MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    13-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 500554 - ZATERDAAGSE BLOEKLONTERS OOK IN ONZE OPENBARE LEEFGEMEENSCHAP

    .

    ZATERDAG 13 MAART 2021

    *

    *

     500554 - ZATERDAAGSE BLOEKLONTERS OOK IN ONZE OPENBARE LEEFGEMEENSCHAP

     

    INHOUD

    *

    PERSMUSKIETEN ONTMASKERD MAAR BIJLANGE NOG NIET STIL GELEGD WANT IS DEZE OCERHEID ZELF DIE TEERT OP FAILLIET KREDIET

    *

    *

    HOUTSKERKE

    Houtkerque

    Frans-Vlaanderen

    is een gemeente in Frans-Vlaanderen, in het Franse Noorderdepartement. De gemeente ligt in Frans-Vlaanderen tegen de Schreve, in het midden van het Houtland. Zij grenst aan de gemeenten Oostkapel, Roesbrugge-Haringe, Watou, Steenvoorde, Winnezele, Herzele en Bambeke. De rivier de IJzer stroomt ook langs Houtkerke.

    Geschiedenis

    Het dorp, gelegen in het graafschap Vlaanderen, werd in 1049 al genoemd als Holtkerka. In de periode van de 15e tot de 18e eeuw behoorde het toe aan de graven van Horne(s). Dit uit zich in het gemeentewapen.

    *

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    WIN FOR LIFE!

    *

    Het federaal monitorings comité, dat de financiën i.v.m. de begroting in de gaten houdt, waarschuwt voor het feit dat het federaal begrotingstekort in 2020 liefst vier miljard meer bedroeg dan was gepland. Dat dit veel met corona te maken heeft is duidelijk, maar eveneens dat het stilaan tijd wordt dat er eens aan gesleuteld wordt en niet alleen aan wat met corona te maken heeft.

    Zo bestaat er al jaren een subsidie voor de eerste aanwerving bij bedrijven. Geen slecht idee, tot de regering Michel in 2016 besloot, in het kader van de taxshift, die subsidie niet langer te beperken in de tijd en de ondernemers een volledige RSZ-vrijstelling te geven zodat die voor de eerste werknemer nooit nog RSZ-bijdragen moesten betalen, ‘ongeacht de hoogte van het loon’. Als steuntje in de rug voor een goede start kan dat tellen, al bleek die hoogte soms wel erg hoog. In een specifiek geval kreeg een eerste werknemer ergens een bruto maandloon van (ga even zitten) drie miljoen euro! Op die manier gaan er zo miljoenen van de Sociale Zekerheid naar die maandlonen. In ‘Visie’, het blad van de CM en Beweging Net van 11 maart jl noemt men het ‘Win for Life’!

    Het Rekenhof heeft daar nu een vernietigend rapport over geschreven en berekend dat die subsidie in 2020 al voor 472 miljoen minder staatsinkomsten heeft gezorgd. Men verwacht dat dit cijfer tegen 2024 wel eens het miljard zou bereiken. Met de momenteel aantrekkende rente en het hopelijk bedwingen van corona zou het wel eens een bitter ontwaken kunnen worden

    ---

    En dan nog dit:

    Gisteren liet de gewestregering weten dat Vlaanderen zal worden ingedeeld in 17 regio’s (doet zo’n beetje denken aan de vroegere 17 provincies, maar daar zat dan heel Nederland bij). Zodra daarover meer nieuws is, kom ik er nog op terug. Ik hoop alleen maar dat er aan efficiëntie en kostenbeheer gedacht is en dat men er weer geen niveau gaat bij creëren zonder er een af te schaffen. Het is hier zo al ingewikkeld genoeg.

    *

    TOPBEDRIJVEN PUSHEN VOOR EXIT PENNINCKX BIJ KV MECHELEN

    *

    De cruciale sponsors Mercedes-Benz, Afas, Artoos Group en vooral de hoofd- en shirt sponsor Telenet dreigen met vertrek als Penninckx aan boord blijft. ©BELGAIMAGE

    michael sephiha

    Dries Bervoet

    Vandaag om 01:00

    *

    De gevallen topman van de failliete modegroep FNG voert een hevige strijd om de controle over de traditieclub.

    Bij de voetbalclub KV Mechelen wordt zware druk gezet om eigenaar en gevallen ondernemer Dieter Penninckx uit de club te duwen. Dat Penninckx - nog altijd eigenaar van 71 procent van de aandelen - onlangs door de rest van de aandeelhouders uit de raad van bestuur is gestemd, heeft te maken met de zware druk die belangrijke sponsors sinds vorig jaar op KV Mechelen (KVM) zetten. Ze willen Penninckx weg omdat hij in verdenking is gesteld voor onder meer valsheid in geschrifte bij zijn failliete bedrijf FNG Group, de ex-moeder boven de schoenen-keten Brantano.

