonschaar en die koevoet op uw achterbank?” Het angstzweet brak mij uit natuurlijk. Die lagen daar nog van dat plofkraakje in Helchteren van vorige week. “Ge hebt daar toevallig toch geen postkantoor mee overvallen”, lacht dat zwaantje. “Goh, mijnheer”, antwoord ik….

     

    Ondertussen heeft dat eerste zwaantje de nummerplaat gecheckt. “Hoe is Uwe naam beste man?”, vraagt dat zwaantje. “Peter”, zeg ik. “Zeg, Peter, gij weet toch dat ge met een gestolen plaat rondrijdt”, zegt dat zwaantje nogal lijzig. “Heu, ja mijnheer de agent…” zeg ik. “Weet ge wat Peter, moest gij nu Nordin geweest zijn, dan lagt ge hier al lang op de grond met mijn knie in Uwe nek en Uw tanden op het asfalt.” “Oei, mijnheer”, fluister ik…. “Maar weet ge wat Peter, als ge nu is maakt dat ge naar huis rijdt en daar een tijdje gaat Netflixen of zo, zou dat geen goed idee zijn?” “Tuurlijk, mijnheer de agent, tuurlijk…”, heb ik toen geantwoord. Maar eigenlijk dacht ik, wat voor janetterij is me dat hier allemaal.

     

    Patrik: “En bij mij is ‘t al even erg. Ik had zo’n minderjarig wicht in mijn kelder zitten. Ge kent dat wel, zo’n meisje dat ge van die caravanmannen koopt en dat ge per uur verhuurt aan de vrienden. Moet er toch iemand van de buren geklaagd hebben want vorige week stonden er ineens 8 combi’s rond ons huis. Een van de flikken in burger met zo’n rood bandje rond zijn arm vindt dat kind in de kelder. Ze brengen dat kind in de living waar ik en mijn vrouw in de zetel zitten terwijl er zo een andere paljas met een revolver op ons gericht staat te wachten. Vragen ze aan dat kind “Hoe hete gij?” “Sonja”, antwoordt dat meisje. “En U madam, hoe heet U”, vroegen ze aan mijn vrouw. “Sofie”, zegt mijn vrouw. “Wel, wel, wel… Patrick, Sonja en Sofie. Jullie zijt precies allemaal hard aan het werk om een extra centje bij te verdienen als we dat hier zo zien…”, zeggen die mannen. “Er is wel één ernstig probleem hé”, merken die agenten op. “Hier is dus geen potteke ontsmettende gel om Uw handen te ontsmetten als ge naar Sonja in de kelder gaat.” “We zouden U daar een coronaboete voor kunnen geven, dat begrijpt ge toch?” “Maar weet ge wat, we weten het goed gemaakt als ge belooft de muziek stiller te zetten, en de gordijnen dicht te doen zodat Uw buren geen last hebben van Uw verhuuractiviteiten in de kelder. Wat denkt ge?” “Hoe”, zeg ik, “gaat ge ons niet naar de Begijnestraat brengen?” “Allé Patrick”, zegt zo’n armband “de Begijnestraat, dat is alleen voor d’échte mannen hé. Daar is Uw Arabisch niet goed genoeg voor.”

     

    “Kijk”, zegt Patrick tegen de ‘tScheldt journalist. “Dat racisme moet dus wel dringend stoppen!”. “Wij komen in geen enkel gazet meer, zelfs niet met onze hele naam, omdat wij blank zijn.”

     

    Peter vult aan: “Ik kan zelfs geen advocaat meer vinden die mij wil vertegenwoordigen. Van als ze horen dat ik Peter heet en een Vlaams accent heb, leggen ze de telefoon af.”

     

    Danny eindigt met: “Er moeten dringend subsidies komen of zoiets, om onze reïntegratie in ‘het millieu’ te ondersteunen. Zonder subsidies zijn er binnenkort geen Vlaamse criminelen meer”.

    **

    Illustratie: Sahil M, aangehouden avocaat

    ***

    U las dit het eerst bij ‘tScheldt.

