MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.247.1 - DE DAGELIJKSE MORFGENKOFFIE ONTBIJT

    247.1 - DE DAGELIJKSE MORFGENKOFFIE ONTBIJT

    16 SEPTEMBER 2020

        DEEL 1    

    247..1. - HIER ZULT U LEZEN

    BETTY VAN LAEKEN     AAN ZET

    DE MORGEN NA 17 SEPTEMVER E.K ???? IS ‘CODE ORANJE’ EN “CIDE GEEL’ EEN SOORT CODE-TAAL VOOR DE NIEUWE EENHEIDS STAAT DER LA   FE LANDEN ??? MAAR VOORAL WIE BETAALT DE HIER SPREKENDE EINSTEIN ????

    Lieve Lezer en nog Lievere Lezeres, hebben jullie er al bij stil gestaan dat we dit jaar een waarlijk HETE HERST beleven?

    Zoowel wetenschappelijk, historisch als politiek bekeken. Binnenlands ligt deze Kl-Staat op apegapen want vanaf overmorgen de 18de September 2020, één grrote anarchie.

    Ontwaak dus voor de machtsgreep van Links U de voor altijd de ogen sluit

    Want er is de EUSSR, sinds het ontstaan in 1957 één nog grotere anarachie waar de bont-en-blauw gekleirde Éénoog Koning van is. Ein VIERTES REEICH dat met EENsneltrein-snelheid afstevent op een Vierde Wereldoorlog die de Geschiedenis zal ingaan als de Oorlog der Spleetoog Bacteriën.

    Mark my worrds!!!

     

    De Rode Hond heeft zich inderdaad ongezien en stoemelinks meester gemaakt van de Chinese Ziel, de Vroegste Beschaving ter wereld ooit. Tot bij ons gekomen via onze eigen portemonnee, is deze bacterie, onder de naam van CoWID 19 onder eerder geheimzinnige omstandigheden uit de laboratoria van WOHAN kunnen onrtnsappen. Om kort te heersen in heel China, maar om terzzelfdsertijd al rap over de ganse wereld te worden verspreid. Na korte tijd was China dan weer Corona Vrij. Hoe dat in zijn werk ging, weet alleenJoost, maar die zwijgt als vermoord.

    Gelukkig is de doorsnee Eiropeaan, zowel die in Oxbord, in Moskou als in de VS ook nt van gisteren. Al is dat ‘gisteren’ wel een paar eeuwen later dan de Chinese Beschaving van lang vòor Confucius.

    -

    Vraag aan ons Betteke.

    Al zicht open Plan B, voor na de Val van het Regime?

    Kijk, brave meid, je weet toch dat er ooit ’n Saxen-Cobueg-Gotha-riër heft geleefd die de lakens deelde met Wijlen Queen Victria van Engeland die hem als een verliefde bakvis overal achterna liep? En hem daarbij een wegttige kroost bezorgde om bij te duizelen. Uw bloedeigen ‘achtbare voorgangers’, waarvan Leopold II de vierde Koning-vrouwen-versierder was, (je eigen Pa niet, wan die is ne ‘verkeerd gedraaide’ jongenszot) dus trek daaruit de nodige lessen. Doe zoals Qieen Victria en wordt al even onsterfelijk in Uw roem als zij. Die aan de wieg stond van het

    Brts Imperium dat eeuwenlang ‘the waves ruleerde‘

    Ding naar de habd van ’n Orange Nassauër, en wordt de Stammoeder van een Neiuw Geslacht dat heerst van de Noord- tot aan de Oostzee. Van Duinkerken (Frans Vlaanderen) via Friesland tot aan de Rijn.

    Wete gij ook nog, dat een van Uw gootmoeders haar oudste baby-meisje uithuwelijke aan de Tsarovits, waar ze als bed-speelgoedje diende voor het ganse Hof? Maar juist daardoor van de Tsaar verkreeg dat een andere zoon, aan amper 14 jaar, het bracht tot Kolonel in het Russisch Leger, waar hij in datzelfde uniform deel naam an de Slag bij Waterloo….

    -

    Heb ik allemaal geleerd bij een zekere Pauil Beliën, Dossier-Duiker van Beroep en 2de Hand van Geert Wilders, die het allemaal had uit de Archieven daar ergens in Uw eigen geheime Koninklijke Archieven in Laken.

    -

    Kijk, Majesteitje-met-visie, gij verstaat toch ook al ’n goed mondje Vlaams, hé. Weet dan dat op het schouwberd in het Brugse Vrije al eeuwenlang de woorden saan gebeiteld dat ‘Plus est en Vous’.

