MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500302

    500.302

    Niet te verwarren met….1302

    CCOBIEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren: waar breekt men her geld met hamers? In Brusseln in de Kamers’

    DONDERDAG 15 OKTOBER 2020

    Intocht Sinterklaas

    Dood van Mohammed (631 na X)

    Internationale Dag van het Handen Wassen

    Kanker Dag

    Meer dn 250.000zieken; Zal ’t gaabn, ja?

    Tijdens de 'Dag tegen Kanker' roept ‘Kom op tegen Kanker’ iedereen op om één dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten. Dat gebeurt op tal van manieren in Vlaanderen en Brussel o.a. door het dragen van een geel lintje.

    Liefst met binnenkort daarop … een Zwart Leeuwke?

    UNHOUD

    ONDERWEG NAAR EEN NIEUWE NATIONAKE EENHEID DER LAGE LANDEN, VIA OP TE NIEUW TOL IN THE HELLHOLE EN DUS VAN VEEL GEZIBDE BLEUWE LICHT IN DE PROVINCIE

    HILDEGARD VAN BINGEN

    Bermersheim, bij Alzey, Midden-Duitsland, 1098 – Rupertsberg, bij Bingen, 17 september 1179), was een Duitse benedictijnse Abdis en geldt als eerste vertegenwoordigster van de Duitse middeleeuwse mystiek. Zij was onder meer actief op het gebied van religie, kosmologie, wetenschappen, filosofie, compositie en muziekbeoefening, poëzie, plantkunde en linguïstiek. Zij was de eerste componiste uit de Geschiedenis van de klassieke muziek die bij naam bekend is.

    Op 10 mei 2012 verklaarde Paus Benedictus XVI haar heilig en op 7 oktober 2012 werd haar de eretitel van Kerklerares verleend.

    1. Dit is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels

     @vlbelang - @claesbart

    "Vlaanderen onderhoudt al jaren gedwee het Brusselse Gewest, m/e transfer van meer dan €1,5 miljard. En in ruil krijgen we dit deloyaal pestgedrag dat vooral de pendelende Vlaming zal treffen - ter waarde v nog eens een half miljard extra?"

    @FranckenTheo

    Debat op LN24 met Professor @Gemenne

    over enkele minuten over Corona en over Turkije. Kijk je mee?

    @LesNews24 @Le_Bux

    Deze uitgebreide weergave om aan de wereld duidelijk te maken tot in welke absurde détails de uitsluitingen via het cordon sanitaire werkt..

    De publicaties op Digithalys staan los van om het even welke

    PiPi (Politieke Partij). Ze zijn gewoon de individueelste expressie van de aller-individudeelste emoties wegens het on-onderbroken verkrachten van wat er werkelijk in de volksaard leeft.

    Commentaar

    Ondergetekende voelt zich de laatste tijd net als een overjaarse uit-de-tijd-zijnde maar verduldige Grootvader. Een die aan zijn eigen curieuzeneuzen en vraagstaartjes, zijn eigen kleinkinderen dus, zoveel mogelijk kennis, Cultuur en Kunst wil doorgeven. Aan alle lieve lezers Maar ook al wie het horen (of zien) wil: oude verhalen uit de doeken doen. Allerhande leerzame wijze levenswijsheden wil uitleggen. Niet zoals in liefes-romannetjes of sportverhalen die klinken als verleidelijke niemendalletjes uit sproopkjes van voor Oma’s tijd. Hij doet dat via de nieuwste hulpmiddelen. Zoals, bij manier van spreken, om de afstanden te overbruggen, met de microfoon. Oud worden, hé, dat kruipt de mens in de kleren.  M5Dan heb je wel eens wat ‘hulpmiddelen’ van doen. Ja, wat doe je er aan?

    Al die blinkende oogjes en die open vallende mondjes! Want, zoals algemeen geweten, het Onderwijs, de vriendjes…. Het is allemaal niet meer zoals vroeger.

    En dan opeens: de lippen blijven spreken, de woorden blijven komen, maar de klank zelf. Die is met terugwerkende kracht ineens FOETSIE.

    GONE WITH THE WIND.

    Soms haast zelfs na controle, terwijl je erop staat te kijken. Weg vabn het Web en weg uit de microfoon voor je eigen neus. Soms met veel of met weinig vertraging… Maar WEG is WEG. Zelfs, bij vaststelling, na herhaaldelijk op het w.w.w. de ‘fout’ ??? – de ‘schrapping’ ???? te hebben ‘rechtgezet”. Het blijft zich zetten, weer wegdoen, blind maken,: WEG = WEG.

