MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    28-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    2167

    *

    75 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

     

    VRIJDAG 28 FEBRUARI 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘’t Échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    Een gesplitste Sociale Zekerheid

    *

    …. Toch groeit er wat, ook buiten de politiek….

    **-*-*-*-*-*

    … de heilige koe van de Sociale Zekerheid zou best gedecentraliseerd worden naar de gewesten toe, die dan een volledig aparte gezondheidszorg zouden hebben…..

    *****-*-*

    … waardoor men willens nillens naar een confederaal systeem zal moéten komen….

    *

    Tot zo ver onze vriend. Die, zoals altijd, van mijnentwege, volmoedig gelijk krijgt.

     

    Wie ‘A’ zegt, moet ook ‘B’ zeggen. Wie begin te splitsen, moet splitsen tot het einde. D.w.z. tot alles gesplit is, en er dus geen enkele reden meer bestaat om de oorspronkelijke artificiële ‘constructie’ in stand te houden.

    Adieu la Belgica de Papa. Het Waalse Broedervolk kan best zichzelf redden. Want als zij dat het niet zelf doen, doet het niemand. Zelf ’n straatschuimer weet wanneer alles zodanig leeg geschuimd is, en dat het voortaan elk voor zich is.

    En trouwens, waarom zou de EUSSR dat ongelofelijk trouwe Wallo/Brus niet tot in alle eeuwen der Eeuwen blijven onderhouden?

    Diene Sjarel Michel, le Chef de Tout l’Europe présent et à venir, da’s toch een van hen?

    Och, het is ‘n oud verhaal. Maar in Vlaanderens Gouden Jaren, kwam de boter die de volgende morgen in alle vroegte op de Londense ontbijttafels kwam, van Veurnse koeien die de vorige dag nog in de veie Vlaamse weiden liepen te grazen. Van werk- vaar en ondernemingszin gesproken. En Brexit of nie, ‘die Inglish’ en wieder, wieder geven nie op nie.

    Niet de taal, maar arbeid adelt. Compris, Popol of Louis?

    En Scharrelroi, in ’t Fransoos, is dat dan Mange Tout? Of blijf de Sjarel Roi getrouw?

    Was ik van jou, ‘k zou zien van waar de wind komt…

    Het is maar de Petit Larousse ‘qui sème à tout vent’ – maar daar hebben de Vlamingen niks aan.

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    DONDERDAG 27 FEBRUARI 2020

    *

    Coronavirus: breidt zich uit: in Japan zijn alle scholen dicht.

    In Z-Korea zijn er 505 gevallen bijgekomen.

    In EU is Italia het zwaarst getroffen, 528 besmettingen. Nog steeds weet men niet goed hoe het virus zich verspreidt. Zijn ‘mond maskers’ wel efficiënt genoeg?

    Door paniek getroffen dalen internationaal de Beurzen (de kloppende harten van de economie…) geweldig! Bel 20 (dichter bij huis) is sinds maandag 10% gedaald. Bedrijven nemen zelf voorzorgen. Bij Paribas moeten mensen die terugkomen van besmette gebieden 14d thuis blijven/thuis werken

    AB InBev ziet 160 miljoen omzet? winst? mislopen door vooral China (geen containers worden nog naar daar gestuurd!), waar het nachtleven volledig stil ligt, dus veel minder gedronken.

    **

    *

    Moraal van ‘t verhaal: Chinezen blijven liever leven dan zich te bezatten.

    En wat denkt men daarover in Jupille? Da zin ze daarmee nie blieje…

    *

    VOKA daarentegen vraagt om een meldpunt voor die virus. Momenteel nemen de bedrijven zelf al initiatieven zoals op ’t werk elkaar niet meer kussen, geen handjes meer drukken. Kijk, kijk en de eigen handen regelmatig wassen, dat komt er ook bij…

    Is niet alleen goed tegen het slechte virus, maar ook voor een betere moraliteit. Bedrijven namelijk dienen in de eerste plaats niet om bij elkaar de mond te likken, maar om te WERKEN. En dat liefst met propere handen, zonder erecties en een proper gemoed.

