MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500317

       

              PC.CO. – TROPO !!! CENSURERENDE LAPSMEER DIE AL MIJN AFBEELDINGEN REGELMATIGF VERPTUTST: PAS OP. IK HEB JE IN ‘T SNOTJE EN DAN GA JE OP HET POTJE

    CCOBuEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren:

    *

    waar breekt men het geld met hamers?

    n Brussel in de Kamers’

    *

    DONDERDAG 22 OKTOBER 2020

    iNHOUD

    STAATSSHULDEN- WERELDKAMPIIOEN ZIJN EN KLOTELAND TERZELFDERTIJJD: HET ZOU WZT MINDER MOGEN ZIJN….OM NIET TERUG NAAR DEN VREEMDE UIT TE WIJKEN.

    *

    ALEXANDER VAN HERACLEA

    & Adrianopolis of van Trajanopolis - Macedonië, Griekenland - bisschop & martelaar met de soldaat Heraclius en vier vrouwen: Anna, Elisabeth, Theodota en Glyceria (ook Glykeria); † eind 2e eeuw(177?).

    *

    Feest 13 mei (oosterse kerk) & 22 oktober.

    Heraclius was als soldaat aanwezig bij de marteldood van bisschop Alexander. De vier vrouwen bevonden zich onder de toeschouwers bij de openbare verhoren, folteringen en uiteindelijke terechtstelling. Volgens oude documenten zouden zij allen zich bekeerd hebben bij het zien van de heldhaftige standvastigheid van Alexander. Volgens de overlevering was Glyceria op het moment van haar bekering een jong meisje. Zij besloot maagd te blijven omwille van Christus. Op 15-jarige leeftijd gooide zij een beeld van de Romeinse god Jupiter van zijn voetstuk. Daarmee wilde zij aantonen, dat het een waardeloze god was. Het kwam haar op de marteldood te staan.

    *

     CENSUUR VRIJE Commentaar

     GLYCERINE !!!!! Een Heilig maagd-kin nog helemaal uit de beginjaren van ons
    allr Christendom dat toen nog niet in twee was gesplitst: het Oosterse (Byzantium) en het Westerse (Rome)....

     GLYCERINE !!!!! Hadden we met ons allen net direct aan helemaal wat anders gedacht? Een verschrikkelijks ierts dat meer met Islamitische
    Staat
    of zo te maken heeft gehad en nog altijd heeft. BOEM BOEM zoals bij CHARLIE HEBO BIJ PARIS MATCH (O-1) Of KERF-KERF-KERF tot de koppen over straat rollen…

    JAjA… Meester Gezelle: de islammerij is goed voor die neur geen

    geeld en doet…Vandaar hier, voor de elf-e-ndertigtste keer onderstaande afbeelding… Voor zover tenminste de PO.CO-mon van de hedendaagse regime censuur dat niet belet…

    PLOFFSTOF zoals dat in het
    mooie (Boeren) Zuid-Afrikaans zo heerlijk duidelijk en klankvol, luidt. Een woord volgens mij dat jaar-na jaar-en daarna

     

     

    nogfmaals jaar-na jaar-na jaar  de Nobelprijs voor … de actualiteitverdient. Het moet niet altijd de uitvinders zijn van ofwel het dynamiet,

     

    (Nobel,(Zweed), Yperett, Kunstmest, Zyclon B (Hans Haber, Duits) zijn de de bloemetjes plukken.

    *

    1. Dit is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels

    *

    Deze uitgebreide weergave om aan de wereld duidelijk te maken tot in welke absurde détails de uitsluitingen via het cordon sanitaire werkt..

    De publicaties op Digithalys staan los van om het even welke

    PiPi (Politieke Partij). Ze zijn gewoon de individueelste expressie van de aller-individudeelste emoties wegens het on-onderbroken verkrachten van wat er werkelijk in de volksaard leeft.

     CENSUUR VRIJE Commentaar

    Neen, paniek wegens die niet klein te krijgen CROONA-PANDEMIE is er bij
    deze De Cro-Magnon Noodregering niet. NOT AT ALL.

    Net als in dat SPOORKE moet er eerst nen dappere onverschrokken Ridder op een groot wiit paard opduiken om de slapende hoofdfiguur tot leven te brengen. ‘Laeken’, let op Uw saeck!!!!

