MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500306

    500.306

    BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren: waar breekt men her geld met hamers? In Brussel in de Kamers’

    Zondag 18 oktober 2020

       *****  

    UNHOUD

    HOE VOLGE?NS DE ¨POLITIEK- CORRECTE OVERHEID EEN PANDEMIE MOET BESTEREDEN WODDEN. VACIIN? WAT IS ME DAT NOI???? ALA TRUMP DE MEDISCHE INDUSTRIE DWINGEN… WAT NEN DICTATOR.

    Deze uitgebreide weergave om aan de wereld duidelijk te maken tot in welke absurde détails de uitsluitingen via het cordon sanitaire werkt..

    De publicaties op Digithalys staan los van om het even welke

    PiPi (Politieke Partij). Ze zijn gewoon de individueelste expressie van de aller-individudeelste emoties wegens het on-onderbroken verkrachten van wat er werkelijk in de volksaard leeft.

    BREAKING NEWS

    WAAROM ‘DE WEEK TEGEN EENZAAMHEID’ IN NEDERLAND EEN HYPOCRIETE BEDOENING IS… GEPROMOOT DOOR KONING WILLEM-ALEXANDER

    Hoe ouderen onder corona-maatregelen ge-ïsoleerd raken….

    In het kader van de ‘Week tegen Eenzaamheid’ bezocht Koning Willem-Alexander op 5 oktober 2020 het initiatief ‘Tijd voor Krijt’ in het activiteiten-centrum Leiderdorp.

    Bij dit initiatief wordt biljarten ingezet als middel om ouderen met elkaar in contact te brengen. De koning sprak daar met vertegenwoordigers van de KNBB, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, het Nationaal Ouderenfonds en De Derde Helft over verschillende initiatieven en samenwerkingsverbanden om eenzaamheid onder ouderen op te sporen en tegen te gaan. ‘Het coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel. Laten we samen zorgen dat niemand zich in de steek gelaten voelt,’ aldus Willem-Alexander.

     

    De ‘Week tegen Eenzaamheid’ is in het leven geroepen, omdat meer dan de helft van de 75-plussers in Nederland, in totaal 700 000 personen, aangaf zich eenzaam te voelen. De website ‘Een tegen Eenzaamheid’ geeft met de slogan ‘houd afstand, maar houdt contact’ tips om de strijd met het isolement van ouderen aan te gaan. Zo kan men bijvoorbeeld online een spelletje spelen of foto’s delen, een bloemetje versturen, een hapje eten laten bezorgen of gezellig beeldbellen (met links naar speciale apps). Ook zijn er telefoonnummers te vinden waar (ouderen met zorgen( maken over het coronavirus of gewoon een praatje kunnen bellen met een vriendelijke medewerker. De ‘Week tegen Eenzaamheid’ werd digitaal afgesloten. ‘Anders dan anders, maar zeker net zo inspirerend en informatief’, aldus de site.

    Hypocriet

    De hypocrisie van dit initiatief spreekt boekdelen. Het is de overheid die de eenzaamheid onder ouderen door middel van volkomen overdreven maatregelen tegen covid-19 op de spits drijft. In Nederland dat voorheen als oase in een dolgedraaide wereld gold, worden sinds enige tijd de duimschroeven aangedraaid. Zo wordt de plicht mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer uitgebreid met het dringende advies deze in alle binnenruimtes eveneens op te doen. Veel middelbare scholen hebben het dringende advies van de onderwijsraad al omgezet in een mondkapjes-plicht op de gangen en in de aula. In de meeste verpleeg- en verzorgingshuizen geldt sinds einde september de verplichting voor bezoekers, vrijwilligers en medewerkers een mondneusmasker te dragen. Hoewel het bezoek van familieleden in verpleeg- en bejaardentehuizen sinds midden juni weer mogelijk is, zorgt de media er wel voor dat de angst er goed in zit, niet alleen onder de bejaarden, maar onder mensen van alle leeftijds-groepen. Onder het motto ‘we moeten oma beschermen’ ziet diezelfde Oma al bijna een half jaar haar kleinkinderen niet. Als er dan al eens een gezin is dat zijn eigen gezonde verstand gebruikt en een familielid in het bejaardentehuis opzoekt, dan zullen er zeker buren of medewerkers zijn die er alles aan doen om hier een stokje voor te steken. Uit bezorgdheid natuurlijk. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zegt het nog eens uitdrukkelijk: ‘Ben je 70 jaar of ouder of heb je een kwetsbare gezondheid? Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.’

    Covid-propaganda

    Zelfs de bejaarde die nog niet geheel murw is gemaakt door de voortdurende covid-propaganda op radio en televisie, zal bergen moeten verzetten om er even uit te kunnen. Uitpuffen in de winkel is er niet meer bij. Zitplaatsen zijn gedemonteerd, stoelen verwijderd. Voor bezoek aan musea moet vooraf online een tijdslot worden gereserveerd. Mocht dit gelukt zijn, moet de oudere museum bezoeker zich reppen, aangezien veel ‘tijdsloten’ een ruimte van precies 15 minuten bieden. De 86-jarige Fenna Plender uit verpleeghuis Myosotis in Kampen: “Morgen ga ik met de taxi naar mijn dochter in Emmeloord. Ik kijk uit naar de uitstapjes met mijn kinderen, ongeveer twee keer per week. Als dat maar blijft, anders word ik stapelgek.”