    O, dat zullen misschien de ‘Auterusrechterlijke Beschermingen’ zijn ???? Laat me niet lachen. Aleen bij GOOGLE      al bulkt get van de afbeeldingen die zo maar voor het grijpen liggen…

    De Grot van Alibaba heeft er niets aan.

    Zou Big Brother ?????? Niet POLITIEK CORRECT genoeg?.... Maar Mama Mia, zo achterbaks, zo ‘in den donkeren en achter mijne rug’ !!!!! Ach ja, typisch die ‘Bescherming’ van Overheidswege tegen de ‘fake’ Sociale Media. Gesnopen.

    Of zit mijnen allerliefsten ‘Uitgever’ hier achter? De

    W.v.v.W

    (West-Vlaamse Voltooide Werken van een Nooit Volwassen Geworden Leven) blijven maar op zich laten wachten. Seffens gaan mijn erfgenamen of verre nakomelingen nog lopen met de opbrengsten, de vruchten van MIJN zweet…

    POST SCRIPTUM


    Her aantal ‘pixels’ te hoog gegrepen voor dat vervloekte Chinese 4G ????. Is dat alles? Zeg dat dan. Is al goed. Allriht en de bok op de geit.

    OK, want de Zwöden zitten met hun 5G er al aan te komen. Nu nog een goede Regerinjg bijee, s^rokkeelen en het leven wordt – met het nakende ‘Winteruur’ voor de deur - weer zonnig.

    DIGITALIA

    INBRENG GEERT WILDERS CORONADEBAT

    Geert Wilders: ''Drie moties over (1) extra zorgmedewerkers, (2) openhouden restaurants en (3) niet-westerse allochtonen op de IC.''

    Debat 14oct2020 2a

    Klik hierboven onder de foto om de video te bekuisteren. Het is la,g en scherp veerhaal (in 3 delen) die we in de cersie van onze TVG graag ook zouden mogen horen. Maar dat zal waarschijnlijk pas kunnen, als de mond-snoerderij van de Corrupte Elite Overheid, de CEO van Bruxellabad zal weg gestemd zijn….

    -        https://www.youtube.com/watch?v=7NT5c5VboeI&feature=youtu.be

    -        - https://www.youtube.com/watch?v=No_28DMXjIQ&feature=youtu.be

    -        -- https://www.youtube.com/watch?v=tsSPJMo261Y&feature=youtu.be

    Geert Wilders: ''Rutte spreekt ongeveer iedereen in Nederland aan, tegen voetbalsupporters is hij heel flink, maar tegen niet-westerse allochtonen die lak hebben aan de regels durft hij niets te zeggen! Laffe politiek!''

    Geert Wilders: ''Rutte heeft de blauwdruk voor deze ellende zelf gecreëerd. Onder zijn 10-jarig bewind is de zorg afgebroken, zijn 750.000 niet-westerse allochtonen Nederland binnen gelaten en was er geen str…..

    Is het t e laat de put te vullen, als de kalveren bij duizenden verdronken zijn ? Braa voor de Progressieve Stommelingen die het hen aangaat. Wat nu, slimmekes? In Moeders schort gaan uithulen?

    De Geert spreekt als een échte Leider van zijn Noord Nederlandse Volk, net zoals den Donald en de Poet dat doen in hun eigen Land. Enne, bij ons ook zoals de uit de vergeteelheid terig gelanceerde Rode Brouckie dat bij ons doet in de Zuideleijke Nederlanden. Tommeke, Gerolfke Barbaraatje, Winterke, en ja, last but not least ook onzen Bard, de geboren strateeg: de mouwen opgestroopt: samen aan de slag om ’n totaal nieuiw weefstuk op ’t getouw te zetten….

    Met NIEIW vers gesponnen garen in de o,s vertrouwde traditionele kleuren. De ‘kettting’ in NERO, de ‘inslag’ in ORO en beide zijkannten afgezoomd met BIANCO….

    Een her-weven NATIONALE TRICOLORE die niet alleen de hele bevolking tussen Duinkerke en Schiermonikkenoo

    zou begeesteren, maar de hele Westerse Wereld vol bewondering zoi doen toekijken.

    Digiyalia

    POLITIEK & ECONOMIE BELGIË BRUSSEL

    BRUSSELSE STADS-TOL MOET HALF MILJARD OPBRENGEN

    ©Photo News

    Vandaag om 01:00

    De geplande stads-tol voor al wie Brussel binnenrijdt, krijgt vaste vorm. Wie dehoofdstad binnenrijdt, zal een tolfheffing en tarief per kilometer moeten betalen.

