MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    30-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.314 - DOORBRAAK DEZE KEER A.H.W. OM DE HUOOELENDE SPA DRINKERS TE VERHEFFEN TOT DE EER DER ALTAREN WAAR DE NAKENDE PRUIMENTIJD AL NiIET GOED VOOR IS. VOOR DE SLINKS GRAAIENDE SCGHOTE EN SCHEVE RODE SCHAVUITEN IS HET NOOIT GOED. WETEWA? ZE WORDEN GEWO

    314 - DOORBRAAK     DEZE KEER A.H.W. OM DE HUOOELENDE SPA DRINKERS TE VERHEFFEN TOT DE EER DER ALTAREN

    **

    *

    DONDERDAG 30 JULI 2020

    *

    VOOR GESCHRIJFSE

    Met de blik op oneindig….

    **

    *

    En met in het oor nog – hoofdschuddend - de Openbare Omroep van daarnet, over altijd weer diezelfde ‘Overheid’: dat er dringend iets dient te worden gedaan aan de ‘wateroverlast’… om zodoende nog even terug te komen op mijn….. Reine Clauden van de dag voordien.

    **

    *

    Vandaag gaat het over PRUUMEN van dezelfde soort die Jantje ooit eens zag hangen ‘o als eidere zo groot’…

    ‘t Scheen van Jantje dat hij die wilde plukken ‘schoon zijn vader ‘t hem verbood’.

    (*)

    Wat ik wilde zeggen, is dat het milde zomerbriesje van rond de middag, mij op het middaguur een paar blauwe eierepruimen op de schoot wilde brengen.        Schoon ik daar niet om had gevraagd.

    Want inderdaad, de tijd is daar rijp voor. Met, zoals elk jaar, zo lang als ik leef, komn, daarbij bergen zelfgemaakte pruimen-contifuur in overvloed.

    -

    M’n voeten, Gerard. Black Lives Matter (BLM), maar wat dat betreft inzake de inlandse fruitteelt…..

    Van al die sappige blauwe pruimen als eieren o zo groot, wil ik getuigen that they matter too.

    -

    Een paar exemplaren maar waren dat.. Goed van vorm en van kleur, daar niet van, maar o zo petieterig klein als oppetjes. Geen kippen- maar kanarievogel-etitjes zijn het dit jaar.

    Temerig zoet-zuur van smaak en o zo taai als overjaatse schoenzolen. Kortom, ze zijn op de maat van kleine Chinese Spleetoogjes.

    -

    Op dus naar de Carrefour in plaats van naar de boom van Hieronymus Van Alphen uit mijn kinderdroom-wereld.

    *

    (*) de twee gemaskerde gezichten hierboven hebben niets met dit pruimen-verhaaal te zien hoor, gij oude snoeper.

    *

     

    PORTRETRECHT UITGELEGD VOOR SP.A-MATEKES

    *

    Filmpjes, feestende

    Conner Rousseau zijn volgens SP.A 'een schending van het portretrecht en bovendien gaat deze schending gepaard met verspreiding van lasterlijke en incorrecte informatie.'

    **

    *

    foto: ©BelgaImage / Nicolas Maeterlinck

    https://doorbraak.be/portretrecht-uitgelegd-voor-sp-a-matekes/?utm_medium=push&utm_source=meldingen

    *

    Vorige week was sp.a-voorzitter Conner Rousseau te gast op het huwelijksfeest van zijn broer in Frankrijk. Het huwelijksfeest vond plaats op een yacht en werd opgeluisterd door Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. Conner Rousseau gaat er nogal uit zijn dak. Dat is te zien op twee filmpjes die de satirische website ’t Scheldt verspreidde. Die worden intussen volop gedeeld op internet. Conner Rousseau gaf ondertussen toe dat hij vorig weekend naar het huwelijk van zijn broer in Frankrijk is gegaan.

    Schending van het portretrecht?

    Op de beelden is een Conner Rousseau te zien die danst op het feest met Kobe Ilsen achter de draaitafel. De vraag is of Rousseau en de feestvierders de corona-maatregelen volgden — naar eigen zeggen alvast wel. Huwelijksfeesten zijn in Frankrijk opnieuw toegelaten sinds 2 juni. Maar ook daar moet men uiteraard de afstandsregels volgen. Conner nam alvast het zekere voor het onzekere en liet hij zich testen wanneer hij terugkwam. Die test was negatief. Hij vroeg zich niet af of hij het goede voorbeeld moest geven aan de ‘matekes’.

     Deze publicatie is een schending van het portretrecht

    Zijn partij de sp.a schakelde advocaten in om de beelden te laten verwijderen en reageert boos. ‘Het ging om filmpjes uit de privésfeer van Conner, die zonder zijn toestemming of zonder de toestemming van de maker zijn gepubliceerd en verspreid door een extreemrechtse site’, laat de partij weten. ‘Deze publicatie is een schending van het portretrecht en bovendien gaat deze schending gepaard met verspreiding van lasterlijke en incorrecte informatie.’

     De kwalificatie van extreemrechtse site laat ik voor hun ongetwijfeld deskundige mening maar over hun andere uitspraken dienen we in een rechtstaat toch een paar bedenkingen te maken. De vrije nieuwsgaring heeft haar rechten om feiten aan te tonen, ook met beelden. Men kan evenmin zomaar beelden laten verwijderen wanneer het een bepaalde politieke partij minder goed uitkomt.

