MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.-------

     w500319     

       PC.CO. – TROPO !!! CENSURERENDE LAPSMEER DIE AL MIJN AFBEELDINGEN REGELMATIGF VERPTUTST: PAS OP. IK HEB JE IN ‘T SNOTJE EN DAN GA JE OP HET POTJE

    STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren:

    waar breekt men het geld met hamers?

    n Brussel in de Kamers’

     VRIJDAG 23 oktober 2020

    iNHOUD

    DE VET BETAALDE CORONA-COMMISSARIS PEDRO FACON IS DE MAN ‘TO FOLLOW’ – ZIE DE AARTSENGEL MICHAËL OP DE ENGEENGTEBURCHT IN VATICAANSTAD

    *

    CORDULA VAN KEULEN, MARTELARES MET URSULA EN 11.000 ANDEREN † 453(?).

    Feest 21 (met Ursula) & 22 oktober.

    Haar verhaal berust louter op legende. Zij behoorde tot het gezelschap van Sint Ursula. Omdat ze zich verstopt had in een boot, wist ze te ontkomen aan het bloedbad, waarbij Ursula en alle andere maagden omkwamen. Maar na een dag kreeg ze spijt dat ze zich zo laf had gedragen, ging zich melden bij de Hunnen Hoofdman en werd alsnog om het leven gebracht. Dat is er dan ook de reden van dat zij een dag later dan Sint Ursula een aparte feestdag heeft.

    Volgens een andere legende onderging ze wel degelijk tegelijk met Ursula en de anderen de marteldood, maar stond ze na een jaar weer op uit de dood.

    Verering & Cultuur

    Zij zou in een visioen verschenen zijn aan Sint Helmtrudis van Neuenheerse († 10e eeuw; feest 31 mei) waarin zij haar vroeg haar verering te bevorderen op de dag na Sint Ursula.

    Zij is (mede-)patrones van Keulen en van Tortosa.

    Kerken in Keulen, Königswinter en Rimini pretenderen belangrijke relieken van haar te bezitten. Zij wordt afgebeeld met een klein scheepje of pijl in de hand; met lans, palm en kroon.

    Toch raar dat RIMINI een de Overkant der Alpen eeuwen later de geliefde voorkeirstad werd van Felmaarschalk Erwin ROMMEL…

    is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels

    *

    Deze uitgebreide weergave om aan de wereld duidelijk te maken tot in welke absurde détails de uitsluitingen via het cordon sanitaire werkt..

    *

    De publicaties op Digithalys staan los van om het even welke

    PiPi (Politieke Partij). Ze zijn gewoon de individueelste expressie van de aller-individudeelste emoties wegens het on-onderbroken verkrachten van wat er werkelijk in de volksaard leeft.

    POLITIEK & ECONOMIE BELGIË BRUSSEL

    CRISIS IN ZIEKENHUIZEN DWINGT POLITIEK NAAR STRENGERE REGELS

    Neen, aan de ceavate kan het niet ligen

    *

    Premier Alexander De Croo in de Kamer donderdag. ©BELGA

    Vandaag om 01:00

    Nu het sneller dan verwacht begint te nijpen in de ziekenhuizen stuurt de federale regering aan op fors strengere regels voor de sport- en de cultuursector. Zo gaan de voetbalstadions de komende weken op slot.

    VOETBAL VIRTUEEL

    Fantastisch goedkoper voor de gewone buerger…

    onder wie Marc Van Ranst en Pierre Van Damme, hielden de afgelopen 24 uur een pleidooi voor een lockdown. Dat leek wat uit de lucht komen te vallen, want de federale en regionale topministers hebben pas vorige vrijdag op het Overlegcomité beslist om de regels te verstrengen. We mogen nog maar één nauw knuffel-contact hebben en cafés en restaurants moeten sinds verlede, maandag de deuren gesloten houden.

    Ferm gesloten wegens te letter brieven

    *

    Toch hebben de virologen een reden om ‘ongerust’ te zijn. Het aantal besmettingen blijft zoals verwacht snel stijgen. De voorbije zeven dagen werd het virus dagelijks bij gemiddeld bijna 10.000 mensen vastgesteld. Dat is niet langer een verdubbeling van de cijfers tegenover de voorgaande week, zoals tot voor kort het geval was, maar nog altijd een stijging van 75 procent.

