MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500341 DOORBRAAK

    500341 DOORBRAAK

    ZATERDAG 31 OKTOBER 2020

    INHOUD

    ELKE SAMENLEVING IS EEN KLIMPARTIJ NAAR ALTIJD MAAR BETER


    *

    VAN KUBILAY TOT PATY: VERMOORD VOOR HUN VERLICHTINGSWAARDEN.

    Bliksemafleiders uit Ankara: hoe Erdogan aandacht afleidt

    Kubilay, het gezicht van de Turkse Verlichting

    Samuel Paty is niet het eerste slachtoffer van het islamfascisme. Mustafa Fehmi Kubilay was een 24-jarige leerkracht en een luitenant toen de Turkse Republiek werd opgericht in de jaren 1920. Hij hoopte de moderne hervormingen onder Atatürk te integreren in het stadje Menemen aan de Egeïsche kust, in de provincie Izmir. Achter de agressieve implementatie van het secularisme gaat een heel verhaal schuil.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Fehmi_Kubilay

    Sommigen vinden Atatürk een fascist, anderen dwepen met hem. Feit is dat tijdens de revolutie een zeer bloedige oorlog woedde onder de Turken zelf.

    Kubilay zelf was één van degenen die het islamfascisme recht in de ogen keken, op 23 december 1930. Het koude lemmet van het vlijmscherpe mes ging door zijn halsslagader. Hij werd op barbaarse wijze onthoofd. Zijn hoofd werd op een stok gezet, waarna de daders er mee door de straten van Menemen paradeerden. Een verschrikkelijk, onmenselijk zicht. De barbaarse menigte was deel van de Naksi-bende-sekte die protesteerde tegen de seculiere hervormingen van Atatürk. Ze eiste de terugkeer van de sharia en dus het kalifaat.

    Kubilay is het gezicht van de Turkse verlichting.

    Kubilay staat sindsdien symbool voor de Turkse revolutie. Kubilay is ieder van ons die gelooft in de verlichting en de seculiere waarden van een samenleving waar alle religies naast elkaar kunnen leven. Het jonge en toegewijde idealisme van de luitenant leeft voort in de harten van menig seculiere huishoudens in Turkije. Kubilay is het gezicht van de Turkse verlichting.

    Iedereen islamofoob!

    De parallel laat zich doortrekken naar 2020. Samuel Paty is de martelaar van de Franse verlichting. De vrijheid van meningsuiting staat overal in Europa onder druk. En toch kijken we allemaal verdwaasd naar de ontwikkelingen. Niemand zegt iets, iedereen is bang om het etiket van islamofoob opgeplakt te krijgen.

    In Nederland mijden leerkrachten bepaalde onderwerpen in de klas uit angst voor bedreigingen. Tegenwoordig vinden we het maar normaal dat er gescheiden ouderavonden plaatsvinden op vraag van islamitische leerlingen. We worden geconfronteerd met gesegregeerde klassen, gesegregeerde ouderavonden. Almaar meer onredelijke voorwaarden en eisen in naam van de vrijheid van religie. En niemand durft dit een halt toe te roepen. We kunnen als vrije burgers niet meer de ogen sluiten voor de verontrustende ontwikkelingen in het dagdagelijkse leven. Wie nu nog schermt met het etiket ‘islamofoob’ is niet oprecht en van kwade wil.

    Het seculiere leger is afgezwakt, het religieuze leger in de vorm van Diyanet bepaalt het leven van miljoenen seculiere Turken.

    Kijk naar Diyanet, het religieuze staatsorgaan van Turkije. Dat is intussen stevig verankerd op Europees grondgebied. De politieke islam opereert onder de Diyanet-moskeeën, faciliteert segregatie en werkt de integratie van de Turkse gemeenschap in heel Europa tegen. Erdogan heeft ondertussen in Turkije de positie van Diyanet sterker gemaakt dan de positie van het Turks leger. Het seculiere leger is afgezwakt, het religieuze leger in de vorm van Diyanet bepaalt het leven van miljoenen seculiere Turken. De opper imam van Diyanet, Ali Erbas, komt regelmatig in het nieuws met schokkende preken. Over de islamitische interpretatie van de evolutieleer bijvoorbeeld, of met indoctrinatie over het hiernamaals en homofobe uitspraken.

