MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.76 - HET DAGELIJKS NIEUWS

    1879

     76 - HET DAGELIJKS NIEUWS

    *

    SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN ZELFS VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

    *

    Zaterdag 29 FEBRUARI 2020

    **

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie, voor de buikie, de borstie en de keelie

    **

    ‘’t Échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    ANDERMANS GELD

    *

    … (onwettelijk) ‘la Fédération Bruxelles-Wallonie’….

    *-*-*-*-*-*-*

    ….‘Les affaires, c’est l’argent des autres’…

    *

    Het amusante bij vriend Guvaal is altijd de verrassende hoek waaruit hij de algemeen gekende situatie belicht. Net als ’n spot die onverwacht opduikt waar iedereen het verwacht.

    L’Argent des autres… de Vlaamse pijnplek in dit geliefd apenland.

    En onze ‘Leidende’ Kleurpartijen? Wel van leiden komt van nu voort geen verblijden, maar lijden.

    Ge moogt gerust zijn.

    Alleen is er dat beken het gezegde uit de Romeinse Oudheid, van ‘Wie bewaakt de Bewakers’?

    En daar wringt hem het schoentje. Want zoals wijlen de Waarde Wielfriede Martens het zei tegen zijn vrienden, zodra die Premier was geworden: regeren doe je niet alleen.

    M.a.w. omwille van het smeer, likt de kat de kandeleer. Wat in dit geval neerkomt op het feit dat het dan niet langer gaat om samen te ‘regeren’, maar om SAMEN te ZWEREN.

    *

    Daarom moet het klagen stoppen en moeten wij met ons allen overgaan tot de daden. Waarom organiseren de Vlaamse Partijen die de zeker zijn van de absolute zekerheid, geen spontane verkiezingen? Dat zou tenminste klare wijn zijn, Weverken mijn.

    Wat is ‘t? Schrik van Uw eigen schaduw? Er wacht niet alleen ’n hoop eigen volk op U, maar de profiteurs sudderen nu al van de vrees voor hun ‘postjes’. En als het zover komt, één bekwame in de plaats van 10 à 20 profiteurs: denk er dan aan, dat zelf een ezel geen twee keer over dezelfde steen valt.

    **

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    ooooooooooooo

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    Vrijdag 28 febr. 2020

    *

    Corona Kroon. Tien (10) Belgen die op Tenerife in dat bewuste ‘quarantaine’-hotel waren, zijn daar langs een achterpoortje ontsnapt, gewoon op het vliegtuig gestapt en doodgewoon in Zaventem via de grote poort naar buiten gewandeld. Hoe kan da nou??

    **

    *

    Wel, naar hun zeggen, hebben ze geen contact gehad met die besmette It. Dokter, daar hij reeds in het ziekenhuis was toen ze aankwamen. Daar er eventueel andere hotelgasten intussen besmet waren, en in quarantaine (?? Liepen gewoon rond in ’t hotel) zaten, wel dat zal wel geen invloed hebben gehad op ons. Welkom virus in ons apenland want zij hoeven hier niet in quarantaine.

    Toch ’n goe landje, dat apenland van ons. Enfin, zolang er geen Kroon staat op ons Eigen Schoon blijft alles Schone Schijn.

    *

    Nederland. Daar zijn intussen ook al twee gevallen bekend: één in ’t Zuiden en één in ‘t Noorden. Ze zouden beiden in Lombardije ‘op bezoek’ zijn geweest.

    Pas op, hé. Het gaat om Lombardije in Italia, en zeker niet om Lombardsyde…
    Wat die twee met elkaar hebben, behoort al een eeuwigheid tot het Geheim van het Geldwezen…

    **

    *

    Engeland: Britisch Airways schrapt 30% van de vluchten naar Italia. Maar zij zijn niet de enige: KLM, Air France,… allen doen het.

    En zo krijgen de luchtvaartmaatschappijen harde klappen: men rekent nu al op 30 miljard verlies en verwacht zelfs op een inkrimping van de sector.

    Ondertussen staakt ‘onze” luchtvaartpolitie verder. Voor het weekend beloven ze geen acties te zullen voeren. Wait and see, dan zal er wel iemand anders roet in het eten gooien in Zaventem: ‘defecte’ scanners, of een ander elektriciteits-probleem, of een of andere circuit die plat ligt…

    China zelf, heeft zelfs 2/3 van zijn vluchten geannuleerd.

    Daardoor heeft onze Overheid nu een nieuwe hulplijn opgericht enkel voor bedrijven: telefonisch of per mail.

