MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    27-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.74 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    1971

    74 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

     

    *

    Donderdag 27 FEBRUARI 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘’t Échte Guvaalke’, Lichtpunt v/d Dag..

    *

    De Dommocraten (2)

    *

    …. Als we een tiental dagen verder zijn en de uitslagen van Super Thuesday zullen kennen (verkiezingen in liefst 14 staten), zal er e.e.a. daarover wel duidelijker worden…

    *

    Op de Reyerslaan in Buxelland worden alle zeilen bijgezet. Als het van hen (en van de Rosse Buurt in Antwerpen) mocht afhangen, dan hingen de Democ Rats nu al in de wolken. Verkiezingen? Niet eens meer nodig. De Hoernlasten in heel Coburgia hebben al lang beslist.

    De landing met de twee voeten op de grond is pas voor zien voor einde dit jaar….

    **-*-*-*-**-*-*

    … Wat onze media er trouwens meestal ook niet bijvoegen is, dat Sanders niet eens een partijkaart van de Democratische partij heeft, waarbij men zich kan afvragen hoe zo iemand dan kan deelnemen….

    **

    *

    Kijk, en als eerste en waarschijnlijk als enige, haalt Guvaal de Kanaalduiker uit Hasselt weer boven water. ‘Alles Gratis’ als ’t van hem afhing, was de leuze. Maar eerst ging die ’s kijken bij de palingen…

    *

     

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    WOENSDAG 26 FEBRUARI 2020

    *

    Spanje, Noorwegen, Griekenland en Macedonië: nu ook overal Corona-virus.

    **

    *

    Ambetant ‘griepje’, nietwaar, Ministeriële Fat Maggie?!. Surtout dat de mensen lijk vliegen er ervan uit de lucht vallen.

    How dare you!!! En wat zal Gretschen hiervan zeggen?

    *

    In Italia zijn er ook kinderen besmet, maar deze zijn niet té ziek. Daar zijn echter reeds 52 personen bezweken, in Duitsland 5, Frankrijk 2.

    Tenerife nog steeds 118 Belgen in dat Hotel met maar liefst 1.000 mensen. En, daaruit voortvloeiend, honderden ronddrentelende personeelsleden. De situatie is onduidelijk: geen concrete informatie. Wel is hen gemeld dat ze daar nu in quarantaine zijn? Dat nemen de mensen héél ruim op: blijven niet op hun kamer, floreren door het gehele hotel, zitten aan het zwembad, eten in gezamenlijk in de eetzalen... Vier Italianen die daar ook verbleven zijn ‘positief getest’. Wat dus eerder negatief uitvalt. De rest wacht nog op de uitslag van de test die ze ondergaan hebben. En hun werk??? Verzekering??...

    No problem. Fat Maggie lost dat allemaal in ’n handomdraai op. Crematie + begrafenismaaltijd inbegrepen.

    **

    *

    Nog Tenerife. In een nabijgelegen Hotel verblijft de Nationale Zwemploeg van ons land. Ze zijn van plan vrijdag terug te komen, want een quarantaine is dodelijk voor hun programma. Waarom kwamen ze maandag al niet terug?? Nog een beetje daar de luierik uithangen, en dan klagen zeker als daar ’n verkoudheidje opdoen. Laat me niet lachen!

    Eindelijk enige politieke reactie. Na wereldwijd 3 maand incubatie-tijd…

    De EU moet samenwerken tégen het virus, hebben die slimmekes plots bedacht. Beter laat dan nooit, zou je denken! 374 besmettingen in EU!

    Wereldwijd zijn er 81.245 besmettingen met voorlopig slechts 2770 doden: dus ongeveer 3% van wie besmet geraakt is.

    Dus toch ’n simpel winters griepje? Maar waarom dan al die tumult? Of zou het kunnen een soort luguber verkiezings-grapje zijn van de American Democ rats? Wie in rare papieren zit, maakt dikwijls rare sprongen. Enne, diene ‘Meneer Zero’ die in Milano, in ’n klein cafetaria de besmetting zou binnengebracht hebben, en sindsdien van de aardbodem verdwenen is…Spark die soms niet met een zwaar Hawaïaans accent? Krek hetzelfde gelispel als van Mobama, die ook uit Hawaï stamde….

    **

    *

    Italia: krantenkoppen staan er vol van. De economisch en toeristische sector zijn het hardst getroffen. Musea en Kerken zijn dicht. Maar een snuggere jonge Italiaanse priester heeft zijn Misviering op sociale media geplaatst, en zo kunnen de Gelovigen die het wensen toch hun viering bijwonen. Erg, hé.

    Milaan. Zelfs de voedselbanken klagen dat de bevoorrading niet is zoals het zou moeten.