    De afweging tussen het gevaar op besmetting en de totale vereenzaming is er een die alleen in theorie en door buitenstaanders probleemloos gemaakt kan worden. Dat mijn Oma of mijn Ouders het eeuwige leven zullen hebben als we hen niet bezoeken, waag ik te betwijfelen.

    Mondkapjes-plicht

    Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectie-ziekte bestrijding van het RIVM en Voorzitter van het Outbreak Management Team (OMT) herhaalde op 5 oktober 2020 in een gesprek met de NOS dat mondkapjes een buitengewoon gering effect hebben op de verspreiding van het coronavirus. Hij verwacht dat het dragen van mondkapjes weinig effect heeft in een ruimte waar de corona maatregelen worden nageleefd en mensen onderling voldoende afstand kunnen houden.

     

    Eerder deze week echter schreef het OMT dat mondkapjes geadviseerd kunnen worden voor plekken waar het niet mogelijk is om ten allen tijde afstand te houden. Dit gebeurde volgens Van Dissel vanwege het veiligheids-gevoel van mensen, en niet om medische redenen. Hiermee slaat van Dissel de spijker op de kop. Eerst worden de mensen door de media bang gemaakt. Dan komt de politiek met verregaande, de vrijheid beknottende maatregelen. Elke willekeurige burgemeester die de restricties met veel bombarie omzet, mag zichzelf daarna prijzen als succesvol crisismanager en doorstromen naar een carrière op landelijk of zelfs Europees niveau.

    Onze immuniteit is een krachtig wapen tegen corona dat we zelf kunnen versterken. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die geregeld bewegen, minder vatbaar zijn voor infecties dan mensen die een zittend leven leiden. Beweging vermindert het risico op chronische aandoeningen als hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas. Lichaamsbeweging zorgt ook voor een afname van stress-hormonen zoals cortisol en adrenaline. Een gedwongen beperking van de bewegings-vrijheid, allerhande niet logisch te verklaren maatregelen die om de dag veranderen en de daaruit voortvloeiende angsten en vereenzaming zullen in geen geval tot een betere gezondheid leiden, laat staan tot een gelukkiger leven. Zeker niet voor onze oudere medemensen die de overheid zo krampachtig tracht te ‘beschermen’.

    Ardy Beld

     

    COMMENTAAR

    Het is krek de hardstalen vijduims-nagel klop op de kop: het gaat niet goed met onze politiek, dus… willen we aan dee Macht blijven, dan moeten ‘we’ de aandacht verleggen.. Corona, Corona en bla-bla. Als choco op de kinder-boterham. Er is simpelweg geen ander nieuws meer. Tenzij dat Trump de Verkiezingen NIET zal winnen. En ook buiten dat het moslim- extremisme met de seconde duidelijker wordt. ‘n 18-jarige ‘jonge man’ onthoofdt in Parijs op straat een 35-jarige leraar.. Merde! Zelfs Macron moet toegeven: godsdienst-haat. Moet dat nou? Kon dat niet wachten tot de bijna 2 jaar geleden in de fik gezette Basiliek v/d Notre Dame her-opgebouwd was?

    Goed om weten… de Geschiedenis bewijst dat elke – niet met het kromzwaard bevochten - onderduimse mosmim-invasie voor de wakker geschudde hele wereld pas duidelijk wordt, als het percentage boven de 10% van de bewolking is gestegen. Deze keer ging het via de buiken van hun vrouwen en vooral via de asiel-zoekende ‘vluchtelingen’. Zelfs Pieter de Kluizenaar wist dat al in de jaren 1095, ten tijde van de Eerste Kruistocht.

    ‘De aandacht verleggen’, en ‘vooral geen golven maken’.. Sportwedstrijden ten allen prijze laten doorgaan, desnoods per video tape.. Virtueel en dus zi goed als zeker… uitgekocht.

    -

    De Derde Helft van de Bevolking leeft; gedwongen vereenzaamd, als verwaarloosde kluizenaars elk apart ‘in hun kot’.

    ‘Tout va bien’, Madame la Marquise.

    -

    ….‘houdt afstand, maar houdt contact’

    -

    Weer ’n voordeel aan dat pandemie nadeel. De Woordenschat der Nederlandse Taal wordt uitgebreid. Net mostaardzaadjes die totaal onverwacht als vanzelf uit de grond te voorschijn komen!!!! Voorbeeld:

    mondkapjes-plicht

    -

    De ergste vaststelling, notabene door gekwalificeerde wetenschappers, is het buitengewoon gering effect van al die wettelijk voorgeschreven voorzorgs-maatregelen.

    Hadden beter, korter en vooral veel kordater geweest, door te zeggen: ‘Mensen, gebruik Uw eigen gezond verstande’. Vlucht de gelegenheden. Net hetzelfde als voor … ‘de zonde des Vleses’…Leidt ons niet ni bekoring, want zo verdienen we het Eewig Leven in het Hiernamaals. Mechelse Catechismus vfraag 237.

    Daarvoor zijn er geen horden ‘virologen’ vandoen.

    -

    vanwege het veiligheids-gevoel van mensen,

    Tja, tegen dergeljke psychologische argumenten is ondergetetekende niet opgewassen…

    DIGITALIA

    LO NO SO….

    Dat is het volkse Italiano voor ‘k zou het nie wete.

    DIGITALIA

    *

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    Dit is          ONS land en hier gelden       ONZE regels.

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!