    Wilders vs Erdogan

    Macron zet de strijd in tegen het islamfascisme na de gruwelijke moord op Samuel Paty. En Erdogan? Die voelt zich geroepen om een diagnose te stellen over Macrons mentale welzijn. Intussen vinden populisten elkaar wereldwijd terug. De Nederlandse politicus Geert Wilders en Erdogan spreken eigenlijk dezelfde polariserende taal. Al zijn cartoons dan weer niet zo Erdogans meug.

    En de carrousel draait verder op volle toeren. Erdogan roept Geert Wilders op om zijn plaats te kennen. Op de zoveelste rally in Turkije spreekt hij Wilders toe: ‘Weet je wel met wie je te maken hebt? Fascisme staat niet in ons boek. Het staat in jullie boek geschreven. We hebben het fascisme in Duitsland en in Italië gezien. We hebben het nazisme gezien. Jullie hebben hetzelfde pad bewandeld als hen. In ons boek staat noch het fascisme, noch het nazisme vermeld. In ons boek staat de sociale rechtvaardigheid vermeld. En wij bewandelen het pad van de sociale rechtvaardigheid.’ Zelfs ironie verliest haar waarde als Erdogan die toer opgaat.

    Diplomatieke rellen als bliksemafleider

    De Nederlandse premier Rutte veroordeelt het gedrag van Erdogan op Twitter. Pakistan haalt uit naar Macron om zijn ‘islamofobie’. De Europese Unie spreekt zich fors uit tegen Erdogans uitspraken over Macron. Duitsland spreekt zijn solidariteit uit met Frankrijk. Daarop roepen de Arabische landen de moslim gemeenschap op om Franse producten te boycotten. Erdogan neemt deel aan de boycot, terwijl de Turkse First Lady eigenlijk niet zonder haar Louis Vuitton en Hermes-verzameling kan leven. De wereld slaat een ping-pong wedstrijd van woorden en forse uitspraken gade en eigenlijk komt Erdogan er weer als winnaar uit.

    Erdogan weet hoe hij de wereld moet bespelen

    Stoere taal, platvloers gedrag, de hypocrisie van religie in stand houdend met veel spierballen vertoon: Erdogan weet hoe hij de wereld moet bespelen. Hij creëert bewust diplomatieke rellen om zo de aandacht af te leiden van de huidige economische crisis in zijn land. En daarbij schuwt hij de controverse en het bijkomende drama niet. ‘De moslims zijn de nieuwe Joden’ is zo’n uitspraak wanneer alle rede en dialoog ver zoek is. De moslimwereld krijgt een beeld te zien van een sterke leider die de belangen van alle moslims in de wereld zou verdedigen.

    Wereldklasse

    In werkelijkheid is Erdogan niet zo geïnteresseerd in de islam, maar wel in macht. Zijn drijfveer blijft de oprichting van een groot islamitisch rijk in het Midden-Oosten. Daar kan hij dan als een herboren kalief zijn naïeve onderdanen wijsmaken dat hij een gezant van god is.

    In werkelijkheid zal mevrouw Erdogan — een Chanel-handtas aan de ene arm — de moslimbevolking nog maar eens toespreken en hen vertellen hoe nederig en dankbaar goede moslims moeten zijn. Dat materialisme niet de waarden van de islam symboliseert. Marie-Antoinette zou het schaamrood op de wangen krijgen en slechts een schim van haar eigen wereldvreemdheid zijn naast Emine Erdogan. Daarbij komt nog dat Erdogan wild in het rond blijft schoppen omdat hij niet de gewenste erkenning krijgt van de politici die behoren tot de wereldklasse. Met zulk gedrag en zulke uitspraken zal hij nog lang wachten op die erkenning.

             Wereldklasse kan je aanleren maar niet kopen. Wereldklasse is Macron die met trillende stem praat over vrijheid voor iedereen, over de strijd voor de vrijheid en het gezicht van de Republiek: Samuel Paty.

    Pinar Akbas

     CENSUUR VRIJE Commentaar

    “Geert Wilders en Erdogan spreken eigenlijk dezelfde polariserende taal”…..

    Heel juist van de Arbiter. Maar er is polariseren en polariseren. Zaken publiekelijk maar naar waarheid toelichten is een ROEPING. Da    ar recht tegenover staat dar zaken verkeerdelijk publiekelijk naar zijn eigen hand en portemonnee zetten, volksverlakkerij is.

