MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.107 - HET DAGELIJKS NIEUWS De Politieke Pauze – God borgt maar scheldt niet kwijt - na Pest en Cholera: de hongersnood?

    1967

        107 - HET DAGELIJKS NIEUWS

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Woensdag 25 maart 2020
    *

        Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie

    Corona Verspreiding Coburgia

    Raar, hé?

    o-o-o-o-o-o-o-o

    En dan… het belangrijkste. De rest…


    TSF (en Flamand) 00u-03.30 – 07 – enz,naarmate het uur vordert meer gespecifieerd met vervelende herhalingen die goed zijn voor de (Rode) werkverschaffing.   

    Gisteren 17u

    Spanje Gerechtelijk onderzoek naar Massale verwaarlozing ouderen in rusthuizen. Seffens hierover (N 54) een uitgebreid verslag via E.J. Bron… Namen van steden zijn niet vermeld. Het zou dus best om… Catalonië kunnen gaan.

    Vandaag 06 uur

    N’d: de kredieten via de Bankkaart worden tijdelijk gewoon verdubbeld…

       07 uur

    VS… De Democ Rats in de Senaat volgen nu uiteindelijk toch de steunmaatregelen van Trump… Zo komen die toch twee keer onder de schijnwerpers. Eerst weigeren, ten koste van hoeveel mensenlevens, en dan toch toegeven… Typisch voor Linx, Rood, Blauw en Groen.

    08.00 uur

    BDW heeft in de Koekestad de Verplichte Lage Emissie Zone opgeschort… Elk nadeel heeft se.., U weet het wel

    ‘’t Échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    DE POLITIEKE PAUZE

    *

    … en dat Vlaanderen met die nieuwe voorzitter beter af zal zijn…./…dat de Vlaamse partijen die door ‘Magnjet’ en Bouchez bij de neus genomen zijn, een tweede keer in die val zullen trappen…/… eerst is er nog Corona...

     

     

    Tot zover deze nieuwe portie sprankelende inspiratie… - Laten we ons dus vooral niet tegenhouden om hierop door te gaan…

    -

    Inderdaad, daar is nog altijd eerst Corona. Corona voor en Corona na. En daar helpt geen ‘Boucheren’ aan. Al stellen we toch vast, dat de Corona eerst en meest de Francofonen spaart.

    Raar, hé.

    Maar vergeten we vooral De Waal niet, diene Ex-Vlaming en Leliaard van Geboorte. Hij was het die het duo ‘Magnjet’ en Bouchez in het zadel heeft geholpen.

    **

    *

    Diene ‘de Châtillion’ zal binnenkort, net zoals zijn vervloekte voorganger, de Nacht der Brugse Metten niet overleefde, er het loodje bij laten. De Vlamingen zijn sedert 1302 heel wat humaner geworden, maar zijn niet vergeten dat God weliswaar borgt, maar nooit kwijt scheldt.

     

    Gezegde nog onthouden van ons Ma. Die zei het op haar Ostèns dat ik, pas vele jaren later doorgrondde

    ‘God borgt maar stelt niet kwyte’…

    En daarbij helpt het niet dat iemand   als peuter ne Groote Va had, die binst den oorlog aan ziekte sterft in ’n Duits krijsgevangenen-kamp. En niet door marteling in een ‘Uitroeiings-kamp’ zoals hij ons zo graag wijsmaakt.

    Ja, Patje, al vliegt de Leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaalt hem wel.

    En neen, ik ben geen Pallieterke, maar was wel m’n hele leven lang een trouw lezer ervan.

    Raar, hé ‘Patje’, dat ge die nog niet de nek hebt kunnen omwringen. Want Tijl Uylenspiegel zal blijven spiegelen zo lang gij ademt. Recht in Uw valse smoel.

    ’t Is niks. Graag gedaan. En tot de volgende…

    …mmmmmm……

    *

    Over de Rode Prioriteiten uit de Rosse Buurt van ‘t Stationskwartier doen we voortaan met veel plezier het zwijgen toe….

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    24 maart 2020

    *

    ‘Tijdelijke Werklozen’… Momenteel meer dan 1 miljoen. Deze mensen zijn angstig, onzeker van hun inkomen, financieel moeilijk. Die arme sukkelaars krijgen van de Fed. Regering forfaitair 1450€ bruto per maand levensonderhoud + 200€ per maand voor de NUTs-voorzieningen van de Vl. Reg.. Bx + EUSSR kijken de andere kant op. Sommigen hebben zelf méér dan ‘op de werkvloer’!!

    En dan wordt er gezegd, dat ‘Dolce Far Niente’, een Italiaans spreekwoord is. Ook raar, hé

    *

    Sommige bedrijven zijn gedwongen te sluiten door teveel zieken of door problemen met de toelevering.

