MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.0 500.292

    o.o.o.o.

    CCOBIEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren: waar breekt men her geld met hamers? In Brusseln in de Kamers’

    VRIJDAG 9 OKTOBER 2020

    ABRAHAM, AARTSVADER & VADER VAN ALLE GELOVIGEN, HEBRON, KANAÄN; TEZAMEN MET SARA, AARTSMOEDER; † CA 1700 VÓÓR CHRISTUS

    Feestdag 9 oktober (samen met Isaak en Jakob).

    Met Abraham begint de geschiedenis van het Joodse volk als gemeenschap van gelovigen. Op dat moment heet hij dan nog Abram. Hij geldt als de stamvader van het volk én van het geloof, zoals dit in de Bijbel beleefd en beschreven wordt en waarin zich tot op de dag van vandaag joden en christenen herkennen. Daarnaast beschouwen ook de moslims hem als hun stamvader.

    Hij was afkomstig uit Haran aan de bovenloop van de Eufraat en de Tigris in Mesopotamië. Op goed geluk trok hij vandaar weg in de verwachting elders een nieuw land te vinden. Beroemd is de eerste zin van de bijbelse heilsgeschiedenis waarin dit staat opgetekend:

    "JHWH (= God) zei tot Abram: 'Trek weg uit uw land, uw stam en uw familie, naar het land dat Ik u aan zal wijzen. Ik zal een groot volk van u maken. Ik zal u zegenen en uw naam groot maken, zodat gij een zegen zult zijn. Ik zal zegenen die u zegenen, maar wie u veracht zal ik vervloeken. Door u zal zegen komen over alle geslachten op aarde.'

    Toen trok Abram weg, zoals de Heer hem had opgedragen..."

    [Genesis 12,01-04]

    Lees verder op https://www.heiligen.net/heiligen/10/09/10-09-00--1700-abraham.php want het is, beter dan Chambertin of Elexir d’Aners, goed voor Uw gezondheid.

    *

    500.292

    DEZE BIJDEAGE GAAT ALS VOLGT

    5 X DE LETTER ‘G’: DAT KAN GEEN TOEVAL ZIJN WANT HET WOORD ‘GELUK’ BEGINT OOK MET DEZELFDDE LETTER. GE MOET MAAR CHANCE HEBBEN WANT MET DE ‘C’ VAN CHINA KREGEN WE OOK HET DODELIJKE CORONA IN HUIS

    1. Dit is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels

    VLAAMS BELANG: “HOE RECHTVAARDIGT DE CROO DEZE DRACONISCHE MAATREGELEN HORECA?”

    “Hoe rechtvaardigt De Croo deze draconische maatregelen in de Horeca?”

    Er komen strenge maatregelen aan voor onze door de coronacrisis reeds zo hard getroffen horeca-sector. Cafés moeten om 23u00 sluiten en in Brussel mogen ze zelfs een maand niet meer open. Het is echter helemaal niet duidelijk welke rol cafés spelen in de nieuwe coronagolf. Volgens Oost-Vlaams gouverneur Carina Van Cauter (Open Vld) zijn ze zelfs maar verantwoordelijk voor 1% van de corona-besmettingen – op basis van data tussen 21 september en 1 oktober. Kamerlid Reccino Van Lommel (Vlaams Belang) eist dat alle gegevens worden vrijgegeven “zodat kan nagegaan worden of zo’n drastische maatregel wel gerechtvaardigd is en de Horeca niet opnieuw onterecht geviseerd wordt.”

    Het Agentschap “Zorg en Gezondheid” liet verstaan dat, afgaande op het contact onderzoek, cafés niet gevaarlijker zijn dan werkvloeren of sportzalen. Anders dan in België beschikt men in Nederland hierover wel over officiële cijfers. Daar raakte 54,8% thuis geïnfecteerd tegenover slechts 4,4% in de Horeca. En de cijfers die Van Cauter aanhaalde zijn nog gunstiger voor horeca-veiligheid.

    “Deze regering neemt zomaar beslissingen zonder dat ze dat met cijfers kan hard maken en vaart dus blind”, zo meent Van Lommel, die hierover deze middag minister van Middenstand David Clarinval (MR) ondervraagt. “De Horeca had het al moeilijk en door deze ondoordachte maatregelen dreigen heel wat noodlijdende horeca-ondernemers de genadeslag te krijgen. Deze regering heeft niets geleerd uit de grote chaos van de voorbije maanden. Om een beslissing te nemen die een hele noodlijdende sector nog extra in moeilijkheden brengt, kan men niet over één nacht ijs gaan en moet men eerst alle data vrijgeven.”

    Naast het vrijgeven van alle cijfers, eist het Vlaams Belang dat de resolutie rond steun aan de Horeca die enkele maanden geleden met een ruime meerderheid in de Kamer werd aanvaard loyaal en volledig verder wordt uitgewerkt door de huidige regering.

    Print Friendly, PDF & EmailAfdrukken

    Getagged onder: Agentschap Zorg en Gezondheid, café, Carina Van Cauter, Coronacrisis, David Clarinval, Horeca, MR, Reccino Van Lommel

    Minister van Middenstand David Clarinval (MR)….

