MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.225 - HET DINSDDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT OVR DE VOORDELEN VN DE NADELEN EN HET GELUK DAT DE DAGEN ELKAAR OPVOLGEN GELUKKIG IN DE GOEDE RICHTING EN IN DE HOOP DAT WE HET NOG LANG KUNNEN VOORT VERTELLEN

    225 - HET DINSDDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT

    *

     

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    DINSDAG 25 AUGUSTUS 2020

    *

        Marc Van Ranst over de kritiek: “Ik lees soms nog ’t Pallieterke en voelde veel voor de Volksunie. Dat waren geen communisten, hè?”

    Het gaat hard met de kritiek op Marc Van Ranst. Franstalige virologen, oud-Kamervoorzitters en -rectoren, Vlaams Belangers en N-VA’ers op Twitter... Zelfs tot toevallige passanten op een perron toe. Ze willen dat hij zwijgt, vinden dat hij onzin verkoopt en dromen van zijn ontslag. “Bij elke epidemie is er dat moment dat de guillotine wordt bovengehaald. Maar ik blijf koppig doorgaan.”

    En als Lauurettte Mitraillette nu een zweert, met de hand op het hart, zeggende dat ze verklaart in eer en geweten dat ze – via een tolk? – af-en-toe maar heel regelmatig, dat in ieder geval, ook ‘’t Pallieterke leest, en dat ze de Tom van Grieken zelfs heimelijk verliefd op is: daar zoude gij daar toch ook net aan twijfelen?

    -

    Maar ‘k goan zelfs meer zeggen, Walter! Neuren Hrand Père langs vaders kant hé nog 2 jaar ‘bak gedaan’ als collaborateur-landverrader in de jaren ’40-’45. Em wos van JEUK, in de Limbirg; ergens in het bronsgroene eikenhout, verre weg van de Borinage….

    -

    Ge weet toch dat wij, Noord-Belgen, vor zaken als Van Ranst en Waloonse raddraaiers ’n eigen spreekwoord hebben?

    Stille waters, diepe gronden…..

    En dat voor twee brulboeen lijk die twee portemonne-ologen!!!!!

    *

      @tijd

    Waterland neemt accountant Moore Belgium over

    Het Belgisch-Nederlandse investerings-fonds Waterland investeert in het boekhoud- en adviesbureau Moore Belgium. Dat wil volop overnames doen in ons land.

     < 

    https://www.moore.be/nl/over-ons /// https://waterland.nu/nl/over-ons/wie-we-zijn

    *

    MAROKKANEN VRIJUIT, GEERT WILDERS AL 6 JAAR VOOR DE RECHTER

    Laatste Woord 24aug2020

    Klik op https://www.youtube.com/watch?v=StUYuEk8YdU&feature=youtu.be om video te bekijken.

    Geert Wilders: “Daar gaan we weer. In colonne op weg naar de extra beveiligde rechtbank Schiphol vanwege een vraag over Marokkanen.

    Die onze wijken en steden in brand zetten én er mee wegkomen, maar een oppositie-leider die daar een vraag over stelt, staat al 6 jaar voor de rechter.”

     

    Geert Wilders sprak vandaag in de rechtbank: ’Zelfs Marokkanen zeggen dat er Marokkanenprobleem is’

    *

    @gannemans

    Angela Merkel rebuked by Belgian MEP for ignoring Brexit in Brussels power-grab | Politics | News | http://Express.co.uk

    -

    Merkel slammed for 'refusing to learn Brexit lesson' as Germany backs Brussels power-grab

    A FURIOUS MEP has warned Angela Merkel and the EU leadership against ignoring the message of Brexit, after the German Chancellor pushed ahead with plans to ramp up "European federalism". express.co.uk

    Radio Klara

    Vast gedraaide plaat.

    De mooie zomerse dagen zijn voorbij. Hadden we niet eens bemerkt. Veel uitleg. Geuren en kleuren. Nog meer uitleg over die verdomde Rode CCP-Pest, de nieuwe doden en andere nieuwe slachtoffers van ‘Jongeren’ blijven onzichtbaar.- maar des te meer aandacht voor de Rust- en Verzorgingstehuizen. Erg, hé !!!! Géél erg.

    -

    Wat ook opvalt, is dat deMedia het meer en meer hebben over ‘Belge’n, daar waar ze ‘Vlamigen’ bedoelen. Ach, naarmate het einde nadeert, spreelt oedere stervende ‘er nog eens zo gaarne over’….Zoiets noemt zich toch ‘De Laatste Wens’?????

    *

    TORFS EN BRISTOL MAKEN ZICH OP VOOR DUITS GEWELD

    Vandaag om 01:00

    G

    ise Vanaudenhove: 'Wij zijn waakzaam. VanHaren komt dichter in onze buurt dan Brantano.' ©Debby Termonia

    De Belgische schoenwinkelketens Torfs en Bristol ontwaken in een nieuwe wereld. Ze krijgen met Deichmann de grootste Europese schoenen-verkoper als concurrent.

    De Vlaamse ondernemers-families Torfs en Vanaudenhove volgen de saga rond de schoenen-winkelketen Brantano met argusogen. Nu de kans groot is dat Brantano verdwijnt, zijn zij de enige puur            ‘Belgische’ grote schoenen-verkopers. Torfs is actief met de gelijknamige schoenwinkel-keten, de Vanaudenhoves verkopen in België en Nederland schoenen met hun winkelketen Bristol.

