MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 90 - HET DAGELIJKS NIEUWS D-Day? - 2 Dubbele Standbeelden? - Corona reizigers uit Hasselt – Marva gevierd

    1821

      90 - HET DAGELIJKS NIEUWS

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    MAANDAG 9 MAART 2020

    ****

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie

    **

    ‘’t Échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    D-Day ?

    …. Men zou het haast vergeten in deze Corona tijden, maar er wordt vandaag misschien nog eens aan politiek gedaan in dit landje…../… België heeft ons al genoeg gekost.

    *

    Tot zover deze nieuwe portie inspiratie…

    **

    *

    Korte gebaren zijn in veel omstandigheden dikwijls heel wat duidelijker dan veel woorden. Iemand zonder woorden het huis uitwijzen, is voor iedereen heel wat duidelijker dan ’n speech afsteken.

    Voilà, zo begrijpt de aandachtige lezer meteen waarom Hyacinth & Richard hier bovenaan in al hun glorie prijken: de politiek in dit apenlandje is nog slechts Schone Schijn.

    En dat is al langer dan van vandaag. Al van véééél langer. Al 189 jaar en 8 maand.

    Deze laatste precisering om Jasmijn Waldorf van Doorbraak gisteren toch tenminste op één schamel puntje te kunnen verbeteren. Die sprak van 190 jaar en dat is het enige kleine detail van overdrijving in heel dat ongelofelijk prachtig verhaal.

    Wat het dus wordt, nu de allerlaatste twee ‘informateurs’ de Flipper vandaag kort na de middag zullen gaan informeren? Niet eens de moeite waard van het raden. Want radeloos, zowel de informateurs als de geïnformeerde.

    De afspraak Ten Paleize in Laken gebeurt wel niet tussen de lakens maar aan de koffietafel. Waar anders zou in deze luxueuze verblijven aan koffieklets kunnen gedaan worden.

    Enfin deze avond na Blokken vernemen we wel hoe het is afgelopen. Met veel woorden. Allemaal naast de kwestie.

    Realisten onder ons beraden zich de eerstvolgende uren beter over de twee dubbele binnenkort op te richten standbeelden. Denk aan de Helden van 1302 op de Grote Markt in Brugge. BDwee met TvGee met daar tegenover, face tot face, TF met JJ. De 4 bronze figuren liefst met de beentjes hoog in de lucht.

    d’Uitvaart waarover de Dichter René Declercq het had, is dan voor nen andere keer. Misschien op 21 Juillet. Kwestie van het geheugen niet al te zeer te belasten want dan worden de 190 jaar tot op de dag zelf gerespecteerd.       Wat neerkomt op tenminste één Te Deum gespaard.

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    *


    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    ZONDAG 8 MAART 2020

    *

    CORONA: bij ons zijn er 31 bij; in totaal nu al 200. Dat is 000,00000001%. Doden? Niet één. Gelukkig maar. Dikke mercie, dames en heren medici.

    Verschillende mensen hebben longontsteking bovenop en zijn gehospitaliseerd, dat is gevaarlijker.

    En dan het toppunt.

    Een bus uit HASSELT op Vr. in alle vroegte vertrokken, is deze nacht van Za op Zo rond 01u GEVLUCHT uit hun Hotel naar huis. Wintersport Organisatie Snowtravel uit Hasselt heeft er alles aan gedaan om zijn klanten tijdig weg te krijgen uit het afgesloten gebied in Italië. Hadden amper ½ dag genoten van skiën, dus kunnen ze daar maximum één enkele dag geweest zijn. Heel onverantwoordelijk. Hoeveel mensen brengen zij nu in gevaar??? Ze zijn gewoon van de bus gestapt deze middag en zonder ook maar één controle naar huis gemogen. Wat bezielt hen toch?? Winst voor die organisatoren naast roekeloze zucht naar avontuur vanwege de deelnemers?

    **

    *

    Iemand al iets gehoord van Steven Vandeput (NVA) de Burgemeester (vroeger Min. Van Defensie)?? De pers was wel op de hoogte wanneer ze aankwamen, waarom hij niet? Of paste het niet in zijn kraam wegens te druk bezig maar de regeringsvorming?

    Niemand vraagt het mij, en dus zeg ik het maar zelf. Die sensatie-zoekers verdienen van de eerste tot de laatste het etiket ‘moordenaar’. Moord door nalatigheid met het opzet een gevaarlijk virus te hebben kunnen overbrengen.