    De cruciale sponsors Mercedes-Benz, Afas, Artoos Group en vooral de hoofd- en shirtsponsor Telenet dreigen met vertrek als Penninckx aan boord blijft. KVM en Telenet vormen in Mechelen al jaren een commerciële Siamese tweeling. Telenet is niet alleen sponsor, maar investeert ook in de jeugdwerking en heeft een overeenkomst met de club over het gebruik van de kantoren in het stadion en de parking. Sinds begin dit seizoen zit Telenet ook als toezichthouder in de raad van bestuur van KVM.

    "De cruciale sponsors Mercedes-Benz, Afas, Artoos Group en vooral de hoofd- en shirtsponsor Telenet dreigen met vertrek als Penninckx aan boord blijft. "

    In een reactie laat Telenet weten dat ‘de positie van Penninckx als voorzitter en bestuurder niet langer wenselijk was’. Volgens onze info is de kous daarmee niet af. Alle sponsors, ook Telenet, zouden erop aandringen dat Penninckx zijn belang verkoopt. Die stuurt aan op een juridisch gevecht over de controle van de club.

    De huisbankier Belfius zette door de perikelen over Penninckx de samenwerking met KVM eenzijdig stop. De club onderhandelt met enkele kleinere banken om rekeningen te openen. Bij de grootbanken klonk een njet, een euvel waar ook andere clubs onder lijden. Veel clubs hebben sinds het gerechtelijk onderzoek naar fraude en witwassen een paria-status bij de banken. Belfius is een van de schuldeisers van FNG.

    Een FNG-aandeelhouder, de bekende investeerder Jos Sluys, bevestigt voor het eerst aan De Tijd dat hij ook leningen gaf aan KVM. Hij deed eind 2020 mee aan een her-financiering. Die omvat 7 miljoen euro schulden op tien jaar en 2 miljoen euro op vijf jaar.

    Pieter Bauwens

    OPNIEUW GEVAL VAN TITELFRAUDE IN DE MORGEN?

    *

    Een pervers spel met de journalistiek????

    -

    De Morgen 

    Op 4 maart kopte De Morgen: ‘Opnieuw geval van visafraude? Staatsveiligheid waarschuwt voor geruchten rond echtgenoot Darya Safai’. Een politiek dodelijke kop, zelfs met dat alibi-vraagteken.

    Deze week ging Bart De Wever in de clinch met staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi. Discussiepunt was wie lekte over het dossier tegen Saeed Bashirtash, de man van N-VA-politica Darya Safai.

     

    Uiteindelijk is de vraag wie lekte irrelevant en nooit te bewijzen. Maar hoe De Morgen hier aan activistische journalistiek doet, bleef onderbelicht.

    Sammy loop niet zo gebogen

    Dat Darya Safai en Sammy Mahdi in dezelfde kieskring opkomen, maakte het dossier politiek explosief. Dat had de staatssecretaris moeten beseffen. Hij had haar beter eerst eens uitgenodigd op zijn kabinet voor een gesprek onder vier ogen. Daarna kon hij het dossier nog overmaken aan het parket. Hij zou zo zijn job met groot staatsmanschap hebben volbracht. Nu heeft ook zijn imago een deuk gekregen in de politieke modder-catch.

    Interessanter is het om ons te buigen over De Morgen. Die kopte op 4 maart ‘Opnieuw geval van visafraude? Staatsveiligheid waarschuwt voor geruchten rond echtgenoot Darya Safai’. Een politiek dodelijke kop, zelfs met dat alibi-vraagteken. Visafraude en N-VA, dat kennen we. Dat wordt versterkt door een beroep te doen op de autoriteit van de staatsveiligheid.

    Titel als enige info

    De titel zet de framing. Die titel is ook alles wat de niet-abonnee te zien krijgt. En dat is het eerste kwalijke punt. De titel dekt de lading niet en een vraagteken is weinig om je achter te verschuilen. Het is wat Peter De Roover hier vroeger op Doorbraak ‘titelfraude’ noemde. Een titel die het tegenovergestelde beweert dan wat in het artikel geschreven staat. U moet dan wel lezen tot het einde.

    officieel is de journalist in orde

    In de inleiding staat al ‘Bashirtash ontkent alles’. Dus officieel is de journalist in orde. Maar wie gelooft dat? Zit de gevangenis niet vol onschuldigen die onterecht veroordeeld zijn?