    74 miljoen schoenen

    De overname van Brantano heeft twee belangrijke gevolgen. Het aantal schoenenwinkels in ons land daalt met 66, want Deichmann neemt maar 43 van de 109 winkels over. Die 43 winkels worden omgebouwd tot winkels van vanHaren, de Nederlandse schoenwinkelketen van Deichmann.

    Dat geeft extra ademruimte aan de spelers die overblijven. 'Er komt een deel van de markt vrij, en wij gaan proberen dat in te pikken', zegt Bristol-topvrouw Elise Vanaudenhove.

    *

    VIEW THIS EMAIL IN YOUR BROWSER

    We are proud to share that MITx on edX has reached a huge milestone – 10 million course registrations! To thank our learners for your incredible support, we’re excited to offer 10% off verified certificate track enrollments for any MITx course* now through September 10th. Just use the code 10MILLION at checkout! We have more courses available this fall than ever, and we hope you’ll continue to learn with us.

    *Coupon code may be redeemed for any single MITx course offered on edX.org, excluding courses that are part of the Data, Economics, and Development Policy MicroMasters Program, and may not applied toward program purchases.

    M

    Love is not tourism

    *

    Vanaf 1 september mag je terug naar je lief in het buitenland, maar...

    Interview - 24/08/2020 Winny Matheeussen - Leestijd 7 minuten

    -

    Na de Veiligheidsraad van 20 augustus werd een persconferentie gegeven. Eén van de aangekondigde maatregelen ging over mensen met een ‘duurzame relatie’ in het buitenland. Ze kregen het perspectief op hereniging met hun geliefde vanaf één september, zij het onder strikte voorwaarden. Die voorwaarden bleven onvermeld. Via de Facebookpagina van LoveisnotTourismBE kwamen al snel reacties binnen van mensen die op zoek waren naar informatie omtrent de modaliteiten. Nergens bleek concrete informatie voorhanden en velen bleven gefrustreerd op hun honger zitten.Nationaal Crisis-centrum: wachten op Ministerieel Besluit

    Wij namen vrijdag contact op met Yves Stevens van het Nationaal Crisiscentrum. ‘Het is wachten op een Ministerieel Besluit. De beslissing wordt nu omgezet in juridische teksten. Van zodra dat klaar is , zal ook duidelijk zijn wat nu juist de modaliteiten zijn.’

    *

       @tijd

    ·Amerika zet vaart achter plasmatherapie voor Covid-19

    De Amerikaanse farma-waakhond laat het gebruik van bloedplasma toe als behandeling voor zieke corona-patiënten. Maar net als bij het Russische corona-vaccin is er nog geen sluitend wetenschappelijk...

    *

    @destandaard

    Storm Francis kan extra schade aanrichten door droogte: ‘Parkeer niet onder boom en ga niet wandelen op strand’ http://dlvr.it/RfJWjB

    *

    Wie is Aleksej Navalni, vijand nummer 1 van het Kremlin? http://dlvr.it/RfJWhL

    ***

    Advocaat Van Steenbrugge rechtstreeks gedagvaard door René Stockman voor laster http://dlvr.it/RfJQHv

    *****

    pATER René Stockman =

    René P.E. Stockman f.c. (Assenede, 13 mei 1954) is een ‘Belgisch’ specialist psychiatrische verpleegkunde. Hij is sinds 2000 de elfde Generale Overste van de Pauselijke Congregatie van de Broeders van Liefde.

    *

    *

    IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME

    ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHE LEUGENTAAL

    *

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    ONS Ma Zaliger (1902-1990) zou het ook altijd gezegd hebben: noooit wordt nog als voorheen. Het lieve hardwerkende mens zou nu 118 jaar geworden zijn , ware ze niet al 41 jaar geleden tegen de vroege morgen zachtjes in den Heer ontslapen. Netjes uitgeleide gedaan door 3 van haar 5 kinderen +1 schoonzoon, de Baas van ‘t Crispijn. Toen ze stierf, was ze bijna dubbel zo oud geworden als onze Pa (1904-1943).

    -

    We beleven dus heugelijke tijden. Een scharnier-moment in de Geschiedenis van het mensdom. Echt een mooi moment om het aan de achter-kleinkinderen te kunnen vertellen…

    -

    Toen, kinnekes, bewoog het Europees Vasteland zich weer als een geheel. Van de Middellandse tot de Oostzee, de Oeral en de Zwarte Zee. Venetië, Triëste, Vladivostok, Jekaterinenburg, Lapmand, Kiev, Minsk, Londen, Rome: weer onder één en dezelfde papaplu. Nergens nog fanatisme, overal vrije meningsuiting voor iedereen, vrij verkeer van personen, kapitaal en goederen.

    Met niets dan vrienden aan de Overkant der Grote Plas.

    -

    Ali Baba en de 40 Rovers zijn teruggebracht naar waar ze voor ons altijd thuishoren. In de spook-wereld van Duizend en Één Nacht .Nachten vol dierlijke instincten, met de daarbij horende instincten van voor het gelegenheids-vriendinnetje, het niet mer halen van de morgen.

    -s

    Alleen de in Eigen Volk Eerst vastgeroeste gewoonte van te leven met de hade, uit de mowen, die is nog niet helemaal terug. De tijd dat de gebraden kippen U in de mond vlogen, heeft echter wel lang geneog geduurd.

    Alles valt weer in zijn normale plooi. Éen vader en één moeder per gezin, eigen kinderen en geen ersatz om het even van welke vreemde kleur.

    -

    Overal dezelfde Wetten, liefst volgens de Joods-Klassieke-Christelijk oer-beginselen. Met een open oog voor de toekomst maar met een collectief geheugen dat sterker is dan 10 Wikipedia Encyclopediën…






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!