    Maar dedju, ’n figuur van het formaat ald den Donald is in eigen land al overbelast, en de Vlad in het Hogte Noorden heeft ook wel wat anders aan de hand.

    Dan maar een verwijfd typpeke als MACRON misschien? Nee, nee, die verliest teveel tijd om tevergeefs, te proberen de ISsalammerdtjes te vriend te houden. TOUIS ENBSEMBLE : nous le savons, vous le savez, ils le savent.

    Wees maar gerust !!!!

    De oplossing dan?

    Den diene met die Griekse afstamming dan maar? Tja, diens Partij haalt op haar eentje wel meer stemmen dan die andere ZEVEN Keuterpartijtjes samen die nu al 22 dagen vruchteloos proberen HET LAND te besturen.

    HOW THEY DARE. Maar niemand, Gretchen, durft dat nu nog te zeggen…. Zelfs Anuna niet.

    De oplossing? Dat is meteen het probleem.

     

    Die ENE partij die daar boven-uit stijgt, zit, lijk in de duivensport, ON HOLD in afwachting dar ze ‘gelost’ wordt omdat het weer is ….omgeslagen…

    Waar de wind ook niet goed zit, staat hieronder - geleend bij DE TIJD – goed uiteen gedaan. Geloof me, net als bij de moord op die ‘zakenman’ in BX SOUTH, als metdeze Noodregering van houd-me-vast-of-ik-doe-een-moord, hangt ook bij deze Gerechtelijke Tussenkomst een kwalijk communautair reukje aan vast.

    Laten we dus NIE NEUTEN en de optimist blijven uithangen. To morrow is an other day. OK?

    DIGITALIA

     *

    **

    POLITIEK & ECONOMIE BELGIË BRUSSEL

    OVERHEIDSSCHULD STIJGT VOOR HET EERST BOVEN 500 MILJARD

    Jean Deboutte, Directeur van het Federaal Agentschap van de Schuld

    ©Saskia Vanderstichele

    *

    om 01:00

    De Belgische overheidsschuld is in het tweede kwartaal met € 32 miljard gestegen naar 524 miljard, blijkt uit cijfers van de Nationale Bank. Het is de eerste keer dat de kaap van 500 miljard wordt overschreden. De schuldgraad klimt naar zowat 115 procent van het bruto binnenlands product (bbp), het hoogste peil sinds 1999.

    De Belgische overheidsschuld is in het 2de kwartaal met 32 miljard euro gestegen naar 524 miljard, blijkt uit cijfers van de Nationale Bank. Het is de eerste keer dat de kaap van 500 miljard wordt overschreden. De schuldgraad klimt naar zowat 115 procent van het bruto binnenlands product (bbp), het hoogste peil sinds 1999.

    De sterke toename van de overheidsschuld is vooral te wijten aan de coronacrisis. De zware recessie en de maatregelen van de federale en regionale regeringen om de economie te ondersteunen hebben het begrotingstekort fors doen groeien.

    "De schuldgraad stijgt naar zowat 115 procent van het bruto binnenlands product, het hoogste peil sinds 1999. "

    Maar de stijging van de overheidsschuld was veel groter dan het begrotingstekort, omdat de schatkist meer leende dan ze onmiddellijk nodig had. ‘Dat was gedeeltelijk de bedoeling’, zegt Jean Deboutte, directeur van het Federaal Agentschap van de Schuld. ‘We wilden wat reserve opbouwen. Bovendien is het begrotingstekort minder gestegen dan we hadden verwacht.’ Daarom zal de overheidsschuld in het derde en het vierde kwartaal minder stijgen en misschien zelfs lichtjes terugvallen.

    De stijging van het begrotingstekort en de overheidsschuld vormt voorlopig geen groot probleem, omdat ze niet leidt tot een klim van de rentelasten. Deboutte: ‘De langlopende obligaties die we dit jaar hebben uitgegeven, hebben een gemiddeld rendement van 0,07 procent. Op korte termijn leenden we tegen rentes van minder dan -0,5 procent. Als je beide optelt, lenen we tegen een rente van ongeveer 0 procent, gratis dus. We hebben nog nooit zo goedkoop geld ontleend.’