    De bedoeling is dat vanaf 2022 op alle wegen in het Brussels Gewest een vaste tol wordt aangerekend per wagen die de hoofdstad binnenrijdt, aangevuld met een extra tarief per kilometer.


    De naam van het tolsysteem: SmartMove. De opbrengst: een half miljard euro. Dat blijkt uit documenten van de Brusselse administratie - met de hulp van het advocaten-kantoor Stibbe - die zijn bezorgd aan de regering.

    Het tarief varieert met het tijdstip van het binnenrijden en het vermogen (fiscale pk). Het vaste tarief is 1 euro in de spits (van 7 tot 10 uur en van 15 tot 19 uur) en een halve euro tijdens de daluren (tussen 10 en 15 uur). Dat bedrag wordt vermenigvuldigd met een factor die afhangt van het vermogen. Vanaf 20 fiscale pk wordt dat maal zes, het hoogste tarief. Dat komt neer op 6 euro vaste taks in de spits. Voor wie met een gemiddelde wagen rijdt, wordt het tarief maal twee of maal drie.

    " Vanaf een vermogen van 20 fiscale pk wordt de stadstol in de spits 6 euro per dag, aangevuld met 18 eurocent per kilometer. "

    Daarbovenop komt een tarief van 18 eurocent per kilometer tijdens de spits en 9 cent in de daluren. In het weekend en tussen 19 uur en 7 uur blijft het gratis. Wie in de file en met een dure wagen met zware motor naar Brussel rijdt, betaalt het meest.

    De plannen zijn volledig in lijn met wat de Brusselse minister van Mobiliteit Elke Van den Brandt (Groen) vorig jaar in De Tijd uit de doeken deed. Ook al moet de regering nog beslissen, grote wijzigingen worden niet meer verwacht.

    Er komt een alternatief van ‘dagpassen’ voor dagjestoeristen, mensen die heel weinig naar Brussel komen of automobilisten die wegens hun privacy liever geen gegevens delen via smartphone of gps-bakje (het voorstel is het Brusselse slimmecameraschild te combineren met smartphonetechnologie). Het dagpas-tarief zou variëren van 10 tot 20 euro. Hoe minder ervan verkocht worden, hoe goedkoper ze worden.

    De tol past in de Brusselse politieke afspraak over de hervorming van de auto-fiscaliteit. Brussel koppelt de invoering van de nieuwe heffing aan de afschaffing van de eenmalige belasting op inverkeerstelling en de jaarlijkse wegen-belasting. Brusselaars betalen enkel nog wat ze rijden, maar voor het kwart miljoen Vlaamse pendelaars zit dat anders. Die zien hun rekeningrijden in Brussel niet gecompenseerd door een hervorming van de autobelasting, die ze in Vlaanderen betalen. De dreiging met stadstol was lang een Brussels drukkingsmiddel op Vlaanderen om met de drie gewesten samen rekeningrijden in te voeren. Tot Brusselse frustratie schoof Vlaanderen het explosieve dossier op de lange baan.


    Opvallend is dat Brussel in de voorbereidende nota’s stelt geen samenwerkingsakkoord meer te zoeken met de andere regio’s. Het toont hoe vastberaden Brussel is over de tol. Dat blijkt ook uit de vraag die Stibbe is voorgelegd over leasingwagens. Brussel wil die in het systeem. Stibbe waarschuwt voor de juridische complexiteit, met als mogelijke oplossing dat de autofiscaliteit voor leasing-bedrijven in Brussel behouden blijft, maar werknemers met een bedrijfswagen zelf betalen voor het gebruik.

    Dries Bervoet

    Pauline Deglume

     

    LOL12

    ‘De vroege morgen’, U weet nog wel, die van al dat ‘goud in de mond’, vandaag beleefd met, op de achtergrond via de her-boren KLA-RA, o.a. ‘Die Kleine Nachtmusilk’ van de grrote Mozart, hebben we kunnen overleven. Zo voelde het, als het water van de ijskoude douche, de nieuwe ‘Nare Mare zoiudt bezwijken, Blai en Bless zoet’, van het meest recente voorbeeld van Vlaming-Haterij,zodanigdat het waterer ietsje warmer door werd.

    Zeg toch AUB dat het gene waar en wordt !!!! Nieuwe TOL- HEFFINGEN, daar waar in heel Europa alle mogelijke grenzen werden afgeschaft….daar herbegint Bruxellabad a/de Zenne.