    Maar ondertussen hebben ze de patiënt ‘0’ nog steeds niet gevonden. Misschien is hij drager van het virus en dus zelf niet ziek, maar wel een gevaar voor de hele maatschappij.

    Nu zijn er ook ineens ‘bronnen’ die vermelden dat er fouten zijn gemaakt in het begin!

    Maggie raadt aan als je ziekjes voelt dwz. koorts, hoofdpijn, hoesten… (symptomen van een griepje) dan bel je best de huisdokter en blijf vooral thuis!

    En jank zo niet Anders breekt er nog paniek uit. En is ’t helemaal over and out met de Federale Regeringsvorming, ja zelfs met de hele EUSSR. Want het IMF, na jaren in onder-aanneming laten bijdrukkken van miljarden 100 euro biljetten, komt op zwart zaad te zitten.

    **

    **

     Open-VLD en NVA zitten (eindelijk!!!) in elkaars haar: door een uitspraak op TV die Rutten (weeral Rutten!) gisteren deed in ‘Ter Zake’. Ze pleitte o.a. om bepaalde bevoegdheden van de Vlaamse Regering terug naar de Federale te brengen. Daar beweerde ze dat men steeds een bril op heeft waardoor ze voor de staatshervormingen vertrekken van meer Vlaanderen, meer Vlaanderen (ja tot 3x toe!) en dat hoeft voor haar niet altijd. Er kunnen dingen zijn die beter op Belgisch niveau geregeld worden. Enfin, het standpunt van Magniette/Kanniette. Maar dan uit de mond van een Aarschotse.

    **

    ’n Schot uit haar aars?

    *

    Dat schoot in ’t verkeerde keelgat bij de NVA en zij twitterden met een uitspraak van D.D. Eisenhower: “Wie privileges waardeert boven principes, verliest snel beiden.”

     

    Niet consequent vindt de NVA en ze postten een filmpje van 10j geleden waarin Rutten zei: “de staatshervorming waar we heel duidelijk het zwaartepunt bij de regio’s leggen.”

    Daarop beantwoordden de Open VLD à charge met een uitspraak van de (vermoorde) Amerikaanse President Abraham. Lincoln (1809-1865): “Truth is generally the best vindication against slander”. (zonder Nederlandse vertaling) = Waarheid is over het algemeen de beste rechtvaardiging tegen laster.

    Slim gezien, hé. Want alleen de “echte bollebozen kunnen de Blauwen volgen in hun vlucht naar de vergetelheid van een roemrijk ver verleden waarbij een leven eindigde met…. Moord.

    **

     D*

     

    En het getwitter gaat verder…

    Open VLD zet het volgende:

    -     Woorden: geen regering met NVA zonder confederalisme

    -     Daden: het confederalisme blijft voorlopig in de koelkast

    En de tweede tweet:

    -     Woorden: Stop de asiel-fraude (Francken)

    -    Daden: Kucam blijft in de cel op verdenking van gesjoemel met humanitaire visa.

    *

    Hierop reageert de NVA: alles wordt uit de context getrokken.

    Open VLD betreurt de communicatie-stijl, maar vond het nodig zo te reageren.

    Vergeet niet dat de Blauwen door Schone Schijn mee aan de postjes zijn kunnen zitten bij de Vlaamse ‘Deelregering’. Anders gezegd: Rutten bijt in de hand die haar de boterham heeft gegeven. Maar ja hoogmoed, komt nu eenmaal voor de val. Dat, in tegenstelling tot het berouw, dat altijd na de zonde komt, en nooit ervoor.

    **

    *

    Waarop ’t Oostends Slimmeke Groot Formaat. Tommeleintje: ‘het is niet de eerste keer dat we frontaal worden aangevallen’ (wie is er begonnen Bartje? Een beetje geheugenverlies? Vroegtijdige dementie??) ‘en het is dus nodig om te reageren’.

    Hij bestuurt in Oostende met de NVA, ‘en dat gaat goed’, maar we moeten wel respect hebben voor elkaar! Rutten blijkbaar niet, nu ze niet meer durft haar kandidaat stellen om voorzitster te blijven van die partij. Zij kiest de veilige weg, en dat is haar vel redden, maar vreest niet… er wacht wel ergens anders een postje! En zo werpt de moeilijke federale regering (in wording?) zijn schaduw op de Vlaamse regering…

    *

    In India maakt met die nieuwe burgerwet het de moslims niet gemakkelijk. Daar de meeste mensen Hindoe zijn, wil niemand Jihadisten in huis halen! De Verenigde Naties vinden dit discriminerend voor Moslims.

    Ooit al gehoord of in de Geschiedenis gelezen dat Hindoe’s Europa zijn of waren binnengevallen: gemoord, verbrand, verkracht hebben. Wat hebben de islamisten dan voor op hen, dat wij Europeanen verplicht worden om moslimmers bij hopen binnen te laten?

