MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.246.2 - DAGELIJKSE TOMATENSOEP-MET-BALLEKES

    246.2 - DAGELIJKSE TOMATENSOEP-MET-BALLEKES

    DINSDAG 15 SEPTEMBER 2020

         DEEL 2    

    *

    246..12. - HIER ZULT U LEZEN

    OM DE OUDE GEWADEN TE KUNNEN         AFLEGGEN DIENEN ER EERST NIEUWE IDEEÊN TE WORDEN GEBOREN. WERK AAN DE WINKEKL VOOR HET NVB, DE VROEGERE NVA DIE NUI EINDELIJK OOK ‘B’ HEEFT LEREN ZEGGEN.


    ISCRETIE INPLAATS VAN EXPLOITATIE WORDT DE GROOTSTE TRENDBREUK


    in de regering komt er geen inhoudelijke omslag in het migratie-beleid. Op internationaal vlak verschuilt België zich achter een Europese aanpak.

    Bart Brinckman en Peter De Lobel

    dinsdag 15 september 2020 om 03.25 uur

    Vluchtelingen schreeuwen het uit tijdens een confrontatie met de politie op het eiland Lesbos, na ‘de brand’ in het kamp  Moria. Alkis Konstantinidis/reuters

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Moria_(vluchtelingenkamp) 

    Moria in januari 2017

    *

    Moria is een voormalige militaire basis en anno 2020 een kamp voor vluchtelingen op het eiland Lesbos, Griekenland.

     

    Het kamp is ontstaan toen er in 2013 door onder andere de burgeroorlog in Syrië en de aanhoudende onrust in Afghanistan, vanuit Noord-Afrika naar Europa kwamen. Vanwege de grote toestroom over de Middellandse Zee werden er op vijf Griekse eilanden zogenaamde ‘hotspots’ werden ingericht, vanuit waar de vluchtelingen verder Europa in konden komen.

    De Europese Unie kon de toestroom echter niet aan: asiel-procedures liepen vast en vluchtelingen kunnen niet meer doorstromen. Het kamp heeft een capaciteit voor 3.000 mensen, maar in het kamp woonden in maart 2020 20.000 vluchtelingen: anno augustus 2020 waren er in het kamp nog zo'n 13.000 vluchtelingen. Deze totale situatie wordt ook wel de Europese vluchtelingencrisis genoemd.

    Vanwege de COVID-19 pandemie zat het kamp vanaf maart 2020 in lockdown. In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 september 2020 ontstonden er branden in het kamp[2] en brandden sectie C, D en E van het kamp volledig af.[3] Duizenden mensen werden geëvacueerd.[4] Bij een nieuwe brand op woensdagavond, brandde opnieuw een gedeelte van het kamp af.[5]

    TOM DECORTE GEEFT TEKST EN UITLEG BIJ DE WAR ON DRUGS

    Tom Decorte, criminoloog

    Tom Decorte: ‘Als samenleving moeten we stilstaan bij de effecten van het criminaliseren van bepaalde drugs’

     

    Met de toegenomen drugscriminaliteit in Antwerpen horen we de laatste tijd steeds meer over de georganiseerde drugsmisdaad. In deze aflevering van Doorbraak radio geeft Tom Decorte, hoogleraar criminologie aan de Universiteit Gent, meer uitleg over de fouten in ‘ons’ drugsbeleid en hoe ‘we’ dit als samenleving beter kunnen aanpakken.

    De fouten in ‘ons’ drugsbeleid

    Volgens Decorte zitten er veel fouten in ons drugsbeleid. De opdeling tussen ‘legale’ en ‘illegale’ drugs en ‘soft’ -en ‘harddrugs’, bijvoorbeeld. ‘Deze opdeling heeft vandaag de dag niets meer te maken met de objectieve gevaarlijkheid van een aantal ‘middelen’.’ Logischerwijze zou je verwachten dat de minst gevaarlijke producten gelegaliseerd zijn en de gevaarlijkste producten moeilijk toegankelijk zijn. In realiteit blijkt het andersom. Alcohol is het gevaarlijkste product, maar is maatschappelijk aanvaard. Het maakt zelfs deel uit van een commerciële markt, zegt Decorte.

    De link met criminaliteit

    Een product illegaal maken, criminaliseert niet enkel het gebruik en bezit ervan, maar ook de productie. Het is belangrijk om als samenleving stil te staan bij de effecten van die criminalisering, vindt Decorte. ‘In de wetenschappelijke wereld zijn velen het erover eens dat bepaalde zaken alleen maar verergeren door producten in het illegale circuit te duwen.’