    Ligt de toename van het aantal besmettingen misschien nog in de lijn van de verwachtingen, dan is dat anders met het aantal ziekenhuis-opnames. Daar schieten de curves sneller de hoogte in dan werd ingeschat. Het coronavirus heeft 3.274 mensen zo ziek gemaakt dat ze in het ziekenhuis moeten blijven. 525 van hen worden behandeld op intensieve zorg.

    De verwachting is dat het aantal patiënten op intensieve zorg al tegen 30 oktober zal verdubbelen tot meer dan 1.000, wat sneller is dan verwacht. Daarom wordt de ziekenhuizen gevraagd om meer ziekenhuis bedden ter beschikking te stellen voor corona patiënten en om hun reguliere zorg verder af te bouwen. Het is een scenario dat de beleidsmakers en de ziekenhuizen voor het begin van de tweede golf wilden… vermijden.

    ‘We lopen achter op de feiten en het is te riskant te wachten op wat de maatregelen van vorige vrijdag opleveren’, verklaarde virologe Erika Vlieghe op Radio 1, die daarmee hint op de noodzaak van strengere maatregelen. De ver-strengingen van verleden week vrijdag hebben ten vroegste vanaf begin volgende week een effect op de besmettingscijfers. Wie nu positief test, raakte ongeveer een week geleden besmet, dus die cijfers zijn altijd een weerspiegeling van de besmettingen uit het verleden.

    Gigantisch probleem

    Als over anderhalve week blijkt dat de ver-strengingen niet het verhoopte effect hebben gehad, zitten we met een gigantisch probleem. Onze ziekenhuizen dreigen dan te botsen tegen de limieten van het aantal patiënten dat ze maximaal kunnen behandelen. Nu al moeten patiënten vanuit het Luikse, de zwaarst getroffen regio van het land, naar elders worden overgebracht.

    De slechte ziekenhuis cijfers verklaren de druk vanuit medische hoek voor verdere verstrengingen. Die komen er ook: op het Overlegcomité werd vorige week afgesproken dat de protocollen die bijvoorbeeld voor sport-activiteiten en de culturele sector zijn opgesteld, worden herzien.

    "Het is onverantwoord dat de Brusselse Munt deze week met een nieuwe productie startte. "

    Een beleidsmaker

    Corona-commissaris Pedro Facon heeft zich de voorbije week met een aantal experts over de ruim 200 bestaande protocollen gebogen en uitgezocht waar aanpassingen nodig zijn. Donderdagavond werden die op het Overlegcomité besproken.

    Vlaanderen, waar de situatie minder precair is dan in Brussel en Wallonië, wilde in eerste instantie niet te ver gaan in het aanpassen van die protocollen. Voor sportwedstrijden zou misschien minder publiek worden toegelaten, maar zonder publiek spelen leek lang geen optie. Toch gaan de stadions de komende weken op slot. Ook voor de cultuur-sector mikte de Vlaamse Regering op kleinere aanpassingen.

    Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) wil, net zoals een reeks Franstalige politici, verder gaan. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez stelde de voorbije week al dat het niet logisch is dat de cafés en de restaurants de deuren moeten sluiten, maar dat nog altijd duizenden mensen een voetbal-wedstrijd kunnen bijwonen.

    De meeste protocollen zijn bovendien zo opgesteld dat ze activiteiten mogelijk moeten maken op het moment dat het virus weinig circuleert. Nu het virus weer overal ‘zit’, is het de vraag of het nog verantwoord is die überhaupt te laten doorgaan. Naast sportwedstrijden met publiek gaat het dan over culturele activiteiten zoals theater-voorstellingen of opera. Deze week startte de Brusselse Munt een nieuwe productie. ‘Onverantwoord in deze tijden’, zegt ‘een beleidsmaker’.

    De Croo en Vandenbroucke zitten op de lijn dat er een serieuze verstrenging van de protocollen moet komen, die bij voorkeur hetzelfde zijn in het hele land. ‘Ze moeten worden aangepast aan de situatie waarin we nu zitten, en dat is op voor alle provincies op Limburg na fase vier, het hoogste risiconiveau’, zei De Croo donderdag. Hij had het over ‘strenge en harde maatregelen die in het verlengde liggen van wat vorige week werd beslist’.

    Jasper D'hoore

    Dieter Dujardin


    CENSUUR VRIJE Commentaar

    *

    ARCHIEF TIJDS-DOCUMENT

    *

    N° 100.000.000.000

     Is dat wel de juiste houding van zowel onze o zo heerlijke Overheid aks van onze nog heerlijker ’virologen’ om inzake deze voortwoekerende PEST PANDEMIE gewoon wat ONGERUST te zijn?

