MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.85 - HET DAGELIJKS NIEUWS Super Tuesday . Jo Biden – Corona – Depressies – klimaat – voeten tikken

    1452

      85 - HET DAGELIJKS NIEUWS

    *

    VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    DONDERDAG 5 MAART 2020

    ****

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie

    **

    ‘’t Échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    (S)anders

    *

    …. zoals onze overwegend linkse media voorspeld en gehoopt hadden…./ / / …. is het juist het tegenovergestelde. Socialisme heeft zijn tijd gehad, / / /

    …. hopen dat Bernie een naam zal blijven voor de Muppet Show…

    *

    Tot zover deze inspiratie…

    **

    *

    Mensen lief! Wat al tonnen verloren Vlaams over flut-verkiezingen ver-van-mijn-huis, aan de overkant van de Grote en Zeer Stille Oceaan, terwijl het dichterbij zo stil blijft als in een sterfhuis.

    Sterfgeval op onze persoonlijke Burgerlijke Stand… vanaf maandag 9 Maart?

    On-Christelijke Crematie, zoals ons aangeleerd door Oom Adi, op 1 April, ‘Verzenderskes Dag’????

    Daarover dichtte René Declercq al meer dan 100 jaar geleden “D’ er ligt een Staat op Sterven, ik zal op d’ uitvaart zijn”…

    Dat stond hier al meerdere keren te lezen. Misschien tot vervelens toe. Ja, ’k Wete het….

    Maar ‘k zegge ’t toch zo geirne nog nen keer. In d’hope dat er nu eindelijk iets van komt. En dat de vreemde luizen en de totentrekkers eindelijk hunne congé payé krijgen.

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    WOENSDAG 4 MAART 2020

     

    **

    *

    CORONA:

    Italia: alle scholen en universiteiten worden gesloten tot 15/3.

    Intussen zijn er reeds meer dan 3000 besmette personen en meer dan 100 doden. Niet onder controle te brengen? Ziekenhuizen worden overstelpt en kunnen het nog nauwelijks aan.

    Het ‘Staatsbezoek’ van Fluppe en C° die zou plaats vinden van 23 à 15 Maart, wordt op vraag van Conte uitgesteld.

    Eigen land: +10 besmettingen. Nu zijn er veel meer mensen die willen gerust gesteld worden. Maar… ‘we hebben een probleem’ om testproducten te vinden, vooral de chemische producten ervoor, worden schaars. Dus moeten we de JUISTE mensen testen!

    In de Tiense school zijn er vandaag 120 leerlingen thuis gebleven uit schrik!!!

    Crevits (Min. van Economie): wie gezond is, moet werken. Want er is reeds ‘een impact’ op de economie, vooral te merken in de havens, het toerisme, horeca,…

    Beke (Min. van Welzijn): ‘geeft toe’ dat er een tekort is aan medicatie, ‘mondkapjes’, … En inderdaad…. er is een verhoogd risico voor ‘de zorgsector’.

    …als dat griepje al voor iets goed is, dan is dat voor de naambekendheid van al deze Verlichte Grote Verstanden. Nog daargelaten de verrijkende woordenschat om niet altijd hetzelfde te zeggen. Mensen WIJ, de hoogste verantwoordelijken, hebben eens te meer gefaald en zoeken ons zot naar struikgewas om achter te verschuilen.

    Redt U zelf, zo redde U God. Maar politiek-correct klinkt dat zoals ’t geschreven is in de gazetten en te horen is op Radio & TV.

    En wie is de pineut? De Kleine Man, samen met de ‘zorgsector’.

    En niet vergeten: onze Koninklijke Flipper en zijn Mattilleke, die straks niet naar ’t zonnetje mogen…

    **

    *

    Bill Gates (Microsoft) financiert het onderzoek dat de KUL uitvoert om een geneesmiddel te ontwikkelen tegen Corona. Men gaat uit van 15.000 ‘stoffen’ van de eerste patiënt bij ons. Zou het misschien kunnen zijn dat binnen 14 dagen een middel klaar ligt dat de zieke patiënten kan genezen??… Kan nog 1 ½ jaar duren of meer voor een echt vaccin.

    De Belgen die vast zaten in een hotel in Tenerife mogen morgen naar huis met een Tui-vlucht.

    **

    *

    Joe Biden (vice-president onder Obama) heeft in 9/14 ‘Staten’ gewonnen. Hij zei: ‘deze campagne zal Trump naar huis sturen.’

    Heeft de steun van de vele Afro-Amerikanen en doet al 50 jaar aan politiek.

    Sanders dan weer heeft 3/14 staten: hij vindt Biden ‘van de ouden stempel!

    Rijkkaard, Persmagnaat en Ex-Burgemeester Bloomberg verloor over de hele lijn en stapt op. Trump tweette: ‘700 miljoen dollar weggegooid en er niets voor teruggekregen, behalve de naam MINI MIKE en zijn reputatie die om zeep is.’

    **

    *

    ‘Kwetsbare jongeren’ (met eet-stoornissen, zelfmoord-neigingen, depressies…) delen heftige berichten op Instagram.