    *

    En dan weer eens iets typisch voor mensen die ‘niet van achter in de rij willen staan’. Het AZ St.Jan Brugge doet een eigen test in samenwerking met de KUL. 30 personen zijn reeds getest (bv. Chinese zeelui) en zijn negatief bevonden.

    Kennis vergaren leidt meestal tot oplossingen…

    *

    BREXIT: de Britten willen afwijken van (= niet toegeven aan) de Europese eisen normen. Daar, in hun ‘Splendit Isolation’ geen Europese dictaten regels meer! ‘Toegevingen’ dat staat niet in hun Angelsaksisch woordenboek. Ziet er zeker niet goed uit voor de vissers, want de Britse Wateren zijn voor de Britten, zeggen ze. Is trouwens altijd al zo geweest.

    **

    *

    Britten willen een vrije handel zonder tarieven. Wij zijn onafhankelijk, dus wij bepalen onze eigen regels zelf. Onze soevereiniteit wordt niet aangetast. Wij vragen toch ook de EU niet de Britse normen na te leven, dus omgekeerd ook niet!

    In de periode ‘33-‘45 was dat wel even anders. In de periode van de zich oppermachtig wanende (Duitse) Socialisten werd er op de hoogst mogelijke tonen gezongen. Met kanon-gebulder en Stuka-gebruik en zo. Maar nu, onder invloed van de Belgse Socialisten oa PH. Spaak, grondlegger van de EU en dus patroonheilige van Adolfina Märkalina, zingen de Europese Socialisten wel een toontje lager. Dus is de uitslag gegarandeerd. Zoals in Mei 1945: dank zij de hulp van de Yankees (Trump, deze keer): onvoorwaardelijke overgave. Gevolgd door hartelijke nieuwe samenwerking.

    Wat absoluut noodzakelijk zal zijn, wil men de bloedrode islammerij-slachtrij definitief weghouden uit ons cultureel hoogstand Avondland.

    **

    *

    KUL: uiteraard altijd zeer bedachtzaam; wil dat studenten nog max. 2 jaar de vakken van het 1ste jaar kunnen ‘meenemen’ en dit vanaf ’21-’22. Vele, daarvan vinden dit niet kunnen, daar waar vroeger (10 j terug?) je ieder jaar moest slagen voor ál de vakken voor je naar ’t volgend jaar overging. Anders was het ‘bissen’.

    Anders gezegd, in deze zachte tijden, verzachtte de muziek niet alleen de (losse) zeden, maar de modernistische moderniteit veegde ook de grenzen weg voor normen, waarden, discipline en respect.

    ‘Verboden te verbieden’:

    Remember?

    En vraag ik U, met enige bedachtzaamheid, welk ‘Geloof’ lag er aan de basis van al deze vrijpostigheden?

    Mag ik dan even anticiperen op het antwoord? Dat is dat een non-beschaving voorrang heeft of een beschaving.

    Maar dan weet U evengoed als iedereen, dat onze Europese Beschaving gebaseerd was/is/altijd zal/zijn op het Christendom. Nooit op het Marxisme, dat uitsluitend gebaseerd is op het het materiële.

    To be, or not to be, U weet wel.

    *

    De ‘Wereld Gezondheidszorg ziet dat er meer en meer besmettingen buiten China zijn (wij zien dat ook, zonder die vette pree!). Goede hygiëne (de handen) is hun boodschap.

    Waarmee toch verdienen die (belangloos werkende) meestal Rode Handen toch dienen dikbesmeerde boterham? Met vaderlijke liefde her-uitvinden wat ieder kind vanaf de geboorte moet eigen gemaakt worden! Houdt de handen rein, ja wadde! Maar wat met de zeden, de discipline, het respect?

    De handen rein houden? Dus ook geen drugs, geen ‘Vrije Seks’, geen ideaal meer voor de “nieuw samengestelde gezinnen’, gewoon zoals in de meeste oerwouden, je wildste instincten volgen?