    Toch rijst de vraag of de groei van de overheidsschuld geen risico’s inhoudt. De rente blijft wellicht niet eeuwig zo laag. Pierre Wunsch, de gouverneur van de Nationale Bank, waarschuwde al enkele keren dat de schuldgraad niet kan blijven toenemen. Drie economen zeggen in het economisch tijdschrift van de Nationale Bank dat een stijging van de overheidsschuld boven 120 procent van het bbp gevaarlijk zou zijn.

    Geen licht aan einde van de tunnel

    Sowieso is er nog geen licht aan het einde van de tunnel. De economische prognoses die het Planbureau in september maakte over een heropleving in de tweede helft van dit jaar en een groei van 6,5 procent in 2021 worden vrijwel zeker onderuitgehaald door de tweede coronagolf en de maatregelen van de overheid. Die laten zich niet alleen voelen in de gesloten horeca en aanverwante sectoren, maar dreigen ook het consumentenvertrouwen en de consumptie weer een knauw te geven.

    Tegen die achtergrond moeten de federale regering en de deelstaten de komende dagen hun begrotingen afwerken om ze op 30 oktober te kunnen indienen bij de Europese Commissie. De extra steun voor de sectoren die getroffen zijn door de nieuwe maatregelen komt grotendeels nog op de begrotingen van 2020 en wordt dus toegevoegd aan de schuld. Voor het federale niveau gaat het om een half miljard voor overbruggingspremies, eindejaars-premies en het kwijtschelden van sociale bijdragen. De Vlaamse regering diept haar tekort voor dit jaar uit van 6 naar 6,3 miljard voor extra steun aan zaken met 60 procent omzetverlies en de evenementensector.

    Begroting achterhaald voor ze is ingediend

    Net op het moment dat België de begroting moet indienen, haalt de tweede coronagolf de economische basis waarop ze is geschreven weer onderuit. De regering-De Croo houdt vast aan een minieme inspanning in 2021.

    België analyse

    België betaalt de hoge prijs van te laat ingrijpen tegen corona

    Duitsland leert dat lokaal snel ingrijpen de manier is om corona te bestrijden. Onze politici wezen vooral naar elkaar, waardoor er te lang niets gebeurde. Het maakt van België een van de zwaarst getroffen landen. Opnieuw.

    Cultuursector over relanceplan: 'We gaan het niet redden met bakstenen'. De cultuursector reageert scherp op het relanceplan van Vlaams minister-president Jan Jambon voor de cultuursector, dat vooral geld voorziet voor infrastructuur. 'Het is alsof we de horeca zouden redden door nieuwe cafés te laten bouwen of verbouwen.

    Retail

    Gerecht onderzoekt 110 miljoen die wegvloeide bij FNG.    In het gerechtelijk onderzoek naar gesjoemel bij FNG onderzoeken de speurders hoe 110 miljoen euro is weggesluisd bij de failliete modegroep.

    België CPBURG LAND

    Prijzen voor mondmaskers lopen sterk uiteen in EU-landen.     De Europese lidstaten hebben sinds het losbarsten van de coronacrisis de meest uiteenlopende prijzen betaald voor mondmaskers, gaande van 0,2 tot 37 euro per stuk. België spant de kroon als het gaat over een gebrek aan transparantie. Coronavirus analyse

    Corona in België | Meer dan 500 covid-patiënten op intensieve zorg.     Een gids door de dagelijkse Covid-19 statistieken. België betaalt de hoge prijs van te laat ingrijpen tegen corona.     2' We zijn het Lombardije van de tweede golf'.    3 Barco onderuit na winst-waarschuwing 4 Simulatie. Orona-barometer toont dat eerder ingrijpen nodig was.     5. Gerecht onderzoekt 110 miljoen die wegvloeide bij FNG

    Oprichting  2003. Oprichter(s:       Dieter Penninckx – Anja Maes - Manu Bracke. Sleutelfiguren    Paul Lembrechts (CEO ad interim) + Roald Borré (voorzitter). Hoofdkantoor      Mechelen

    Werknemers       ca. 3000 (2018) – Producten: dames- en kinderkleding

    Website     fng.eu - Oprichting en expansie

    Het bedrijf is opgericht in 2003 door drie burgerlijk ingenieurs die samen hadden gestudeerd aan de KU Leuven: Dieter Penninckx, zijn echtgenote Anja Maes en Manu Bracke. Ze kochten samen een bedrijf dat kinderkleding importeerde. Aanvankelijk richtten ze zich dan ook op kindermode. Het eigen label "Fred & Ginger" werd in 2006 geïntroduceerd. De naam is een verwijzing naar het dans-duo Fred Astaire en Ginger Rogers.

