MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500315

    +

    PC.CO. TROPO. MULTO TROPO

    CENSURERENDE ONVERLAAT DIE AL MIJN AFBEELDINGEN REGELMATIGF VERPTUTST: PAS OP IK HEB JE IN 4T SNOTJE EN DAN GA JE OP HET POTJE

    *

    CCOBuEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren:

    war breekt men het geld met hamers?

    n Brussel in de Kamers’

    xx Woensdag 21 oktober 20201

    iNHOUD

    WAKKER WORDEN EN VANAF VOLGEND WEEKEND DAHELIJKS EEN UURTJE MINDER IN DE ARMEN VAN VENUS BLIJVEN LIGGEN. ENNE… HET LEVEN IS DE STRIJDBANIER TOT IN FODS HAHNDEN DRAGEN….

    Morpheus, de God der Slapers

     

    *

    WINTERTIJD - Datum: zondag 25 oktober 2020 - Land / gebied: Europa

    *

    Iedere laatste zondag van oktober gaat de wintertijd in. Het einde van de zomertijd. Als het wintertijd wordt gaat de klok in de nacht van zaterdag op zondag van 3 uur 's nachts naar 2 uur 's nachts, achteruit dus. Dit jaar gaat de wintertijd in op 25 oktober 2020; daarmee eindigt de 31 weken durende zomertijd die op zondag 29 maart begon.

    De wintertijd is eigenlijk de gewone tijd en duurt vijf maanden (tot 28 maart 2021).

    In september 2018 besloot de Europese Commissie dat Lidstaten van de EU zelf mogen bepalen of ze in de zomer- of de wintertijd willen leven. In eerste instantie zou de omschakeling tussen winter- en zomertijd vanaf 2019 worden afgeschaft, maar de transportministers van de EU hebben besloten de definitieve beslissing over het halfjaarlijks veranderen van de klok uit te stellen tot 2021. Voorlopig blijft dus alles bij het oude.

    Bij de overgang naar wintertijd schuift de daglicht+periode een uur op waardoor het 's ochtends eerder licht en 's avonds eerder donker wordt. Als de zomertijd ook in de winter zou gelden dan zou het op 21 december (de kortste dag van het jaar) pas rond 9:45 uur 's ochtends licht worden.

    In Nederland is het onderscheid tussen zomer- en wintertijd in 1977 opnieuw ingevoerd: ook van 1916 tot 1945 was de zomertijd van kracht.

    Tot het begin van de 20e eeuw had vrijwel elke plaats in ons land zijn eigen tijd, omdat voor het bepalen van de tijd werd uitgegaan van de hoogste stand van de zon. Omdat de zon in het oosten opkomt en in het westen ondergaat werd de hoogste zonnestand in het oosten van ons land een kwartier eerder bereikt dan in het westen van het land.

    Op de zaterdag voorafgaand vindt in Nederland 's avonds en 's nachts de Nacht van de Nacht plaats. Op zondag is het ook de Dag van de Stilte.

    In sommige staten van de Verenigde Staten eindigt de zomertijd (Daylight Saving Time) op de eerste zondag van november.

    Op 25 oktober 2020 begint de wintertijd in Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Europese Unie, Faerøer-eilanden, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Libanon, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Spitsbergen, Tsjechië, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland.

    1. Dit is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels

    Deze uitgebreide weergave om aan de wereld duidelijk te maken tot in welke absurde détails de uitsluitingen via het cordon sanitaire werkt..

    De publicaties op Digithalys staan los van om het even welke

    PiPi (Politieke Partij). Ze zijn gewoon de individueelste expressie van de aller-individudeelste emoties wegens het on-onderbroken verkrachten van wat er werkelijk in de volksaard leeft.

     

     Commentaar

    WINTERTIJD .... 1945…

    Ik herinner het me nog zeer levendig, al was ik toen slechts ’n klein nieuwsgierig knaapje van negen jaar. Die echt uit louter leergierigheid altijd over alles, alles en nog veel meer, wilde horen. Menee Gille, de dorps-schoolmeester, vond dat prima, maar ons Ma al helemaal niet. ‘Kurieuzeneuzen en vraagstaartjes’, heette dat toen. Al was het begrip A.D.H.D. bij de gewone moeders bijlage nog niet uitgevonden. Geld voor medicatie was er toch niet en het ging wel vanzef over.