    Al die vliegtuig-motoren aan de grond: dat moet toch de milieu-jongens en meisjes in de wolken brengen…

    **

    *

    WHO = wereldgezondheidszorg, waarschuwt de mensheid voor de valse informatie die nu op ‘de sociale media’ circuleert. Ja die soc. media, die zijn er altijd als de kippen bij met (vooral) slecht/fake nieuws.

    Er gaat dus niets boven de eigen Rood-Blauw-Groene Nationale Leugenbeesten.

    *

    De Kroon op de Corona? En wat? als de scholen maandag heropenen en velen terug aan het werk gaan? Velen zijn tot zondagavond laat gaan skiën in besmette gebieden…

    Geen probleem zegt de Overheid, als je niet ziek bent, gewoon naar school of werk gaan. We zullen klaar staan om de besmette ‘zielen’ op te vangen met alle gevolgen vandoen. Jullie moeten zelf geen voorzorgen nemen, wij staan paraat.

    De Overheid staat er borg voor. Met hun eigen welzijn, want ze hebben op voorhand de vlucht achteruit naar veiliger oorden al geboekt… Als dat nu maar niet uitkomt! Want dan zijn ze vrij als ’n vogel, maar vogels voor de kat.

    **

    *

    Zwitserland waar tot nu toe nog geen (gekende) besmetting voorkomt (die we niet weten!), verbiedt bijeenkomsten van meer dan 2.000 personen. Zo zal er geen autosalon zijn in Genève.

    **

    *

    SPORT. En dan is er nog… de sport. Nu het wielerseizoen op de weg juist herbegint, krabben de organisatoren zich in het haar. Dit weekend gaat alles door in ons land: maar er mogen geen handjes geschud worden en zeker niet gekust worden! Is dat ook al een discipline die bij de sport hoort?

    Sport verzacht de zeden, da’s algemeen gekend.

    Wat Italia betreft: de meeste wedstrijden zouden nu normaal in het Noorden plaatsvinden, maar… ze gaan ze afschaffen: Strada Bianca, Tyrreno Adriatico, e.a.

    De Ronde van de Emiraten is intussen stilgelegd en iedereen is daar in quarantaine.

    **

    *

    En ondertussen vergeten we wel het eigenlijke nieuws. Over onze bekommernissen spreekt men niet! Die Koninklijke Gezant zal wel (als hij terug is van vakantie) ‘zijn werk doen’.

    Maar… in Turkije zijn 3.7 miljoen vluchtelingen op weg naar Europa. Momenteel houdt Griekenland ze nog even tegen, maar voor hoelang nog? Zo voert Turkije de druk op voor de EU. Het is dàt of cash. Hij steunt die rebellen in de provincie ‘Idlih’, de enige die niet in bezit is van Assad waar er onder meer nog een miljoen vluchtelingen zijn, tegen Assad die hulp krijgt van de Russen.

    Wat is diene Poetin toch nen vuile petoeter… Zo staan voor orde en regelmaat. Nog ne grotere lapsmeer dan diene Amerikaan, den Donald. Rood-Blauw-Groen steunt van harte de rebellen, want die zijn toekomst…

    *

    Er werden bij een luchtaanval 35 Turkse soldaten gedood, en de Russen zeggen dat het hun eigen fout is. Nu dreigt Erdogan als de EU hem niet steunt, zal hij nog meer vluchtelingen naar EU doorlaten.

    Chantage, zegt U? Et alors?

    *

    De lijst van ‘knelpunt beroepen’ stijgt niet alleen in ons land. Ook in Duitsland, tot nader order nog altijd het modelland van Links, hebben ze zomaar een 1.3 milj. geschoolde arbeiders te kort. Nu zou er daar een wet in de maak zijn waarbij bedrijven mensen van buiten de EU kunnen aannemen zodat al die openstaande betrekkingen ingevuld geraken: bv. elektriciens, houtbewerkers, metsers, …

    Twee keer raden hoeveel miljoen jonge mannen er na die twee (2) door Duitsland opgang getrokken slachtpartijen op vreemde grond begraven liggen? Wie zijn achterste verbrandt, moet op de blaren zitten. En vooral zich niet gaan bemoeien, met ‘umvolkung’.

    **

    *

    Aan de ‘Gare de Lyon’ in Parijs hebben vandalen enkele fietsen in brand gestoken, en die brand is overgegaan op auto’s. De ravage is enorm en men heeft als voorzorg het station gesloten.

