MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.73 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    2018

     

    *

    73 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

     

    **


    26 FEBRUARI 2020

    **

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘’t Échte Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    Exit Gwendolientje

    *

    Het gezegde ‘Driemaal is Scheepsrecht’ gaat in het geval ‘Mandoline Rutten geeft op’, niet op.

    **

    “Bloemen verwelken,

    Scheepjes vergaan,

    Maar onze Liefde

    Blijft eeuwig bestaan”

    *

    Er is het miskraam van de Ultieme Federale Regering, er is het Corona Virus, maar de 3de Ramp draait uit op een gelukstreffer. Ons Vlaamse Volk, zowel van in de wieg als aan de boord van het graf, is gered van dood en verdoemenis, want de Dikke duiveling gooit de handdoek in het vuur. Ze houdt de eer (en de latere postjes) aan zichzelf.

    Al weten de haar nu reeds toegewezen toekomstige ‘Bazen’ dat deze Duivelin in geen geval lang ‘Baas Boven Bazen’ zal verdragen. Dat is haar karakter niet.

    Onthou maar gerust, dat bij het nieuws van dit ontslag, Koningin Mathilde ’n zucht van verlichting moet hebben geslaakt. Al is die nog 10x van Hoedegemen Akko, met deze Mandoline gaat het zo.

    En de Flipper zelf? Die steekt ze zó in haar binnenzak. Want proefondervindelijk is bewezen dat die houdt van… binnenzakken-bolletjes, als eieren zo groot…

    *

    Eerst Rutten van de baan, daarna Rutte, and the coast is clear voor de landing van de LLCP. De Lage Landen Centrum Partij

    *

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    DINSDAG 25 FEBRUARI 2020

    *

    Het virus is nu ook in Zwitserland, Spanje, Oostenrijk en Kroatië gesignaleerd.

    De VVB (Vlaamse Volks Beweging) met DOORBRAAK als ‘spreekbuis’, dat U zojuist op deze blog kon lezen – doen, jong! – is dan nog ‘ns een stukje beter dan onze Blauwe Big Maggie, Federale Minsteres van ‘Lopende Zaken’ in dit ellendig apenland. De geblokte Dr. De Block met haar sussende boodschap van een ‘licht groepje’ zal in de Geschiedenis misschien de twijfelachtige reputatie genieten van de genoemde Middeleeuwse Florentijnse schrijver over de Zwarte Pest in ‘Il Camerone’, maar dan als duivelachtige tegenpool van alle goede bedoeling ivm de Gele Pest.

    Misschien zelfs, dat in ze in Vlaanderen zal berucht blijven, niet als de Gele Pest, maar als de Blauwe Pest….

    In ieder geval heeft ze er het juiste formaat en de juiste omvang voor!

     

    283 besmette personen. Een man van de Wereld Gezondheid is afgereisd naar de besmette gebieden. Er zijn in feite maar 15 ernstige gevallen, en deze hadden meestal reeds andere ernstige gezondheidsproblemen. Nu reeds ELF (11) doden.

    Vanaf nu wordt alles beter gecoördineerd.

    Premier Conte stak de mensen in de getroffen gebieden een riem onder het hart. De grenzen zullen zeker niet gesloten worden. Mensen met koorts moeten zichzelf quarantaine opleggen en medici opbellen.

    **

    *

     

    In Milaan is alles rustig, bars gaan wel dicht om 18u en de Dom is gesloten. De skiërs, die skiën rustig verder. Ze zijn in de gezonde berglucht en genieten met volle teugen, terwijl elders, het thuisfront bang afwacht tot ze terug zijn.

    Nogmaals DOORBRAAK. Het zal toch geen sinister toeval zijn, dat Premier CONTE, qua naam, doet denken aan de Milanese Pestbestrijder CONTIONI? die we daarnet ontmoet hebben…

    **

    *

    CORONA und kein Ende!!!! Op Tenerife zitten minstens 116 landgenoten vast in hun hotel. Een Italiaanse arts is er besmet (nog niet 100% zeker!) en intussen mèt vrouw in afzondering in een ziekenhuis. In dat hotel waren/zijn minstens 1000 personen gelogeerd.

    En wat? als je niet op tijd terug bent om te werk? Als je echt ziek bent, dan kan je de verzekering aanspreken. Nu niet, dan moet je werkgever een aanvraag doen bij het werkloosheidsbureau voor een voorlopige werkloosheids-vergoeding; dat kan en daar gaat men 99.9% op in.

    Dank aan de dikke Blauwe Engel? Zelfs in de dood zou die zorgen voor haar geliefde ‘Kiezers’.

    **

    *

    Ons land is klaar voor een mogelijke uitbraak. Maar volgens onze Maggie. zijn er nu niet meer slachtoffers dan bij een griep, werd er door de Verkochte Media tot vervelens toe ingehamerd.

