MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.216 - HET ZONDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT WIELERHELD REMCO – LIERS METERKE 111 VANDAAG DE OUDSTE ‘BELG’ – DE BELGICA LIGT MET DE KIEL OMHOOG – MAAR WE KUNNEN NOG VEEL LEREN VAN DE de MEDICI.AFSLUIRER DZE KEER IS HULT EN ZWARER

     

    216 - HET ZONDAGSE DOORDEWEEKSE ONTBIJT

    *

     

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Zondag 16 augustus 2020

        Feestje voor oudste Belg: Julia (111) maakt rondrit door woonplaats Lier in open Cadillac

    **

    *

    Julia Van Hool (111) genoot zaterdag van een rondrit met een open Cadillac door haar woonplaats Lier. Moe Julia, zoals velen haar noemen, is sinds begin deze maand de oudste levende inwoner van ons land. Dat wilden de stad en Woonzorgcentrum Sint-Jozef niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

    Gisteren om 13:47

    -

    LIERKE PLEZIERKE!!!!!!

       ‘n Dikke klapzoen o je koppeke, lieve flinke Madam. Van harte! Kom Trezebees, we klinken er op.

    Doe zo voort. Zit in de goede richting. Honderd + ELF. Wie doet je dat na?

    Voor mi persoonlijk komt dit neer op nog 28 jaar te gaan… Mag er niet Aan denken hoe de wereld er tegen dan zal uitzien…. Tot ziens, lief mens!

    *

       POLITIEKE IMPASSE ZET KREDIETWAARDIGHEID BELGIË ONDER DRUK

    **

    *

    Preformateurs Bart De Wever (N-VA, links) en Paul Magnette (PS) gaven er vrijdag de brui aan. ©Photo News

    Gisteren om 14:46

    -

    Het uitblijven van de vorming van een volwaardige federale regering dreigt de negatieve effecten van de coronacrisis te verdiepen en te verlengen en is daarom een bedreiging voor de Belgische krediet-waardigheid, zo stelt rating-bureau DBRS Morningstar.

    -

    Het aanhoudend gehakketak van de partijen inzake de federale formatie begint ook zijn sporen na te laten in de internationale financiële wereld. DBRS is de eerste die de impasse op federaal niveau letterlijk benoemt als oorzaak voor slechtere vooruitzichten.

    DBRS Morningstar behoudt de belangrijkste Belgische kredietrating op AA, maar wijzigt zijn vooruitzichting van 'stabiel' naar 'negatief'. Daarmee neemt het ratingbureau een aanloop naar een mogelijke verlaging van de kredietwaardigheid.

    **

       Maar nee, Meneer. Slaap op je twee oren0 Het water blijft naar zee stromen. Es geht Alles vorüber, es geht Alles vorbei, sslaapt op joen oren, allebei…. Denn nach Jeedem DeemBer kommt wieder ein Mai….

    **

    Gisreren om 17:14

       Remco Evenepoel lijkt goed weg te komen na ijzingwekkende duik in ravijn in Ronde van Lombardije

    -

    Wat een hoogdag moest worden voor Remco draaide uit op een drama. De top-favoriet schoof op het goede moment mee met een kopgroep met enkele favorieten, maar in een afdaling liep reed het mis. Hijl kwam in een afdaling ten val. Hij botste tegen een muurtje en dook een ravijn in.

    ‘Vlg Radio Klaaa 15 meter diep. Tussen de varens en doornstruiken. Op rotsgrond.)

    Jij was na zijn val bij bewustzijn en werd op een draagberrie naar de ziekenwagen gedragen. De jonge ‘Belg’ is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    **

    *

       Remco, jong toch! Waarde gij net beter in LombardsYDE (de inham waar ooit Italiaanse bankiers de dienst uitmaakten toen de Fiaminghi nog commerce deën met de Moskouse ‘Gouden Drieheok’) gebleven i.p.v. daar in dat onherbergzame Lombadijje Uw tisten te gaan drraaien? Ge ziet w     r ervan komt. De goe beteringe, nan. En laar vooral je EEMMEN nakijken, beste Remco

    Van entwien dagge nie en kent en van nature liever de kust- dan de hoogvlakte ziet.

    Amaai, m’n voeten, Gérand, Italië is een droomland, da’s waar, maar de 16 jaar dat we daar hebben geleefd was het voor mij als met ingehouden asem… Hoofgrtevrees!!!!

    Hebde gij daar geen lasr van , hé. Gelukzak!!!!

    *-*-*-*-

       HOGER ONDERWIJS START IN PRINCIPE MET LES OP CAMPUS

    **

     

    Bij code geel kan de helft van de studenten naar de aula. ©BELGAONTHESPOT

    *

    In de regel start het Hoger Onderwijs eind September met les op campus. Wel zijn lokale afwijkingen op de kleurcode mogelijk zoals in het leerplicht-onderwijs. Vooral voor studenten-steden waar de besmettingen nu hoog liggen, zoals Brussel en Antwerpen, is dat slecht nieuws.

    De verschillen tussen de kleurcodes gaan van ‘contactrijk’ naar quasi volledig Afstandsonderwijs. Aan de universiteiten kunnen de auditoria bij ‘code geel’ een bezetting hebben van 1 op 2, met mondmaskers. Ook seminaries of werk-colleges kunnen met dezelfde capaciteit doorgaan. Bij ‘code oranje’ vermindert de capaciteit van aula's tot 20 procent. Onderwijs 'in kleine groepen' kan doorgaan met de helft van de bezettingsgraad, op voorwaarde dat iedereen een mondmasker draagt. ‘Code rood’ gebeurt volledig in afstands-onderwijs, met uitzondering van specifieke les-vormen zoals labo’s.