    Daar kan je op 2 manieren berichtjes ‘posten’: algemeen zodat iedereen die kan zien, of privé dan moeten die personen toestemming krijgen van de afzender die meestal onder een andere naam post. Meestal jonge tot zeer jonge dames (?) die via ‘zoekwoorden gelijkgestemden toelaten om zo hun problemen nog te vergroten of/en nog verder weg te zakken.

    **

    Verzekerd inkomen voor psychiaters en andere terapieten

    *

    Het moet je kind of kleinkind maar wezen…

    **

    *

    Bart Somers (Min. binnenlands bestuur) stelt een paar klimaat regelingen voor in de Gemeenten, bv. elke inwoner plant een boom, of extra laadpaal,… zo helpen we de Gemeente minder CO2 uitstoten. Kostplaatje van dit alles???

    Hij trekt alvast 1 miljoen (geld van anderen) uit. Zijn eigen zak??

    Die gaat alleen en uitsluitend open om €’s bij te stoppen, niet om ze uit te halen…

    **

    *

    EU-commissaris, de Uit-De-laan ‘Gestuurde’ Zuster Ursula, wil tegen 2050 een klimaatneutraal EU. Dus geen broeikas-gassen meer!

    Had ook, qua beeldvorming, ons aller Groentje het Geitje uitgenodigd, die, op afspraak, grimmig haar briefje voorlas: het gaat te langzaam, deze klimaatwet is een overgave, het is NU dat we moeten beslissen over 2020 en niet over 2050. Greechen (bijna uit de wieg) sprak één en al verontwaardiging. How did she dare! “De natuur onderhandelt niet en je kan geen afspraken maken met fysica” zei ze. Dat is wel erg klare taal hé?? (ikke begrijpe da nie!)

    De Linkse meute loeit steeds harder. Net als, tot aan de onderbuik in het goor, bronstig vee in de weide.

    Rare koeien zijn dat, die ‘beurelen’, niet om gemolken te worden, maar om te mogen anderen melken. De Linxe Al Gore verkeerde wereld die, ipv zoals Hitler met de wapens, het probeert met hautaine verkiezingsdrift. Want ze weten: de wereld wil bedrogen worden.

    **

    *

     

    In Oost-Congo heeft de laatste patiënt van Ebola het ziekenhuis verlaten.

    **

    *

    De Ketnet-reeks ‘Wacht eens even’ is de langst lopende serie op TV. Er zou eventueel een film hierover uitkomen, maar eerst moeten er 50.000 tickets op voorhand verkocht worden.

    De Witte van Zichem draait zich om in zijn GRAF…

    **

    *

    In Japan is men ervan overtuigd: de Olympisch Spelen gaan door en beginnen op 24 Juli.

    **

    *

    In de voetbal is er discussie ivm met ‘KOPPEN’ bij kinderen -14 jaar. In Groot-Brittanië is het al zo, maar hier moet de Voetbalbond er nog over beslissen, niettegenstaande al de negatieve rapporten van de sportdokters, want ‘t kan tot ‘hersenschade’ leiden.

    *

    Wieler ploegen beslissen zelf om niet naar Italië te gaan koersen, dus zoeken ze nu naar ‘oplossingen bij ons, zoals voor zondag de ‘Grote Prijs Monseré’. Maar de organisatie kan niet alles aan en zeker niet qua prijzengeld!

             Maar ook in Italia pakken de gore Poenpakkers er naast. Niks gaat door.

    Ongewenst neveneffect, Goreke? Zorgen dat er (voordien) ‘slecht weer’ op de TeeVee komt, om dan nadien urenlang uit te leggen waarom het anders verlopen is?

    Hoelang lopen de mensen er nog in, in al vuile heissa: van broeikas-effect, over  Chinese Griep tot…de islamisering ons door het haar groeit….

    **

    *

    Het AZ St Jan in Brugge heeft een eigen test tegen het Coronavirus ontwikkeld. Nu worden alle elders doorgevoerde ‘testen’ van W-Vlaanderen daar uitgevoerd.

     *

    De Socialistische Vakbond zegt dat de Kortrijkse Belleman, die in een brand omkwam, had kunnen gered worden. Er waren maar 6 personen van nachtdienst en zo kwam men te laat. De brandweer zelf ontkent dit volledig en ‘vindt het ongepast’ dat Vakbonden dit zomaar verspreiden.

    **

    *

    Aan ‘onze kust’ is een heel speciale kwal aangespoeld: dood. Het Portugees Oorlogsschip heet dat ding. Het is de schrik van baders. Héél giftig en met een hele speciale blauwe kleur.

    *

    FINITO

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    De dagen vliegen voorbij lijk ’n zwerm mussen. Al zijn die mussen intussen grotendeels verdwenen, en/of vervangen door kraaien, hun natuurlijke vijanden. Als de meisjes en jongens van de Dierenbescherming maar gelukkig zijn.

    ‘t Voorjaar hangt in de lucht. De botten lopen uit en straks staan de kerselaars weer in bloei. Het wordt dus een Lente om de doden te doen omhoge schartelen om mee te genieten.

    **

    *

     Handjes schudden zit er wel niet meer in. Maar de laatste mode is nu, naar ’t schijnt, elkaar lichtjes tegen de tenen stampen.

    Als daar maar geen vodden van komen!

     

    *

     

     

     




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!