MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500.289

    o.o.o.o.

    CCOBIEGER STAATSKUNDUGE BENADERING OVER DE 2 VOORNAAMSTE SMITTO-BOLLO’S DIE DIT KL-LAND RIJK IS. DE BX SMITTO BOLLO EN DE VL SMITTO BOLLO

    Meester-Dichter Guido Gezelle (1830-1899) dichtte het reeds in zij jonge jaren: waar breekt men her geld met hamers? In Brusseln in de Kamers’

    DONDERDAG 8 OKTOBER 2020

     

    500.289

    DEZE BIJDEAGE GAAT ALS VOLGT

    COMMENTAAR ALS OPBOUWENDE KRITEKOP DE BLAIW-RPDE ASSEN VAN DEZE FINITO TUTTO COALITIE

    1. Dit is     ONS         land en hier gelden         ONZE      regels

    @vlbelang

    De Partij der Vlaams-Nationale Vrijheid.

    @DVanLangenhove

    "Dergelijke uitspraken vormen gevaarlijke precedenten. Een scheiding der machten werkt langs twee kanten. Om wetten te maken hebben we de parlementen, daar hebben we geen wereldvreemde magistraten voor nodig."

    Vlaams Belang: “Dwangsom wegens niet onmiddellijke opvang asielzoekers is waanzin"

    Vlaams Belang is niet tevreden dat een Brusselse rechtbank de staat veroordeelt omdat er niet direct asielzoekers konden opgevangen worden.

    TUSSEN NEUS EN LIPPEN21

    Nog eens een bloemlezing van terloopse opmerkingen uit onze nationale pers

    Paralipomena 07/10/2020

    ‘Les francophones ont gagné, c’est nous qui subirons les conséquences’.

    foto: ©Belga

    We hebben het al tot vervelens toe gebracht op deze website: de grens tussen het Noord-Europese en Zuid-Europese model loopt dwars door ons land, en dat heeft zo zijn gevolgen. Het dagblad De Standaard liet in een artikel over de positie van Hongarije binnen de EU (uitgave van 30 september) weten: ‘Veel politici uit zuiderse landen vinden snelle uitbetalingen belangrijker dan de rechtsstaat in andere landen van de Unie)’.

    Noord-Zuid

    Dat is een uitspraak die ook voor ons land opgaat. Alle Waalse partijen (tot en met de liberale MR) houden in onderhandelingen bij de vorming van federale regeringen maar één principe in het achterhoofd: de belastingdruk moet hoog blijven, want dat is een garantie op overmatige financiële transfers van Noord naar Zuid). Vlamingen hebben een heel wat breder eisenpallet – zij draaien immers financieel op voor het hele feestje. Zo is het bijvoorbeeld typisch dat alle voorstellen die Brussel moeten ‘hervormen’ tot een beter geleide stad (creatie van een eenvormige politiezone, uitbreiding van de bevoegdheden van de Brusselse regering ten nadele van de gemeentelijke baronieën, een beter milieubeleid voor de regio…) traditioneel gelden als ‘Vlaamse’ eisen. Ze gaan dan ook quasi uitsluitend uit van Nederlandstalige politieke partijen.

    Een goed en democratisch bestuur is voor onze Franstalige ‘vrienden’ minder belangrijk

    Franstaligen houden zich niet bezig met dergelijke ‘flauwe kul’. Een goed en democratisch bestuur is voor onze Franstalige vrienden minder belangrijk, zolang de euro’s maar blijven rollen richting Brussel en Wallonië. Vandaar de grote weerstand, unaniem gedeeld onder alle Franstalige partijen, om te besparen op de sociale zekerheid of de uitgaven-stijging te begrenzen.

    Kieshervorming

    Het problematische is dat de Franstalige minderheid in ons land bij machte is om initiatieven in de richting van een beter beleid volledig af te blokken. In deze zin heeft Bart de Wever gelijk wanneer hij stelt dat de eerste prioriteit erin moet bestaan het kies-stelsel te hervormen – hetgeen een positieve impact moet (en zal) hebben op de vorming van federale regeringen. Ondanks het feit dat we eindelijk een Belgische regering hebben (of wat ervoor doorgaat: na vele onderhandelingen leidt eindelijk geleid een Nederlandstalige ze), gelooft geen kip dat de volgende regerings-vorming minder spektakel zal bieden dan wat we de voorbije maanden zagen.

