MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500388 DEZE WOENBSDAG 11 NOVEMBER ALMACI V-DAY BIJJ TSCHELDT

    +

    .

    WOENSDAG 11 NOVEMBER 2020

    INHOUD

    BELEVEN WE NU DE ‘FALL OUT’, THE ‘LOCKDOWN’ OF DE HELLVAART RECHT IN DE ARMEN VAN ONS ALLER RODE BROEFGEERS TEGEN HEUG EN MEUG?

    *

    VIVALDI TREKT TEN STRIJDE TEGEN MODALE BURGER

    De Gevallen Engelen van de Wanstaltigheid

    Allereerst onze welgemeende en diepe verontschuldigingen aan de barokcomponist die ons zoveel moois heeft nagelaten. Als deze regering, die de onze niet is, iets niet verdient, dan is het wel vergeleken te worden met deze Italiaanse prins van de schoonheid. Eerder past een vergelijking met de gevallen engel van de wanstaltigheid!

    Dit hoopje bijeengeveegd hellepuin uit de politieke Tartaros, dat altijd één satansoog gericht houdt op een somptueus en solied vast salaris, heeft het namelijk op U gemunt, beste lezer. U, die dagelijks de eindjes aan mekaar probeert te knopen in een wereld van gemaskeerde lockdowns en mensonterende dictaten van bloed-virologen. Deze bijeengeharkte regering van verliezers en andere dwazen weet beter dan een vampier hoe uw geldelijke haarvaten met de tanden open te rijten!

     

    Ze slapen er ’s nachts niet van, zegt Vandenbroucke. Dat nemen wij aan: vampiers slapen ’s nachts nooit! Altijd belust als ze zijn op het inhoud van uw geldbuidel. Ditmaal in de vorm van boetes …

    Het Onderste uit de Kan

    In Kortrijk werden vijf nietsvermoedende studenten die een broodje zaten te eten op de Grote Markt elk beboet met 250 € (totaal: 1.250 €) omdat ze maar met z’n vieren mochten zijn. Terloops wordt in casu door het stadsbestuur nog vermeld dat besloten werd voor “alle” inbreuken de maximumstraf aan te rekenen. Waarom heb je dan in godsnaam nog een minimumstraf nodig? In Brugge werd een cafébaas (vóór de totale lockdown) bedankt met een boete van 750 €, niet omdat zijn zaak nog open was, maar omdat zijn licht nog brandde. Opkuisen en alles netjes houden? Hoeft niet meer, de voedselinspectie doet de rest wel. In Gent slaagden lijzige champetters erin om op drie dagen tijd 194 coronapv’s uit te schrijven, goed voor 19.000 € aan onmiddellijke inningen. In augustus kwam de Antwerpse procureur al zo fier als een gieter verklappen dat hij de schatkist 2,3 miljoen € (9.000 boetes) rijker had gemaakt.

    De werkende mens wordt het leven dubbelzuur gemaakt door fluo flikken, smoezelige smerissen en wankele wouten die – als voorhoede van een laaghartig landsbestuur en schuilend achter een autistische toepassing van de letter van de wet – de laatste kruimels uit de reeds belabberde beurzen van de zwoegende bevolkingshelft komen graaien via compleet onevenredige boetes en in naam van een zelfverklaarde zedelijkheid en een mistige moraliteit. Antwerpse bestuurlijke corona-onkunde heeft bovendien de zondagse vogelenmarkt helemaal kapot georganiseerd zodat menig marktkramer thans verplicht wordt een bijbaan te nemen. De schoenmaker, beenhouwer of delicatessenzaak om de hoek – om van de cafébaas en restaurateur nog maar te zwijgen – worden maatregelen opgelegd die pakken erger zijn dan tijdens de lente-lockdown. Lockdown – de hippe, Engelse variant van “noodvergrendeling”, die alles wat verteerbaarder moet maken – mag echter zó niet meer heten omdat dan een vergoeding moet betaald worden aan de gedupeerden … uit een lege staatskas die diezelfde gedupeerden eerst zullen moeten vullen.

    Stedelijke “Woestenij”

    Ondertussen zitten duizenden leerlingen voor minstens 10 dagen thuis in plaats van op school omdat ze, in het allerslechtste geval, asymptomatisch zijn en dus niet meer getest worden vanwege een gebrek aan testcapaciteit (na 8 maanden coronahype!). Steden verloederen verder in sneltreinvaart omdat van de economische luwte gebruik wordt gemaakt om de stad, in even snelle vaart, op te zadelen met een heraanleg, die bewoner noch forens begeert maar slechts de toerist of goudzoeker dient.

    Wie in Brussel-Noord rondloopt, vraagt zich spontaan en terecht af of al die bijgetelde doden werkelijk aan corona, dan wel aan cholera zijn gestorven, zoals gebruikelijk wanneer je leeft op een mestvaalt. Gent heeft in corona zelfs de moeder aller uitvluchten gevonden om de groene stadsmoord te verbloemen en in de winkelbuurten van Antwerpen staat meer leeg dan er open is. De enigen die er nog rendabel draaien, zijn de producenten van de bordjes “Te Huur”.

