MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.. 500403 - OOK OPENGEBROKEN BIJ ‘TSCHELDT!!! EN HOE!!!!

    .

    500403 - OOK OPENGEBROKEN BIJ ‘TSCHELDT!!! EN HOE!!!!

        

    MAANDAG 16 NOVEMBER 2020

    INHOUD

    DE JUISTE REDEN WAAROM LINKS ZICH ALS MOLLEN GEDRAEND, ONS DE INDRUK WIL GEVEN ENGELEN TE ZIJN

    *

    Kom van die Berg Af, Linkse Zarathustras!

     

    Pleidooi voor het Echte Leven

    Twee meisjes op … een fiets

    Het verhaal van twee meisjeniet op het strand, maar op de fiets, in onze geliefde hoofdstad. Het is 1 november, Allerheiligen. Romi Verhaeghe fietst, samen met een vriendin, nietsvermoedend in Brussel rond. Beiden zijn jong, student aan de VUB en dus a fortiori onbekommerd. Plots komt er een auto langszij rijden waaruit een stel woeste verwilderden springt dat het duo belaagt, bij de haren trekt, aftuigt, met het hoofd tegen de wagen slaat en daar bovendien een schijnbaar hemels genoegen aan beleeft. Eén van de meisjes weet toch de politie te verwittigen, die pas na een half uur arriveert. Al die tijd blijven de primitieve smeerlappen ter plaatse, alsof ze niets te vrezen hebben.

    Het verhaal, op zich al hoogst bizar, neemt dan een nog bizardere wending: politie en daders lijken elkaar te kennen, maken een praatje, klappen handjes … en spreken slechts de taal van Molière. Op het politiekantoor worden beide meisjes in die tweede landstaal verhoord terwijl de daders aanwezig blijven, zelfs aanbieden in een vertaling te voorzien. Een Nederlandstalige agent loopt voorbij, maar mag van zijn collega’s niet tussenkomen. Romi en haar vriendin worden – letterlijk! – uitgekafferd en uiteindelijk, slachtoffer zijnde en in shock, als daders in verdenking gesteld. Tegen hen wordt, als klap op het kromzwaard, nog klacht ingediend ook! Daders worden slachtoffers, slachtoffers daders. Hoe omgekeerd lijkt onze wereld vandaag toch in elkaar te zitten?

    Eén ding bleef nog onvermeld, ook in het facebook-bericht van Romi zelf. Een ding dat de lezer die met zijn beide voeten in de Vlaamse klei staat, al vanaf de eerste zin aan z’n water kon aanvoelen: de daders waren komijnvreters en kardemomzuipers! En we zullen nog meer zeggen: de champetters waren van hetzelfde soort! Maar de twee meisjes op de fiets vonden het niet nodig dit zeer gewichtige feit te vermelden. Het strekt de freelance columnist Johan Sanctorum tot eer dat hij – en hij alleen! – achter dit cruciale feit aanging, zonder hetwelk dit voorbeeld voor normale lieden onbegrijpelijk zou blijven.

    Biden of Trump?

    Enkele dagen later trekt Amerika ter stembus. Wie zal het halen? Sleepy Biden of Sprightly Trump. Trump natuurlijk, dat spreekt. Met beide vingers in de neus zelfs! De eerste resultaten zijn hoopgevend. Vanuit Florida meldt Veerle De Vos (vrt), tot tranen toe bewogen, dat Trump aan de winnende hand is. “Maar alles is nog mogelijk”, probeert het vooringenomen radiovrouwtje er de moed in te houden, “er moet nog 10% van de stemmen geteld worden.” Spijtig voor haar, Florida is binnen. En ook in de noordelijke staten ziet het er bere-goed uit!

    En dan wordt het nacht. De telling wordt gestopt, denkt iedereen goedgelovig. Als de tellers na een korte nacht terug aan de slag gaan, heeft er zich echter een Amerikaans mirakel voltrokken. Biden leidt! Op tijd van een paar uur en tijdens de telpauze (laat dat toch even bezinken!) zijn er honderdduizenden stemmen natiewijd voor Biden bijgekomen, voor Trump zo goed als geen enkele. In Detroit is zwarte Piet, bij nacht en ontij, met zakken (koelboxen eigenlijk) “ballots” langsgekomen. Op filmpjes is te zien dat hij ongehinderd het telbureau binnenstapt. Geen security! Niemand om de dozen in ontvangst te nemen. Uiteindelijk zullen in Detroit meer mensen stemmen dan er geregistreerd zijn, zelfs de “doden” hebben er gestemd. Het staat zo vast als een diep in de zeebodem geslagen paal boven water: hier werd massaal gefraudeerd!

