MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500.294

    +

    CCOBIEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren: waar breekt men her geld met hamers? In Brusseln in de Kamers’

    ZATERDAG 10 OKTOBER 2020

    10 + 10 = 20

    GEORGIUS VAN FILADELFIA, KLEIN-AZIË; MARTELAAR († 1794)

    Omdat hij zijn schulden niet meer kon betalen, werd hij voor het gerecht gedaagd. Er werd gedreigd met zware boetes en harde straffen. Hij zag nog maar één uitweg: verklaren dat hij moslim was. Dan kwam hij in aanmerking voor de opbrengsten van de verplichte armenbelasting. Maar reeds na een paar dagen begon zijn geweten te knagen. Tenslotte verklaarde hij in het openbaar wat hij gedaan had. Op afzweren van het islamgeloof stond de doodstraf. Die was dan ook zijn deel.

    500.294

    DEZE BIJDEAGE GAAT ALS VOLGT

    WIE ZEI DAAR OOIT WEER DAT ZOWEL DE TV ALS 99% VAN HET BEDRUKT PAPIERAFVAL DES DUVLELS WAS? NIET PROGRESS-MAAR SESTRUCTIEF….

    Dit is ONS   land en hier gelden           ONZE regels

    @Bart_DeWever

     In weerwil van wat @demorgen beweert: ik ben tegen iedere legalisering van drugs. Punt aan de lijn,

     VLAAMS BELANG @VLBELANG

    De Vlaams-nationale vrijheidspartij

    TOM VAN GRIEKEN @TOMVANGRIEKEN

    Dom dom dom. Compleet gebrek aan verantwoordelijkheidszin. Zo gaan we er niet geraken.

    .@CHRISJANSSENSVB

    Ondanks het feit dat Brussel de hoofdstad van Vlaanderen is en Vlaanderen Brussel onderhoudt, zijn we de deloyale houding van het Brusselse PS-bestuur ten aanzien van Vlaanderen inmiddels gewoon.”

    Brusselse tolheffing: Vlaams Belang bereidt belangenconflict voor

    Het Vlaams Belang wil geen tolheffing in Brussel. Het viseert de Vlaamse pendelaar. De partij bereidt een belangen-conflict voor in het VP.

    Deze nieuwe paars-groene regering spreekt constant over "politieke vernieuwing". Meer postjes, meer geruzie, meer kabinetten, minder transparantie, minder democratie,... Is dit wat ze bedoelen met die zogenaamde "politieke vernieuwing"? Wat een poppenkast!

    Peter Van Loo @pv_loo

    *

    Replying to @vlbelang and

    @Dagobert___Duck

    Politieke vernieuwing zo moeten zijn: een sterke federale regering en een federale kieskring welke de regio-regeringen overbodig maakt zodat die kunnen worden afgeschaft en we dus massaal belastingsgeld kunnen uitsparen.

    Replying to @vlbelang

    Voeg daar aan toe: onbekwame ministers, die hun vakgebied niet of amper kennen.

    Peter Voets @peter_voets

    Voila nog een kwaliteit van mij.

    Ik stel me volgende keer ook kandidaat als minister waarschijnlijk haal ik ook geen stemmen maar das een goeie eigenschap toch?

    °

    AUDIT-RAPPORT LEGT NORM-VERVAGING BIJ VRT BLOOT

    'Wat in dat rapport staat, kan in geen enkel bedrijf door de beugel en al zeker niet bij een publieke omroep die ‘deels’ gefinancierd wordt met het geld van de Vlamingen', aldus vrt-ceo FREDERIK DELAPLACE.

    10 oktober 2020 22:09

    Audit Vlaanderen heeft een vernietigend rapport over de VRT klaar. Daarin is onder meer sprake van normvervaging en van onregelmatigheden bij overheidsopdrachten. De VRT wil snel schoon schip maken.