    Op 4//9/’44 – die dag werden we kort na het begin van de namiddag, zo maar ineens zonder reden, van school terig naar huis gestuurd. Bevel van de brave vooruit ziende (Oorlogs)Burgemeester - waren de gewapende Feldgraue ‘Wereld Europeanen’, die iedereen ineens ‘den smerigen Duts’ noemde, er van onder. Wèg de Swastika. Met hun ‘bescheten kruis achter zich aanslepend, rokken ze weer naar huis..

    Pas waren alle vele ‘stoeten’ en volksoptochten voorbij en de vele ‘Zwarten’ onder het welwillend oog van de Gendarmen onder mens ont-erende omstandigheden in ‘Concentratie Kampen’ opgesloten, of er ging weer ’n zucht van verlichting door de massa. Dienen Hitler ook, met die ‘Winter Zeit’ die iedereen om de zes maanden naar den horlogemaker deed lopen. Een uur voor uut. Een uur achter uut.

    Waarom, zo vroeg ik me af, de stok niet in twee doen?

    Ook dàt ging er bij mij niet in. Net zo min als het waarom, dat al die brave in-goede mensen om mij heen, met schoppen en slagen, zo maar konden ‘afgehaald’ van hun bed gelicht konden werden, midden de nacht. Door anderen, de Witten, die ineens ‘de Goeden’ werden genoemd. Kazakdraaiers waren het, ja? De vrouwen en meisjes het haar afgesikkeld, ook op het hoofd, op voorhoofd en blote borsten de Swastika met gloeiden teer werd aangebracht… Hadden die dan allemaal met den Duits meegedaan? Of met hen alleen maar de Grote Mensen-Lirfde bedreven?

    Ons Ma, met haar nest vol mesen wezen, dacht daar even anders ocer. Want ineens waren al onze weldoeners weg en was het ‘riftje-raftje’ van de Straat de Baas.

    En toen kwam er geen varken met een lange snuit, maar de buurjongen, smoor op Grote Zus, Normaalschool-ist die ook mijn slimme grote vriend werd. Die was het die ij de Eerste pas ge-dynamiteerde IJzertoren leerde kennen en het onrecht dat daaraan verbonden was.

    Ook Meester Gille legde dat toen uit aan de hele kals van de 3 Hoogste Studiejaren, maar dat klonk lichtjes anders… Want ondertussen was de vroegere Meneer Mauirice als Burgemeester vervangen door enen echten rokken- scharrelende Patriot.

    IGITALIA

    *

    POLITIEK & ECONOMIE BELGIË BRUSSEL

    BARCO ONDERUIT NA WINSTWAARSCHUWING

    Barco-CEO Jan De Witte.

    ©Wouter Van Vooren

    De beeldvormingsgroep Barco zag door de pandemie in het voorbije kwartaal de omzet met 37% krimpen. Management waarschuwt voor een duidelijke lagere winstmarge over heel 2020. Het aandeel gaat in Brussel 10 procent lager.

    De West-Vlaamse beeldvormingsgroep Barco BAR-16,14% heeft een beroerde zomer achter de rug. De omzet zakte met 37 procent tot 167,4 miljoen euro. Dat is nog een pak erger dan analisten hadden ingecalculeerd. Zij rekenden gemiddeld op 205 miljoen euro.

    ‘Op dit moment is het duidelijk dat 2020 voor Barco een schrikkeljaar wordt’, zegt Barco-topman Jan De Witte. Een ‘off-year’, luidt dat in het Engelstalige persbericht.

    " Op dit moment is het duidelijk dat 2020 voor Barco een schrikkeljaar wordt. "

    Zelfs tegenover het tweede kwartaal - waarvan je toch zou denken dat het de absolute bodem was door de wereldwijde lockdowns - registreerde het bedrijf een omzetkrimp van 2 procent.

    Terwijl de divisies ‘Entertainment’ (beeldscherm-technologie voor cinema en events) en Enterprise (technologie voor controle-kamers en de vergader-tool Clickshare) een licht herstel boekten, liet de derde divisie ‘Health Ccare’ het helemaal afweten.

    Healthcare, gespecialiseerd in beeldscherm-installaties voor operatiekamers, werd door analisten nochtans beschouwd als een buffer in crisistijden. ‘Healthcare liet zwakkere resultaten optekenen als gevolg van uitstel van leveringen die werden bijgestuurd in lijn met de gewijzigde uitgaven-prioriteiten van de ziekenhuizen’, klinkt het.