    De verlate wraak van Hitler, die dat onder de dekmantel van het Socialisme en met bruut wapengeweld al geprobeerd had?

    Maar allez, goed gezien van den Trump, om precies in volle nominatioe-strijd van de Democ Rats, speciaal naar Indië reist om zonder het verschil bloot te leggen tussen Beschaving en Terrorisme.

    Heil Trump! Weg met Verbrande Bernie!!!

    *

    En daar gaan we dan. De VRT smult ervan. Er is niets belangrijkers ter wereld dan hun eigen verloren) strijd tegen Trump! South Carolina: daar deze avond TV-debat van de Democ rats. Achter de schermen draait een media-circus op volle toeren. Money! Money! Money! De kandidaten draaien all rondjes mee in de carrousel van de media/pers/TV/…

    *

    Waregem: de Schakelstraat wordt in 2020 tot een autoluwe ‘groene verbinding’ omgevormd, van de Zuiderlaan tot aan het Cultuur Centrum De Schakel. Kostprijs: €940.000. De Stad rekent wel op een Vlaamse subsidie van €100.000 tot €250.000. Men probeert ook privé de mensen te overhalen hun opritten ‘betonvrij’ te maken, en gras in de plaats ervan te voorzien.

    *

    Heule heeft het ‘speelplein: de Warande’ het eerste nieuw gebouw af. De lokalen waar verwarming is, zijn veel kleiner, en de lokalen zonder verwarming zijn daarentegen veel groter. Waarom dan gewoon geen luifel plaatsen ipv van al die glasramen??? Maar ja ieder zakje moet toch gevuld worden hé!

    *

    West-Vlaanderen. Nogmaals heeft men bevestigd dat het meest kwetsbaar is door de Brexit: op een vergadering met de Horeca in Ieper onder leiding van …de Mechelaar Min. Somers.

    Kwam die lachen, treiteren of stemmen ronselen voor Quickie, het Blauwe Boezemvriendje?

    *

    Onderzoeken hebben uitgewezen dat kankerpatiënten nu langer leven dan zo’n 16j geleden, vooral bij longkanker: van 19% à 29%.

    *

    Roeselare: ‘een 19 jarige’ doodgeschoten door ‘een 20j’ na een ruzie.

    Vooral wat NIET gezegd wordt is overduidelijk. ‘Van horen zegen’ achteraf vernomen dat het om een soort pluimvee ge echt zou gegaan hebben. Iets met hanen of zo. Kwatonen racisten, waarschijnlijk Vlaams Belangers, schijnen te weten dat het om Af-hanen zou gaan.

    On ieder geval: de Politie volgt (bloed)sporen. En die schijnen niet miniem te zijn.

    Maar als ‘het slachtoffer’ uit ‘oorlogsgebieden’ komt: wat is er dan mis mee?

    *

    In het Oosten van ons land is de eerste ‘winterse’ sneeuw gevallen. Voor morgen Donderdag is er meer verwacht over het ganse land. Oppassen dus! En allen naar de Oostkantons: want we zullen er kunnen langlaufen…

    **

    *

    Het stond in de sterren geschreven en de heugelijke gebeurtenis kan nu ook met grote letters in het clubboek geschreven worden: Dries Mertens (32) heeft zijn 121e doelpunt voor Napoli gescoord, goed voor een club-record. Het feest kreeg wel een wrange nasmaak: Mertens verliet na de rust geblesseerd het veld met een pijnlijke enkel.

    FINI

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    En zo gaat dat maar verder. Zonder maat noch getal. In eendere mate.

    Gelukkig dat wer zelf nog zijnn om de zonnekant in ‘ leven te zoeken.

    Dat is ziets net als Het Weeerbericht. Zon, regen, sneeuw of storm. Van alles wat; en is “t hier jiet, da is ’t eders.

    Laar waar en bij de VRT (maar ook elders) dterk in is, is in het uutleggen hoe het GEWEEST is. Vult ruim 3/4de van de zendtid. Die ze dan ‘de weersvoorpelligen’ noemen…

    Awel m’, voeten, Gérard. Maar moet dat dan allemaal zo scjrikkelijk veel GELD kosten? Mijn Metje (en dat waren er txee) konden dat jaren gelden al, even geod. Afhankelijk van hun eksterogen. En meestal klopte dat nog ook. O er kon haarfijn uitgelegd worden waarom er nog maar ens ’n kink in de kabel was gekomen.

    En zo werd het avond. Waarop, na de nacht, weer de on opkwam. Gegarandeerd altijd in den Oost, zij het dan met ’n lichte afwijking, al naar gelang de siezoenen….

    *

    *

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!