MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    1554

    70 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    *

    *

    ZONDAG 23 FEBRUARI 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    **

    *

    DE EUROPESE KATER

    *

    … als men weet dat het nieuwe voorstel dit land – dat al tot over zijn oren in de schulden zit - 1,2 miljard extra zou kosten…

    *-***-*-**

    … Of het nog goed komt, is een vraagteken….

    *

    Kijk, moest mij naam nu Franky Deboosere zijn, zou ik echt boos worden. De lucht is asgrauw, hele bomen vliegen door de lucht, en dan zou ne mens zich moeten afvragen of de zon er straks doorbreekt.

    Nee, mij beste, DEZE Europese Unie is om zeep. Sie ist KAPUT. Kaput gemacht door al dat Märkelianisme zonder begin en zonder einde. Al sedert Karl Marx is dat zo: Marxisme is opium voor het volk.

    Als U dat permitteert van ook maar eens de rollen om te draaien.

    Slinxen, Schotsen en Scheven gebruiken altijd een nog eerder normaal uitgangspunt, om het vervolgns vol te stoppen met niets anders dan met torens lijk die van Pisa.

    **

    *

    Ooit zetten de wereldberoemde Italiaanse Middeleeuwse Bouwmeesters, een authentieke klokkentoren recht. Volgens de Regels van de Kunst. Maar Moeder Aarde dacht daar anders over. Ze trok de buik in, beetje bij beetje. En het hele geval – in onze tijd - dreigde omver te vallen. Maar Bouwmeesters zijn slimmer dan ‘politici’. Ze deden iets. Bleven er niet al te lang over parlesanten. Met als gevolg dat die scheve toren nu vaster staat dan de rots van Petrus waarop de Roomse Kerk is gebouwd.

    *

    Waarmee ik maar wil zeggen, dat de Europese Gedachte een kei is van Goed Bestuur. Maar niet als die rots bestuurd wordt door dat soort ‘Wereldverbeteraars’ waarmee we nu gestraft zijn. Om economische rotsen te besturen, die de welvaart bestendigen, zijn er mensen nodig met handen aan hun lijf. Mensen die het misschien minder goed kunnen uitleggen, maar die het des te beter kunnen doen.

    Shakespeare had beter geboekstaafd, dat het ‘To do or not to do’, dan ‘to be or not to be’.

    Want zijn, zei ons Ma altijd, dat doen de strontbeestjes ook. Laat ons dus zingen en vrolijk zijn. De diagnose is gestemd, de remedie volgt.

    **

    *

     Ja, inderdaad, even in de arm knijpen. Want ’t is Karnaval. Zoals altijd, ligt er in elke sature een grond van waarheid. Wat niet lachende kan gezzegd worden, is de waarheid niet.

    Vandaar al die verkrampte gezichten bij het aflezen van al die autocue’s… Zelfs als ze het over Olscht hebben…

    **

    O, lasciate me cantare…

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    *

    Zaterdag 22 FEBR. 2020

     

    **

    *

    In Italia loopt de spanning hoog op: reeds 2 mensen gestorven aan het coronavirus. Het dorpje Codogno is ‘in lockdown’: afgesloten van alles en iedereen. Het zijn drastische maatregelingen maar men hoopt op die manier de besmetting in te perken. Het virus is nu in de regio’s Lombardia en Veneto. Niet in 4 dorpen, zoals eerst gezegd, maar in minstens TIEN. Met meer van 400 op 2 benen wandelende besmettingshaarden. Alles startte – tussen pot en pint - in het restaurant met iemand die naar China gereisd was.

    In China dalen de besmettingen, maar daar buiten stijgen ze overal zoals in Z.Korea, Japan, Iran…

    De wereldgezondheidszorg is bezorgd, vooral daar mensen ziek worden die niet in China waren!

    Het dorpje Codogno, in de Po-Vlakte, ligt vlak aan de A1 naar Rome, net voor Piacenza. We kwamen er ontelbare malen langs. Het is de streek van de legendarische DON CAMILLO (Fernandel). Maar in de naam zelf zit iets onheilspellend, de gecodammeerden van Codogno

    **

    *

    Karnaval-weekend: de wind en de regen zullen (gelukkig) spelbrekers zijn. In Aalst gaat alles momenteel nog door, maar in Essen wordt het afgelast. Het wordt in Aalst de spannendste editie ooit!

    In Nederland worden wel veel stoeten afgelast, niet in Roosendaal.

    **

    *

    Zaventem: veel vertraging bij de vakantie-uittocht: de luchtvaartpolitie doet alles ‘volgens het boekje’ en daar bovenop werkten de elektronische poortjes een hele tijd niet waar het ticket gescand wordt. Hip Hip Hoera, ’t is weer van dadde, en… nog voor de hele week!

    *

    Dit weekend gaan de Democ Rats in de staat Nevada opnieuw de strijd aan.

    **

    *

    Verbrande Bernie Sanders ligt daar goed in de markt. De voddenmarkt???

    De Hoernalisten-heer in Bruxellabad zowel als in Antwerpen in de Rosse Stationsbuurt zal de champie rijkelijk vloeien. En wie weet, geraken er opnieuw wellustige seksspelletjes door. Want ’t is Karnaval en de kiendjes zijn, op kosten van de ziekenbond, ver weg, op ski-crocus in de Zwitserse/Italiaanse Alpen.

    **

    *

    Na 6 jaar burgeroorlog in Z-Soedan, is er eindelijk rust. Intussen zijn wel miljoenen mensen op de vlucht!