    Maar er is meer. Tussen Hasselt en dat Italiaans skigebied in een verboden afgesloten gebied, via Zwitserland, Duitsland? Frankrijk, Luxemburg hoeveel douane- en controleposten hebben hun werk NIET gedaan?

    Allez, Maggie, gij ook eens wat. Gij, dikke Blauwe kunt diene Steven Vandeput nen wip onder zijn broek geven dat ie meteen het land uit is. Landuyt met die fluit.

    ITALIA: in 1 dag terug 103 doden bij in Lombardije.

    Vorige nacht (Vr op Za) had Premier Conte beslist dat er 16.000.000 mensen in quarantaine moeten blijven tot 1 april. In winkels en grootwarenhuizen worden mensen tegelijk beperkt toegelaten, en moeten overal een afstand van 1 m behouden. Alle koersen zijn afgelast, de voetbalmatchen gaan door achter gesloten deuren. Theaters, filmzalen, bruiloften + begrafenissen zijn afgelast/verboden.

    Bij het horen van al deze drastische maatregelingen zijn veel Italianen die de kans zagen om naar het Zuiden v/ De Laars uit te wijken, met pak en zak in allerijl vertrokken.

    **

    *

    De PAUS heeft voor de eerste keer géén Misviering gehouden in St. Pieters, maar is via video-streaming op een groot scherm de misviering voorgegaan. Zelfs de zondagse zegen vanuit zijn venster was afgelast: het venster bleef dicht!

    De Minister van Gezondheid wijst op de grote verantwoordelijkheid van ieder, maar daar de angst zo groot is, er heerst verwarring in gans het land.

    Sommigen vinden de maatregelingen overdreven en zijn dat alles strontzat, anderen vluchten weg uit de gevaarlijke zones, en er zijn er toch ook die het echt nodig achten om zo voorzichtig mogelijk te zijn.

    Volgens onze ‘viroloog’ Van Ranst heeft quarantaine al sedert de Middeleeuwen zijn nut bewezen.

    *

    Batibouw: minder bezoekers dan vorig jaar, maar ja hé, dat virus…

    Zou daar dus toch nog iets van waar zijn? Dus toch, na de Zwarte Builenpest, de Gele Chinese Pest?

    **

    Als we even de Tijdlijn nagaan, dan komen we van de vroege Middeleeuwen uit bij Madame Curie (Parijs) die eind de jaren 1800 ‘ontdekte’ dat deze Zwarte Pest door ratten werd overgebracht uit de Arabische landen. Toch weer geen broek van hetzelfde laken?

    *

    Leerkrachten. Er wordt aangeklaagd dat er 2.500 vacatures zijn in de scholen, en toch gaan er 1400 stempelen. Minister Weydts van ‘Werk’ moet daar iets aan doen! Of wel willen ze niet werken, ofwel geven de scholen het niet aan bij de VDAB. Geen precisering over Gemeenschaps- of Katholiek Onderwijs. Wat ook al veelzeggend is.

    Zelf heeft mijn wederheldt voldoende ervaring in die sector: er waren leerkrachten/opvoeders bij die slechts een part-time wilden doen, mét part-time stempelen. De school moest dat wel op papier zetten dat er ‘geen werk’ was voor een volle betrekking, terwijl die er wel was. En er ’n nieuwe in de plaats kon komen. Ook al in datzelfde systeem. De school-directie was dus mede verantwoordelijk en erger: als een leerkracht/opvoeder voor een paar weken ziek was, zelfs dan wilden die (valserikken) niet inspringen voor die paar weken!! Iedereen wist dat, maar allen zwegen. Dat was geen alleenstaand geval in die ene school. Vooral bij de opvoeders, was dat praktisch een gewoonte: niemand wou een fulltime hebben. Want ja, men hielp nog mee in de zaak van hun man. Wettelijk perfect in regel.

    Hallo, politieke wereld, de eerste keer dat jullie zoiets horen? Of is het niet zó, dat jullie in feite de bedenkers zijn geweest van dergelijke win-win situaties waarvan de gewone burger het afdokkend slachtoffer is????

    **

    *

    Welke investigatie zou hier achter zitten? Den Haag. Daar hebben de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17, die crashte in Oost-Oekraïne in 2014, uit protest 298 witte lege stoelen voor de Russische Ambassade geplaatst. Morgen begint daar het proces over, en zo zal het bij de nabestaanden rust brengen, omdat ze kunnen gehoord worden.