    ’Het kietelt even’, zei de beul tot de man op de elektrische stoel. ‘Maar het duurt niet lang’…

    **

    *

    ¼ van de bruggen in ons land zijn de laatste drie jaar niet meer gecontroleerd: oorzaak de besparingen. Maar verzekeren ze ons, de bruggen die onder verhoogd toezicht staan, die worden wel regelmatig gecontroleerd.

    Na jaren het ‘Gekleurd Bestuur’ door ‘Gekleurde Overheden’ gaat ons land dan de weg der gewezen totaal onderkomen Sovjet Republiek? Dan hebben ze met Trump nogal ’n beetje chance.

    **

    *

    Ne mens zou zich zelf beginnen afvragen waarom antieke bouwwerken (aquaducten) en triomfbogen, zelfs veel moderne wolkenkrabbers stand houden, en in Coburgia betonnen constructies onder corrupte Linkse Besturen zo archie- slecht in elkaar steken… Onder tafel ‘geregeld’? Oogjes dicht wegens smeergeld? Ze zuiden niet durven. Denk maar aan Willy Claes, de als crimineel veroordeelde Navo-Baas en ex-opperbevelhebber der Roden…

    Het zit hen in de genen.

    Ja Ja, dat zal wel aan het ‘slecht onderhoud’ van hun opvolgers liggen…

    **

    *

    Ons Onroerend Erfgoed: is voor 7/10 Vlamingen belangrijk. Ze moeten er, net als voor de bruggen, zorg voor dragen. Wel mogen er voor hen voor een moderne invulling gezorgd worden.

    Vrij vertaald; de budgetten moeten aanzienlijk naar omhoog.

    **

    *

    De ministers van de EUSSR hebben een handelsakkoord klaar om te onderhandelen met de Britten. Die zullen wel dezelfde milieu- en sociale regels moeten hanteren als de EU, ook als men in de EU deze verstrengen. De Britten willen echter dezelfde regels als deze die gelden voor Canada en Japan, dus een vrij handelsakkoord. Maar dan moeten ze ook de Britse producten die zonder douane noch quota ingevoerd worden, op dezelfde wijze produceren als de onze.

    De Britse uitvoer is voor de helft naar EU. Tot 31 december kan dat zonder beperkingen noch invoertaksen. Daarna ook als er gelijkaardige regels blijven bestaan.

    Bijvoorbeeld: produceren van plastiek is in de EU aan strenge regels onderworpen. Willen zij nog plastieken producten bij ons invoeren, dan moeten ze diezelfde regels naleven. Omgekeerd willen onze vissers blijven vissen in Britse wateren.

    Of Johnson op die eisen zal in gaan, en welke eisen hijzelf heeft, dat is nog koffiedik kijken. Het worden beslist hevige discussies.

    Die van ‘De Overkant’ zijn toch niet vergeten dat van de EU de echte naam luidt EUSSR…

    **

    **

    *

    Mubarak (91), ex-president van Egypte , is gestorven. In 2011 werd hij door extreem-islamitische rebellen afgezet, en werd hij berecht en schuldig bevonden aan het overtreden van ‘mensenrechten’, maar in beroep werd hij vrijgesproken.

    *

    Mubarak, ‘dictator’ volgens de Verkochte Media, kreeg steeds veel steun van Het Westen, daar hij zorgde voor stabiliteit in de regio. Er zijn ZES (6) (vruchteloze) aanslagen op hem gepleegd.

    Just, hé!!!! Goede ‘dictators’ dat kunnen alleen Rood-Djhihadische dictators zijn. En die zij daarenboven slechts ‘goed’, als er vervolgens ‘oorlogs-gebieden’ ontstaan waardoor de omvolking van onze Gebieden kan versneld worden.

    Maar de mensen beginnen dat door te krijgen…

    Wat Hitler niet lukte via het openlijk Nationaal Socialisme, zal Merkel via het Socialisme Nieuwe Versie ook niet lukken.

    NON BIS IN IDEM….

    **

    *

    In Aloist zijn deze namiddag de “Voile Jeanetten” ‘uit de kast gekomen’.. Dit is een ideaal ‘geneesmiddel’ tegen verbittering en verzuring, zegt Burgemeester D’Haese.

    En die kan het weten…Hoe zou dat nou komen?

    *

    In Volkmarsen (D) liggen (na het in-rij-incident) nog 35 personen in het ziekenhuis waarvan de helft kinderen zijn. Deze werden door ‘n 29 jarige ‘man’ aangereden. De dader – kleur mag niet besproken worden, dus iedereen weet al genoeg - kon nog niet ondervraagd worden. Want kop niet in de wolken, maar in de windsels…

    *

    India. Den Trump is er op tweedaags bezoek???? Hij werd er op een spectaculaire wijze verwelkomd. Hij belooft zomaar losjes uit de vuist 30 miljard dollar te schenken om ZIJN beste militaire wapens ter wereld aan te schaffen. Premier Modi deed zijn uiterste best en trommelde 100.000 Indiërs op om naar een stadion te komen om Trump zijn speech te aanhoren. Volgens Trump heeft India een grote leidinggevende rol om een betere toekomst en Vrede in deze geweldige regio te verwezenlijken.