    Audit Vlaanderen stelde vorig jaar een onderzoek in nadat aan de top van de VRT een slaande ruzie was uitgebroken tussen toenmalig CEO Paul Lembrechts en directeur media Peter Claes, de de facto nummer twee in de organisatie. In de marge van die ruzie, die beide mannen hun job kostte, werd een onderzoek ingesteld naar onregelmatigheden in het Directie College.

    Dat onderzoek is afgerond en schetst geen al te fraai beeld van de interne gang van zaken in sommige afdelingen. Daarbij gaat het enerzijds om een cultuurprobleem in het omspringen met de wet op de overheidsopdrachten. Die zouden in sommige gevallen niet alleen gebrekkig opgesteld en nageleefd worden, maar ook de aanbestedings-regels niet volgen. In politieke kringen wordt gewag gemaakt van een cultuur van vriendjes-politiek en 'ons kent ons', waarbij goedkopere opties werden genegeerd omdat liever werd samengewerkt met leveranciers die de voorkeur genoten van de VRT.

    Kantjes aflopen

    Anderzijds is sprake van een reeks voorbeelden waarin intern de kantjes werden afgelopen van bepaalde procedures en regels. In een persbericht zegt de VRT dat het rapport 'de indruk geeft van een on-toereikende organisatie beheersing en onvoldoende integriteits-besef bij bepaalde medewerkers'. Volgens onze informatie gaat het niet zozeer om zware, financieel ingrijpende feiten of corruptie, maar eerder om een ingeslopen cultuur van normvervaging bij sommige medewerkers.

    "Wat in dat rapport staat, kan in geen enkel bedrijf door de beugel en al zeker niet bij een publieke omroep die deels gefinancierd wordt met het geld van de Vlamingen. "

    Frederik Delaplace

    CEO VRT

    In een interne mail aan het personeel geeft Frederik Delaplace, sinds augustus CEO aan de Reyerslaan, aan dat hij geschrokken is van het rapport. 'Een opeen stapeling van kleine en grote misstappen creëert het beeld van een organisatie die niet altijd integer is of was in haar handelen', schrijft hij. 'Wat in dat rapport staat, kan in geen enkel bedrijf door de beugel en al zeker niet bij een publieke omroep die deels gefinancierd wordt met het geld van de Vlamingen.'

    Of het rapport van Audit Vlaanderen een gerechtelijk staartje krijgt, moet nog blijken. Het document is overgemaakt aan de Gerechtelijke Instanties, die zelf uitmaken of strafbare feiten zijn gepleegd.

    De openbare omroep zegt de aanbevelingen uit het rapport ter harte te nemen en belooft 'de wet op de overheids-opdrachten beter te laten respecteren, het contract beheer sluitend te maken en het integriteits-bewustzijn aan te scherpen'. Welke vorm dat concreet aanneemt, moet de komende weken blijken, maar Delaplace kondigt zowel intern als extern een 'nul-tolerantie' af voor het niet respecteren van regels en elk gebrek aan integriteit.

    Piet Depuydt

    Wim De Preter

    Ben Serrure

    Wim Van de Velden

    °

    De VRT… foert er mee ??

    Amaai mijne frak, wat nu eindelijk uitkomt en als eerste door DE TIJD publiek gemaakt wordt.

    Maar er is meer. Oneindig veel meer. Want ‘De Pers’ is vveel mer dan in dat zeldde beddeke ziek. Dar alles is zelfs niet eens van vandaag of vcan gisreren, ùazar haast al bijna 200 jaar aan één srtuk…

    Mile-van-Gusties= een dag om nooit meer te vergeten. Te onrhouden als 10+10=20

    Ht is ‘n oud veerhaal. Zo ud als de straatstenen uit het Jaar O.H. 631…. de tijd van Mo-met-Ham.

    Islammerij = kromzwaarderij.