    Det enige normale reactie is misschien deze van virologe Erika Vlieghe die als een vervelend insect rond hun oren blijft zoemen. Echt niet goed voor de verdere loopbaan van deze vermetele ziel… Dus HINT ze maar wat, ipv de wereld op zijn kop te zteen.

    Ja, Ma, eens te eer heb je gelijk: je zoontje van weleer, nu ‘n straatarme grijsaard – want allres bij leven al uitedeeld - heeft inderdaad een rotslecht karakter. Dus weer voor een half uurtje met d handen op het hoofd en iop de knieën in het vertrouwde hoekje gaan zitten?

    Enne, het ene gezegd lijk het andere, ook DE TIJD zou beter op

    ‘haar saeck’ moeten letten!!!!! Op ’n zo’n opvallende manier de aandacht trekken – golven te maken - op het onheilspellend communautair probleem van de Hospital in Liège-Luikk-Lütisch…

    Het gaat immers over het voortbestaan van he sedert De Stomme van Portici O zo Heilig Artificieel Land der Vaderen. In arbeid en in vlijt, n’est-ce pas, Popol Cannette?

    Want PROTOCOL en POPOL, dat zijjn toch twee zaken die strikt genomen evenveel ward zijn als de TRICOLORE ????

    COMMINAUTAIRE TOELICTING

    Uit de tijd (2002-201/) toen we nog regelmatig ‘vlogen’ van uit Scharrel Roi naer Chuamino – het verschil volgt in de VOETNOTA onderaan – was ons vertrek-uur alltijd zo vroeg mogelijk in de morgen. Dat kostte ons wel telkens een overnachting in het Luiikse, maar bracht wel mee dat we 3 iir later reeds aan de Overkant der Alpen weet thuis in het dolce far niente konden zijn.

    Keer op keer, toen we voor we op de vlieghaven waren, nog ’n koffietje wilden genieten, zarten alle, en dat waren er heel veel, stampvol met discussieerden en reeds ladderzatte mannen en vrouwen. Nucotine-dampen, knettergekke hempa-hoempa muziek en tot op het ondergoed vrijende paartjesm-m en v-v in de donkere hoekjes..

    En dat, dachten we, als onze eigen Vlaamse mensen reeds uen in de file stonden om in hun plaats te gaan werken daar waar er wrrk was.…

    CECI n’EST PAS UNE PIPE’

    DIGITALIA

    *

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    1° Dit  is         

    ONS  LAND

    en hier gelden      

    ONZE REGELS.

    DE AARTSENGEL MICHAËL OP DE ENGEENGTEBURCHT IN VATICAANSTAD

     

    12. Van Scharrel Roi naer Chuamino

    Was dat iers persoonlijks, die al re opvallende onvriendelijkheid nadat men daar in Gosselies onze paspoorten had besnuisterd? Omdat we slechts in ECONMY vlogen, en niet als ViIP??? Dus geen … porboiore…

    Zowel op Gosselies Klein alS later op Gosselies Groot: altijd dezelfde vieze kattestront-smoelen. Vooral vanaf er een rolstoel aan te pas kwam. Aan mij Frans accent kon het niet liggen, want dat was, zo wist iedereen, vel beter dan dat Van hen. Kortom: ze – Turkse roots? - deden er hun job, omdat ze nu eenmaal niets anders konden.

    Chiampino daar tegenover, pochhans ook ’n RYANAIR-geval, was de voorkomendheid in persoon. Ja Ja, dat eerder bescheiden te lande gelegen vliegveldje is wel van oorsprong ’n VIP, diplomaten & militair geval, maar her personeel… loopt er elkaar zeker geen builen. Nationaliteiten krioelen er door elkaar als mieren. En toch verstaat iedereen er iedereen…

    Chair, Sir?’ – en daar kwam die er al aan, want geboekt en betaald. Start van de rit onderaan de rol-trap van het vlieg-dinges tot op de parking.

    In Scharel Roi…. ‘Pas nécessaire, n’est-ce pas, Messieu ? Ici en
    Wallonie on n’est pas payé pour les heures supplementares’…

    Oh !!!!! La Chère Wammie: il faut qu’elle se sente aimée, n’’st ce pas ?

    Daarvoor juist hebben ze daar met ons geld BRUSSELS SOUTH gebouwd



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!