    We hopen vurig dat de politie ’n degelijk spoor volgt. Pour vu que… er daarvoor de ,nodige budgetten vrij zijn. Want de Stadskwartieren waar er moet ‘gezocht’ worden zijn namelijk,…levensgevaarlijk oorlogsgebied.

    *

    ‘Gipsvluchten’ van Eur. Ass. hangen weer in de lucht. Gisteren zijn er zo 16 personen met families in Zaventem geland. Voor 55% uit de Franse Alpen. Sneeuw stabiliteit/-kwaliteit is verminderd en de mensen moeten steeds hoger gaan om ‘goede’ sneeuw te vinden. De klimaat opwarming is daar verantwoordelijk voor, en eveneens voor de risico’s op lawines.

    **

    *

    Middelkerke heeft als eerste in ons land een BIB XL: nu kan men er van 10-22u altijd terecht, ook als er geen personeel is. Door je identiteitskaart in te scannen krijg je toegang. Er hangen wel camera’s die alles in ’t oog houden. Daardoor is het BIB-bezoek fel gestegen.

    Die JMDD, da’s toch nen echten verkapte Vlaams zanger, hé. Want = hoeveel boeken staan er daar ter beschikking in ’t T, ’t M, enz? Puire discriminatie, ja zelfs racisme van de bovenste plank.

    **

    *

    In Kortrijk is de 95 jarige Bert Dewilde overleden. Hij was de oprichter van het Vlasmuseum en ook de grondlegger van de Sinksenfeesten. Hij was cultureel adviseur van de stad, auteur van tal van historische en toeristische publicaties en monografieën. Maar Kortrijk had op zijn hart getrapt toen ze het Vlasmuseum verhuisden naar de Noordstraat en het tevens een totaal andere naam gaven nl. ‘Texture’. Het lijkt zelfs niet meer op het oorspronkelijke.

    *

    Eveneens in Kortrijk opent dit weekend een ‘bouderklimzaal’ nl. ‘Black Box’ op de Pottelberg. Het is 600 m2 groot en 4.5 m hoog, je hebt er geen klimmaterialen oor nodig. Dit is een sport die je alleen of in groep kan doen. Deze sport ‘boemt’ momenteel in ons landje.

     

    FINITO

     

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Vandaag wil ik in persoonlijke naam deze memorabele ‘supplementaire’ dag afsluiten met een IN MEMORIAM voor de overleden Bert Dewilde (95), de oprichter en bezieler van het Kortrijkse ‘Vlasmuseum’ op ’t Hooghe. D.wz. Kortrijk verlatende, langs de Doornikse Steenweg. Dat is, voor wie Kortrijk en zijn verleden kent, de invalsweg langs waar de Franse Leliaerts in 1302 in de late namiddag de Stad binnenvielen, onderweg naar “t Groeningheveld. Om daar te worden in de pan gehakt.

    Welnu, later werd Bert en zijn Vlasmsuseum weggepest. Gewoon omdat de Stad ‘ns iets anders wou?

    Maar precies door bezig te zijn met deze in-trieste zaak – Kortrijk verliest zijn grootste monument - viel mijn aandacht op iets veel ergers. Iets waar vooral de échte Vlaming van wakker ligt. De overigen wrijven zich gegarandeerd de ogen uit. Is dat Kortrijk, of een voorstad van Mekka?

    Want in Kortrijk komt, door Stad en Staat zwaar gesubsidieerd, de grootste mos keet van het land. Wordt getriomfeerd maar op een eeuwig zwijgen, van de daken geschreeuwd door ‘de Media’. Erg. Zeer erg.

    Maar nog erger is, dit ‘Gebedshuis’ komt precies aan de rand van de Groeninghe Kouter, d.i. aan het eind van de Gentse Steenweg, vlak tegenover de Vlaanderen Kaai….

    *

    Ooit moet er ergens een eerste vonk ontstaan. Die de vlam in de pan doet slaan…Dat zijn; alhoewel ze hier staan, niet mijn woorden maar de woorden van ’n groot Dichter die ons is voorgegaan.

    *

    Het vlasmuseum is dus vervangen door een soort hedendaags textielmuseum. Het ontstaan van alles vervangen door het huidige: is dat een vooruitgang of nieuwlichterij.

    Waarom heeft men dan niet terzelfdertijd het Groeninghe museum vervangen door de koning-Rotsduiker en dat van zijn zoon, de Hitler Vriend. Maar dit is misschien voor later als Kortrijk vervangen is door bijvoorbeeld Mekkalina.

    *

     

    *

     

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!