MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    06-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500504 - OOIT WAS REIZEN GOED OM TE LEREN DUS IS THUISZITTEN GOED OM MET DE DAG DIMMER TE WORDEN

    .

    500514 - ZOU HET DAN TOCY WAAR ZIJN DAT ER NIEUWE TIJDEN OP KOMST ZIJN?

     

    MEMORABILA

    5/2/1982

    Sterfdag te Geleen (NL) van de Vlaamse heimat-dichter WIES MOENS, in den vreemdeals verschopte banneling in eenzaamheid gestorven. Al die tijd echter de bezielde inspirator van de Wies Moens Sticting onder leiding van de Heer Edwin Truyens. Hun periodiek digitaal tijdschrift is een absolute aanrader.

    Van hem komen de rijmregels dat er

     ‘loveren zwaaiend, in Vlaanderen een Nieuw Geslacht naar Tabor klimt’….

     

    ZATERDAG 6 FEBRUARI 2021

    *

    INHOUD

    DE POLOTIEKE KNOEIBOEL IN DIT KLOTELAND IS AAN VERNIEUWING TOT. EN HOE !!!!!!

    *

     

    De Bourgondische Nederlanden.

    Een hoorcollege over de cultuurgeschiedenis van de Lage Landen, 1348 - 1482

    Marc Boone behandelt de culturele en politieke geschiedenis van deze boeiende periode in de Lage Landen. Met aandacht voor het Bourgondische hof en de levens van de hertogen, de Bourgondische “staat” als dynastieke constructie en de blijvende invloed van deze periode op de geschiedenis van de Lage Landen.

    **

    http://blog.seniorennet.be/guvaal/

    VIVE LA FRANCE!

    Er was dezer dagen nogal wat ophef, nadat bleek dat meer dan de helft van het verplegend personeel in de Belgische francofone ziekenhuizen en woonzorgcentrales liever niet gevaccineerd wordt tegen het coronavirus. In Vlaanderen is dat amper 6%. Als reden wordt daarbij gegeven dat onze francofone Brusselaars en Walen beïnvloed worden door wat in Frankrijk gebeurt, waar men in de Zorg ook eerder sceptisch staat t.o.v. het vaccineren en ik denk ook dat dat inderdaad de reden is.

    Ik heb in deze rubriek al meer dan eens geschreven dat onze francofonen naar la douce France kijken als konijnen naar een lichtbak. Op onze Franstalige media, in het bijzonder op de Tv- uitzendingen, wordt heel wat gekeken naar wat in Frankrijk gebeurt. Bij het avondnieuws op de Tv zap ik wel eens naar RTL en moet ik meemaken dat daar soms ook meest banale criminele feiten en het leven van bekende Fransen regelmatig uitvoerig worden getoond en becommentarieerd. Dat kan gaan over een moord in de Provence, een brandstichting in Bretagne of zelfs over grensoverschrijdend gedrag van e.o.a. Franse artiest, waarvan wij in Vlaanderen niet eens het bestaan vermoedden. Of over een gerechtszaak over de erfenis van Johnny Hallyday op een Parijs tribunaal en dergelijke meer.

    Het vaccineren tegen het coronavirus is bij ons niet verplicht én is kosteloos. Het verschil tussen Francofonië en Vlaanderen is echter dermate groot, dat men zich daarover terecht vragen kan stellen. Mochten de transfers vanaf 2024 effectief worden afgebouwd en Wallonië helemaal financieel in de put zou komen te zitten, wat houdt hen daar dan nog tegen om bij Frankrijk aan te sluiten? Vraag is maar of de Fransen er de ‘petites belges’ wel bij zouden willen. Ze hebben daar zelf al genoeg armoedige landsstreken.

    *

    ONDERAANNEMERS VAN POSTNL BETRAPT OP BELASTINGFRAUDE

    Vandaag om 01:00

    *

    Er schuilt voor miljoenen euro’s belastingfraude achter de onderaannemers die in ons land pakjes leveren voor PostNL. De belasting inspectie heeft verschillende dossiers van koeriers onderzocht en belasting claims opgelegd.

    De online-handel boomt en de pakjes bonanza lijkt niet te stoppen. Toch slaagt de Belgische marktleider Bpost, die bijna de helft van de pakjes levert, er nog altijd in om ze bijna allemaal te laten leveren door eigen mensen. Alleen in Brussel en Vlaanderen moeten hoogst uitzonderlijk, op piekmomenten, externe partners worden ingeschakeld.