    Bart de Wever, wiens recente uitspraak dat de hervorming van ons kiesstelsel de eerste prioriteit is (een standpunt dat nogal wat stof deed opwaaien in de pers, onder meer een aantal negatieve commentaren, zoals in De Standaard van 30 september vanwege wie anders dan Marc Reynebeau, heeft het dan ook bij het rechte eind. Wanneer we in 2024 niet doorheen hetzelfde feuilleton willen gaan als bij de vorming van De Croo I, moeten we sleutelen aan onze staats-structuur. Dat zal onvermijdelijk neerkomen op een aanpassing van ons kiesstelsel in de ene of andere richting. Indien dit niet gebeurt, mag de nieuwbakken regering rechtstreeks verantwoordelijk gehouden worden voor de voorspelbare impasse.

    Transfers belangrijker dan het verhogen van de welvaart

    Nu heeft de N-VA, bij monde van Theo Francken, publiekelijk laten afficheren in La Libre van 30 september:

    ‘Les francophones ont gagné, c’est nous qui subirons les conséquences’.

    ‘Gagné’ houdt in dat Brussel en Wallonië de komende legislatuur kunnen gerust zijn dat de transfers ongehinderd blijven stromen. De ‘nous’ in de uitspraak beduidt dat het eens te meer de Vlamingen zullen zijn die de geldbeugel mogen bovenhalen. Ik hoop dat geen enkel weldenkend inwoner van dit land (maar die blijken niet tot de leden te behoren van Open Vld of van CD&V) dat in 2024 nog eens wil ondergaan.

    Op een nauwelijks verholen wijze staat daar als het allerbelangrijkste dat de regering niet zal raken aan de transfers.

    Het zal allicht iedereen opvallen die het verslag van ‘de ‘formateurs’ (amateurs?) over de nieuwe regerings-         )-)))   ²verklaring leest (auteurs: Alexander De Croo en Paul Magnette). Van in het begin maken ze duidelijk welke de zes ‘prioritaire assen’ zijn die aan de basis liggen van de tekst. De eerste, en dus logischerwijze de als belangrijkste, luidt: een solidair land. Op een nauwelijks verholen wijze staat daar als het allerbelangrijkste dat de regering niet zal raken aan de transfers. Pas in tweede instantie komt aan bod: Een welvarend land.

    Een snoepje voor Ecolo/Groen

    Het verslag stelt dat de werkzaamheidsgraad in dit land stevig omhoog moet – maar allicht waren het vooral de syndicale organisaties die ervoor gezorgd hebben dat in de tekst duidelijk vermeld staat: ‘We geven het sociaal overleg een nieuwe impuls en verzekeren zijn rol op het vlak van arbeid’. Allicht een garantie voor het nodige immobilisme.

    Ecolo -Groen krijgen alvast ook een snoepje: als derde as wordt vermeld: ‘Een duurzaam land’. Het valt trouwens op hoe weinig belang de Franstalige pers hecht aan de betaalbaarheid van al die voornemens. Het is alvast niet haar lezerspubliek dat gaat geconfronteerd worden met de factuur… Maar aangezien de volgende federale minister bevoegd voor Werk een socialist zal zijn, kunnen de vakbonden op beide oren slapen.

    ‘De grote verliezer van Vivaldi is de Vlaamse regering’

    Dit liet academicus Stijn Baert weten in De Tijd van 1 oktober. Het federale regeerakkoord maakt de Vlaamse ambities in het kader van tewerkstelling wel erg moeilijk. Prof. Baert verduidelijkte zich verder als volgt: ‘Zonder hervorming van de lasten op arbeid, de werkloosheids-uitkeringen, de ziekteverzekering en de pensioenen op federaal niveau kan het potentieel van Vlaamse regerings-maatregelen onvoldoende benut worden.’

    Jan Van Peteghem

     

    De kersverse Oud Mini Ster Brouckie daarnet ook op de Radio gehoord? Die klonk begot even goddelijk als Trump in hoogsteigen persoon, even beslist en vastberaden, maar dan in perfect Nederlandse mensentaal.

    Dikke twijfel in de stem als voorheen bij de pafferige Blockie? Ik denk het nie.