     

    **

    *

    Fessenheim is een Gemeente in het Franse departement Haut-Rhin waar de oudste kerncentrale ligt, die eigendom is van EDF. ELECTRICITE DE FRANCE, die ook eigenaar is van Electrabel, U weet wel.

    EDF heeft dus nu de stekker van één reactor uitgetrokken, in juni volgt de 2de. FINI.

    Deze kerncentrale ligt aan de Rijn, met name op de grens met Duitsland.

    En zeggen, dat bij al onze buurlanden de kerncentrales allemaal – uit voorzorg? - zo dicht mogelijk tegen onze grenzen leggen aangeschurkt. Terwijl al jaren aan ’n stuk, de Groen-Roden de poten van onder hun, je weet wel, lopen, om die aan onze kant weg te krijgen…

    Maar ja zot zijn doet geen zeer. Toch niet aan de zotten zelf. Maar wel aan anderen….

    De anderen die werken voor de ping-ping, en die zij o zo graag met hopen langs deuren en vensters weggooien…

    **

    *

    In Frankrijk zijn de laatste jaren 50% van BAR-TABAC’s gesloten. Dit vooral in kleinere Gemeenten. Gevolg: deze dorpjes zijn langzaam aan het uitsterven. Nu men zich dat realiseert, helpen de Steden/Gemeenten om terug gegadigden te vinden die een Bar-Tabac willen open houden: financiële steun + soms 6 maanden huur worden gratis aangeboden. Deze zullen dan ook als postkantoor functioneren, en instaan voor eventuele andere zaken zoals brood, fruit, groenten…

    Vraagstelling-belangstelling. Al die ‘centra’ hebben eeuwenlang gefunctioneerd. Toch raar dat daar na amper een paar decennia Socialisme/Progressiviteit/Vergroening, daar langzaam een einde aan is gekomen. Van ‘Hogerhand’ werd dus een soort samenleving opgedrongen die de burgers rap beu waren. Dusse…. Waarom iets ‘verbeteren’ dat perfect was? En nu, met er wat Overheidsmanna tegenaan te gooien, zou het terug moeten draaien?

    Of is de eigenlijke bedoeling, het hele zaakje te ‘om-volken’ via die vele duizenden ‘nieuwkomers’ die aan de grenzen staan te dringen?

    Dieu mercie. En vooral mercie die een paar Verlichte Grote Verstanden - ook wel eens politici genoemd - die ons een soort nieuwerwetse ‘Nazislamisme’ willen opdringen…

    Lieve Medeburgers Aller Landen, Verenigt U. Open toch de ogen vooraleer de Djihadisten U de wereld laten zien vanuit de hoogte.

    **

    *

    Allah – of Het Opperwezen - is namelijk geen zier beter dan Ons Heer, Boedha, Jahweh of om het even hoe men die Eeuwige Onbevattelijkheid ook noemt. Wat de mensen elkaar in Diens naam aandoen, is …andere koek.

    **


    *

    **

    *

    Kortrijk heeft dit weekend een ‘Gaming-beurs’ georganiseerd. ‘Gamen’ is bij de jongeren een ideaal tijdverdrijf. En bij sommige vloeit daaruit hun beroep: nl. zelf ‘games’ maken. De hogeschool ‘Howest’ heeft daar in Kortrijk opleidingen voor.

     

    Zelfs ‘Defensie’ is aanwezig, want bij enkele van hun opleidingen zit gamen ook inbegrepen. Zo kunnen ze leren – later op het slagveld - bepaalde situaties in te schatten, + snelheid om te reageren…

    Je kan het niet zotter bedenken, want Quickie, reisgezel van het Gentse Liegebeest die daarnet op de Radio verkondigde “dat de Blauwen de Belastingen gaan verhogen”, is de zotste.

    Kom dus gerust naar de Groeninge-Stede, om er te leren alert zijn tegen de volgende Verkiezingen. Kortrijk is, wete nog - de Stad waar in 1302 de grootste Vlaamse Overwinning Aller Tijden werd bevochten. Maar kom ‘per pedes apostolorum’, of met het Openbaar Vervoer, want uren rond het Centrum of den Expo vindt men geen plaatsje meer vrij voor auto en fiets. Of U wordt er weggesleept. Veel bla-bla, maar de Stadskas is leeg gevreten.

    **

    *

    In De Ronde van de Algarve was het de voorlaatste etappe: Evenepoel was 3de en blijft leider. Morgen is er een tijdrit van 20 km.

    *

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Van oudsher doen onze vrouwtjes tegen Pasen de Grote Kuis.

    Fantastisch. En meteen goed nieuws. Dat er dus meteen op alle vlakken werk gemaakt wordt tegen Pasen. Die valt gelukkig wel niet op 1 April, maar op Zondag 12 April. Laat er ons met z’n allen een Zonnige Dag van maken. Tegen dan zal de zoveelste Informateur gedaan hebben met ‘Informateren’. Dikke Nekke Sjarel kan tegen dan alle ‘Toppen’ afgetopt hebben, en er zijn dus in gans Europa verkiezingen. Niet zozeer omwille van de ‘Programma’s, maar van ’s wege om Nieuwe Leiders te kiezen. Namelijk niet zij die ons worden opgedrongen, maar van de soort die de Burgers willen.

    Proletariërs Aller Landen, verenigt U tegen het socialisme.

    *

    *

     

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!