     

    Wacht maar, de regerende “virolobeten” van het niet democratisch verkozen bestuur zullen, om U ter wille te zijn, nog eens gaan verstrengen, si. Van de regen regelrecht in de drop. Ter gelegenheid van de manifeste kleuter-communicatie over kusjes en knuffeltjes worden uiteraard de “moeilijk bereikbare groepen” – synoniem voor “moeilijk integreerbare onwilligen” – ontzien! Dat U, uw zaak of uw broodwinning in het hart geraakt worden, ligt aan Uzelf, beste lezer! U had in open lucht maar geen praatje moeten maken met uw buren of in diezelfde open lucht geen BBQ organiseren voor uw medebroeders in de corona-malaise. Dat heel Borgerhout, Molenbeek of de Rabot doet of de neus bloedt, mag dan weer niet gezegd worden, want dan komt tante Els van Unia U even van uw sokkel “keytsen”, als was ze zelf een man!

    “Moeilijk Bereikbare Groepen”

    Voor diegene die behoorlijk hun best doen, bestaat geen genade, al is het soms niet helemaal correct naar de luimige letter van de wel heel wispelturige wet en haar half-wekelijkse wijzigingen; voor zij die er van in den beginne en blijvend hun gat aan vegen, springt die pseudo-elite van jihadi-collaborateurs hoog, hoger, hoogst de lucht in, als hing hun eigen leven ervan af. Ach, wat hebben ze het toch moeilijk, meneer! Na meer dan 50 jaar op onze kosten aan deze kant van de Middellandse zee toevend, spreken ze nog geen gebenedijde syllabe Nederlands, weet U. De kanttekening dat in elk OCMW-kantoor en op vele stadsborden langs de straat de maatregelen in ongeveer alle talen van de wijde wereld en omstreken worden aangeplakt, zullen we wel maar weer inslikken.

    Op de 8ste verdieping van een uitgeleefd overheidsgebouw, waar geen doorsnee Vlaming ooit leven zou hebben vermoed, mogen geen twee weggepromoveerde ambtenaren de tijdelijke bevoegdheid hebben gekregen om welke geldelijke steun dan ook uit te keren of dagenlang zie je de “moeilijk bereikbaren” er massaal aanschuiven voor een paar duiten; geen curator van een failliete schoenenfabrikant mag in een achteraf-loods een schaars aangekondigde uitverkoop houden of diezelfde “moeilijk bereikbaren” hebben plaats onder hun uitgestrekte rokken tekort om alle dozen te verstoppen die ze, gevuld met leren luxeschoenen, op de kop hebben weten te tikken voor 10 €, om ze nadien via internet voor 50 € door te verkopen, maar van dwingende maatregelen zouden ze dan plots niet op de hoogte kunnen zijn? Ja, ja, en wij heten allemaal zwarte Piet, zeker!

    Onevenredigheid

    Maar de onevenredigheid gaat nog een heel stuk verder, beste lezer. Terwijl U knock-out wordt beboet voor een overtreding, waarvan U zelf niet eens besefte dat U ze beging, door flinke fluo’s die voor de gelegenheid hun arrogantie oppompten tot aan de rand van de onwelvoeglijkheid, laten hun collega’s in gevechtsuitrusting zich gewillig drie weken werkonbekwaam kloppen door BLM-crapuul en ander gespuis dat zich een van de pot gerukte ideologie in het holle hoofd heeft laten heien. PV’s mochten toen niet opgesteld worden.

    Terwijl U maar braaf betaalt om de boete niet nog eens te laten oplopen als U voor een gepolitiseerde politierechter moet verschijnen – zoals ooit het zoontje van Paula D’Hondt in Dendermonde (die benoemd werd omdat zijn moeder geen minister maar koninklijke commissaris voor de migranten mocht worden) of het vrouwtje van die Toscaanse Liberale “Klucht” die het zakkenvullen naar ongekende hoogten trok en een vrijgeleide kreeg van evenzeer gepolitiseerde logerechters in Gent – worden in dit land moordenaars, bijgestaan door even criminele advocaten die hun straffen kunnen vrijkopen, vrijgesproken op grond van procedurefouten; worden verkrachters vrijgelaten omdat verkrachting nu eenmaal een deel van hun cultuur zou zijn; mag een Atilliaanse drugsbaron met geladen en geseinde wapens in de koffer, van de politie gewoon doorrijden; worden door de wol geverfde provocateurs die in Puurs op een stille “stoet van verontwaardiging” inrijden, vrijgelaten omdat ze eerst zogezegd zelf belaagd zijn geworden. Een stoet die werd gevormd naar aanleiding van een vernederende aftuiging van een kind, nota bene! Witte marsen? Ze behoren definitief tot een andere tijd. Verontwaardiging over allochtone criminaliteit? Nee hoor, niet meer toegestaan!