    Portretrecht vs. auteursrecht

     Ten eerste moeten we een onderscheid maken tussen portretrecht en auteursrecht. Auteursrecht behoort tot de intellectuele eigendom van de auteur. De enige die men hier als auteur kan beschouwen, is de fotograaf of degene die de filmpjes heeft gemaakt. Deze maker heeft duidelijk z’n toestemming gegeven door de beelden zelf te posten op het internet. Deze werden later ook overgenomen door andere media zoals HLN, DPG, VTM…

    Het portretrecht is een persoonlijkheidsrecht. Iedereen heeft een exclusief recht op de eigen beeltenis, ongeacht of je er auteur van bent of niet. Derden mogen je niet in beeld brengen zonder toestemming. Die regel geldt vrij ruim en is niet beperkt tot foto’s of camera-beelden, maar ook voor schilderijen, beeldhouwwerken…

    De gratie van de media

    Waar de sp.a hier gemakshalve aan voorbijgaat, is het feit dat hun voorzitter een publiek persoon is. Hij is zelfs voor een groot deel gemaakt door en leeft bij de gratie van de media. Voor publieke personen gelden andere regels. Bekende politici, muzikanten, acteurs, atleten of andere beroemdheden moeten in zekere mate dulden dat er foto’s of video’s van hen worden gemaakt en dat die ook worden verspreid. Dat is algemeen aanvaarde rechtspraak. Dat geldt trouwens ook voor ‘tijdelijk publieke personen’ (mensen die gedurende een korte periode in de schijnwerpers staan) zoals personen die deelnemen aan reality-tv of personen die strafrechtelijk veroordeeld zijn.

    In zekere mate weliswaar omdat ook die uitzonderingsregel voor publieke personen toch zijn grenzen kent. Die grens ligt hoofdzakelijk bij het commercieel gebruik of de exploitatie van de afbeelding. Zo is nog altijd toelating vereist voor het commercieel gebruik van afbeeldingen. Dat is trouwens de reden waarom topvoetballers hun toestemming verbinden aan betaling voor deze portretrechten waarvoor ze niet zelden een afzonderlijke vennootschap (in een belastingparadijs) oprichten om deze rechten te ontvangen.

    geen inbreuk mag maken op het privéleven van de publieke persoon

    Een tweede grens is dat men geen inbreuk mag maken op het privéleven van de publieke persoon. Hier hangt het vaak van de appreciatie van de media af hoe ver men gaat en het moet gezegd dat men hier vaak nogal arbitrair optreedt. Zo was er, om maar iets te zeggen, een zeer groot verschil in berichtgeving over Steve Stevaert (bij leven) en over Kris Van Dijck. Men is het er echter unaniem over eens dat wanneer een politicus als publiek persoon zelf elementen van z’n privéleven prijsgeeft door bijvoorbeeld mee te doen aan reportages of reality-tv en zeker wanneer die, zoals in casu, zelf vooraf gewag heeft gemaakt van het bewuste trouwfeest, er geen dergelijke restrictie geldt. Privésfeer is hier dus niet relevant meer.

    Lasterlijke informatie?

    Ten tweede. Gaat dit gepaard met verspreiding van lasterlijke en incorrecte informatie ? De beelden zijn wat ze zijn en de plaats en de omstandigheden worden door betrokkene ook niet meer ontkend.

     Info

    Informatie is pas lasterlijk wanneer men iemand kwaadwillig iets verwijt zodat de persoon blootgesteld wordt aan publieke verachting zonder dat men erin slaagt het wettelijk bewijs ervan te leveren. Het lijkt erop dat de beelden hier voldoende duidelijk zijn als bewijs en dat het publiek vrij is er de gepaste conclusies uit te trekken.

    Het is dus bijzonder jammer dat een politieke partij die ongetwijfeld veel slachtoffers van dit virus en veel medisch personeel onder haar leden telt, hier niet verder komt dan een paar juridische drog-argumenten in plaats van haar verantwoordelijkheid te nemen, het goede voorbeeld te geven en ten minste excuses aan te bieden in plaats van de pers aan banden te leggen.

    Ronny Vidts

    *

    NA GESCHRIJFSEL

    *

    Vergis ik me nu, of is en of andee vorm van vroegtijdige dementie, maar is het nu Ruisseau of Rousseau?

    Gisten kon ik ùij tegenover de thus- verpleegster met de beste wil van de wereld de naal niet herinneren can muhb eeb jaar gekeden overbuurman. Een naal let veel i!re-klanken in? Ik wist het niet meer. µEen kwartier later kon ik mezelf wel tegen de kop slaan: Sef Braeckevedlt, de Sportdirecteeur die al jaren aan de nier-dialyse lag. Ben nog naar de dienst geweest en zagen daar, in vol ornaat, de volledige Gemeenteraad die de honneurs waarnam en bijnaz eijn voeten kussend, de Grote Baas van de Tour de Frane die schreiend het keine wedyw-vrouwtje uiitt medevoelen kwam omhelzen. Helemaal vooraan in de Kerk, vlak onder de ogen van de Celebrant.

    Voor de Sèf zou dat normaal geweest zijn om mee te maken, maar in Waregem worden condoléa,ces veel subtieler toebedeeld.

    -

    Dus Comm!ertje, wat zal ’t zijn: eieren of jong? Ruiss, Rouss of Ross?

    Of zou je het niet ineens aftrappen? In ’t Fransoos van jullie achtbare clan is dat schooer à bas.

    **

    *

    Tenware dat langs moeders kant Opa Wullox beter Frans kent?

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!