    **

    *

    Maarkedal: verschillende waardevolle eiken en beuken die een tweetal weken geleden werden ‘ingesneden’, en dus ter dood veroordeeld. Maar dankzij het TV-Nieuws, heeft de eigenaar meerdere suggesties gekregen hoe hij zijn eigendom en levend erfgoed kan redden. Ze gaan nl. jonge scheuten (1 jarige) binnenkort gebruiken om een overbrugging te maken bij die sneden.

    Wie is er nu het cleverst, de TV of de natuurkenners? Ahum!!!

    Zou dezelfde remedie niet even goed toepasselijk kunnen wezen op onze ‘doormidden’ gezaagde omgeving te saneren? De jonge gezonde jeugd gebruiken om te ‘overbruggen’?

    Kiezen we dus mensen van de slag van TGV om ons eigen te besturen. Wat we zelf doen, doen we beter!

    **

    Tom van Grieken v.h VB

    *

     

    INDEX. De sociale uitkeringen en de pensioenen gaan 2% omhoog door de index. Ook de lonen van de Ministers, de Overheidsambtenaren genieten er van.

    JOEPIE!!! Ondergetekende zal €2.4 x12 = €28.8 per jaar nóg rijker worden. En dat bóven de €2500 x?? die ons allemaal, 11 mio ‘Belgen’ op voorhand afgehouden worden om de Wallobrusselse monden open te houden.

    Zwijg, mensen, dat ‘Landje van ons is toch ’n goe landje, hé.

    **

     

    *

    Maar als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Zowel DIT COBURGIA als DEZE EUSSR, beiden sinds hun bestaan onze Rood-Blauwe dominantie, liggen op apegapen. En met z’n allen gaan we daar straks, met of zonder ‘Vrije Verkiezingen’ nu eens ’n einde aan gaan maken, sè!.

    **

    *

    SAMENLEVING. Het aantal alleenstaanden stijgt: nu al 42%. Voor hen is het leven veel duurder. De belastingdruk bij deze groep is 53.8% terwijl het gemiddelde van de OESO-landen 36% is. Voor een gezin met 2 kinderen en 1 werkende (?) is dit 37%.

    Neemt niet weg, dat we met z’n allen moeten blijven denken, dat, ons Rood-Blauwe dominantie, Coburgia toch ’n goed landeke is. Zijn we met z’n allen dan dermate stupido?

    *

    In Zwitserland, meer bepaald het dorpje Mitholz, zou moeten gedurende 10 jaar ontruimd worden. Ze wonen er namelijk vlak naast een berg waaronder 3.000 ton munitie zit. Ze willen die rots beetje bij beetje ontmantelen, maar dan zonder gevaar voor de omwonenden.

    Zijn die 3000 TON er vanzelf gekomen. Verouderd en dus aan vervanging toe?

    Ja, die gezonde berglucht! Da’s ook niet alles, hé… Ge woont er gezond, in de vrije Natuur, en de volgende seconde hang je tussen de wolken…

    *

    In Oostende, met beide voeten op de grond, opent er een nieuw Expertise Centrum rond de zee, wat had U gedacht? Deze is gesteund door UZG. Het Ocean Science Park (want onder Blauw Stadsbestuur ziet de Stad het groot) is er om wetenschappers ‘beter te maken’.

    Goede wetenschappers zijn namelijk niet goed genoeg. Al is het natuurlijk altijd beter, om nog beter te zijn. Of men nu POCO is, of NON POCO is. De Zee, namelijk, is van iedereen. Van nature uit. Tenzij ofwel de Britten, ofwel de EUSSR-ërs er anders over denken.

    Het eerste bedrijf komt uit Ieper.

    *

    In Roeselare zijn 2 verdachten aangehouden ivm ‘het ‘schietincident’ (zo wordt moord meestal genoemd als het om immigranten gaat) waarbij 1 dode viel, een paar dagen geleden. Het zou om een ‘rip-deal’ gaan = afpersing.

