MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.238 - HET ZONDAGDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT OOK DE ORIËNT EXPRESS HAD TWEE MACHINES WANT DE REIS DWARS DOOR VIJANDELIJK GEBIED WS ZWAAR. MAAR BELFORTEN EN BAIAARDEN, DE HANDELSMERKEN VN VLAANFRRN, KOMEN XWEER IN BEWEGING.

     

    .

    238 - HET ZONDAGDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT

    *

    7 SEPTEMBER 2020

    *

    *.

          DEEL i

    *

     

    *

    @de_NVA

    'Ik heb een kijkersvraag: is er ergens nog een democratisch land waar de twee grootste partijen opzij worden geschoven?

    Men laat het zo lang duren tot de verkiezings-uitslag vergeten is en vervolgens wordt die op z'n kop gezet', zegt voorzitter @Bart_DeWever.

    XX

    @vrtnws

    *

    ·De Wever (N-VA) voelt zich bedrogen door liberalen: "Met Bouchez kon het niet lukken" en "Lachaert is diens schoothondje" https://vrtnws.be/p.GvLRVlBZY?t=1599390030682

    "Een land waar de twee grootste partijen aan de kant geschoven worden, dat zie je nergens ter wereld", klinkt het.

    vrt.be

    Tom Van Grieken liked

    Natalie - Clinking glasses

    @dcnatalie

    ·Mathias trapt de start af naar geloofwaardiger eerlijker, warmere politiek.

    Trophy

    En naar een 'positief' project.

    Nooit. Jamais. Nie wieder. Dat laatste begrijpt u het best. twitter.com/tomvangrieken/…

    T@FranckenTheo

    Alles voor Vlaanderen,

    Vlaanderen voor Kristus

    100 jaar IJzerbedevaarten.

    Nooit meer oorlog, Zelfbestuur, Godsvrede.

    Nooit zullen we de frontsoldaten vergeten, altijd zullen we opkomen voor ons volk.

    Yellow heart - Black heart

    @tijd

    De Wever pleit voor Belgische anti-drugs-politie

    Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) roept op tot de oprichting van een Belgische anti-drugspolitie naar Amerikaans model.

    tijd.be - West-Vlaanderen

    *

    Replying to @GerdVdB1+ @GLBouchez

    VRT zal dit echt niet doen.

    Hiervoor hebben we echte Vlamingen nodig.. Blijkbaar heeft men bij VRT nog steeds niet door wie hun loon betaalt

    **

    VLAANDEREN VLAGT VERDER

    NIEUWSBRIEF VL²v nr. 445 (Dinsdag 1 september 2020)

    Zon en schaduw over Vlaanderen

    Doordenkertjes:

    *

    Het komt in alle deftige families voor: Kinderen van linksdenkende ouders hebben soms rechtse ideeën en kinderen van rechtsdenkende ouders hebben soms linkse ideeën. Voor die laatsten is er echter nog hoop! Winston Churchill zei het al: “Wie voor zijn dertigste niet links is heeft geen hart, wie na zijn dertigste niet rechts is heeft geen verstand!”

    *

    Gezei is gezei!

    -“Ons wordt verweten dat wij gewoon de politiek van Leopold II hebben voortgezet en de Congolezen verder in een repressief en gewelddadig koloniaal systeem hebben geduwd. Niets is minder waar. De enige gewelddaden die ik daar gedurende de tien jaar dat ik er verbleef heb gezien, waren onnoemelijke brutaliteiten van zwarten tegenover zwarten. In 1960, even voor de onafhankelijkheid, had Kongo een BNP gelijk aan dat van Canada en was het  internationaal erkend sociaal, economisch en structureel het meest welvarende en modernste land van Afrika.Nu hoor je het eens van een ander! Mag de mening van die blanke witte ervarings-deskundige wel gehoord worden?

    *

    -“Neen, het echte probleem is dat Vlaanderen ziek is. Besmet door fanatieke raszuiverheid, machismo, onverdraagzaamheid, ultranationalisme en een indrukwekkende dosis moordlustigheid. We hebben geen gebrek aan bewonderaars van Chinese concentratie-kampen, sympathisanten van Amerikaans politiegeweld en aspirant-deporteringsambtenaars…” (Othman El Hammouchi, een jonge, conservatieve opiniemaker, in Doorbraak.)

    -

    Veur alle vallen veur! Op dit artikel zijn reacties uitgeschakeld op vraag van de auteur of op initiatief van de redactie

    Stel u voor dat Othman de grootste partij van een moslimland én de moslim-autochtonen aldaar op die manier de mantel uitveegt… Zou hij het nog kunnen navertellen in Doorbraak? 

     -

    -“In heel Europa wordt de keuze gemaakt om te investeren en perspectief te bieden. Die investeringen moeten nu gebeuren. Europa gaat die doen, wij gaan dit doen. Er zal geld moeten beschikbaar zijn om ons vooruit te helpen”, (Aldus Bruno Tobback in HLN).   

    Investeren is het linkse politiekc orrecte synoniem van “schulden maken”!

    Bruno doet een gooi naar de bolletjes-trui van discrete en perspectief biedende schuldenbergkoning…

    *

    *

    DE BALANS: PEDAGOOG PEDRO DE BRUYCKERE

    ©RV

    *

    Pedro De Bruyckere (45) verwierf wereldfaam als pedagoog (Artevelde Hogeschool en Universiteit Leiden). Bij het begin van andermaal een moeilijk schooljaar maakt hij hier zijn persoonlijke balans op.

