MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.236 - HET ZTEDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT DEEL II. ODE AN DIE FREUDE . HET SCHIP VAN STAAT GERAAKT MAAR NIET GOEDGEKEURD - DE EU BEGINT HET ANDERS TE ZIEN - EN HOE BEIDEN GERAAKT STEEDS MEER ALLEEN

    .

    236 - HET ZTEDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT

    *

     

    *

    ZATERDAG 5 SEPTEMBER 2020

    *.

           DEEL II

    *

    *

    Preformateur Conner Rousseau (SP.A) wuift N-VA-kritiek weg: "Ik ga opkomen voor de Vlaming en voor alle Belgen"

    N

    Volgens ‘preformateu’r Conner Rousseau is er zeker en vast een stap vooruit gezet in het proces van de federale formatie. Hij is naar eigen zeggen "bescheiden enthousiast" en roept de Vivaldi-partijen op om vanaf volgende week te bouwen aan een sterk regeer-akkoord. Hij belooft ook de belangen van de Vlamingen te verdedigen. Volgens zijn collega Egbert Lachaert (Open VLD) willen de mensen zien dat de politiek de zaken in handen durft te nemen.

    Vanmiddag hebben Egbert Lachaert (Open VLD) en de Vivaldi-partijen (Open VLD, MR, PS, SP.A, Ecolo, Groen en CD&V) eindelijk een doorbraak bereikt, waarop de opdrachthouder met nieuws naar koning Filip kon. Die heeft inmiddels diezelfde Egbert Lachaert en SP.A-voorzitter Conner Rousseau met een preformatieopdracht belast.

    XX

    *

    Gaston Durnez doet het weer — Promotie van de week

    05/09/2020 Doorbraak redactie - Leestijd 2 minuten

    Op 13 december stelden we met Doorbraak het laatste boek voor van Gaston Durnez. Hij had het net afgewerkt voor zijn plotse overlijden. De voorstelling werd een eerbetoon aan ‘de grootmeester van het Nederlands’, zoals Rik Torfs toen de oud-journalist van De Standaard noemde.

    Postuum

    Durnez schreef tegen de klippen over de dingen die hij om zich heen zag gebeuren

    Negen maanden later ligt een nieuw boek op tafel van de gevierde cursiefjes-schrijver. Sporen in de sneeuw is een postume bundel stukjes, cursiefjes, portretten en herinneringen die Durnez schreef in tal van tijdschriften, niet het minst in Doorbraak, De Bond en Ons Erfdeel/De Lage Landen. Durnez schreef tegen de klippen over de dingen die hij om zich heen zag gebeuren. Hij deed dat driekwarteeuw lang in kranten, tijdschriften, boeken én online. Met een groot hart voor de Vlaamse zaak, met weemoed over zijn eigen krant, waarvan hij de schrapping van het AVV-VVK-logo bleef betreuren. Met bewondering voor collega’s Marc Sleen en Hugo De Ridder. En de Fé natuurlijk, Felix Timmermans, aan wie hij een magistrale biografie wijdde.

    -

    spatten humor, goesting en geestdrift, van alle pagina’s

    Ook in ‘Een danser in de sneeuw’ schrijft de betreurde Durnez over wat hij ziet, leest, en wat dat zoal oproept bij hem. Daarbij spatten humor, goesting en geestdrift, van alle pagina’s. In zijn recensie licht Jean-Pierre Rondas alvast een tipje van de sluier, opdat ook u goesting zou krijgen in Gastons geestigheden en geestdrift.

    Promotie

    Een danser in de sneeuw is het ‘boek van de week’ van Doorbraak. Dat mag ook wel; ongeveer de helft van de opstellen in dit boek verschenen eerst hier. U krijgt Een danser in de sneeuw na bestelling gratis toegestuurd.

    We bieden u ook een eenmalig pakket aan van de twee laatste boeken van Durnez: Een danser in de sneeuw én Hugo in de jungle. Dat laatste is een portret van zijn collega-pennenridder Hugo De Ridder, dat eveneens een eerbetoon is aan een vervlogen krant en journalistieke traditie.

    -

    Bestel hier het tijdelijk pakket, geldig tot eind september:

    Een danser in de sneeuw én Hugo in de jungle

    Dat laatste is een portret van zijn collega-pennenridder Hugo De Ridder, dat eveneens een eerbetoon is aan een vervlogen krant en journalistieke traditie.

    Bestel hier het tijdelijk pakket, geldig tot eind september.

    XX

     

    *

    DE EU ALS REGULERENDE WERELDMACHT

    *

    Geert Bourgeois: 'Corona leert ons dat de EU niet naïef mag zijn.'

    foto: ©Belga Image

     

    Vrije Tribune - 04/09/2020 Geert Bourgeois

    -

    vrijhandel

    De Europese Unie heeft het potentieel om een wereldmacht te zijn, en te blijven. Al is dat een geluid dat we te weinig horen. De brexit heeft ons zelfvertrouwen een flinke deuk gegeven. Het gebrek aan coördinatie bij de uitbraak van covid-19 in Europa legde de broosheid van de interne markt en de Schengenzone bloot. Anno 2020 ‘lijkt het’ wel alsof enkel de VS, China en Rusland de internationale politiek beheersen. Het internationale gewicht van de interne markt – post-brexit nog steeds 445 miljoen consumenten – moet de EU assertiever uitdragen in de wereld.