    Het bedrijf kende een sterke groei zowel door het uitbouwen van eigen als door overnamen van bestaande merken. In 2008 nam FNG Group het Belgische merk Van Hassels over en in 2009 CKS. In 2012 en 2013 werden de Nederlandse merken Claudia Sträter respectievelijk Expresso overgenomen. Door deze overnamen richtte de groep zich meer op dameskleding en meer dan de helft van de omzet werd in Nederland gerealiseerd.

    In 2008 werd de groep een beursgenoteerd bedrijf op Euronext Brussels. Het bereikte dat jaar een omzet van 20 miljoen euro. In het boekjaar 2012-2013 was dat gestegen tot 92 miljoen euro. De groep heeft meer dan 100 eigen winkels en daarnaast worden haar producten verdeeld in meer dan 1.200 winkels wereldwijd.

    In 2019 werd het Scandinavisch e-commerce-bedrijf Ellos group Holding AB overgenomen voor 229 miljoen euro.

    KARAKTERS:

    Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde Nieuwsbrieven....

    UW PORTEFEUILLE NU NOG SLIMMER

    Met de nieuwe features van de portefeuilletool volgt u uw beleggingen nog beter op....

    Lees De Tijd op uw smartphone of tablet

    Download onze gratis app.   Apple App Store -

    Google Play Store

    Dieter Dujardin

    Wouter Vervenne


     CENSUUR VRIJE Commentaar

     KURIEUSENEUZEN VERAATSAARTJES

    regering – overheid - deelregering… Waarom niet
    Regering – Overheid.

    Over het woord ‘deelregering’ - Deelregering’, of ‘Deel-Regering’ zullen we maar beter zwijgen. Regeringen bestaan nu eenmaal totaal niet om te DELEN. Maar almd ie, zoals in die Kl-Land, maar uitgevonden zijn om de schone schijn op te houden, noem ze dan STKJES-EN- BROKJES REGERING…..

    Of, korter; LAPZWANSREGERING….

    Ach? Die paternotstenbollekenswoorden en verwrongen samenstellingen om het toch maar allemaal aan elkaar te kunnen schrijven….

    Kortom, de journalistieke ‘utlaat’ als compensatie voor de SMS-taal der ‘jongere’n’ die te LUI ZIJN om te mailen ’ IK KOM’, dan maar L R duimen kk’. Het al even jonge liefje weet dan wat dat wil eggen

    Neen, geen KaKka, mar KaKa.

    w.w.m.b.

    Wat We Moesten Bewijzen. De wereld staat niet stil.

    Zijn dat nu inderdaad moderne gewijzigde spraakkunst-regels? Zo alles zonder Hoofdletter uit de losse pols te schudden voor wat respect zou meten uitstralen?

    RESPECT… ja, dat is inderdaad iets dat zo goed als compleet uit onze Salmelevung is verdwenen. Tot grote ergernis en frustratie van iedereen die de apenjaren al lang achter de rug heeft.

    Dat gezegd zijnde – om niet in herhaling te vallen – respect is ook iets dat je moet verdienen… Een soort van wederkerig werkwoord, als je begrijpt wat ik bedoel.

    Ons EIGEN GOEDE LANDJE dat tot een KLOTE-LAND is verworden door zakkenvullende elite-graaiers hebben dus loon naar werken gekregen. Beseffen die dat wel degelijk?

    Alles wat U maar wil, als het de Vlaamse Wroeters maar achter slot en prikkeldraad kan verstevigen…

    Wat zeiden de Duitse volks mond weer, toen na 8 Mei 1945 nadat hun eigen doodskampen wereldkundig waren geworden, ‘dass Si das nicht gewusst haben’…

    Ontwaakt, Volkeren der Aarde, en – dank zij de Digitale Revolitie, verenigt U.

    Tegen het socialisme.

    --

    Deelstaten + consumentenvertrouwen

    onderuit gehaald

     

    +

    consumentenvertrouwen

    DIGITALIA

     

    *

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    1° Dit  is        

    LAND

    en hier gelden      

    ONZE REGELS



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!