MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    24-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.+++&++++&

    500321

       PC.CO. – TROPO !!! CENSURERENDE LAPSMEER DIE AL MIJN AFBEELDINGEN REGELMATIGF VERPTUTST: PAS OP. IK HEB JE IN ‘T SNOTJE EN DAN GA JE

    OP HET POTJE

    *

    CCOBuEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren:

    waar breekt men het geld met hamers?

    n Brussel in de Kamers’

    *

    ZARERDAG 24 oktober 2020

    iNHOUD

    VAN EEN OVERJAARS VOORJAARS ‘GRIEPKE’ VIA EEN EPÏDEMIE EN EEN PANDEMIE NAAR DE APOCALYPS? HET US MAAR HOE JE ER TEGENAAN KIJKT….HEEFT HELEAAM NIETS TE ZIEN MET MARX OF DE HUIDIGE CHINESE MACHTSHEBBERS

    CADFARCH VAN WALES

    Feestdag 24 oktober.

    (ook van Abererch, Penegoes of Penyos); stichter & missionaris; † begin 6de Eeuw.

    Y 72

    Feest 1 januari (met alle Bretonse missionarissen in Groot-Brittanië) Hij zou tot een familie behoord hebben waar vele heiligen uit voortkwamen, en was een leerling van Sint Illtud († ca 530; feest 6 november). Volgens zeggen stichtte hij de kerken van Abererch en Penegoes (= Penyos, Montgomery?).

    Owen, geciteerd door Garaby, noemt een Cadvarch in zijn lijst van missionarissen die vanuit Bretagne naar Groot-Brittannië overstaken om er kloosters te beginnen of het Evangelie te verkondigen; ze worden gezamenlijk herdacht op 1 januari. Is hij dezelfde als Cadfarch van Wales.

    @kslagmulder

     

    "Minister-president @JanJambon bevestigde droogjes dat de uitvoering van de bijzondere wet van 2001 niet is opgenomen in het regeerakkoord en de voorgeschreven deadlines al lang overschreden zijn. Verdere actie wordt niet vermeld."

    Vlaams Belang vraagt aan N-VA eindelijk duidelijke bevoegdheden ontwikkeling-ssamenwerking

    Ontwikkelings-samenwerking blijft vaag verdeeld tussen de niveaus. Vlaanderen krijgt echter minder dan zou kunnen. "Mag niet", zegt VB.

    *  @Barbara_Pas

    :"Het is veelzeggend voor onze parlementaire democratie dat een premier in het halfrond weigert het antwoord te geven dat we daags erna in de pers moeten vernemen. Nog verontrustender is dat deze regering de situatie niet meer meester is."

    Toch luchtbrug voor covidpatiënten: “Te laat handelen heeft hoge prijs”

    Er blijkt een luchtbrug te komen voor coronapatiënten, terwijl De Croo hier niets over kwijt wou in de Kamer. "De controle is weg."

    Vlaams Belang - @vlbelang

    Wat voor een beleid voert deze Vlaamse Regering onder leiding van

    @JanJambonen @BartSomers ? Onze Vlaamse blinden en slechtzienden verliezen hun subsidies, terwijl de regering meer dan 2 miljoen euro uitgeeft aan allerlei migranten-organisaties. Zijn ze niet beschaamd?

    CENSUUR VRIJE  Commentaar

    Deze bijdrage N° 500.321 is de ellendigste sedert het begin van deze Blog, ergens in 2004 of zo. Toen was mijn ‘alias’ overal nog DIGITALIA, omdat wij toen als God in Frankrijk leefden in Ultrra Montana. De jaren van… toen ANGELTJES (Zalig) en ik het maar al te dikwijls virtueel met elkaar aan dee stok kregen. Hij, de schat, véél te ‘Vrijzinnig’, en ik; als welopgevoede oud college-student (!) daar last van had.

    Sedert enkele jaren zit ik nu als een gestraft maar diep tevreden schoolkind alleen nog aan dit klavier. Als vroeger op de uitkijk, door het moederlijk dakvenster uit mijn jeugd, naar de hele w.w.w. aan mijn voeten.