    Moest De Dikke Van Dale kunnen herbeginnen, hij zou het, me dunkt, niet eens meer proberen. Er komen nieuwe woorden bij, rapper dan iemand bij hoogdringendheid op de WC geraakt. ‘Nep’ (= namaak) wordt ineens NIP als het om (vreemde) criminaliteit gaat. Op die manier wordt de mensen hun aandacht afgeleid van de hoofdzaak (vreemd=criminaliteit) naar de taal. Wa’s da nu weer, denken de mensen. En ze denken daarbij vooral niet meer aan kogels of aan messen. Maar aan De Dikke Van Dale.

    Maar we hebben geleerd ze door te hebben, die leperds!

    *

    ALTERNATIEVE ENERGIE. De voorbije (winderige) maand hebben de windturbines op zee, bijna 2x zoveel energie (dus iets meer dan 2x niets?) opgebracht dan normaal.

    **

    *

    BRITTA CLOETENS. Na 3 afleveringen waarop men op zoek ging naar het (doe) lichaam van Britta Cloetens, zijn er +40 tips binnengekomen. Deze worden nu grondig onderzocht en men hoopt dat de goede bij zit.

    De moordenaar, die bekende, (n beetje harder kietelen zou ook ’n goed idee kunnen zijn. Maar ja, die was bij de goede dus de juiste Vakbond en geniet dus volledige immuniteit. ‘Omertà’, (=zwijgplicht) heet dat in Italia. Waar de ‘Kleine Man’ totterdood ‘Il Bosso’, de man achter de schermen, beschermt. Maar nooit omgekeerd. Zoals het hoort bij ’n goeie Linkse Vakbond…

    *

    SNEEUW. Sneeuw, sneeuw… allen, Corona of niet, naar de Oostkantons: daar zijn alle pistes open. Vandaag was het nog geen overrompeling, maar morgen verwacht men daar wel in totaal 35 cm van dat wit nat stof.

    Bij ons Bachten de Kupe, werden we dus weeral misdeeld. Rond 10uur18, 2 cm nattigheid, die amper de tijd kreeg om te blijven liggen. Wat hebben die ‘Oostkantons’ weeral voor op ons Westkantons? Werk voor ’n nieuwe ‘OnderzoeksCommissie’ met minstens 100 vetbetaalde nieuwe ‘postjes’.

    Hallo, Quickue, waarom zegde gij niks?

    *

    VOETBALLERIJ. AS Lazio heeft gewonnen tegen de Genteneirs Rond de kadukke GHELAMCO ARENA zingen ze nu een toontje lager.

    Mô nie neuten, zo lang Blauwe Clercqie aan het roer staat, zal Gent niet vergaan.

    Maar ‘après lui, le délige’…

    ‘t Is maar da’t weet

    **


    *

    Om nog even terug te komen op de 25-jarige ongelukkige Britta Cloetens (Duffel) – en wegens de belangen van de familie- even ’n andere bedenking over de evl berokken Vakbond. Die van het slachtoffer, maar ook die van ‘de dader’, de Wilrijkse Honda-Civic-verkoper Tijl Teckmans, die reeds in 2026 ‘onder voorwaarden’ zou kunnen vrijkomen.

    Was het integendeel de juiste Vakbond? Hoe anders zou de Blauw-Rode VRT zo hardnekkig (maar vruchteloos deze zaak willen warm houden? Om de zaken van de Burgerlijke Stand behulpzaam te zijn?

    Wat ondergetekende bekommert, die denkt in een soort ‘Rechtsstaat’ te leven, zonder daarbij voor Sherlock Holmes te willen spelen, is dat zonder lijk er ook geen moord kan zijn.

    Misschien dat Pieter Van Inn, of Haspeslacht, de schrijver ervan, zelf kan voorkomen met wat uitleg waarom een zaak als die van ‘Britta’ niet als scenario in aanmerking komt. Of hebben die iets tegen de Honda Civic?

     

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Om af te sluiten en terug te keren tot het leven van elke/ dag.

    Al op gelet dat we morgen (29/2) ’n supplementaire dag krijgen toegewezen? Niet omdat we braaf zijn geweest, of wèl hebben geleerd, maar omdat men er vroeger niet aan uitkwam. In nano seconden, seconden, minuten, dagen weken maanden en jaren waren de hemellichamen 24 urren te vlug af geweest. En daar men dat soort lichamen niet kon ‘bijstellen’, stelde men dan maar de kalender bij.