    *

    Olympische Spelen gaan effectief niet door op de vermelde datum Ten laatste uiterlijk in de zomer 2021. Voor veel atleten een regelrechte ramp: ten eerste geen normale trainingen meer door CV, en ten tweede: de conditie... is men dan nog wel fit genoeg, is de ploeg nog voltallig???

    Levensbedreigende omstandigheden voor al wie houdt van ‘Brood en Spelen’?

    *

    Gisteren reeds vermeld, maar met het uur erger: veel handen tekort in de tuin- en landbouwsector. Tijdelijk werklozen niet stimuleren met eventueel nóg een extra cent er bovenop door de Regering?? Hallo, Mme Cristine La Cjampêttre. Wat doe we als er steaks geen patatjes meer zijn? Geen erwtjes en geen boontjes meer zijn? Dan leven van de Liefde, zo te zien aan Uzelf, wordt inderdaad niemand vet.

    *

    Haarkappers nu ook verplicht gesloten en deze zijn blij want nu krijgen ze ook dat bedrag van de regering om niks te doen. Tja, en dat ziek zijn en doodgaan, dat nemen die er dan wel bij…

    *

    Leerkrachten overdonderen leerlingen met opdrachten. Normaal moeten dat herhalings-oefeningen zijn, maar velen laten nieuwe leerstof instuderen, vooral in de hogere klassen. Er is dan ook vanzelfsprekend veel onderling verschil tussen hen. Leuke bezighoud-therapie, want wie maalt er om de resultaten?

    *

    Tijdens de Paasvakantie…. De kinder-opvang zal gewoon doorgaan voor diegene die nu reeds van die opvang ‘genieten’. De verdere opvang zal door oa lokale vrijwilligers moeten gebeuren. Dit is vooral om te zorgen dat de ouders verder hun job kunnen blijven uitoefenen. In de zorg, bijvoorbeeld…Veel hangt af van plaatselijke initiatieven, want Algemene Richtlijnen zijn er niet. Niet aan gedacht?

    *

    Bij ons in de Vlaanders zijn er vandaag + 34 sterfgevallen (tot. 122) + 216 opnames (tot 18u59) en totaal 381 IC. Opluchting: reeds 410 hebben het ziekenhuis mogen verlaten.

    CPërs hebben voornamelijk longklachten die kunnen leiden tot ademhalings-problemen, maar een klein deel heeft ook maag- en darmklachten. Diarree? Maar we houden het liever… proper.

    Sommigen denken nog steeds dat ze nu een alternatieve vakantie hebben. Dat is niet zo: blijf in U kot!! Of ga je lieve het hoekje om?

    De Corona-boetes werden vandaag ook verhoogd: bv. om u onnodig vér te verplaatsen. Wordt plaatselijk bepaald. De Regering heeft wel andere zaken om het hoofd. De eigen overuren… hoe worden die betaald? En vooral wanneer…

    *

    WZC: terminale patiënten laten we nu beter in het WZC zelf: dat is hun vertrouwde omgeving. Bij velen werd dit al maanden geleden zo afgesproken in overleg met de familie. Zo kan men bij een verslechtering nog afscheid nemen van zijn dierbare(n).

    Ja Jan boven de ingang van de Rode Vernietigingskampen stond er ook, dat werken gelijk stond met de Vrijheid… Dat elk menselijk leven HEILIG is, da’s iets voor Pastoors en Nonnen… Sterven lijk beesten kan men inderdaad overal…

    *

    Bij tandartsen: enkel nog noodgevallen (in groeps-praktijken) waarde Artsen dan dubbele gezichtsbescherming dragen + beschermende kledij. Bij gewone tandpijn moet je dat maar verdragen. ‘n Aspirientje kan wonderen verrichten en de Ziekenbond hoeft niet eens tussenbeide te komen..

    *

    Het hamsteren is zo goed als voorbij. In de supermarkten; enkel in de voormiddag zijn er nog lange rijen om – mits de nodige afstand - aan te schuiven. Dus één goede raad: shoppen doe je in de namiddag!

    *

    Tuincentra die ook voeding en/of dierenvoeding verkopen mogen terug open en mogen dan ook bloemen en planten (wat eerst verboden was) verkopen.

     

    Goed voor de groten AVEVE en HORTA maar ook voor de kleintjes om de hoek?

    Tuincentra die geen voeding verkopen evenwel…

    Tuinieren is goed voor een betere gemoeds-stemming!!

     *

    Spanje: niet alle CP kunnen geholpen worden door een tekort aan medisch personeel: 2 op 10 zijn zelf ziek. Nu al 2696 doden. Er is ook een groot tekort aan medisch materiaal.

     

    Nu worden doden zelfs in een gesloten ‘ijspiste’ bewaard! Voor betere tijden?

    Madrid. Daar zijn de grote internationale beurs-hallen omgevormd tot… hospitaal.

    Sommige ingenieurs zijn inventief en maken met een 3D-printer een experimenteel beademings-toestel. Beter dat dan niks is de leuze!

    Nog Madrid. Één CPër heeft het ziekenhuis al mogen verlaten. De eerste.