             Hopelijk verneemt de wereld nu eindelijk de juiste toedracht over deze ‘crash’, het eigenlijk een raket-aanval is geweest op een daar in dat luchtvaartgebied boven een oorlogsgebied, niet toegelaten was voor een burger lijn-vlucht. De raket was inderdaad van Russische makelij, maar wie die afschoot, werd altijd zoveel mogelijk verzwegen. Was het de door het Westen opgevrijde nep-regering in Kiev, of waren het de vrijheidslievende Oost-Oekrainiërs die inderdaad konden rekenen op Poetin?

    Feit is, dat het vliegtuig van dezelfde Poetin daar op hetzelfde moment ook in de lucht hing.

    Kleine vergissing van ergens een of andere luchtverkeersleider?

    Maar in voorkomend geval is de zaak duidelijk: de vrijheidsstrijders hadden die niet eens… En Rusland was van ouds de leverancier van alle raketten in heel Oekraïne…

    **

    *

    Internationale Vrouwendag dus: overal ter wereld kwamen veel vrouwen op straat. Voor meer gelijkheid, minder druk, minder lijden onder het a-sociaal beleid van Overheidswege.

    ‘Als vrouwen stoppen met werken, stopt de wereld’. In Brux. stapten zo’n 5000 mensen op.

    Meer dan de helft der vrouwen hebben een pensioen lager dan 1000€ en 1/3 lijdt onder geweld.

    Alle vrouwen hebben recht op me-tijd: tijd voor zichzelf. Nu moeten ze als ze thuiskomen van ’t werk nog zorgen voor de kinderen, eten klaarmaken, poetsen, boodschappen doen…

    Gelijke rechten = gelijke plichten. Geef vrouwen, vooral aan moslim-vrouwen, wat hen van nature uit toekomt en neem van ons, mannen, aan wat wij ze al honderden eeuwen hebben onthouden. Mensen zijn allemaal in alles gelijk en hebben elkaar voortdurend nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aller belangrijkste. De procreatie.

    Een doordenkertje….

    **

    *

    1. Zangeres. Aan haar geboortehuis van deze West-Vlaazmse beroemdheid (°1943) in Vlissegem/Den Haan werd een gedenkplaat aangebracht. Ze groeide op in Blankenberge, waar ze later ook een zaak had, maar nu is zij teruggekeerd naar haar roots.

    **

    *

    KV Oostende: is het eerste voetbalstadion dat CO2 neutraal is. Men heeft er 1196 zonnepanelen geplaatst die 350.000 kWh/jaar produceren, wat in feite voldoende is om 100 gezinnen van stroom te voorzien.

    Supporters hebben mee ‘geïnvesteerd’ via Crowd Founding.

    De Club heeft een akkoord gesloten met Delhaize.nl.: tijdens de dag kan die die energie goed gebruiken, terwijl de Club die hoofdzakelijk ’s avonds gebruikt.

             Zou me niet eens verwonderen, als de voorgaande Voorzitter daar geen koekske van voorgeproefd heeft…

    **

    *

    1. Ploeg-manager Lefevere van Deceuninck-Quick.Step-Lidl vindt de heisa rond het virus fel overdreven. Koers gebeurt in open lucht, dus waar is die besmetting?? ‘Ze’ zijn paranoïde!!

    *

    FINITO

    **

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Wat nu, vandaag Maandag, ‘the day after’-Vrouwendag?

    Gut geschlafen?

    En dag als gewoonlijk? Neen, vriezen zit er niet meer in.

    In de zeldzame zonnestralen zien we reeds de muggen dansen. Hele zwermen. Vroeg, dit jaar. D’er zal dus, na die zachte Winter, weer veel ongedierte zijn.

    Slecht gesternte voor de ‘Staatshervorming’?

    Of juist het tegendeel? Veel vliegende snoep in de lucht is/was goed voor de vele vroegere voorjaars-zwaluwen en andere inheemse zangvogels. En in Mei legt elke vogel ’n ei…

    Het ziet er dus goed uit voor de realisten onder ons.

    Lees daarover méé in volgend Digithaliske dat gaat over…. populisten. Waar de ene soort bijlange de andere nieten is…

    *

    **

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!