MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.72 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT *

    2592

    *

    72 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

     

    *

    Dinsdag 25 FEBRUARI 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    BEGROTING= EERSTE VUURDOOP

    *

    … Zoals te verwachten was, vertellen de regionale werkloosheidscijfers een ander verhaal. Die zeggen dat de werkloosheid voor 2019 in Vlaanderen 3,4% bedroeg, in Wallonië 7,1% en in Brussel 13%....

    *

    Ja, die NBB, geleid door de Elite der Verliche Grote Verstanden, gevolgd door doe voltallige Hoernalistenbende, VL/FR die eensgezind samenzweerderig staan voor ‘de eenheid van het land’ en dus voor het in doeken draaien en uitzuigen van onze Vlaamse welvaart. Een decennia lange welvaart, bereikt door een meerderheid van hard werkende Vlamingen. Een welvaart doe gelijktijdig voor ¾ wegstroomt naar de bloedzuigende Franstalige minderheid

    Is dat nu een apenland, of veeleer een bloedrovend en moordend drakenland?

    Benieuwd om over deze cijfers toch eens de vernieuwde versie te horen uit de mond van den Claeysen, Eyskens, Prof Emeritus van de KUL – die toch beweert ’n Vlaamse Hogeschool te zijn – de uitvinder van dat woord APENLAND.

    Zou die dat écht durven doen?

    -*-*-*-*-*-*-*-*****-*-*-

     

    …. Voeg daar dan nog bij dat 70% van de jobs in Wallonië zich in ‘de non-profit’ bevinden (wat zowat het dubbele moet zijn van in Vlaanderen) en dat de Franse Gemeenschap dringend op zoek moet naar 1,2 miljard euro om haar scholen te kunnen onderhouden…..

    *

    In vroegere jaren waren dat de kraaien die zoiets moesten uitbrengen. Kraaien of keiharde Flaminganten, beiden even ‘Zwart’ en daarom achter prikkeldraad gezet waarvan zelfs de naam gebruikelijk – onder patentrecht? - in Straat-Frans ‘Cordon Sanitaire’ luidt. Vandaag de dag zijn er gelukkig naast die kraaien, en de Vlaams Belangers, ook de onafhankelijke Sociale Media die zich gewoon aan de feiten houden.

    Maar of er ooit standbeelden voor hen zulen opgericht worden, is tot op heden zeer twijfelachtig. Al is broodroof en achteruitstelling sinds mensengeheugenis het voornaamste wapen van de would-be ‘Vaderlanders’…

    Bij de ‘Repressie’ van na WO II is het ze niet gelukt de Vlaming te vernietigen. Maar anders en efficienter – vooral onder Linkse impulsen blijft die repressie nog altrijd verder lopen.

    *

    Al hebben het voorbije weekend in onze steden (Kortrijk) de Sossen wel geprobeerd om – met de camera’s op de hielen – als premature verkiezingsstunt, de mensen te bevragen over de rare toestanden rondom een evenuele (laatste) Federale Regering. Op WTV sijpelden diverse ‘shoots’ door, waaruit nu reeds kan berekend worden, dat de SP.A zelfs de kiesdrempel niet meer zal halen. We moeten wel gaan stemmen, zei een boze burger, maar de mensen die we kiezen worden als resultaat systematisch door jullie aan kant geschoven.

    ’t Roussoke, weeral op zijn sloefkens, want dat is ‘m, schrol even terug en trapte het dan af. Schouder op halen en met de staart vissen de poten.

    Want ja, met dergelijk bereweer was er haast niemand op deze wereldberoemde ‘Maandag Markt’.

    En wie er was, vluchtte in groepjes weg van ‘de actievoerders’. Die het dan ook maar voorbekeken hielden.

    **

    *

    Tussen haakjes. Ook ’t Langoustientje gezien, diep ingeduffeld, die aan stadspietjes de ‘APP’ kwam uitleggen, hoe de massa de locatie kon vinden om de darmen de blaas gezond en wel te houden? En ondeugend dat ze probeerde te zijn. Maar of daar op die hoekjes en kantjes ook drug- en seksverkopers rondhingen, beurzensnijders of paternoster-bollekes verkopers waren, ging ze zedig uit de weg. Wa denkte wel, zij de Sterke Arm der plaatselijke Tsjeven-bende….

    **

    *

    Als U het mij vraagt: beide vertoningen, Rousseau & Crevits staan als haaks, zelfs op deze carnaval-maandag, als een tang op een varken. Wat eveneens het geval is voor dit soort ‘Kleurpartijen’ die ’s Lands Beheer willen domineren..

    **

    **

    ….   Morgen, woensdag, presenteert de nieuwe Europese Commissie haar rapport over België. Daarin zal weinig opbeurend nieuws te lezen zijn,….