    Historische figuren als Herr Hitler I of Paus Franciscus I zweven daar ergens tussenin. Zij spraken en spreken gewoon voor hun tijd. Hitler was verkeerd en te vroeg voor een V.E.U. (Verenigde Europese Unie) en hetzelfde voor deze Paus met hert samenvoegen van de 2 wereld-religies tot een en dezeldde Chrislam.

      

    Wat Maarten Luther vroeger half-en-half lukte met wat hij vast prikte op de kerkdeur van Wortenberg is… niet voor herhaling vatbaar. Toeval of niet, in 1517 op deze dag 31/10 veroordeelde die in het openbaar de aflaten geld- aftroggelarij van Rome…

    De Zuid-Amerikaan Franciscus 500 jaar later versus de Duitse Luther. Is dat wel wijs?

    Zijn we dus definitief onderweg naar de ‘seculiere’ samenleving naar het voorbeeld van het Bijbelse Babel der Spraakverwarring?

    Secularisme…. Bestaat dat wel echt? Of zijn we sedert 1789 dapper bezig dat uit te vinden? Zo in de richting van de Mei ’68ërs ‘Verboden te Verbieden’… wat bij nader inzien een zelfvernietigende slogan is. Even de blik naar binnen keren, en U bent er zo.

    Hulpmiddel I. Hoeveel is Zero² ???? Meer of minder dan Dubbel Zeo²….

    Hulpmiddel II. Laat 1.000 borelingen volwassen worden op een onbewoond eiland en in de kortste keren hebben die een Nieuw Opperwezen ontdekt.

    Opperwezens namelijk zijn eigen aan de …menselijke natuur.

    DIGITALIA

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    N°1. Dot is ONS LAND en hie gelden ONZE regels

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    N° 19

    Benedictus XVI

    Joseph Aloisius Ratzinger (°16 april 1927)

    Voorganger         Johannes Paulus II

    Opvolger    Franciscus

    2005–2013          paus van de Rooms-Katholieke Kerk

    2013–heden        emeritus paus of paus op rust0

    Paus Benedictus XVI, geboren als Joseph Aloisius Ratzinger (Marktl am Inn (Beieren), 16 april 1927), is paus emeritus en daarvoor de 265e paus van de Katholieke Kerk. De Duitse geestelijke werd op 19 april 2005 als net 78-jarige verkozen tijdens het conclaaf dat werd gehouden na de dood van zijn voorganger, paus Johannes Paulus II. Als paus stond Benedictus XVI aan het hoofd van de Kerk en was hij soeverein staatshoofd van Vaticaanstad.

    Benedictus trad na bijna acht jaar, op 28 februari 2013, terug uit het ambt. Daarmee was hij de eerste paus sinds eeuwen die uit zijn ambt terugtrad. Sindsdien draagt hij de titel paus emeritus of pontifex emeritus

    Neen, ‘de Pausen sterven niet’ zoals de traditie het al meer dan 2.000 jaar bewijst en wij in onze jeugd het uitzongen bij de Bond van het H. Hart, maar hun zaligmakende functie verschraalt als een maagdelijke blanke lelie onder de verwoestende wervelwond-wind uit de endeldarm van het Gouden Kalf.

    Alleen een Groene Almacy Fata Morgana onder de auspiciën van des Konings Zoon, de Engel Gabriel van Sex & Coburg-Gotha   blijft overeind om te overleven.

    En zo kom ik tot Georges SORROS, de Amerikaans-Hongaarse Jood, die Vaticaanstad deed beven op haar grondvesten door voor het eerst in de Geschiedenis der Mensheid een Plaatsvervanger van Christus op Aarde, te beschuldigen, (getrukeerde?) bewijzen op tafel, van… ‘knapenliefde’. Pubeertiteits-kriebelingen          als U begrijpt wat ik bedoel. Ach ja, dat Sef-Wiske (Joseph Aloïs) was onder Hitler als 16-jaeige en ‘verplicht tewerkgestelde’ als Flak-Hilfer bij de Luftwaffe Abbwehr ergens in de Heimat…

    Vandaar, voor de Vaticaanse Archieven de twee in witte soutane geklede gestalten naast elkaar genield voor het altaar des Heren…

    En dan zijn er ineens Turkse ‘helden’ nodig om het Westen wakker te schudden…

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!