    De Nederlandse postgroep PostNL, de op twee na grootste speler op de Belgische pakjesmarkt, werkt anders. Allerlei bedrijven mogen als onderaannemer of ‘sub--contractor’ de pakjes rond delen voor PostNL. Ze sluiten daarover een vervoers overeenkomst met PostNL Pakketten België, dat gevestigd is in Turnhout. Elke ochtend krijgen de koeriers bedrijven een dagplanning gestuurd.

    Reactie PostNL

    ‘PostNL Pakketten België werkt samen met ‘subcontractors’, waarbij we bij de start een contract opstellen met wederzijdse verwachtingen, zoals de verwachting dat de Belgische wet wordt nageleefd onder ander qua belastingen en sociale zekerheid', reageert Lies Florentie, de Belgische PostNL-woordvoerster. 'Als partner controleren we dat maximaal binnen het wettelijk vastgelegde kader. Maar de manier waarop een ‘subco’ zijn of haar werknemers uitbetaalt, wordt door de subco geregeld. Wij verwachten dat de subco zelf aan PostNL meldt als sprake is van een faillissement. Dan kunnen we de samenwerking stopzetten. Een recent failliet verklaarde subco kan nog op onze dagplanning voorkomen, maar dat kan niet lang duren, omdat bij de wekelijkse uitbetaling het btw-nummer gecontroleerd wordt.’

    Op die lijsten zien ze welke ritten alle onderaannemers die dag zullen doen, rond de depots van PostNL in ons land. De onderaannemers mogen ook schuiven en onderling ritten uitbesteden. Al enkele jaren mogen ze elkaar daarvoor onderling factureren. Sommige onderaannemers mogen duizenden postpakketten leveren per dag. Daarvoor gebruiken ze hun eigen of zelfstandige chauffeurs. Bij tekorten zijn er ook nog reservechauffeurs die PostNL hen kan toewijzen.

    PostNL weet welke onderaannemers haar pakjes bezorgen. Ze moeten allemaal eerst een uittreksel uit de Kruispuntbank van Ondernemingen voorleggen, en een vervoersvergunning en -verzekering, en een bewijs van goed zedelijk gedrag. Maar worden ze wel voldoende gescreend?

    De Tijd kon de hand leggen op verschillende rittenlijsten uit 2017, 2018 en 2019 waarop de namen staan van de onderaannemers die de pakjes leveren voor PostNL. En die roepen vragen op. Op een lijst van begin 2019 staat bijvoorbeeld een firma die al midden 2017 failliet was verklaard. Eind 2018 was ze ook geschrapt bij de btw-administratie. Hoe kan ze dan nog rechtsgeldig voor PostNL werken? Ook het parcours van de firma roept vragen op. Ze veranderde constant van adres, met wisselende zaakvoerders en uiteenlopende opgegeven bedrijfsactiviteiten. Van de laatste zaakvoerder en vereffenaar is de woonplaats niet eens bekend.

    Het is geen alleenstaand geval. Op dezelfde lijst van begin 2019 vinden we een eenmanszaak die midden 2018 failliet was verklaard. De zaakvoerder werkte als pakjesbezorger tot zijn bestelwagen het had begeven. Hij deed daarna nog ritten als reservechauffeur met bestelwagens die hem ter beschikking werden gesteld. Maar hij hield nooit een boekhouding bij en betaalde ook nooit btw, personenbelasting of sociale bijdragen.

    We vinden in de lijsten ook de naam terug van een legitiem bedrijf waarvan de gegevens zijn misbruikt en dat niets met de koeriers-activiteiten te maken heeft. Verschillende firma’s op de lijsten hebben officieel andere bedrijfsactiviteiten, bijvoorbeeld als bouwonderneming of café. Een van de bedrijven gaf als laatste adres dat van een OCMW op.

    Cash geld

    Er wordt volgens insiders ook veel cash uitbetaald bij de koeriers die werken met PostNL. Sommige chauffeurs hebben niet eens een bankrekening. Ook van de transacties tussen de onderaannemers onderling ontbreken soms geldige betaalbewijzen, bestelbonnen, contracten, transport documenten of zelfs commerciële correspondentie. Voor de fiscus is het een kluwen van geldstromen met vaak onbekende bestemmelingen. Toch voerde de Bijzondere Belastingsinspectie (BBI) al verschillende onderzoeken naar de koeriersfirma’s die voor PostNL werken, vernam De Tijd. De BBI claimde al miljoenen euro’s. De Tijd vernam dat de BBI ook een btw-carrousel meent te hebben ontdekt die van 2016 tot midden 2019 zou hebben gedraaid bij onderaannemers van PostNL. Daarbij ontdekte de BBI ‘absurde’ cascades van onderaannemers die de ritten zouden uitvoeren, met op het einde een onder-onder-onder-onderaannemer, die de verschuldigde btw niet afdroeg.