    Je bent er 18 en dus merrderjarig. Grijp de kans, en roep Uzelmf uit tot Koning-Maagd op zoek naar een waardige bruidegom die zou kunnen ‘regeren’ in de voetsporen van Prins Albbert di huwde met een…. Windsor.

    -

    Woorden wekken, maar voorbeelden trekken…. Est-ce que, oir l’ Amour de Dieux ns ns connons?

    *

    *

    UANTWERPEN EN UGENT STARTEN IN CODE ORANJE

    -

    Een gevulde aula in Antwerpen.

    ©BELGAONTHESPOT

    Vandaag om 11:43

    *

    De UAntwerpen, UGent en UHasselt beginnen het nieuwe academiejaar met een sterk beperkte capaciteit van de aula's en leslokalen. De aula's mogen maar voor een vijfde gevuld zijn, veel zal met afstands-onderwijs gebeuren. Minister van Onderwijs Ben Weyts betreurt de beslissing.

    -

    In principe gaat het Hoger Onderwijs binnenkort van start in code geel, net zoals het leerplicht-onderwijs. Voor Universiteiten betekent dat, dat de aula's voor de helft gevuld mogen zijn. In het secundair kan iedereen voltijds naar school.

    " Deze beslissing is jammer voor de studenten, vooral dan voor de eerstejaars die net nu hun eerste stappen in het Hoger Onderwijs zetten. "

    Ben Weyts

    Minister van Onderwijs (N-VA)

    Maar als de lokale situatie het vereist, kunnen Gemeenten beslissen om over te stappen naar code oranje. Dat is voorlopig nog nergens gebeurd. In het rapport van de experten-groep RAG van afgelopen week werd Antwerpen aangeraden om een crisisberaad te houden. De stad blijft voorlopig code geel behouden, maar de Iniversiteit stapt wel over naar code oranje.

    -

    Dat betekent dat de aula's maar voor 20 procent gevuld mogen zijn. Onderwijs in kleine groepen kan doorgaan met de helft van de bezettings-graad. Dat betekent dus vooral digitaal afstands-onderwijs.

    Verantwoordelijkheid

    Ook de UGent meldt dat het onderwijs start in code oranje. 'De voorbije dagen is gebleken dat waakzaamheid ten aanzien van het corona-virus geboden is. Onze Universiteit moet en wil haar verantwoordelijkheid nemen door in de mate van het mogelijke de verdere verspreiding ervan te beperken', staat in de mededeling.

    Ach, weeral deine clevere nuchtere Hollander, dat elk naddel se vorrdeel heb….     Je zou hem op den duur nog gaan geloeven ook.

    Al dat gegoochel met ‘Code Geel‘ en ‘Code Or    anje’: da’s toch zeker geen code-taal voor de Heel Nederlands Gedachte voor de aanstaande Hereniging der Lage Landen-by-der-See? ?

    -

    Da soude zowel van onzen bebrilden Ben als van Dame Fortuna bij De Tijd nogal erg bijtijds zijn om nu             al zo te spreken, amper twee dagen voor Coburgia stuurloos aan het zwalpen gaat. Après Wilmès le Délige, n’est-ce oas?

    De Hemel staat klaar om ons bij te staan….

    -

    PS. De UKortrijk: zou die maar bijzaak zijn of zo? Quantité négligable? Me dunkt, met 1302 in het achterhoofd, veeleer incontournable.

    Pour les flamands la même sauce.

     

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Om nog even kort terug te lomen op de paar clowneske ‘Einsteinerkes’ van gistgen….

    DE SRADSE WATRERWEGEN

    1. Al eens in Venetië, de oude Dogenstad in Itaië geweest? Die is al eeuwenlang – uit Noodzakelijkheid des Gebods – voetgangers- tram- auto en zelf fiets VRIJ. Maar je moest eens meemaken hoe vlot het dagelijks verkeer 24/24 er verloopt.

    Wacht daar dus nooit op een tram, want de volgend traject-boot komt rt e zò aan voor he ‘t beseftt. Op de seconde na altijd even stipt. De reizigers staan intussen samengedromd op de 200% beveiligde platforms die zichzelf om de 500 meter herhalen. De stad, groter dan Antwerpen en Gent samen, is er doo0r-oraderd met zphezegde afwaterings-kanalen die één geheel vormen met de tweemaal daags binnenstroemden Eb en Vloed van de Mare Nostrum waar Julius Césare het altijd over had.