     *

    Italia. Daar is het nog steeds de allerhoogste crisis. En dan vooral in ’t Noorden: +743 lijken

    De burgemeesters van deze zwaar getroffen Regio’s zeggen dat de Italianen veel te nonchalant omgaan met de lockdown-maatregels. Ze posten zelf ter op-porring filmpjes op de sociale media van die overtredingen!

    *

    Ook de Britten zijn plots wakker geschoten: Johnson zegt nu ook dat ze in hun KOT moeten blijven, tenzij voor dringende noodzakelijke zaken.

    +90 (tot 420!) sterfgevallen..

    Alle winkels zijn gesloten behalve de supermarkten en de voedingszaken..

     

    *Nederland. +30 doden bijgekomen.

    Nu worden alle evenementen/samenkomsten strikt verboden.

    Wat campings /parken betreft: dat is iets dat de burgemeesters zelf mogen beslissen.

    En misschien komt er toch nog een algehele lockdown als dat niet helpt. Zegt Rutte. Nu het zo goed als te laat is.

    *

    1. Is eindelijk in totale quarantaine: zelfs geen openbare markten meer.

    *

    Deze CV-crisis is toch nog voor iets goed: nl voor het klimaat. Veel minder ‘broeikas-gassen’ in de lucht.

    Er is ook veel minder stroom-verbruik, dus de groothandelsprijs ervan daalt enorm (maar niet in onze portemonnee)!

    Klimaat-mensen dan weer. Die vinden dat er ‘klimaat-vriendelijke’ voorwaarden zouden moeten gekoppeld worden aan de overheidssteun die de bedrijven krijgen bv in de luchtvaart…??

    *

    Wat al eerder werd vermeld, is dat asiel-aanvragers in asielcentra zich niet houden aan de CV-regels. Zij ‘no compernolio’…

     

    De Burgemeester van Koksijde-a/Zee vindt dat ‘Fedasil’ daar dringend iets moet aan doen: nu zitten er daar 300 personen op elkaar gepropt! Zouden dat soms ook niet ‘nutteloze eters’, zoals Oom Adi dat bedoelde, zijn?

    *

    Daklozen (zeker in W.Vl) worden momenteel opgevangen, in lege appartementen … Ze moeten zich wel telefonisch aanbieden… (hebben zij dan toch een GSM? Hoe worden zij daarvan op de hoogte gebracht??)

    *

    In Izegem is de stand-bouw-firma BULLIT die nu zonder werk zit, over geschakeld op eerst flexi-platen voor in ontvangst-ruimten als afschermplaat,…

    Dan zijn een paar artsen naar het bedrijf gegaan en hebben gevraagd of zij niks konden produceren om het gezicht te beschermen. En daar zijn ze nu volop mee bezig: gezicht-beschermers uit plexi-glas. Deze worden gebruikt in de voedingsketen, supermarkten, ziekenhuizen, rusthuizen…

    De kostprijs voor één is 20€ terwijl het bij de concurrentie het 10x duurder is!

    *

    In Knokke s/Mer mag men nu toch beginnen met de opbouw van de strandbars. ALS ze ‘social distance’ in acht nemen. Er mag wel nog geen meubilair uitgestald worden.

    De Paasvakantie dan weer valt voor al dat sjiek volk zéker in… het water. Maar is dat niet voor iedereen zo?

    **

    1914-1918

    The English Pub

    *

    In Poperinge slaat het ‘Talbot House’, dat opgericht werd tijdens WO I, alarm. De sluiting door CV veroorzaakt een totaal inkomsten-verlies. Het ziet er niet rooskleurig uit voor de toekomst. Nu gaan ze een crown-founding oprichten.

    Wat twee Wereld Oorlogen niet hebben gekund, heeft het CV bereikt in amper een paar weken tijd.

    *

    FINITO

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    Dit wel zeer dramatische Rode Kruis, een wel wereldbekend embleem, staat dus wel degelijk voor onze Joods-Romeins-Christelijke Beschaving. Laten we dit in deze troebele tijden dus niet vergeten

     In dezelfde zin gaat het verwijt van het overgroot deel van onze Bevolking ,naar de Openbare Omroepen, dat er zelfs niet een begin wordt gemaakt aan het uitzenden van Openbare Erediensten… Het zou voor veel ouderen een dankbare herinnering zijn. En wie weet, voor de Jongeren het begin om steun en toeverlaat te vinden voor al hun miserie.

    *

    Zo d’Ouden zongen zo piepen de Jongen

    *

    Pest en cholera worden klassiek gevolgd door… hongersnood. Zou Fatt Maggie daar al aan gedacht hebben? Na ‘blijf in Uw kot’, straks misschien aangevuld door ‘en val dood’…

    O Ja, ‘t Belziekse is toch ‘n fijn landje, hé… Allez, toch volgens m’n oud en dement geworden…2de schoonmamaatje…


    **

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!