      COMMENTAAR

    Uit de nevelen der oertijd van mijn economische ‘bewustwording’ (!!!!!) toen namelijk de loopbaan als Zelfstandig Expert-Boekhouder anex Fiscaal Deskundige (nogmaals !!!!) d.i. omstreeks 1968 – toen er vanuit het Boerenbond-gat Langemark (Voetnota) overgegaan werd naar de (deemsterende) textiel-branchhe in het Waregemse, had ik de eer (voor de derde keer !!!!!!) kennis te mogen maken met een eerste dreigend faillissement van datzelfde BARCO/ KOTRTIJK.

    Gelukkig voor mijn dossier, een PVBAatje in de Drukkerswereld, kwam het niet zover en het enorm bedrag aan openstaande onbetaalde facturen kwam al spoedig over de Leie-bruggen. Meteen werd ook mijn jaar ‘goed gemaakt’. Want in de stiel die ik toen – noodgedwongen - beoefende, rolde de poen ook van boven naar beneden.

    -

    Heren BARCO-isten, wete nog? Elke tegenslag die men overleeft, ma         a       kt het individu maar sterker.

    Heb ik ooit nog in het oor gefluisterd van de Rijzende Ster MARIE-ROSE MOREL (MRM) – al jaren tot stof en as vergaan - die het zelfs bovenaan haar PB (Persoonlijke Blog) zette.

    En neen, waar die ‘wijsheid’ vandaan komt, vertel ik hier voorlopig liever niet.

    Feind hört mit

    DIGITALIA

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    Dit  is         

    ONS  LAND

    en hier gelden      

    ONZE REGELS.

    *

    N° 11. DE STIEL GELEERD IN LANGEMARK

    Na de Humaniora (Eindjaar ’55) en de de verloren tijd van de o zo deugddoende MD in Dienst van het Vaderland, waren dat de eerste jaren van de praticus. Niks meer te maken met Letterkunde, maar alles met cijfertjes. En vooral met Cenzekens voor ons Ma.

    God-nog-aan-toe!!!!!! Waar had ik dat verdiend??? Wàg de Germaanse Talen, wèg de Wereld der Boekjes in alle Hoekjes….

    Want dààr in die MELKWEG van Sint Paulus werd er op relatief korte tijd geleerd wat WERKEN was. Dat waren niet alleen de lange saaie bureel-uren, het gezaag van de nooit-tevreden zijnde ‘leveranciers’ van de grondstof, het leren omgaan met ‘werknemers’, Uws gelijken dus, maar ook ‘de contacten’ met de ‘‘Afnemers’. Wat nog het aller-belangrijkste was. Die kwamen van heinde en verre. Spraken de meet vreemde talen. Frans bijvoorbeeld. Engliish. Deutsch. Ingelese. Italiano. Helvetiaans…

    JaJa, want onze ‘Directeur’ wist van wanten.

    M

    Rij daar maar eens langs. De baan Langemark-Bikschote: U kunt er niet naast kijken..

    Daar stond ooi t mijn klein persoonlijk (zaken)wiegje…

    https://milcobel.com/

    MILCOBEL

    Motto of slagzin   Melk. Ons vak, onze toekomst.

    Oprichter(s)        Belgomilk en BZU Melkaanvoer

    Eigenaar    Coöperatie

    Sleutelfiguren      Betty Eeckhaut (voorzitter),

    Nils van Dam (CEO) - Hoofdkantoor      9120 Kallo - Werknemers       2.014 (2020) - Leden   2525 (2020)- Beheerd vermogen       € 144,179 miljoen (2019)

    Producten  Consumentenkaas (brands en private label), ingrediëntenkaas (cheddar, mozzarella), melk en melkdrinks, roomijs, boter, room, melkpoeder, wei

    Sector       Zuivel

    Omzet/jr     € 1.229 miljoen (2019)

    Winst/jr      € 2,5 miljoen (2019)

    Website     Milcobel

    De cvba Milcobel is als zuivelcoöperatie martkleider in België, maar vooral sterk aanwezig in Vlaanderen. De ganse groep haalt met zijn vloot van 60 vrachtwagens jaarlijks 1,6 miljard liter melk op bij de melkveehouders, verwerkt ze en brengt de aangemaakte producten op de markt.[1]

     

    Milcobel is het resultaat van een fusiegolf die in Vlaanderen als decennia aan de gang was. Bijna in elk dorp was wel een melkerij, toch kwam de eerste er pas in 1883. In 1900 waren het er al 327. Het waren grotendeels coöperaties van landbouwers, waarbij de leverancier van de melk ook aandeelhouder werd. Een principe dat ook bij Milcobel werd aangehouden.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Milcobel



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!