    *

     

     

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    *

    MAANDAG 24 FEBR. 2020

     

    **

    *

    Italia. Grote ongerustheid: reeds ZEVEN (7) doden. Volgens een bewoner is de angst nog nooit groter geweest dan sedert het einde van WO II. 223 mensen zijn besmet in 11 Gemeenten, en deze laatsten zijn nu allemaal in quarantaine, dwz. niemand mag in of uit de gemeenten, dus geen bevoorrading. Mogen enkel de straat op met mondmaskers. In de winkels zijn de rekken zo goed als leeg.

    Erg bevreemdend. De patiënt ‘O’ , dwz degene die waarschijnlijk de oorzaak is van het virus in Italië, is nog niet terug gevonden… en dat zorgt voor bijkomende zorgen.

    Toch nooit geen soort ‘Directe Aanval’ op het hart en de hersenen van Europa?

    *

    Professor Goossens, coördinator van het virus, zegt dat er geen paniek ‘nodig is’: ‘nul-risico’ is onbestaande, maar het risico op besmetting is uiterst gering. Vooral de ski-gebieden zijn veilig! Gezonde berglucht en vooral veel après-ski (dat zuivert ook!).

    **

    *

    Ook ivm de match AA Gent-AS Roma: deze brengt niks in gevaar: we moeten zeker niet wegblijven van pizzeria’s en Chinese restaurants. Er is volgens deze geleerde bol, bijlange nog geen pandemie bij ons. Elders misschien wel. Geen paniek. We zeggen het wel, als het zover is. Met bewijzen op tafel…

    Maar ondertussen heeft het wel een grote impact op de economie: de Beurzen zijn wereldwijd 4 à 6 % gedaald. Het is de slechtste dag in 4 jaar: de autoverkoop, toerisme… lijden er sterk onder. Daarentegen stijgt het goud formidabel in waarde.

    Wat ik persoonlijk denk? Dat onze Grote Bol Geleerdheid ondertussen nadenkt over de bewoordingen, hoe te formulieren om de mensen te waarschuwen. Verlaat deze steden. Vlucht naar het platteland. Doe zoals in de Middeleeuwen, waar de Zwarte Pest tot 5 x toe bijna de halve wereldbevolking onder de graszoden kreeg.

    **

    *

    Ga maar eens zien op de Engelenburcht in Rome, dat eigenlijk het ver-Christelijke mausoleum is van Keizer Adrianus (76-138) – dezelfde die ergens tussen Engeland en Schotland De Muur van Hadrianus liet bouwen - waar de Aartsengel Michaël na de Redding van de Wereld voor de Toorn Gods, op Kerstdag 590 het zwaard terug in de schede schoof.

    Het is daar, en aanzien van de hele Christenheid, hoog op het Castel Sant'Angelo’, een kunstgewrocht van de hand van een … Bruggeling… Naar het ontwerp van de beroemde Architect Bernini, die in 1669 de Engelenbrug van beelden voorzag.

    **

    *

    Einde verhaal over de Zwarte Dood, want ondertussen is Ons Maggie verschenen. Met de aankondiging dat we allemaal, net als in de politiek, inzake de Chinese Dood, op onze twee oren mogen slapen. Zij heeft het nodige gedaan voor ziekenhuizen en zo. Niet ongerust zijn. Er wordt, onder haar mantel, net als die van Der Blaue Engel, met wijlen Marlène Dietrich voor U gezorgd.

    **

    Marlene Dietrich in Der blaue Engel (1930)

    *

    Die film was dermate beroemd, dat ik hem nog gezien heb in het cinemazaaltje in Wakken, in 1957. Per fiets van St. Jan (Ieper) naar Wakken, om van dat wereldwonder te genieten. Marlène was goddelijk. Het scenario ben ik vergeten….

    *

    Om in de filmwereld te blijven…. H. Weinstein, filmproducer uit… Hollywood, is schuldig bevonden aan meervoudige verkrachting en intimidatie. Hij wordt aanzien als een sexueel roofdier en riskeert 25j celstraf. Hij gaat in beroep.

    Wil die misschien herbeginnen? Alles nog eens herdoen? Langzaam en goed articulerend.

    **

    *

    Het Stadsbestuur van Middelkerke krijgt 2.5 miljoen € per jaar van de voorziene nieuwe Exploitanten van het Nieuwe Casino. Burgemeester JMDD heeft, dankzij zijn goede onderhandelingen, het hoogste bedrag binnen gehaald van de ganse kust (Knokke: 1.5 milj €/j!) en dat in tegenstelling met wat zijn voorgangster bekomen had: 185.000€/j.

    Ja Ja, er volgt nu heel zeker ’n Gerechtelijk Proces. JMDD kennende, weten we dat zijn paardjes lopen.