    Probeer dat maar eens als blanke in uw eigen land! Een man uit Liedekerke die een zatte man van het negroïde type eerst drie rake klappen met een baseballknuppel moest geven vooraleer die met zijn pokende poten van ‘s mans vrouw wou blijven, riskeert 12 jaar cel. “Dergelijk gedrag kunnen wij niet tolereren”, sprak de volslagen wereldvreemde procureur dapper. Nee, hij had de politie moeten bellen en misschien tegelijkertijd een Seksuele Agressie Set (SAS) bestellen, of nog erger, dadelijk de wetsdokter moeten consulteren.

    Systeem

    Wie hier geen systeem achter ziet, mag na corona meteen een afspraak beleggen bij de oogarts! Het zootje ongeregeld – dat VivAldi heet – en zich tot de “regering van de laatste kans” heeft gebombardeerd, ligt intern derwijze met mekaar overhoop dat ze de platvloerse angstzaaierij omtrent corona als externe vijand behoeven om overeen te komen, al wordt de rest van het land op economisch en sociaal gebied daardoor volledig geruïneerd. Hier is geen sprake van een lockdown, maar van een maatschappelijke fall-out!

    Bovendien heeft de zwijnenpan De Croo I, als een kluit gefrustreerde half en niet-verkozen verliezers, de Wet- en Beliardstraat ingenomen en brengt nu de kanonnen – van administratie tot justitie en politie – in stelling tegen de eigen burgers, met het allochtone grondsop als stoot-troepen! Als in Parijs een leraar onthoofd wordt, vinden de grijze wolven van Groen het niet eens nodig hun medeleven te betuigen en de terroristische aanslag te veroordelen. “Het was me niet gevraagd”, verdedigde het liefje van Erdogan, Meyrem Almaci, zich misplaatst kwetsend. Alsof zij ooit verlegen heeft gezeten voor een reactie die haar niet gevraagd werd!

    Zij zit nu mee aan de knoppen, en de rest van de bende medeplichtigen ziet daar klaarblijkelijk geen graten in. Maar vergeet toch nooit, lieve lezer, dat het diezelfde grijze wolven van Groen zijn die nog geen anderhalf jaar geleden naar de stembus trokken met een plan om uw bibliotheek murw te belasten. Wie weet dat de hele moslimcultuur in 14 eeuwen evenveel boeken bijeen heeft geschreven als er op één jaar tijd in Frankrijk worden uitgegeven, schrikt van niks meer op. Afgezien van de Koran staan er bij Almaci – en bij uitbreiding bij de ganse VivAldi-kliek – slechts 2 in het rek: “1984” en “Animal Farm”. En ze worden daar niet gelezen als waarschuwing, maar eerder als handleiding. Duivelser wordt het niet!

    Spietse De Vleeschouwer

    *

    CENSUUR VRIJE Commentaar

    *

    Hier op dot logboek der dagen werd het reeds diverse keren herhaal: Adinda’s vader toendertijd had een buffel. Maar nier zo maar een buffel, maar een buffel zonder dewelke hij en zijn gezin de volgende dag dood zou zijn van honger. Die buffel namelijk was een waterbuffel die stapvoets en hoofdschuddend de grod omploegde waar op de nodige rijst zou worden geteeld die de hele dessa zou in leven houden. Maar de Nederlands-Indische Vivaldi Regering van toen wilde het land ‘omvomken’ den diende daartoe alle beschikbare middelen te mobiliseren. Een tweede poging voor de invoering van een soort ‘Rijken Taks’ immers zag er maar beroerd uit, en om zichzelf in her zadel te houden, moesten alle burerlijke buffels van het land worden ingeleverd….

    Eduaed Dowes Dekker, alias MULRTATULI was er echt niet goed van, toen die met dat verhaal in het Moederland uitpakte. Staats-Onvriendelijk klonk het en hij werd aan de kant gezet. Collaborateurs bij de Jihadisten, no problerm, daar leven we van, maar de Uniraire Staat bgedrfeigen? Ça jamais dela vie.

    -

    Sander, Sanderke toch! Encore si jeune et déjà si corrimpu En gij die uit zo’n Orangisten traditie stamt, zoals Uwen père altijd zo graag mee heeft gestoeft – hij keurde ooit nog de mannelijkheid goed van de eerstgeboren erfprins - wa doede gij nu?

    Broeksèl, jong, da’s ’n hellegat. SRAY AWAY FRON THERE en kom liever terug naar Wichelbeke onder de kerktoren. Zodat joen stokoeden père op joen an steunen om te paard te stigen, zonder daarvoor ‘n trapleerker vandoen te hebben.

    Do you snapp the picture?

    Ga liever eens neuzen bij    ADEIAAN BROUWER, de jonge zorgeloze kunstschilder ut joen eigen steke… Daar i slevensgenit voor tien te vinden. En – niet te vergeten- het is er voor de voor niets.

     Digitalia



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!