    Precies het tegenovergestelde. Precies een scheermes…. In Romeins schrift, mer letters uit het voorouderlijk alfabet en goed verstaanbaar van de auticue voorgelezen: van links naar rechts. Zoals het hoort in eigen land. Zoetjes, zoetjes op je blote voetjes. Mercie, Sloeffie. Welkom aan boord

    Vraag. Waar kunnen geïnteresseerden terecht voor de omzetting in hanepoten-slierten van rechts naar links, waar het bloed – net als in Lepanto (1571), als vanzelf van druipt?

    DWARS DOOR EUROPAen dat zonder bloedvergieten? Maak dat de ganzen wijs…

    Vlaams Blok? Francofoon Blok?

    Mensen lief: de keuze is toch niet zo moeilijk. Integendeel: ze zou bij Wet moeten ingevoerd worden om de versnippering tegen te houden. Geen kip-kap coacties maar FR Blok tegen VL Blok. En dat wie de beste (fiancuële) kaarten heeft, dat moge winnen.

    FINITO LA COMEDIA.

    Een, het Europese Vasteland doormidden snijdende grens, concreet - van N naar Z - vooral in ons eigen doorsneden Kl-Land… Het zal, gezien de kosten-baten rekening, je ding maar wezen

    Tot daar. Maar naast deze geografische realiteit komt daar, tot ons aller afgrijzen, de dooreen gekarnde invasie der ‘vluchtelingen’. bij om de boel in de war te schoppen. Of moet ol berer zeggen de boel in de fik te steken. Die zijn vooral, van uit demografisch standpunt, belangrijk om zo lang mogelijk francofiel links aan de Macht te houden…. Tot hiertoe bleven de Lamme Goedzakken schouderophalend en zwijgend toekijken…

    De ‘Linberals, zoals die in Amerika ib de Engelse Taal benoemd worden, de Scoial Democrats, die we hier te lande gewoon zijn als Socialisten te vermelden.

     

    Kameleons zijn er niets bij: rood, blauw, groen, grijs of gestreept; het doet er niet toe. Als de kleuren-kat maar muizen vangt. Hoe minder waard in de ondernemings-wereld, joe groter de rang in de politieke zakkelorim-hierarchie. Typevoorbeeld hiervan id bvb Kris …Janssdens of Peeters, of hoe heet die vent ook weer. Uitzonderingen zoals de vroegere ge-défenestrerde Brtockie of de huidige IJzefronters (!!!!!!) bevestigen de regel.

    En dat, Mein Liebchen, deze vaststelling, is geen dag-dromerij, maar voor de doorsnee man of vrouw in de straat, gewone struikroverij.

    Bij sommige lezers van Dee Vlaamse Schandaard , HLN of enig ander schandalig duur krantenvulsel, zal waarschijnlijk        al dikwijls met de wenkbrauwen gefronst geworden geweest zijn. Racisme? Dom-kopperij? Fanatisme? Vastberadenheid? Levens-ervarig? Lots-bestemming? Aangeborenheid?

    Van alles zo’n beetje, inderdaad. Maar….nagel net naast de kop.

    Ik ben gewoon, zoals iedereen, de man zoals God die haasr 100 jaar geleden liet geboren worden. ’n Traditionalist dus. Mar ook meteen een Goolge-ist. Ik ga, met open vizier, voor EIGEN HAARD, want die is GOUD WAARD. Mijn gezin, mijn familie, de vrienden, kortom: allendie mij het liefst zijn. Daar hou ik van. Wie niet? Al is het ook waar, dat mij anderzijds – franje-loos - van uit de wieg reeds de Zeven Werken van Barmhartigheid, de Tien Geboden Gods, etc, etc, werden bijgebracht. In eer en deugd, maar vooral met vreugd…

    Een tweede wang aanbieden, ja ja, maar toch geen derde en al zker geen vierde.

    Ben nie sot nie. Verre van!!!!!!

    OESTERNOTEN

    1. Dit is     ONS         land en hier gelden         ONZE      regels

    *

    ….. Een Porscher of ’n Twee Paardje-Sporen Rijder?

       Islamofiele ENTENTE CORDIALE tussen de 2 Coburger Vrije Natuurders…. 

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!