    Wat zijn uw belangrijkste activa?

    ‘Mijn gezin en mijn geheugen. Ik ben niet superslim, maar collega’s noemen me een omgevallen bibliotheek. Elk onderzoek dat ik lees, kan ik efficiënt in mijn hoofd klasseren. Ik ben ook een muzikant, producer en gitarengek. Enkele gitaren wil ik echt niet kwijt. Eentje is een aandenken aan mijn vader, andere hebben een specifieke klank. Eigenlijk ben ik een klanken-verzamelaar: ik zoek gitaren waarmee je wat in je hoofd zit precies uit je vingers kunt toveren. Ik heb er belachelijk veel. Ruim 30.’

    -

    Wie heeft in u geïnvesteerd?

    ‘In eerste instantie mijn familie, zeker mijn grootouders. Ik kom niet uit zo’n traditionele onderwijs familie. Ik dook er vooral in omdat ik veel goede ervaringen met leerkrachten had. Mensen die meer in mij zagen dan ik voor mogelijk hield. Meester Frank is verantwoordelijk voor mijn gitaren-verslaving; meester Pieters bracht me de liefde voor geschiedenis bij. Jef Vlaminck, Pierre Bienstman en Huguette De Meerleer waren drie van de vele fijne docenten in de leraren opleiding in Eeklo. Toen ik er afstudeerde, voelde ik me nog te jong om voor de klas te staan. En dus deed ik er pedagogie bij. Daar zag prof Marc Spoelders een kritische stem in mij.’

    Investeert u zelf in anderen?

    ‘Ik probeer een fractie te betekenen van wat die mensen voor mij hebben betekend. Ik heb het al meegemaakt dat een oud-student na vele jaren komt vertellen hoe ik hem of haar heb beïnvloed. Dat is mooi, maar je doet het niet om dat te horen. Ik heb ook geïnvesteerd in het onderzoeks-beestje dat bleef knagen, en in mijn vrije tijd ging ik doctoreren. Ik wilde grote kuis houden in wat allemaal gezegd wordt over onderwijs en jongeren, en kijken waarover echt een wetenschappelijke evidentie bestaat. Van evidence informed werken hebben we in onze leraren-opleiding intussen werk gemaakt. Mijn co-auteurs Paul Kirschner en Casper Hulshof en ik zijn zeker niet de enigen die daarvoor pleiten, we zijn met steeds meer in binnen- en buitenland. Nog te vaak circuleren in de leraren-opleidingen achterhaalde theorieën, maar ik zie echt een mooie evolutie.’

    Wat was uw kwantum-sprong?

    ‘Toen ik tijdens mijn doctoraat in 2013 met een writer’s block zat, schreef ik met Casper als tussendoortje mijn eerste onderwijsboek: ‘Jongens zijn slimmer dan meisjes’. Het heeft mijn leven veranderd. Het werd al vertaald in het Chinees, Zweeds en Engels, we haalden twee keer het grootste onderwijs-tijdschrift van de VS en ik heb behalve in Oceanië op alle continenten lezingen gegeven. ’s Zomers geef ik les in Washington. In 2017 bleek zelfs dat The Guardian ons boek bij de tien invloedrijkste onderwijsboeken ter wereld zette.’

    Gaat u soms in het rood?

    ‘Wat denk je? Ik heb het geluk dat ik weinig slaap nodig heb. Maar als ik té weinig slaap, word ik... heel moe. Dat ik er nog niet door in de problemen kwam, is eerder een kwestie van geluk dan van verstand.’

    Wie zetelt in uw raad van bestuur?

    ‘In de eerste plaats mijn vrouw. Voorts de groepsleden van mijn band Blue and Broke. Sommigen ken ik al lang, toetsenist Danny Verstraete sinds de kleuterklas. De beste raad komt van Frank Van Massenhove: maak van een expert nooit de baas. Daardoor heb ik op een bepaald moment niet gesolliciteerd voor een leidinggevende functie. In Leiden leid ik nu wel het onderzoek en er zijn geen klachten, maar ik ben een controle-freak en als baas moet je delegeren en loslaten.’

    Is uw balans in evenwicht?

    ‘Ik probeer elke dag gemiddeld twee maaltijden samen met mijn kinderen te nemen. In het weekend zijn het er drie, dus dat trekt dat wat omhoog. En de kinderen staan eerst in de rangorde. Er staat winst op de balans.

    Bert Voet


    ***

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    De morgenstond, ach U weet het wel. Eerst was er de fristaie van het Weverstgeild. Die komt eindelijk onder stoom. Kon iok niet nalaten te benadrukken. Een tweede machine bij de TVG om met vereende kracht de Trein der Bevrijding door de Geschiedenis te loodsen?

    -

    Dan ’n beetje nostalgie naar het vlatggen-zwaaiende Vlaanderen, om via een Leidse Prof in Eeklo geboren, een hoogstaande en vererenswaardige broederziel te ontdekken.

    Het leven zit vol verrassingen. Ook weer vandaag. Al snap ik nog alti-ijd niet, waarom die van de Radio, die nochtans door Vlaanderen betaald worden, het nog altijd houdt bij dat afgezaagde liedje uit 1830. En daar zit nu toch al een heel tijdeke die nieuwe CEO die alles nieuw zou moeten kunnen maken. Door oa. voor en na elke nieuws-uitzending, ’n kort vrolijk beiaard-deuntje uite zenden..

    *






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!