    Mijn enig vertier, naast eten slapen, beminnen en vriendschap uitstralen? Het in de relax horizontaal, via de oor-klemmen (!) en de VICTOR READER Automaat weg te dromen in de vele luister-boeken van de Braille Liga. Komt daarbij dat het zelfs is van de VOOR NIET…

    Maar die Liefdadigheid, een Christelijk Werk van Barmharigheid, wordt nu de nek omgewrongen, zoals U hierboven kon lezen. Mijn woede?

    Omdat W.T.V. daarstraks de wereld kond deed, dart dezelfde Vlaams Deelregering dezelfde dag het CASINO van Blauwe Bart Stommelein zo maar met 50 miljoen Euro had begunstigd, om ‘verfraaiingen’ aan te brengen.

    Ja, Ma. ’t Is al goe. Geen ge-gotfer meer. Alleen nog de Z0 & .Z. pf de Z. Z. op de Computer.

    Zitten & Zwijgen of Zitten Zeveren op de computer

    1. Dit is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels

    *

    Deze uitgebreide weergave om aan de wereld duidelijk te maken tot in welke absurde détails de uitsluitingen via het cordon sanitaire werkt..

    De publicaties op Digithalys staan los van om het even welke

    PiPi (Politieke Partij). Ze zijn gewoon de individueelste expressie van de aller-individudeelste emoties wegens het on-onderbroken verkrachten van wat er werkelijk in de volksaard leeft.

    CENSUUR VRIJE *Commentaar

    CWID-19, politieke correctheid, school-voorbeeld van voorbeeldig moreel gedrag door onze heerlijke SENATOR-BUREGE

    MmEESTER van deze heerlijk bestuurde Paardenkoerse Stad. Tsheef uit graat-zucht roeping: Dhr XX.YY.ZZ., samen met zijn Super Zeilschepen Dhr UU.VV.WW.

    BESMET tijdens de Rode van Vlaandenen, samen met een ‘cluster’ andere (andersgeaarden?) onder streng polirie- toezicht (…in een beveiligde VIP-tent .

    DIGITALIA

     *

             

    *

    POLITIEK & ECONOMIE BELGIË BRUSSEL

    TWEEDE GOLF BEDREIGT PRODUCTIE BEDRIJVEN

    *

    vertraagde de lopende band met een kwart wegens te weinig arbeiders.

    ©BELGAIMAGE

    Bij de ‘Belgische’ productie bedrijven heerst een toenemende ongerustheid over de tweede coronagolf. Besmettingen en quarantaines nemen toe.

    Terwijl viroloog Steven Van Gucht waarschuwt dat er binnenkort 20.000 nieuwe corona besmettingen per dag in ons land kunnen zijn, beginnen de ziekte- en quarantainegevallen te wegen op de bedrijven, van de Vlaamse havens en autofabrieken tot bakkerij ketens.

    De technologie federatie AGORIA roept de overheid op snel-testen zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor bedrijven, ‘anders dreigt door een tekort aan werkkrachten de productie in sommige bedrijven stil te vallen’.

    Bij Audi Brussels, waar 3.000 mensen werken, is de autoproductie deze week verschillende keren vertraagd omdat te veel mensen in quarantaine moesten. ‘Er duiken steeds meer coronagevallen op’, zegt ABVV-vakbondsman Franky De Schrijver. ‘Het bedrijf plaatst mensen snel in quarantaine. Ondertussen zijn het er 150 à 200.’ ‘Er zitten te veel mensen in quarantaine’, beaamt vakbondsman Ronny Liedts (ACV). ‘In de fabriek voeren we sneltesten uit, waarbij mensen na 15 of 30 minuten het resultaat krijgen. Daardoor moeten veel werknemers tien dagen in quarantaine, ook als ze niet ziek zijn. Dat is al een tijdje een probleem. De fabriek werft wel interim-krachten aan. Maar als die niet snel genoeg kunnen beginnen, vertraagt de band. Deze week draaide de band al twee of drie dagen een kwart trager.’