    -

    Handelsakkoorden

    De aantrekkingskracht van die interne markt komt het sterkst tot uiting in handelsakkoorden. De EU is immers exclusief bevoegd om die namens de 27 lidstaten te sluiten. Met onze sterke interne markt als stok achter de deur, treedt de EU in onderhandelingen met derde landen op als rule maker.

    -

    Wie toegang wenst tot de reusachtige Europese markt dient zich te conformeren aan fundamentele standaarden

    Wie toegang wenst tot de reusachtige Europese markt dient zich te conformeren aan fundamentele standaarden inzake consumentenbescherming, klimaat, arbeidsvoorwaarden, mensenrechten, bescherming van intellectuele eigendom, voedselveiligheid, dierenbescherming, oorsprongsregels en nog zo veel meer.

    Zo verzekeren we dat elk nieuw handelsakkoord – naast de jobs en welvaart die voortvloeien uit vrijhandel – ook een transformerend regelgevend proces van liberalisering, vergroening en opwaartse sociale mobiliteit teweegbrengt in het partnerland.

    -

    Die transformatie is bijvoorbeeld nu al zichtbaar in Vietnam. Om vrijhandel te drijven met het oude continent zette dat aanzienlijke stappen voorwaarts op het vlak van rechtsbescherming, sociale rechten en duurzaamheid. Daarnaast toonde de Finse professor Anu Bradford in haar boek The Brussels Effect aan dat er ook een de facto invloed is aangezien internationaal actieve bedrijven vaak uit eigen beweging er voor kiezen om de Europese regels te volgen voor hun wereldwijde productie en afzet.

    Kwetsbare vrijhandel

    De coronapandemie heeft het belang, maar ook de kwetsbaarheden van wereldwijde vrijhandel duidelijk gemaakt. Hoewel extremen aan weerszijden van de politieke arena de geglobaliseerde economie met alle zonden van Israël beladen, staat het als een paal boven water dat een open, fair en op regels gebaseerd systeem van vrijhandel een noodzakelijke voorwaarde vormt voor stabiliteit, duurzaam economisch herstel en bevoorradingszekerheid

     

    https://doorbraak.be/de-eu-als-regulerende-wereldmacht/?utm_source=newsletter-2696&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

    **0**

    *

    OPMARS TRUMP HAALT BIDEN UIT COMFORTZONE

    Enkele dagen na president Trump bezocht ook de Democratische presidentskandidaat Joe Biden Kenosha. ©AFP

    Speelt Joe Biden in de Trumpiaanse kaart door een strenger 'recht en orde'-discours te hanteren? Een terugval in de peilingen voedt de Democratische zenuwachtigheid.

    -

    Twee dagen na de Republikeinse president Donald Trump heeft ook zijn Democratische uitdager Joe Biden donderdag een bezoek gebracht aan Kenosha, de stad in de cruciale strijdstaat Wisconsin die ten prooi viel aan zware rassenrellen sinds een politieagent er op 23 augustus de zwarte man Jacob Blake vier keer in de rug schoot. Hun aanpak kon niet méér verschillend zijn.

    -

    Biden zat er samen met de familie van Blake. Tijdens een bijeenkomst met buurtwerkers predikte de Democraat zijn verzoenende boodschap 'Amerikanen samen te brengen om te genezen'. Trump daarentegen noemde Blake dinsdag niet eens bij naam toen hij vooral het lokale politiekorps steun en fondsen beloofde. Een fotoshoot te midden van de vernielingen moest onderstrepen dat de betogers zich te buiten gaan aan 'binnenlandse terreur'.

     

    https://www.tijd.be/politiek-economie/internationaal/vs/opmars-trump-haalt-biden-uit-comfortzone/10249335?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_content=&utm_term=

     

    **

    *

    XX

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Gaston Durnez

    (1625-20119)

    *

    Geboren in Werviik, zich uit de naad gewerkt voor de AVV-VVK kazakdraaiers, en overleden in Lierke-Plezierke…. Ook 3 keer getrouwd en toch met de twee voeten op de grond gebleven…

    -

    Story, Stong, was je ’n beetje uit het oog verloren. Zal me echter nooit meer gebeuren. See you back in Honoululi?

    -

    Assertieve EU…. Ik zie de Geert die deze woorden uitspreekt, nog zò voor mijn ogen in dat deftig advocaten kantoor in Izegem. Wist ik toen veel dat daar een ‘Zeventien Provinciër’ zat…

    Goed zo, addee gie deur de joar’n mô nie stille en volt, want er is nog zo oneindig veel te doen voor de Lage Landen byder See weder recht en op de been geholpen zijn. ‘Stille voort doen’, ge kent dat ook wel, hé.

                                  

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!