    Visafraude bis

    Naar het artikel dan. De eerste paragraaf verhaalt dat de staatssecretaris klacht heeft ingediend bij het parket omdat Saeed Bashirtash zich misschien schuldig zou kunnen gemaakt hebben aan ‘visafraude’. Hij zou zich volgens geruchten volgens De Morgen hebben laten betalen om Iraniërs aan een humanitair visum te helpen. In paragraaf twee een citaat van het kabinet van Mahdi. Daarna de grond van de zaak.

    Er zijn zes families van in totaal veertien Iraniërs die asiel aanvragen via een humanitair visum. Bij elk van hen is Bashirtash de — noodzakelijke — contact persoon. DVZ keurt die allemaal goed. De goedkeuring van twaalf andere personen, met Bashirtash als contact persoon, staat in wacht, in afwachting van het onderzoek.

    Zoek de fraude

    We zijn aan paragraaf vier, een levens schets van Bashirtash. Met in de volgende paragraaf ook de politieke carrière van zijn vrouw Safai, Kamerlid van de N-VA sinds 2019. In paragraaf zes komt er een beschuldiging door een — bij naam genoemde — Iraanse dissident in Turkije. De volgende paragraaf zegt dat Bashirtash die humanitaire visa uitdeelt uit politiek opportunisme. ‘Over geld werd nooit gesproken’. Huh?

    We zitten al in de achtste paragraaf. Daar lezen we de aanklacht van ‘moeilijk verifieerbare profielen uit de Iraanse gemeenschap’. Maar hun beschuldigingen worden wel meegegeven. De volgende tekstblok legt uit wat humanitaire visa zijn. Paragraaf tien gaat daarop voort, met een Iraans voorbeeld. Om bij de les te blijven.

    Ah, wederwoord

    In paragraaf elf komt de kat op de koord, tijd voor wederwoord. ‘Darya Safai valt uit de lucht’. Haar man bevestigt dat. Hij bevestigt dat hij Iraanse dissidenten in contact brengt met een Belgische advocaat en dat hij nooit zelf mensen heeft benaderd. In een volgende paragraaf ontkent hij dat hij die mensen laat overkomen om een netwerk uit te bouwen. Over de kritiek van de dissident in Turkije ‘Er zijn 39.000 Iraanse vluchtelingen in Turkije, zelfs als ik er honderd help, zullen er 38.900 ontevreden zijn. Ik ben geen agentschap voor visum aanvragen.’ Wat blijft er over van die beschuldigingen?

     Kucam, de Mechelse N-VA’er die veroordeeld is omdat hij zich liet betalen om mensen op een lijst voor humanitaire visa te zetten

     Het wederwoord wordt onderbroken door paragraaf dertien. Die legt de link met de zaak Kucam, de Mechelse N-VA’er die veroordeeld is omdat hij zich liet betalen om mensen op een lijst voor humanitaire visa te zetten. ‘Zijn veroordeling was een zware klap voor het bestuurs imago van N-VA’. Uiteraard valt ook de naam Theo Francken.

    Zoek de fraude bis

    Paragraaf veertien: opmerkelijk, Bashirtash hielp zijn landgenoten ‘net op het moment dat justitie zich eind 2020 over de zaak-Kucam boog’. Er moet iets fout zijn! En dan komt de anticlimax: Bashirtash betaalde zelf de dossierkosten van de humanitaire visa, 363 euro. Ook de consultaties voor de advocaat heeft hij zelf betaald. Twee personen hebben hem dat terugbetaald (van de veertien). Waar is de fraude?

    Om zeker te zijn van de juiste sfeer, zoekt de laatste paragraaf nog eens de parallel met de zaak Kucam.

    Activistische journalistiek

    Nu vraag ik u, beste lezer, wat rechtvaardigt de beschuldiging van visafraude? (Inclusief onnozel vraagteken). Ach, zo pervers opgesteld is het dat De Morgen zal zeggen dat het allemaal klopt. Het artikel biedt woord en wederwoord. De elementen à décharge staan helemaal achteraan. Ze worden afgewisseld met beschuldigende sfeermakerij rond de bewezen visafraude van Kucam.