    Grafieken laten ook in andere staten zien dat de stemmen voor Biden, tijdens de pauze, kaarsrecht naar boven zijn geschoten. Statistisch glad onmogelijk! Waar zitten nu de Swyngedouws en zijn acolieten, die bij Belgische of Vlaamse verkiezingen, na slechts 20% van de stemmen geteld, uit de statistieken al onwrikbare tendensen tevoorschijn toveren, welke lopende de verkiezingsshow inderdaad nooit aanmerkelijk of flagrant in hun tegendeel zullen wijzigen? Op de vrt rukken extra kuisploegen aan om de beeldschermen te ontdoen van “sokkensap” en andere lichaamsvochten die door het gekunsteld enthousiasme van de “objectieve” reporters niet meer op te houden waren. Stan Van Samang en Peter Van de Veire maken bij de openbare, maar ook bij de private omroepen, klaarblijkelijk school! Zelfs op facebook & co geven, professionelen en amateurs eender, hun visie op de komende Biden-jaren, alsof alles reeds in kannen en kruiken is. Van de glasheldere fraude, waarvoor links anders zó gevoelig is, geen woord meer!

    Corona, de communistische pandemie?

    Bijna 9 maanden duurt de hype al: Corona heet het beest en het heeft niks met bier te maken. Een virus valt de mensheid aan, zoals virussen dat al millennia doen. Steeds anders en toch gelijk. En steeds overwint de mens. Ons “Strategic Defence Intitiative” (U weet wel, SDI of het oude “Star Wars-program” van Ronald Reagan om een rakettenschild in de ruimte te bouwen, maar uiteindelijk de duur bleek) heet immuun-systeem, gratis en voor niks geleverd door moeder natuur. En wat doen wij? Wij zetten mondvodden op, die ons verplichten alle uitgeademde vuiligheid terug in te ademen, en desinfecteren, even rusteloos als driftig, om de vijf minuten onze handen om ze te ontdoen van kanonnen van goede bacteriën, die weerwerk kunnen leveren tegen het virus. Onze corona-aanpak lijkt wel een variant op het Europees defensiebeleid!

    Kwakzalver van dienst heet Marc Van Ranst, vóór alles zelfingenomen PVDA-militant, daarbuiten leverancier van angst in hoofd- en hobby-viroloog in bijberoep. Al maanden goochelt de man met cijfers: nu week-, dan weer daggemiddelden; nu ziekenhuis-opnames, dan weer doden; nu vergelijkt hij inhoudsloze getallen met die van de maand ervoor, dan weer vergelijkt hij ze met meer-maandelijkse totalen. En steeds bewijzen de cijfers zijn gelijk! Hoe zou dat nu toch komen? Vermoedt er werkelijk nog één weldenkend mens dat hij zijn politieke voorkeur terzijde schuift wanneer hij de wetenschap veinst te dienen? Hoe zou het? Indien wetenschap ook maar de geringste impact op zijn denken zou hebben, zou hij allang geen communist meer zijn!

    En toch mag deze rode fundamentalist ongestoord verdergaan met trossels lieve mensen staatsafhankelijk te maken: de stalinistische droom achterna! Op grond van manifest foute cijfers, ontoereikende PCR-tests en sloten asymptomatisch geïnfecteerden, waar niemand nog vat op heeft wegens “niet ziek” en niet meer getest, wordt een economie- en maatschappijvernietigend beleid gevoerd, wordt de laatste duit uw beurs gebietst of een nieuwe verhinderd erin te tuimelen en gloort aan de einder reeds de aanzegging van een voorgewend communistisch Elysium, terwijl een spruitsel broekventjes van slecht opgeleide journalisten – à la Jef Cauwenberghs van Knack en De Standaard – de monsterlijke gewoonte heeft aangenomen voor hun beurt te spreken en, zonder enig deskundig vel over de met kaviaar gevulde pens, de werkelijkheid te filteren “as they see fit”, om de samenleving, die er allang geen meer is, te behoeden voor “disruptie!” Het spreken van dat soort journaille verzandt voetstoots in een modus van vals verzwijgen, daar waar ooit het “signaleren” tot de kerntaak van de zelfverklaarde “vierde macht” behoorde.

    Ideologie

    Drie voorbeelden uit een oneindige reeks! (1) Twee meisjes, gezond en speels van oren en poten, die er niet meer in slagen te “zien” wat er in werkelijkheid gebeurde, verblind als ze zijn door de multicul-opleiding aan hun cultuur-marxistische universiteit;

    (2) Presidentsverkiezingen in ooit “the biggest of the world” en “the land of opportunity” waar tastbare fraude en bedrog geen hindernis meer vormen voor een anders zo moraliserend links dat, even doorgaans, geen druppel vervuilt water behoeft om iedere golven dervende oceaan de levieten te lezen;

    (3) de politieke aanpak van een a-politieke pandemie die verscheurend heet te zijn, al was het alleen al maar voor uw beurs en uw toekomst!