    Jens Cardinaels

    Marc De Roo

    Lukas Vanacker

    CENSUUR VRIJE Commentaar

     De kat de bel aanbinden…. ‘BRABD’ roepn. ‘HELP’…Overal vooral de rapsten eersten zijn, die Pakbonders, om te roepen. Om kabaal te maken en dus reclame voor hu noodlijdende organisaties. Maar hun eigen GROTE BAZEN, onze politiek-correcte minikeutels zijn ondertussen wel dringend aan het vergaderen. Nachten lang. Al vele maanden lang.
    Wat moet dat niet kosten aan zwarte ministeriële over-uren! POEN!!! POEN!!! Daar is het heb om te doen….

    Maar DADEN? Berichten over proef-vaccins die er na en jaar toch al zouden moeten zijn…

    In de VS, daar verplichtte bij WET dienen lapsmeer vazn nen TRUMP om alle Amerikaanse Phrma-bedrijven alles-op-alles te zetten om test-materiaal en vooral om de nodige anti-stoffen

    te ontwikkelen.

    De simpelste lapjes textiel ter bescherming tegen het virus, om met ’n simpel elastiekje voor neus & mond te dragen, moeten – vooraf te betalen – op miljoenen exemplaren uit China, van bij de Rode Broeders komen. Frpm PEE KING tot BRUXELLABAD SOUUTH

    En als de zoveelste lading zeer toevallig eens          zonder de verplichte ‘labels’ arriveert; met id eerst via Zürich woerden her-ingevoerd om in orde te zijn met de EUSSR-WETGEVING…

    Terwijl ondertussen, meestal via de isalm-import in de Grootsteden, de pandemie rustig kan verder aan.

    Geraken wij dan NOOIT geleerd? Onze zakken zijn haast leeg, de armoe voor de doorsnee Vlzming staat voor de deur, maar de Noodregering der
    Zeven Dwergen gaat maar door.

    De toekomstige naam in de Wereld Geschiedenis voor deze periode? De Islam-Rode Wereld Volkeren Moord ddie het einde van onze Beschaving inluidde.

    y

    MET DE VFREES DAT OOK, NA DE AFBEELDINGEN OP DIT ‘MEEDIUM, OOK DEZE ZINNEN ZULLEN ERWIJDERD WORDEN…

    DIGITALIA

    *

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    N°1. Dit is ONS land en dit zijn ONZE REGELS

    *

    3- VOORINGENOMENHEID

    Dat is een dwingende vastgeroeste, meestal ge-hersenspoelde dwarse mening in de geest, die al gevormd is nog vòòr er kennis is van zekere, bewezen en vaststaande FEITEN.

    Erger wordt het, wanneer het een automatische en meestal luidruchtige, ja zelfs agressieve reactie is op de mening van een of meerderere anderen, mensen die er meestal een andere, gezonde of een meer objectieve denkwereld op na houden.

    Vandaar de omgekeerde wereld in het omdraaien van daders en slachtoffers. Zie het begrip RACISME zoals het in de Openbare Opinie is opgedrongen. Gij valt mij aan met bommen en mijn reactie daaroo wordt afgedaan als.. racisme.

    Het is verdorie een andere onderduimse manier va oorlog voeren en oorlogs-misdaden te begaan… Na te gaan op Al Jazira?

    DIE GEDANKEN SIND FREI…( Hoffmann von Fallersleben (1842)

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Die_Gedanken_sind_frei

    *

    Dat is een door LINKS misbruikte gedachte; om te zeggen dar ZIJ alles mogen, maar wee alle andee meningen. Voor de meningen vna zij die geloeven in denb Here…

    *

    Die komen dan terecht in een soort ’cordon sanitaire’, een ander woord voor wat automatisch een lugubere bijgedachte teweeg brengt. Daar is de ‘Beweging’ ARBEEIT MACHT FREI uit de periode ’33-‘45 bij de Oosterburen het beste voorbeeld van.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!