    -

    Vorige Vers voor Jan met de pet (hekeldicht van Hector Van Oevelen)

    5 reacties op “Vlaamse criminelen dienen klacht in bij UNIA”

    Luc Hallo, VTM smoel schreef:

       12 maart 2021 om 09:16

       Waarom denkt iedereen toch steds weerd dat ik bij een telefoonmaatschappij werk ?

       Beantwoorden

       Middels "positieve actie" flagrant gediscrimineerde Blanke Heterofiele Gemeenschapslid schreef:

       12 maart 2021 om 09:44

     

       ONMOGELIJK vermits UNIA het principe der “positieve actie(sic) huldigt waardoor mensen die het ongeluk hebben om tot om het even welke meerderheid te behoren achteruit gesteld “mogen” worden ten voordele van om het even welke minderheidsmens . Ergo, objectief-correct geëvalueerd en zonder het allerminste politiek-correcte ideologische vooroordeel, kan dit dus zowel “autochtonofobe discriminatie” alsook “heterofobe discriminatie” impliceren ! “Alle Belgen gelijk voor de Wet” ?????? Kennelijk niet wanneer zij de brute pech hebben tot één of andere etnische of seksueel-geaarde meerderheid behoren. Moeten wij, der autochtone, heterofiele meerderheid dan belasting blijven betalen om onze eigen verdomde discriminatoire achteruitstelling masochistisch te blijven financieren ? FOERT , FOERT, FOERT ! Ons electoraal vonnis volgt in 2024 !

       Beantwoorden

       Mijne Sky ECC viel in 't WC, nu is het Systeem tevree schreef:

       12 maart 2021 om 10:20

     

       “Hatsjie, hatsjie, hatsjie” ! Ik heb godverdomme voor “kook” betaald en ik krijg niespoeder geleverd, door die bedriegers. Het voering slijmvies van mijn neuzeke is wel al perte totale door al dat “kook” gesnuif met pollepels genomen uit mijn junkie ruif.

       Beantwoorden

       "Jongere" (ge weet wel !), Kalifaat Mohl Em Beeq schreef:

       12 maart 2021 om 10:24

     

       WIJ willen voorrang blijven krijgen met die autochtonofoob discriminatoire “positieve actie”(sic) !

       Beantwoorden

       Mien De Dana schreef:

       12 maart 2021 om 20:15

     

       Huh?

       Beantwoorden

     

    Vlaamse gedachten en stoute gedachten (De Ziel)

     

       Laatste

       Populair

       Opinie

     

           Breaking News

       Vlaamse criminelen dienen klacht in bij UNIA

       13 maart 2021 Roski

           Hekeldicht

       Vers voor Jan met de pet (hekeldicht van Hector Van Oevelen)

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Lowie van Leuven, die er liever niet meer aan herinnerd wordt ooit Socialist te zijn geweest, heeft het op zijn geweten, de Gewapende Arm der Wet ondergeschikt te hebben gemaakt aan de politiek van het moment. Niks Grondwet, de Wet van iedere burgemeester is de baas in ieders huis.

    Wijlen de Rijkswacht - God hebbe hunne ziel – beschikte over een EENHEID VAN GEZAG onder een stricte militaire hiërarchie..

    Na de ‘hervorming’ is het een kakofonie van dilettantisme uit alle mogelijke windstreken.

    Oogjes worden toegeknepen, processen-verbaal overwinteren in de schuiven.

    Hoever zou het nog zijn naar de totale anarchie?

    Dwingt een uniform nog respect af? Of is dat uniform eerder een herkenningsteken om er op los te mogen gaan?

    -

    Allemaal vragen die in het stemlokaal moeten beantwoord worden. Zodat de schuldigen ter verantwoording kunnen geroepen worden.

    -

    Enne, wie weet, of er dan niet dringend opnieuw ‘hechteniskampen’ moeten worden voorzien, deze keer voor de afstammelingen van de bewakers van toen.

    Laten we daarvoor bidden, O Heer. Zo dat Loontje zijn Boontje terugvindt.

    *

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!