    Met, ervarings-gewzijze daarbij de bezwarende omstandigheden dat, van zodra er geen hoofden van vreemde volkeren meer af te kappen vallen, ze dan onder elkaar beginnen. Daarom nogmaals hert verhaal van de Heilige van vandaag hierboven. Reeds in Jaar Onzes Heren 1794, dus haast een eeuw vòòr 1789, de waarlijk zeer progressieve Franse Revolutie, die dubbel-gehaaide slimmerik die om de doodstraf voor de door hem begane criiminaliteiten te ontlopen, dan maar bekende dat hij kort voordien …. Moslim geworden was. Wat meteen zijn redding betekende, daar op het doden van ook maar van deze soort een duizendvoudige weerwraak moest gevreesd worden. Toen dus ook al. Maar de man hield dat moslim-zijn n  ruurlijk maar korre tijd vol en bekeerde zich rap opnieuw tot het Christendom. Wel wetende dat afvalligheid daar altijd bestraft wordt met… onthoofding.

    ’n Doordenkertje, inderdaad, maar hij had in ieder geval een paar dagen uitstel van executie geekregen…

    Iets voor de onlangs op heterdaad betrapte VRT-criminelen, die, als er tenminste nog Rechtvaardige Rechters bestaan, als een Zwaard van Damoclès boven het hoofd hangt..

    Ja, hé, Walter, de waarheid tegenover de leugen geplaatst….. Dat is toch nog altijd een waarheid als een… TV-dinosaurus. Wie namelijk immers op datum van vandaag 10+10 =20 écht vooruitstrevend én werkzaam wil zijn, die gebruikt toch de Nieuwe PASWOORDEN? In Vlaanderen Vlaams en op St Anneke….mosselen.

     

    OESTER-NOTEN

    1. Dit is          ONS    land en hier gelden           ONZE regels

    BOEK DER HERINNERINGEN

    VRT-VTM

    9/10/20

    is een ander woord voor PCS, dat staat voor Politiek Correcte Staatszender, een flagrant eufemisme vppr Openbare Op-Flessen-Trekkerij. OOFT dus

    9/10/20

    Publiekelijk op 10+10=20 door de eigen CEO (ex DE TIJD (Aug 2020) Frederik Delaplace aan de Vlaamse Schandpaal gezet.

    Zulte Ccultureel

    9/10/20 – Gisteren, bere-weer in ‘t zwerk, mee gemaakt (21-22u) in het stemmige kerkje van Machelen a/de Leie, het Lustrum Concert Hubert Carpentier. Vokaal meerstemmig opreden van een engelenkoor met Vroeg- Middeleeuwse liturgische cantaten, gebracht in het schemer-duister ‘onder begeleiding’ van beelden uit Het Lam Gods van de Van Ecyks op een betoverend groot scherm vooraan. Geen noot muzziek, buiten de menselijke stm, het oudste instrument op dit ondermaanse: de menselijke stem. Dromerig dacht ik de kleine Mozart te zien, op Moeders            am, die met blinknde oogjes probeerde te snappen hoe het in de Hemel aan toe gaat. Na afloop stelde ik mezelf de vraag of dit alles zich voordeed n Machelen a/d Leie of in Machelen a/ d’Hemelpoorte.

    Zulte, de Gemeente van ‘De Paradijsvogels’ (Gaston Martens) is dringend aan naamsverandering toe. Eigenlijk zou het Zu Maol moete heten want sedert de fusie-golf is dar Zulte-Machelen-Olsene als één gebalde vuist naaar ….

    BRUXELLABD..

    Het is de streek tussen de voor niks terugdeinzende Paardekoersers en de Deinse Stadspietjes met als bind-teken de Leie, ‘Jordaene van mien herte’.. Van de Kortrijkse Groeninge Kouter tot de Getnse Stroppendragers van Klokke Roeland.. Kortom, het is de streek die al sinds mensengeheugenis de rijke buit levert waar alle mogelijke imperialisten zo belust op zijn… Een land dat overvloeit van melk, honing, labeur, ondernemingslust en nog een en ander. Ook .Meester Guido Gezelle geraakte er niet over uitgepraat.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!