    (Graag aangevuld voor de VRT) met….

    De sloppenwijk bewoners zijn beledigd: Modi heeft in laatste instantie een muur laten optrekken rond die sloppen om hen te verbergen voor Trump. Ze zeggen dat Modi niks moet weten van hen en van hun armoede. Hij vindt ze vuil en houdt niet van hen. Deze mensen hebben geen elektriciteit, geen water noch eten…

    En als U dadde nie en gelooft, maken ze U wel iets anders wijs…

     

    **

    *

    En ja, we zijn bijna terug in de Lente want daar zijn de eerste lammetjes al.

    **

    *

    Voor de velo-koers liefhebbers: zet U maar klaar. Komaan, jongens en meisjes: uit de kast komen. Zaterdag 29 Feb krijgen we de eerste wielerwedstrijd nl. De Omloop van het Nieuwsblad, zondag gevolgd door Kuurne-Brussel-Kuurne.

    Misschien dat de renners in Brussel even kunnen onderbreken en afstijgen, om in een rapke ’n duwtje te geven aan de Federale RegeringsVorming? De aan zet zijnde Blauwen zijn er aan de laatste loodjes, want reeds de Zondag daarop 8 Maart moeten die, bij gebrek aan resultaat, de pijp terug aan de Flipper geven.

     *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Eigenlijk was ik nog niet klaar met dat
    Mandoline Beestje. Stelt zich dan ook de vraag, of er met haar ooit klaar te komen is. Of ooit zal zijn.

    Daarbij denk ik dan aan die vele ‘vrienden’ van vroeger, in lang vervlogen dagen, toen ik hakkelde, en in het zweet mijns aanschijns de dagelijkse boterham diende te verdienen in de ‘betere standen’ van de kleine Gentse textiel-baronnen. In ruil voor wat manna, hielp ik ‘de Fiscus te bedriegen’; zoals zij dat zagen. De 3 partijen (!) wisten dat, en ze hadden ermee leren leven. Ach, dat ze in vrede mogen rusten, zij en hun vele maïtressen. Die ze zelfs voor mij niet verborgen. Integendeel.

    Zij bedrogen mij en ik bedroog hen. Maar van de Vlaamse Zaak bleven we samen ver van af. Al heb ik er veel bijgeleerd. Vooral Frans… Want verder is m’n Vlaamse overtuiging er alleen maar sterker door geworden. Veel interne informatie, ziet U. Het was de tijd van Krul Declercq en zo… En van Mevr. Fazzi, zijn babbelzieke wederhelft. Die stond namelijk, naast hem aan de kookpot, ook aan de Balie…

    En die Mandoline dan hoor ik U denken. Wel, in dat Blauwe Gentse gangster-milieu troont er sedert onheugelijke tijden, dat Gentse Liegebeest. Zijn drie ‘Burger Manifesten’, weet U nog?

    Momenteel mislukt de EUSSR-Rover Hoofdman in zijn doelstellingen. Zelfs de Brexit heeft hem niets tot nog minder opgebracht. Is omzeggens nooit in beeld gekomen.

    In zijn plaats troont namelijk de Eerste Sjarel Michel, al even (uiterlijk) Blauwbloedig als hij, maar nog geslepener, en vooral beter in zijn Frans. Om met Christine Lagarde van het IMF te konkelfoezen. Zijn Frans is wel al even onverstaanbaar als zijn Vlaams, om nog maar van zijn Engels te zwijgen, als hij ergens het Hoge woord voert, of op het Scherm verschijnt, maar hij kwijlt en sputtert zoveel niet als diene Genteneire.

    En waar denkt U dat Mandoline dat ‘postje’ beloofd werd?

    Goed geraden, want daar krioelt het van de op lager niveau afgedankte Blauwe Geschelpten.

    Voor zover de hele santekraam daar ondertussen niet is opgedoekt, en vervangen door serieuze mensen (bvb Filip DeWinter). Tot zolang zit de kans er dik in dat ze, gewoontegetrouw, haar instrumenten richt op de Post van… Presidente van het Europees Parlement. Om aldus Sjarel Michel te beroven van zijn dagelijkse bete broods. En van zijn VIJF (5) gepantserde limousines mèt airco en met chauffeur.

    Jammer, helaas, dat het Lot die 3 kleinere kleurpartijen (Blauw, Rood én Groen) daarmee niet boven de kiesdrempel kan tillen…

    Ja Ja, in de politiek is ondanks werelds loon…

    *

    *

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!