    -

    De producten worden dus vaak juist gevaarlijker door ze illegaal te maken.

    Wanneer producten in de illegaliteit zitten, is er geen enkele controle mogelijk op wie het produceert en hoe dat gebeurt. Die producten zijn daardoor vaak vervuild en er ontstaan veel sterkere varianten. De producten worden dus vaak juist gevaarlijker door ze illegaal te maken.

    -

    Omwille van de negatieve effecten van het huidige drugsbeleid is Decorte voorstander van het legaliseren van bepaalde drugs. ‘In de wetenschappelijke wereld is daar een grote consensus over.’ Het legaliseren van drugs betekent voor Decorte niet dat het gebruik van de producten vrij spel krijgt. ‘Door drugs te legaliseren wordt het uit het strafrecht gehaald en ontstaat er ruimte voor een ander wettelijk kader.’ Er moet vooral nagedacht worden over hoe het gebruik van drugs gereguleerd kan worden. Het nieuwe wettelijke kader kan ook per drug verschillen.—

    Legaliseren is niet commercialiseren

    Veel mensen zullen een pleidooi voor het legaliseren van drugs gelijkstellen met een pleidooi voor het commercialiseren van drugs. Voor Decorte zijn dit twee verschillende dingen. ‘Legaliseren betekent niet dat het geregeld hoeft te worden zoals alcohol en tabak, die makkelijk verkrijgbaar zijn in elke winkel.’ Het is mogelijk om drugs wettelijk te regelen zonder te kiezen voor een commerciële markt. Volgens Decorte is dat één van de historische fouten die gemaakt zijn bij alcohol en tabak. ‘Er is eerst een commerciële markt ontstaan met weinig regels, waarna de overheid een strijd trachtte te voeren tegen multinationals.’

    Zal de criminaliteit wel echt dalen?

    Volgens Decorte zijn er historische voorbeelden die aantonen dat de criminaliteit zal dalen wanneer drugs gelegaliseerd wordt. ‘Denk bijvoorbeeld aan het grote experiment waarbij alcohol in de jaren 20 in de VS verboden werd.’ De gevolgen van die criminalisering van alcohol waren niet te overzien. De drooglegging is een goed voorbeeld van hoe winstgevend en aantrekkelijk iets dan wordt voor criminelen.

    Daarnaast zijn er ook hedendaagse voorbeelden van hoe criminaliteit kan dalen door legalisering. Op een aantal plaatsen in de wereld is men overgegaan tot het legaliseren van cannabis. ‘In die nieuwe wettelijke kaders zitten uiteraard nog een aantal kinderziektes, maar over het algemeen zijn er toch veel voordelen ontstaan.’

    De war on drugs in Antwerpen

    De steeds zichtbaar wordende drugscriminaliteit in Antwerpen is volgens Decorte zeker het gevolg van verkeerde beleidskeuzes. ‘Wat men de laatste jaren in Antwerpen heeft proberen doen is de criminalisering opdrijven en de repressieve tactiek toepassen door meer politie in te zetten.’ Resultaat: een geografische verschuiving naar andere straten en plekken. Daarnaast is er onder druk van repressie meer systemisch geweld ontstaan. De markt ligt meer open voor de echte zware jongens, zegt Decorte. Door de grote zenuwachtigheid op die zwarte markt krijg je dus juist meer incidenten.

    David Geens

    *

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Heb het begrip Moria (vluchtelingenkamp) waar de vroegere AVV-VVK krant hierboven mee uitpakte, heeft volgens Wikipedia – en die kan het weten -helemaal niets te maken met Erasmus en De Lof der Zotheid - alhoewel - en al helemaal niet met in de psychologie die dat duidt als stompzinnig lachen om iets wat niet grappig is, de Godin van de Zotheid.

    Echt waar, Wiki sttelt U voor deze keus. Lesbos, Erasmus o of de Godin der Zotheid.

    -

    Helemaal juist, Walter als je hierbij grijnzend verwijst naar het cynisme waarmee de EUSSR haar lakens spreidt.

    De ‘Burgeroorlogen in zowel Syrië als Afghanistan kosten de Europese man in de straat niet alleen de ogen uit de kop, maar zo ‘spontaan’ zijn die nu ook weer niet gekomen. Leg de islamitische fundamentalisten aan de ketting - liefst in de boeien – en die mensen keren rap terig naar eigen haard en hoeve….