    De journalist heeft hier bewust essentiële info achtergehouden

    Enkele dagen later komt Safai met haar verdediging. De journalist van DM had contact met een Iraniër in de VS die hem waarschuwde dat de geruchtenmolen kan opgezet zijn door de Iraanse geheime dienst. Die info zit in het artikel als ‘moeilijk verifieerbare profielen uit de Iraanse gemeenschap in ballingschap’. Dat is intellectueel oneerlijk. De journalist heeft hier bewust essentiële info achtergehouden. Het is een pervers spel met de journalistiek.

    Staatsveiligheid fluit De Morgen terug

    Hoe tendentieus de berichtgeving van DM was, blijkt ook uit het feit dat de staatsveiligheid de noodzaak voelde om het nieuws te nuanceren. Ze leggen er zelfs uit hoe zo een nota tot stand komt.

    Wat we hier meemaken is geen ernstige kwalitatieve journalistiek meer. Dat is activisme. Dit is net wat door mainstream media wordt verweten aan de online media. Dat Bart Eeckhout enkel dagen later in zijn ‘Standpunt’ alles nog eens verdedigde alsof het enkel over feiten ging, is heel collegiaal. Maar hij zou beter moeten weten.

    Niet alleen

    Het was trouwens niet de eerste keer dat DM dat doet. Je kan net dezelfde analyse maken over het artikel dat Sihame El Kaouakibi haar miserie te danken heeft aan haar ambitie om burgemeester van Antwerpen te willen worden. Lees: de N-VA wou haar als lastige tegenstrever weg.

    hoe journalisten van mainstream media zich op sleeptouw laten nemen door hun activisme en de journalistieke objectiviteit perverteren tot schijn

    Dr. Joseph Goebbels

    Achterna?

    *

    Nieuw is dat natuurlijk allemaal niet. N-VA ervaart hier hoe de media al decennia omgaat met het Vlaams Belang. Ook daar is blijkbaar alles toegestaan. Het artikel over Bashirtash kan in de cursussen van docenten journalistiek. Als voorbeeld van hoe journalisten van mainstream media zich op sleeptouw laten nemen door hun activisme en de journalistieke objectiviteit perverteren tot schijn. Met een schijn-tegenwoord, ver genoeg verstopt en een titel die tegengesteld is aan de inhoud.

    -

    En dan verwonderd zijn dat het vertrouwen in de journalistiek en politiek daalt.

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    *

    Het zit er dus aan te komen. In Hitler-Duitsland ws er eerst de Brand van de Rijkdag (S.A.-werk?), in onze tijd hebben we de Brand van de Notre Dame (Parijs- zie schim op het dak). Ook toen was er de Propaganda Staffel en de (opklim’ in de hierarchie van zelfs de grootste domkop, als die maar Jeil Hitler luid genoeg kon brullen.

    Dezelfde symptomen, zegt U? – en er klinkt twijfel in Uw stem.

    Hebben jullie dan niet bemerkt hoe elkle andere mening dan de hunne, gediaboliseerd wordt? Denk er eve over na, hoe en wanneer het Vlaams Belang in de penbaarheid gebracht wotdt. Is één woord salmen te vatten de voortgezette repressie.

    -

    Een gunstige wind blies gisteren onderstaande bedenkingen bij mij binnen. Bedenkelijk! Waarom lezen we zoiets niet in De Schandaard of Het Nieuwblad?

          Bangelijke cijferkes.....

    Hierbij een tabel met de bevolking van BELGIË per gemeente...

    Met alle respect maar wanneer we even de % mensen van VREEMDE AFKOMST bekijken....

    dan staan we verstomd ....voor bv.

    VORST ..........................69,2 % van vreemde afkomst

    SCHAARBEEK..............83,6 % ....................................

    SINT GILLES.................92,0 % ...................................

    ST JOOST TEN NODE...96,6 % .................................... ( DAAR ZITTEN ZE WERKELIJK IN NOOD !!! )

    -

    maar het is pas het begin.....de INVOER en de PRODUCTIE gaat verder door !!!!

    binnen een 10 tal jaar mogen we deze lijsten zelfs niet meer bekijken !

    Zie bijlage : Dit is geen immigratie meer maar een INVASIE !!!!!

    *

    Wat het word?

    Dat hangt helemaal van die + ZES MIO van ons af en van ons eigen persoonlijk stemgedrag straks in 2024 of misschien heel wat vroeger, als dit Kloteland ondertussen de boeken zou neerleggen… Je weet maar nooit.

    -

    Hoop doet leven, zong Will Tura op een of andere koninklijke begrafenis. Toen was dat nog de mode. Nu ztten dergelijke Hovaaridgheidsbekleders zich nog alleen in bewering als er ergens gender---doden vallen. Om die te eren en tot navolging aan te sporen.

    *

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!