    *

    **

    In Brux. had de lokale politie veel vroeger moeten ingrijpen ivm de tiener-pooiers. De lokale politie was reeds op de hoogte begin juli, maar heeft enkel ‘n paar ‘observaties’ gedaan (terwijl ze dan 2 minderjarigen konden redden). Op 2 augustus hebben ze het dossier ‘doorgestuurd’ naar het Parket die het bij ‘de rest’ legde. Neen, niet in de schuif L (Later), noch bij de schuif LL (laten Liggen), maar in deze schuif LLL (Lange Laten Liggen). Niettegenstaande de Hogere Raad van Justitie in hun laatste rapport duidelijk bovenaan vermeldt: ‘Maak van de aanpak van seksueel geweld een topprioriteit.’. Begin oktober werd dit dossier dan doorgestuurd naar de Federale Politie en deze zijn dan, hun kaartspel onderbrekende, met vuile voeten in actie getreden. Ze hebben meteen direct nog één (1) slachtoffertje kunnen bevrijden.

    De Lokale die nu onder vuur ligt, zegt geen voldoende middelen en mankracht ter beschikking te hebben gehad dan. En ook, wat méér is, geen hulp gekregen hebben van anderen (want ze hebben het niet gevraagd)! Bij die tienerpooiers was er zelf een ‘rapper’ bij.

    Tja en als er nu eens al lang ÉÉN politiezone was geweest, zou er dan niet RAPPER zijn opgetreden?

    Rappers onder elkaar, U weet wel. Dan is d’ene al eens wa rapper dan d’andere.

    *

    Bij UNIA, het inter-federaal Gelijke-Kansen Centrum, (zeg maar de Gestapo di Belgio) heeft men over het carnaval in Aalst een 25-tal klachten ontvangen. Maar ook daar vindt men dat men met alles en nog wat moet kunnen lachen: ‘vuile jeannette’ is toch ook niet tegen de homo’s?’…

    Volgens de EU-Commissie kan dit niet in EU-straten.

    Want stel U voor, dat Mekka straks geviseerd wordt. Of de Sultan van ‘k Weet niet Waar. Dan regent het geen klachten, maar Kalasjnikovs.

    *

    In Heusden-Zolder is, deze nacht net tegenover het azijncentrum, een Somalische asielzoekster doodgereden. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.

    Zware ‘Dametjes’ van 21 jaar die ’s nachts het ingedommelde asielcentrum in- of uitlopen: verlate boodschappen doen? Of eerder ongemerkt de straten dweilen? Een Somalische slechte gewoonte voor jonge vrouwen?

    In ieder geval, zijzelf zal dat niet meer voortvertellen. En de ‘dader’? Die is er vandoor. Maar de Politie volgt ’n spoor. Naar ik hoor.

    **

    *

    T.A. (Test-Aankoop) waarschuwt dat vele producten die heel goedkoop gekocht worden op internationale websites/platforms, heel onveilig zijn. Brol dus. Er zou een Wet moeten worden op ’t getouw gezet ivm de veiligheid voor de eindgebruiker.

    Zou men dat bij TA zelf helemaal alleen gevonden hebben? Of is het de bedoeling om het politiewerk te verlichten? Beter voorkomen dan genezen.

    En wat dan met het gratis terugstuur-beleid van dat soort ‘Ondernemingen’?? Is dat allemaal klap tegen de vaak, of louter gazzettenpraat?

    **

    *

    Rutten zal geen kandidaat meer zijn voor Open VLD. Ze “tweifelde’r” zelfs aan om na de Scheiding, van Partij te veranderen. Om Almacy van de troon te dringen, Na 7 jaar OP die stoel gezeten te hebben, vindt ze dat het genoeg geweest is. Ze kàn niet meer.

    En zie Bart Stommelein al handenwrijvend klaar staan achter het hoekje. Met ’n koekje, om de naïeve kiezer te doen pootjes geven. Rekent hij vast op, alhoewel hij van zichzelf weet niet goed genoeg te zijn in rekenen. Is daar te … stom voor, die kleine Stomme…lein.

    *

    Koning Fluppe zal zijn 60ste verjaardag vieren in ’t Kasteel van Laken met een 100-tal gewone landgenoten die ook hun verjaardag vieren op 15/4/60. Via Facebook moet je je aanmelden. Sorry oudjes… jullie vallen uit de boot!

    *

    In Geraardsbergen (Mont Gérard?) is gisteren het ‘Krakelingen-feest’ geannuleerd. Nu zitten ze daar met duizenden ‘Krakelingen’… Ze werden gratis uitgedeeld aan de bevolking en de overschot die was voor de koetjes en de kalfjes. Het feest zou nu doorgaan op 22 maart.

    Krakelingenfeest met zonder krakelingen? Is dat niet ’n beetje teveel van het goede?