    Hallo, beste pendelaar-voor-den-brode, Nationale en Internationale Head Qu       ates van Multinationals, Verzekerings-maatschappijen, Zaken- & dagjes-mensen, Hoofdzetels van vooral Vlaamse Banken, etc, etc, etc… Nog altijd in dat HELLHOLE gevestigd? De raad van de nederige Digitalia van maanden geleden al vergeten? SAUF QUI PEUT   was toen al de boodschap. Waarbij de laatsten… de slechtsten zullen zijn. Gewoon de WET vvan      VRAAG  en AANBOD, sz eerste Wet van alle Natuurwetten.

    Zeggen de begrippen Sodoma & Gomorha, De Vrouw van Loth, enz, U dan werelijk niets meer?

    U vraagt er mij niet naar. Maar ‘des Pudels Kern? Dat is het zakkukorim van de Brusselse ‘Groene Long’.

    Een of andere Elke Van den Brandt van GROEN heeft het uit de brand gesleept. Zal goed zijn voor haar persoonlijke Bankrekening, vermoed ik.

    Ook gelet op de verre echo aan de horizon van het ziekelijke ALGEMEEN REKENINGRIJDEN dat binnenkort alle voorgaande geplogenheden zou vervangen? Typisch voor het ‘natuurbehoud’, van ECOLO, van AGALEV-GROEN!!! en GROEN tout coirt.

    Hert bestaande vernietigen, terug naar de groene wildernis om dan ‘iets nieuws’ op te bouwen. liefst oets gebouwd op… woestijnzand

    Terwjl het kleinste kind weet, dat ALLE IMMOBILITEIT gewoon dodelijk is voor elke cultuur, voor emle menselijke samenleving, voor elke bloeiende economie en dus voor een betere algemene welvaart..

    Zal GROEN een zorg wezen !!!!! In de mosketen gaan we !!!! Op de knieën, kont omhoog.

    Voor Onze Lieve Heer buigt men het hoofd. Voor diens progressieve heiligschennende plaatsvervanger toont men het achterwerk.

    DIGITALIA

    In Straatsburg is de BREXIT-eindmatch EINDELIJK aan de gang. Om het ecven wie eerst tegen de mat gaat, het zullen de West-Vkalignen zijn die de hardste klappen zullen vangen.

    DIGITALIA

    VOETNOTA’S en OESTER-NPTEN

    Dit is          ONS land en hier gelden       ONZE regels.

    Zomertijd

    De laatste Zaterdag van Oktober. Daar begint het gedonder weer Bioritmes gestoord. Polshorloges en uurwerken gestoord, tenzij via the clouds bijgestuurd. Alles – bewijzen op tafel - ten goede voor het milieu. Da geloofde gij toch ook? 

    500.302

    Niet te verwarren met….1302

    *

    CCOBIEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij  jonge jaren: waar breekt men her geld met hamers? In Brusseln in de Kamers’

    DONDERDAG 15 OKTOBER 2020

    *

    Intocht Sinterklaas

    Dood van Mohammed (631 na X)

    Internationale Dag van het Handen Wassen

    Kanker Dag

    Meer dn 250.000zieken; Zal ’t gaabn, ja?

    Tijdens de 'Dag tegen Kanker' roept ‘Kom op tegen Kanker’ iedereen op om één dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten. Dat gebeurt op tal van manieren in Vlaanderen en Brussel o.a. door het dragen van een geel lintje.

    Liefst met binnenkort daarop … een Zwart Leeuwke?

    *

    UNHOUD

    ONDERWEG NAAR EEN NIEUWE NATIONAKE EENHEID DER LAGE LANDEN, VIA OP TE NIEUW TOL IN THE HELLHOLE EN DUS VAN VEEL GEZIBDE BLEUWE LICHT IN DE PROVINCIE

    HILDEGARD VAN BINGEN

    M

    Bermersheim, bij Alzey, Midden-Duitsland, 1098 – Rupertsberg, bij Bingen, 17 september 1179), was een Duitse benedictijnse Abdis en geldt als eerste vertegenwoordigster van de Duitse middeleeuwse mystiek. Zij was onder meer actief op het gebied van religie, kosmologie, wetenschappen, filosofie, compositie en muziekbeoefening, poëzie, plantkunde en linguïstiek. Zij was de eerste componiste uit de Geschiedenis van de klassieke muziek die bij naam bekend is.