    Ne WAAL als mee-etende almachtige Mini Ster van vrijwel de meeste e de hardwerekedste der Vlamingen, waaronder die van den Tap & de Forket, dat is toch je reinst denkbare lap-smeerder-ij ter wereld? Daar zijn, zoals trouwens bij alle ‘zelfstandigen’ in alle mogelijke beroepen, geen Pakbonden die – al-dan-niet uit Vlaams Eigen Belang – opkomen voor de kleine man.

    Een tweede Brouckie, was die dan niet te vinden bij de Regerings-Vorming? Neen, natuurlijk niet, want daar is toch al vele jaren het fameuze ‘cordon sanitaire’….

    Nondedomme toch, hoelang gaat dit nog zo door? Of moeten daarvoor eerst ’n tweede keer de Brugse Metten worden van sal gehaald?

    -

    Crootje, Crootje, met de minuut sta je meer en meer in je blootje

    PROXIMUS LAAT HUAWEI VALLEN VOOR SUPERSNEL INTERNET

    Het Chinese Huawei, vandaag de ‘hofleverancier’ van Proximus en Orange Belgium, grijpt naast een monsterdeal. ©Peter Hilz

    Vandaag om 01:00

    De telecom-groep kiest de Europese spelers Ericsson en Nokia voor de bouw van zijn 5G-netwerk.

    Proximus maakt vandaag als eerste Belgische telecom-operator bekend wie zijn 5G-netwerk mag bouwen. Het gaat volgens een welingelichte bron om het Zweedse Ericsson en het Finse Nokia. Ericsson neemt de kern-apparatuur voor zijn rekening, Nokia de masten met antennes.

    Dat wil zeggen dat het Chinese Huawei, vandaag de hofleverancier van Proximus en Orange Belgium, naast de monster deal grijpt. 5G zal niet ‘made in China’ zijn, in tegenstelling tot het huidige 4G-netwerk. Huawei mag hoogstens wat randapparatuur leveren.

    Proximus kleurt met de beslissing binnen de lijnen van de Nationale Veiligheids-Raad. Die vraagt ‘leveranciers met een hoog risico-gehalte’ - lees: Chinese bedrijven - uit de kern en de ruggengraat van het netwerk te weren. De Europese Commissie raadt de lidstaten aan op minstens twee leveranciers een beroep te doen, om de risico’s te spreiden.

    Ons land zit daarmee op dezelfde lijn als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, die streng toezien op de invulling van hun kritieke infrastructuur. Het 5G-netwerk, dat snellere download snelheden biedt, zal in eerste instantie bedrijven en ziekenhuizen innovatiever en efficiënter laten werken. In dat opzicht is het veiliger te kiezen voor bedrijven van Europese bondgenoten.

    Sebastien Rousseau

     

    Een korte maar krachtige mededeling, dat was het. Net als een ongelik, zit het geluk soms in een klein gaatje.

    FINITO-VIVALDI: zou dat echt gaan beginnen met de Chinese invasie die gestopt wordt?Onafgezien van de economische gevolgen zowel ginder (slecht) als (goed) hier, zijn daar de geoggrafisch-politike ke gevolgen van niet te overzien. Om nog maar ter zwijgen over onze al maar door erger becreigde volks-gezondheid.

    Chapeau dus voor dat pientere Madammke dat Proximus al vroeger had willen op een ander spoor zetten, en dat nu via de Oosterburen en op en veel hoger niveau onze welvaart een stevige duw in de rug zal kunnen geven.

    VRAAG. Zou de huistaal bij die ‘HUISMUS’nog altijd niet het Nedderlaands geworden zijn?

    VRAAG 2. Al gelet op de naam van de schrijver van dit opzienbeurend artikel? Weer een Rousseau. E dat zelfs niet eens bij De Sca,hdaerd, mar bij De Tijd. Wat is dat toch met die Rousseau‘s? De zeilen bijgezet? ’t Sloefke     eerst de MR K.0O. gezet, om vervolgens de ge-défenestreede Broickoe terug in huis e halen…..

    Wat gaan we nu nig allemaal moge beleven.

    VOETNOTA

    Ak aan gedacht dart de schijnbare verandering van windrichting bij de Europese UInie misschien wel eens ook het FINITO zou kunnen meebrzngen van La Märkalina en van Sjieke Sjarel? Zou dat niet niet een beetje teveel zijn van het goeie?

    Als belangrijke ‘bijkomstigheid…. zowel Trump als de Poet zillel in de wolken zjn.Wolken of clouds, mij om het even, als de kat….

    Digitalia

    En zo gaan de dagen, de tragen, weer voorij. Met ’n TRAAN – bvb omdat de islammerij (°631) bijna 2.000 jaar nà Abram ook al diens Geile0dfe Joods-Bijbelse Naam heeft gestolen – of met ’n LACH, omdat bvb den Donald met 5G dde Spleetogen ’n loer heeft gedraaid.

    Benieuwd hoe de ‘Staats Media’ hierover denken.

    OESTERNOTEN

    1. Dit is      ONS land en hier gelden       ONZE          regels




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!