    *

    Wat is hier gaande? De ideologische waan heeft het spijtig genoeg, maar ruimschoots gehaald van de waarachtige werkelijkheid. Links acht zich zo hoog verheven boven de zuivere, echte realiteit dat de zintuigen dienst weigeren: ogen lijken nog slechts te zien wat ze willen zien, oren hangen potdoof aan het doffe gelaat, de neus wil rozen ruiken op elke zelf gefabriceerde progressieve mestvaalt, de tong proeft zoet noch zuur, bitter noch zout en handen tasten nog enkel in het zelfgeschapen duister.

    Het doet me denken aan mijn eerste reis naar Brasov (Roemenië), 30 jaar terug, waar we werden rondgeleid door Romeo Nagy, een medewerker aan de plaatselijke universiteit. De stad kregen we eerst van bovenuit te zien, gezeten op een bergtop die uitzicht bood over de regio. “Wat is het hier toch vredig”, sprak een medereiziger. “Hoe meer je afstand neemt, hoe vrediger alles eruit ziet”, sprak onze begeleider gevat. Een waarheid zonder meer! Want boven op de berg, zag niemand de kogelgaten die, als relicten van de gruwelijke strijd tegen de communisten, de gevel van de prefectuur ontsierden; rook niemand de gore armoede van de stadbewoners die in rijen voor lege winkels stonden aan te schuiven ter aanschaf van essentialia die nog moesten geleverd worden; moest geen levende ziel het geweeklaag van de bedelaars trotseren die, liggend in eigen nat, solliciteerden naar het schaarse wisselgeld dat de andere paupers net niet konden missen. Van dit alles was op de berg niks te merken.

    Zarathustra

    Progressief Vlaanderen, komt toch alstublieft van uw virtuele berg af die het verhindert te zien wat er te zien is, te horen wat er te horen valt en te ruiken wat voor een onwelriekend bouquet een linksdraaiende maatschappij verstuift. Maak uw handen vuil in de sompige en kluitige aarde waarin de minder fortuinlijken dagelijks moeten ploeteren om de illusie van jullie droomwereld te helpen schragen. Proef voor één keer zelf de erbarmelijke en verdorven smaak van de multiculturele bloedworst die jullie zelf gedraaid hebben. Het echte leven overtreft zó rijkelijk het gekunsteld universum van uw virtuele feitelijkheid en de alternatieve waarheid van uw gezwollen leugens.

    Kom neder van uw berg, zoals eertijds Zarathustra! Deze keer niet om God dood te verklaren, maar om het echte leven te vieren, om uw stuitende wereldvreemdheid af te leggen, om mensen niet meer als robotten te zien die voorgeprogrammeerd kunnen worden met allerlei journalistieke programma’s die het zonlicht op een heldere dag moeten ontkennen en onweerswolken op een sombere, om op te houden de mensen voor te liegen wat ze moeten denken en doen, zelfs op sociale media (!), maar vooral: om dat opgestoken maar deerlijk misplaatst vingertje naar het ongeschoolde en onbelezen geachte “vulgum pecus” in uw eigen reet te steken!

    Silvius Brabo

    CENSUUR VRIJE Commentaar

    U las – zij het et enige vertraging – een van de prachtigste bijdragen die mij ooit de laatste weken onder ogen kwam.

    Ja, inderdaad, ‘Die Gedanken sind Frei‘ maar wel is het ondertussen levensgevaarlijk pm het met worden op papier te zetten.

    In de Hitler-jaren naar het einde toe stond daar NAHCT UND NEBEL op. Niet in het begin, net als nu. Toen ook werd zo iemand alleen maar poltiek niet correct genoemd… Later kwam daar dan de karwats tot en met de geweerkolven van de Kamp Bewakers bij te pas.

    Toch even weggedroomd bij deze passage…

            “Het doet me denken aan mijn eerste reis naar Brasov (Roemenië), 30 jaar terug, waar we werden rondgeleid door Romeo Nagy, een medewerker aan de plaatselijke universiteit. De stad kregen we eerst van bovenuit te zien, gezeten op een bergtop die uitzicht bood over de regio. “Wat is het hier toch vredig”, sprak een medereiziger. “Hoe meer je afstand neemt, hoe vrediger alles eruit ziet”, sprak onze begeleider gevat. Een waarheid zonder meer!”

    Die korte reisbeschrijving naar die bergtop: een droom, vatbaar voor herhaling?

    Ja, misschien, als eerst alle water van alle stromen, beken, grachten en riovieren naar zee zijn gevloeid….

    Digitalia







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!