    *

    Naast de drugs-geleerdheid van Doorbraak, even van gedachten wisselen met onze Walter. Die moet, als ex top- medewerker van de VTM, daar toch iets meer over weten.

    -

    De productie van drugs verbieden?


    Totaal ongewenst, en bovendien onmogelijk want die is in handen van de Progressieve Nieuwe Elite….

    Bewijs?

    Probeer maar even aan een Asprientje of een hoestdrankje te komen zonder geschreven Doktersbewijs…

    Oplossing waar de gewone mens over valt….

    Legaliseer, controleer en belast dat soort ‘genotsmiddel’ en je beheerst de wereld… Kijk naar de wijn- bier- en                alcohol fabricatie. Die draaien als een lier.


    Ja, Walter, er is toch zoveel te doen voor als er in dit overheerlijk land een andere wind waait.

    Neem nu de zeer milieu bewuste FIETS STRAEN an FIETS-O-STRADEN.

    Ja    Ja, aan inventiviteit geen gebrek; daar in die vet betaalde Cenakels van de Progressieve Macht… Nieuwe woorden die Nieuwe Werelden wekken. Maar werken die? Zelfs ge-eletriseerd, als de simpelste fiets, heb ik daar mijn twijfels over.

    In onze volkswijk, waar de laatste 40 jaar niet één accorootje is geschied, bestaan er nu al 7 jaar, tot ergernis van alle buurftbewoners, FIETSSTATEN. D.w.z. dat de bestaande infrastructuur werd aangepast en vooral beschilderd, dat nieuwe vverkeersborden werden voorzien en vooral dat de Gemeente Politie, verdekt opgesteld achter hoek en kant, toezicht houdt om zoveel mogelijk de Gemeentekas te kunnen spijzigen. En wat komt onze Homo S  apiens & Tsjever Burgervader op de TV vertellen? ‘Jongeren’ per velo, ja per vélooo want veel Vlaams verstaand ie niet, dienen zoveel mogelijk de volle breedte van de straat te gebruiken. Want ide geautomatiseerde fietsen flitsen als weerlichten in   alle richtingen her en der voorbij.. Daar gaan nog ongelikken van voortkomen.

    Vraag aan de toekomstige Minister van Verkeer.

    Herstel al die geldverslindende progressieve zottigheden van nu in hu oude glorie, benuttig de bestaande Spoor- en de verdwenen Buutspoorwegen, wanrt die zijn overal de kortste verbpnigen. Plaats hekkens aan weerszij van de sporen, zoveel en zo hoog als je maar kunt betalen, en verlà: fiets maar op, vrij als Pietje Vogels in de Vrije Natuur. Groen! zoveel je wilt. De gewone wegen zijn opnieuw beschikbaar voor de gewone burger.


    Idem duto voor de ‘Waterwegen’, rivoeren, stromen en klanalen. Vooral inde Grootsteden die allemaal              aan werskanten van de warerekant gelegen zijn. Vindt de fiets uit, met naast de wielen, uitklapbare mini- schepraderen…

    Neen gene mercie, Mevrouw Barbare Pas. Het wordt begot geen gewone job voor U. Maar heet zal U achteraf wel een standbeeld opbrengen: ‘zij leerde haar Volk zich verplaatsen’.


     

    Wilt ge d’ er nog zo ene, Walter?

    Schaf vanaf de eerste dag van Uw eerste Nieuwe Zuid- Nederlandse Regering dat FRONTEX FRUT terug af en bekom overal in Europa de her-instalatie van ons aller goede oude Douane. Goed voor de tewerkstelling en de Staatskas. Bergens en plaats slabomen met Rode Lichten.. Aan de buitengrenzen komt er geen ka       t meer door, zelfs geen milligram koopwaar zonder onder de douane- microscoop te passeren.

    Wèg het immigratie probleem, wèg de illegaliteit en WEE Uw gebeente als U ergens in het Europese ‘Binnenland’ tegen de lamp loopt.

    Want Uw Waarde

    Ambtsgenoot Gerolf Annemans (The Francken?) is mans genoeg om via het bevriende Solvakije te bemiddelen bij de Poet, om ergens ten Noorden van Vladivostok een soort menswaarqdig maar ijskoud ‘Wederopvoedings Kamp’ in re richten. Speciaal geschikt om er te leren WERKEN….






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!