    Op 10 mei 2012 verklaarde Paus Benedictus XVI haar heilig en op 7 oktober 2012 werd haar de eretitel van Kerklerares verleend.

    1. Dit is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels

      @vlbelang - @claesbart

    "Vlaanderen onderhoudt al jaren gedwee het Brusselse Gewest, m/e transfer van meer dan €1,5 miljard. En in ruil krijgen we dit deloyaal pestgedrag dat vooral de pendelende Vlaming zal treffen - ter waarde v nog eens een half miljard extra?"

    @FranckenTheo

    Debat op LN24 met Professor @Gemenne

    over enkele minuten over Corona en over Turkije. Kijk je mee?

    @LesNews24 @Le_Bux

    **

    Deze uitgebreide weergave om aan de wereld duidelijk te maken tot in welke absurde détails de uitsluitingen via het cordon sanitaire werkt..

    *

    De publicaties op Digithalys staan los van om het even welke

    PiPi (Politieke Partij). Ze zijn gewoon  de individueelste expressie van de aller-individudeelste emoties wegens het on-onderbroken verkrachten van wat er werkelijk in de volksaard leeft.

    °

    Commentaar

    Ondergetekende voelt zich de laatste tijd net als een overjaarse uit-de-tijd-zijnde maar verduldige  Grootvader. Een die aan zijn eigen  curieuzeneuzen en vraagstaartjes, zijn eigen kleinkinderen dus, zoveel mogelijk kennis, Cultuur en Kunst wil doorgeven. Aan alle lieve lezers Maar ook al wie het horen (of zien)  wil:  oude verhalen uit de doeken doen. Allerhande leerzame wijze levenswijsheden  wil uitleggen. Niet zoals in liefes-romannetjes  of sportverhalen die klinken als verleidelijke niemendalletjes  uit sproopkjes van voor Oma’s tijd. Hij doet dat via de nieuwste hulpmiddelen. Zoals, bij manier van spreken, om de afstanden te overbruggen, met de  microfoon. Oud worden, hé, dat kruipt de mens in  de kleren.   M5Dan heb je wel eens wat ‘hulpmiddelen’ van doen. Ja, wat doe je er aan?

    Al die blinkende oogjes en die open vallende mondjes! Want, zoals algemeen geweten, het Onderwijs, de vriendjes…. Het is allemaal niet meer zoals vroeger.

    En dan opeens: de lippen blijven spreken, de woorden blijven komen, maar de klank zelf. Die is met terugwerkende kracht ineens  FOETSIE.

    GONE WITH THE WIND.

    Soms haast zelfs na controle, terwijl je erop staat te kijken. Weg vabn het Web en weg uit de microfoon voor je eigen neus.  Soms met veel of met weinig vertraging… Maar WEG  is WEG. Zelfs, bij vaststelling,  na herhaaldelijk op het w.w.w. de ‘fout’ ??? – de ‘schrapping’ ???? te hebben ‘rechtgezet”. Het blijft zich zetten, weer wegdoen, blind maken,: WEG = WEG.

    De Grot van Alibaba heeft er niets aan.

     

    O, dat zullen misschien de ‘Auterusrechterlijke Beschermingen’ zijn ???? Laat me niet lachen. Aleen bij GOOGLE      al bulkt get van de afbeeldingen die zo maar voor het grijpen liggen…

    M2

    -

    Zou Big Brother ?????? Niet POLITIEK CORRECT  genoeg?.... Maar  Mama Mia, zo achterbaks, zo ‘in den donkeren en achter mijne rug’ !!!!! Ach ja, typisch die ‘Bescherming’ van Overheidswege tegen de ‘fake’ Sociale Media. Gesnopen.

    -

    Of zit mijnen allerliefsten ‘Uitgever’ hier achter? De

    W.v.v.W

    (West-Vlaamse Voltooide Werken van een Nooit Volwassen Geworden Leven) blijven maar op zich laten wachten. Seffens gaan mijn erfgenamen of verre nakomelingen  nog lopen met de opbrengsten, de vruchten van MIJN zweet…

    POST SCRIPTUM

    M3

    Her aantal ‘pixels’ te hoog gegrepen voor dat vervloekte Chinese 4G ????. Is dat alles? Zeg dat dan. Is al goed. Allriht en de bok op de geit.

    OK, want de Zwöden zitten met hun 5G  er al aan te komen. Nu nog een goede Regerinjg bijee, s^rokkeelen en het leven wordt – met het nakende ‘Winteruur’ voor de deur - weer zonnig.

    DIGITALIA



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!