    Lars Bové

    *

    Doorbraak info@doorbraak.b

    Vandaag, 08:29U

    Niet duidelijk? Bekijk de webversie

    Liever geen nieuwsbrief? Schrijf me uit

    Doorbraak boekennieuws

    *

    Nieuw manifest voor het midden -- Promotie

    Met 'Over morgen' schreven Pieter Marechal en Rik Torfs een nieuw en prikkelend essay over nut en noodzaak van een nieuw politiek midden.

    Afgelopen najaar publiceerde hij het succesvolle boek DE KERK IS FANTASTISCH. Amper een half jaar later bevalt kerkhistoricus Rik Torfs van een nieuw boek. Deze keer pende hij — samen met zijn co-auteur Pieter Marechal — een politiek geschrift. Een mijmering, leidraad én aanzet tot politieke verdieping. Een verdieping van het politieke midden. Waar de middelpuntvliedende krachten in het steeds meer gepolariseerde 'debat' van wegdrijven.

    Er is meer ‘midden’ nodig, schrijft Pieter Bauwens in zijn recensie van OVER MORGEN, het nieuwe boek van Torfs en Marechal. Meer midden, en meer gesprek, over alle kloven heen. Zoals dat hier op Doorbraak.be plaatsvindt. Gezond van mening v erschillen en beleefd tot de vaststelling komen dat je niet overeenkomt. Maar wel dat gesprek aangaan, en dat blijven aangaan. Want dat is de essentie van democratie.

    Het reddende midden

    Hoe we de huidige democratie, waar generaties voor vochten en werkten, kunnen behouden en nieuw leven inblazen, is maar één van de centrale vragen van het boek. Als oplossing stellen ze een hernieuwd debat voor, waar iedereen naar elkaar leert te luisteren (zonder nog te tokkelen op de smartphone). Ze schuiven ook klassieke antwoorden van de christendemocratie naar voor: personalisme (zonder dat bij naam te noemen), het Rijnland-model (de sociale welvaartsstaat als synthese van het 'Manchesterkapitalisme' en het collectivisme), en zelfs concrete hervormingen van het kiesstelsel in België. U raadt het al: met kleine kieskringen, waar de kiezer zijn/haar vertegenwoordiger kent en er... opnieuw... makkelijk mee aan tafel kan zitten voor een Goed Gesprek.

    dialoog

    OVER MORGEN zal geen politieke potten breken. Daarvoor is het te braaf. Maar misschien is het net dat wat we vandaag nodig hebben. Een kabbelend beekje tussen alle haantjes van de Wetstraat in, dat uitnodigt om je er intellectueel aan te laven. Een bron van ideeën en vernieuwde samenwerkingen. Dat wil OVER MORGEN zijn. Zeker het afsluitende hoofdstuk, dat een manifest is voor een nieuw midden. Hoewel het géén christen-democratisch manifest wil zijn. (Dat begrip komt zelfs maar twee keer voor in het boek, minder dan het eco-fundamentalisme, populisme, collectivisme en declinisme, waartegen Torfs en Marechal zich afzetten.)

    Promotie

    OVER MORGEN: Mijmeringen voor wie niet van gisteren is is in onze online boekhandel het Boek van de Week. We versturen het u graag zonder verzendkosten.

    En misschien wil u er meteen DE KERK IS FANTASTISCH bij kopen, Torfs' vorige boek? Het is maar een tip.

    Bestel hier uw exemplaar Over morgen, met gratis verzending._

    *

    CORONA & CENSUUR

    VRIJE COMMENTAAR

    ACTUALITEIT

    Jongeheer Kristof Calvo, de Greone Ecolo Catalaan, gaf het geode voorbeeld. Beter laat dan nooit !!

    De pijp aan Maarten geven en naar het Noorden van de Zuidelijke Nederland uitwijken… Iets dat, zoals tijdens de Godsdienst Oorlogen, absoluut navolging verdient.

    ANTI CORONA PRIKJES

    Volgens de Zwart-Gele Opper Blauwe Quicky die daarover een eigen mening heeft, is het Wet dat deze preventieve inentingen verplicht zijn…. en dat er GAS-Boetes zijn indien niet. Met die ES regeringen in Coburgia met telkens een ganse plejade van Ministers en Staatssecretarissen geraaakt jet voor de Burger stilaan moeilijk om aan alle mogelijke ‘Burgerplichten’ te voldoen. Laat staan te weten datdie bestaan, vanaf welke datum en voor welk landsfgedeelte….

    Leve de met Frans- Vlaanderen Herenigde Vrije Republiek der Lage Landen…

     

    Digitalia

    HOW TO HOLD THE WEST







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!