    -

    Ooit (begin der Jaren ’70?) vond ik in de wachtkamer van een bevriend Advocaat ee Gerts Tijdschrift waarin een gefingeerde reportage met…waterbusen die het stadscentrum toen al hadden, kunnen ontlasten… Dat was jaren voordat we Venetië door-en-door leerden kennen als onze broekzak. Maar toen, op die kjale stoel in die kale wachtk     amer, kwam ineens de Cher Maïtre binnen en de droom was uit.


    Over de HEDENDAAGSE TIEN PLAGEN van Europa, 10 keer erger dan de 10 Plagen van Egypte.

     

    Met droge zomers, mislikte oogsten, springhanen-plagen en zo; buiten nog veel meer van dat liefs.. Waarmee ik helemaal niets racistisch mee bedoel….

    Lees, dat ik het here and now de facto heb over drugs, immigratie, criminalireit, de handel in dfris jong vlezekes, enz.

    U weet wel; de Douane, slagbomren, Vliegende Controles, Gendarmen op de fiets overal in het landschap: geen kat die daar ooit – indien niet gewild - doorheen kwam.

    Mag ik het water van ded Zee in Venetië in één adem daarmee vernoemen? In die zin, dat WATER onmisbaar is voor elk odernmaans leven, plant, dier of mens; maar dat het meteen opeen bloot staat voor elk denknaar MISBRUIK. Men drinkt het dan niet meer, maar VERDRINKT erin.

    Moet men dan WATER verbieden, legaliseren of tolereren? Weet U: dat is hetzelfde verhaal als ieder onschuldig aardappelmesje dat ’n secode larer iema,d de keel had kunnen doorsnijden.

    -

    Wat ik wil zeggen, Wallter; is, dat de Mens zichzelf mpet her-uitvinden, opnieuw moet leren zich gedisciplineerd te gedragen. Om op die manier open en bloot van de Vrijheid te kunnen genieten.

    E, daar kan Marx, Engels, Duits of Frans niets aan veranderen

    Om nog even kort terug te lomen op de paar clowneske ‘Einsteinerkes’ van gistgen….

    DE SRADSE W<Qrerwegen

    1. Al eens in Venetië, de oude Dogenstad in Itaië ggeweest? Die is al eeuweLlang – uit Noodzakelijkheid des Gebods – voetgangers- tram- auto en zelf fiets VRIJ. Maar je moest eens meemaken hoe vlot het dagelijks verkeer 24/24 er verloopt.

    Wacht dus nooit op een tram, want de volgend traject-boot komt rt e zò. Op de seconde na altijd even stipt. De reizifers taan intussen samengedromd op de 200% beveiligde platforms die er zichzelf om de 400 meter herhalen. De stad, groter dan Antwerpen en Gent samen, is er doororaderd met afwateringskanalen. Die één geheel vormen met de tweemaal daags binnenstroemden Eb en Vloed van de Zee.

    -

    Ooiy (begin der Jre, ’70?) vond ik in de wachkamer van een bevriend Adcvocaat ee, Ger,ts Tijdschrift waarin een gefingeerde reportage met…waterbusen die het stadscetgrum toen al hadden, kunnen ontlasten… Dat was haren voordat we Veneti*e lderden kennen als onze broeksak. Maar toen, op die

    kjale stoel in die kale wachtk    mer, kwam juist de Waqarde Meester binnen en de droom was uit.

    -

    Over de HEDENDAAGSE TIEN PLAGEN v        n Europa, 10 keer erger dan de 10 Plagen van Egypte. Met springhanenplagen en zo en nofg veel meer van dat liefs.. Waarmee ik helemaal niets racistisch mee bedoel….

    Lees, dat ik het hier de facto heb over drugs, immigratie, criminalireit, de handel in dfris jong vlezekes, enz.

    U weet wel; de Doiane, slagbomren, Vliegenbde Controle, Ge”ndarmen op de fiets: geen kat die daar ooit – indien niet gewild - doorheen kwam.

    Mag ik het water van ded Zee in Venetië in één a        dem daarmee vernoemen? In die zin, dat WATER onmisbaar is mvoor elk odernmaans leven, plant, dier of mens; maar dat het meteen ope,en bloot staat voor elk MISBRUIK. Men drint het dan niet meer, maar VERDRINKT erin.

    Moet men dan WATER verbieden, legaliseren of tolereren? Weet U: dat us herzelfde cverhaal als het onschuldig aardappelmesje dat ’n seciode larer iema,d de keel had kunnen doorsnijden.

    -

    Wat ik wil zeggen, Wallter is, dat de Mens zich oipnieuw moet leren gedisciplineerd te gbedragen. Om op die manier open en bloot van de Vrijheid te kunnen genoeten.

    E, daar kan Marx, Rngels, Duits of Frans niets aan veranderen

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!