    " Ik hoorde scenario’s circuleren dat Hoger Onderwijs sowieso in ‘code rood’ kon starten, omdat we bewezen hebben dat we dat kunnen. Dat is niet meer aan de orde. "

    Luc Sels - Rector KU Leuven

    Voor de hogescholen betekent ‘geel’ dat er een mix komt van online- en offline-onderwijs. De circulatie op de campus wordt minstens met 25 procent verminderd, ‘social distancing’ blijft de norm. Bij ‘code oranje’ mag het maximum aantal studenten op de campus nog maar 20 procent zijn. Bij ‘code rood’ is dat nog maar 10 procent. In die twee laatste scenario's wordt maximaal ingezet op afstands-  onderwijs.

    -

        Aandacht. Abdacht. Stilte AUB.

    Er wordt dus, net als de politiek van DWW (De Wever & Wilders) over de Staatsgrenzen heen, gewerkt met de (nieuwe) Nationale Kleuren. Ceel/Oranje/Rood. Over ‘Code Zwart’ wordt voorlopig alleen in besloten achterkamertjes beraadslaagd.

    -

    Voorbarige probleem-stellingen in het H.O. Het anti-virus medicij ‘DonPoet’ zit er aan te komen en dan kan iedereen, zoals voorheen, weer op café gaan zoveel het haar of zijn hartje lust.

    -

    So far so good. Maar wat betreft de manier waarop: zowel voor de politiek als voor ht onderwijs: ONLINE is de boodschap na hete Corona Debacle. Vidio-Conferenties en Video-Cursussen zijn veel efficiënter, ze nemen minder tijd & verplaatsingen in en zijn dus veel economischer. Ook beter voor de tewerkstellig…

    -

    Als tenslotte, voor wat betreft de politiek daarenboven nog in de Wet zou kunnen vastgelegd worden 1) dar ze openbaar moeten zijn en 2) dat er Rode Kaarten zouden bestaan met levenslange uitsluiting

    voor om het even welk achterkamertjes-gedoe.

    -

    Hadden in het Italië van Lorenzo di Medici, bijgenaamd Il Magnifico dergelijke video-conferenties maar bestaan, dan was het Antiek Romeins Imperium nu nog altijd wereldleider geweest zoals in de tijd van Julius Caesare..

    En, Walter, ‘k ga nog meer zeggen. Die van ons, Margrietje Vande Gninste uit Nukerke, bijgenaamd Margartha van Parma, was tot haar man vermoord werd, de wettige echtgente van de broer van…

    E nu gij. En dan weer ik.

    -

    O ja, en ‘Code Zwart’ dan? Die wordt de nieuwe nationale kleur, samen met Geel en Oranje, de vlag van de Vrije Herenigde Republiek der Lage Landen. Gezult zien, eowel de Poetams den Donald zillen op het Openings feest aanwezig zijn !!!!!

    *

    Rdio Klara van de volgende 24 uur.

    **

    *

    De moeite niet meer waard. Zie hierboen. Ware het niet van die meestal stemmige & vooral rustgevede achtergrond…Tussendoor.

    *-*-*-*-*-*-

           EEN OVERROMPELING OP BELGEN-DAG IN HULST:

    “We herkennen de Belgen meteen aan hun mondkapje”

    **

    Hulst

    *

    Op ‘Belgische’ feestdagen die in Nederland niet bestaan, wordt het Zeeuws-Vlaamse Hulst meestal overspoeld door Vlamingen. Daarom noemen ze 21 juli en ook 15 augustus ‘Belgendag’. Zaterdag lieten veel Vlamingen het afweten en als ze al kwamen, dan waren ze meteen herkenbaar…. aan hun mondmasker.

    *-*-*-*-

    Zeeuws-Vlaanderen, en daty is dan in een ander land… Allez, nog even geduld, en de Vox Populi van dat bij-elkzar horen, wordt weer ‘verstaatigd’. U weel wel: de H.R.W.W.. De Herenigde Republiek Wilders & Wevers.

    -

    Heb ondertussen inspiratie gehad over de Vlag van die nieuwe EU-Staat.

    Drie horizontale kleuren onder elkaar.

    Orange Boven. Derde de Vlaemse gele kleur met daartussen ‘t Zwart van het Universum.

    Met daar midden-in de met good-om-raznde Zwarte Leeuw.

    Een historisch ‘Moment Suprême’ om bij de minste gelegenheid, fier als gieters, lijk de Italianen doen, met de hand op het hart uit volle borst mee te zingen.

    -

    Over de woorden van de tekst ben ik er nog niet aan uit. Vooral omdat het West-Fluterees en het Frieslmdees qua uitspraak zo erg veel van elkaar verschillen. Mijn muzikaal talent ondermaats zijnde, denk ik dat zoiets eerder voor den Tura is. Een bliijvender aandneken aan een einde-carrière schlager is niet in te denken… En die man heeft al zoveel onsterfelijke zaken op muziek gezet, dat zelfs ’n geboren Hollander er wèg van is…

    En dat allemaal terwijl in eigen land (Blankenberge) het ‘anders gekleurde’ schorremorrie de rigen mensen wegjaagt. Als hun eigen Allah niet rap tussenbeide komt, zullen we zeker de hulp van onze eigen Lieven Heerke moeten inroepen?

    Blankenberge dan maaar wijzigen in Zwartgat? Ja, want Zwarbeg bestaat al.

    **

    *

    IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME

    ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHE LEUGENTAAL

    *

    *

    DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Nu deze nieuwe aflevering er op zit, netjes nagelezen op die vervelende tikfouten di elke dislectie-lijder aangeboren zijn, kan er werk worden gemaakt van de herziene en verbeterde 2de Druk van gisteren….











    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!