    Da’s durven, hé.

    Is trouwens nog altijd, tot op de dag van vandaag, met eigen ogen vast te stellen. Als eenmaal het Corona Virus uit de wereld is, stap er dan in. In het vliegtuig, bedoel ik. ’n Vlucht Scharrelroi-Ciampino, helemaal tot in hartje Italia. Neem daar de subway-treno naar TERMINI (= Centraal Station), stap daar over op de (=metro), naar Santa Maria degli Angeli e dei Martiri.

    **

     

    *

    Als daar het plakkaatje aan de deur niet hangt ‘Chiuso’ wegens gebrek aan personeel, koop U dan een ticket en bezoek deze (gedeeltelijk) tot ‘Basiliek’ verbouwde Romeinse Openbare Baden door slaven gebouwd en ook achteraf door slaven verbouwd. Begeef U naar de voorste middenbeuk. Baden, toiletten en kleedkamers laat links liggen. Gewoon de stroom bezoekers volgen. Om dan op klokslag 12 uur door een hoge opening in de koepel, een duidelijke streep zonlicht te zien verschijnen die met micro-precisie een op de marmeren vloer getrokken ‘Meridiaan’ aanduidt.

    U bevindt zich inderdaad in de Baden van Diocletianus

    Dat is al zo sinds Paus Clemens VI in het begin van de 18de Eeuw, en daar hoeft, net als aan de Lezer zelf, geen millimeter aan te worden gewijzigd.

    **

    *

    Die Paus Clemens VI, een naam die trouwens aan de beste Italiaanse vino rosso kleeft als goede wijn aan het glas moet doen, is van ons een goede bekende. Die heeft namelijk in zijn tijd het bergdorpje waar we begin 2000 bijna 20 jaar hebben verbleven, gered van de dodelijke besmetting der moeraskoorts. Door het aan de oever van het Lago di Bolsena geplakte centrum te doen ontruimen, om het op zijn kosten, te doen heropbouwen 500m hoger op een veilig rotsplateau. Het is trouwens daar, dat Napoleon de latere Paus liet ontvoeren, om er te overnachten onderweg naar Avignon. Toen die daar ter plekke klaagde dat ie het ging besterven, kreeg hij van de Chef der Militie te horen, dat zoiets niet zo erg was. Want, sterven, dat kon men overal.

    Enne, echt waar. Dat dorpje door en door communistisch ogende, bewaart in het Casa Communale, de beste en de mooist herinneringen – marmer en brons - levendig. En wie de flambeeuw ter hand, jaarlijks tweemaal voorop loopt in de processie, is de ‘syndaco’, de burgemeester(es)…

    O l’Italia di mio cuore..

    **

    *

    Dàt, om maar te zeggen, dat het eergisteren ASWOENSDAG is geweest. In de vroege morgen ter kerke voor ’n Assenkruisje. Memento homo, dat ge van stof en as zijt en tot stof en as zult wederkeren. Eerder ‘n ‘Inconvenient Truth’ uit vroegere tijden. Thans vervangen door De Klimaat Kwestie. Aswoensdag was/is de eerste dag van de Christelijke Vasten die nu al duizenden jaren ‘gevierd’ wordt. Na 40 dagen vasten komt dan de Hoogdag van Pasen met de Opstanding en de Overwinning op de Dood. Helaas minder daarvoor bekend, maar wel voor de (werkloze) Betaalde Feestdag…

    Vasten? Aswoensdag? Iets over gehoord of gelezen in de Openbaarheid?

    Ik ook niet.

    Maar we worden van Overheidswege wel de oren van onze kop gezaagd, als de dag daar is van het Rammen van Madammen. Dan zwijgen de Klokken van Rome, en worden de Paaseieren gebracht door de muezzin. Die ze ons toeschreeuwt van hoog op zijn minaret.

    Hoelang nog, Here God, moeten we nog wachten op zelfs nog maar het begin van de Reconquista? De produndis clamavi ad te Domine…

    *

    *

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!