    *

    In Oostduinkerke is voor dit jaar de carnavalstoet definitief geschrapt. Daar men voor de nabije weken en maanden nog steeds slecht weer voorspelt.

    En ook de Laatste Federale Regering geraakt maar niet van de grond en in de lucht..

    **

    *

    In Kortrijk heeft men een oplossing gevonden voor de ‘Kennedy-Kids’ (Leiedal-Voka) tijdens de krokusvakantie: veel crêches blijven dicht en samen met Cokido zullen de ouders om beurt oppassen op de kinderen, max. 7/pers.

    *

    PH. Soubry, de Vlaming die hier 14 d in quarantaine zat, is nu tijdelijk aan het werk in het Noorden van Italia. Hij riskeert daar opnieuw in quarantaine te geraken. Maar wil dit zeker niet laten gebeuren, zegt hij. Desnoods keert hij met de wagen naar hier terug komen. Nu is hij wel immuun tegen die virus. Wordt gehoopt.

    **

    *

    Zwevezele. Na het vertonen van dat ‘inbrekersfilmpje’ in de verlaten sportwinkel op TV, zijn er nu veel échte inbraken in dat pand. De politie heeft al verschillende dieven op heterdaad betrapt en PV’s uitgedeeld.

    Waarom, na al die publiciteit, geen vrij-kaartjes verkocht? ‘Goede Doelen‘ zijn er toch genoeg? En ’t is ne keer wat anders. Gaan stelen onder politie-bescherming.

    *

    Reeds beschimpt hierboven.

    De Sp.a wou in Kortrijk eens polsen hoe de politieke situatie lag, en dus gingen ze op pad op de wekelijkse Markt. De reacties van het eerder mager opgekomen publiek waren vooral boosheid en ontgoocheling.

    “We zijn verplicht te stemmen, en dan doen ze voort met de verliezers!”

    “Politici zijn incapabel en weten niet wat er leeft in de maatschappij. Mensen die er alles aan gedaan hebben/gewerkt hebben, krijgen praktisch (pensioen) niets meer. Politici daarentegen denken enkel aan zichzelf, vooral aan hun zak. U moet eens kijken Meneer, vroeger liep men hier op de koppen, en nu… niks meer, leeg… uitgestorven. Maar ja, het verkeer moet uit de stad hé, dus de mensen ook.”

    ’t Rousseau-tje zegt dat de mensen het niet begrijpen.

    *

    En nog maar eens Kortrijk: tegen de zomer moeten ook de centra van Heule en Marke een fietszone worden. Dus mensen, mijdt deze plaatsen en ga elders maar schoppen/wonen. Vroeger heb ik zelf nog in deze stad gewoond. Het was een bruisende stad: veel warenhuizen, veel winkels, echt gezellig om er te shoppen/wandelen zelfs tot 22u. Nu na 18u is alles verlaten/zie je geen kat meer, tenzij anders-kleurigen, en tijdens de dag... is het ook maar flauwtjes. Vele winkelpanden in de beroemde shopping-straten staan leeg... Ook het ‘K-Project’ is een grote FLOP geworden: men is nu reeds verplicht de winkelruimtes in te ruilen voor kantoorruimtes mits natuurlijk een aanpassing op de Technische Dienst, maar voor politiekers is dat niet meer dan met een kleurpotloodje spelen. Ze hebben eerst de winkels gelokt naar ‘t shoppingcenter K, met als gevolg vele panden leeg in de Langesteenstraat, en nu... zijn ze helemaal weg uit Kortrijk. Het shoppingcenter in Kuurne draait weer volop. Den boerenbuiten en parking zat. Maar ja, Kortrijk hoopt zijn inkomsten nu te halen uit 'fietsstraten' (en lage emissie-zones' binnenkort)!

    Kijk wat er dan gebeurt: gisteren nog vermeld: in Frankrijk kwijnen hele dorpen weg, geen enkele winkel meer...

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Ja, dat Gele Gevaar waarover Ons Maggie het had. Zou wel eens het einde van alles kunnen zijn. Het mensdom? Opgekuist. Coburgia? Opgekuist. De EU-SSEN: Opgekuist. De Amerikaanse Verkiezingen? Opgekuist.

     

    En dan komt er een tijd voor ’n Nieuwe Adam en ’n Nieuwe Eva. Die kunnen zich dan aan het rekenen zetten. Vermenigvuldigen en delen. Zonen op de wereld zetten die; zoals Caïn en Abel, elkaar kunnen doodslaan. De wereld bevolken en die bevolking elkaar wederzijds laten uitroeien. Tot er ’n nieuwe Pandomine uitbreekt. En alles is te herbeginnen.

    Want zo is het nu eenmaal. De wereld draait, niet rond. Maar vierkant.

    *

    **

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!