MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.69 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    2155

    *

    69 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    Zaterdag 22 Februari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    22-02-2020

    De floptop

    *

    … men spreekt van 70 miljard…

    *

    Leuke vondst, dat datum spelletje. Allemaal 2222222. om er duizelig van te worden. Wil nooit meer te vergeten. Want voor 11111 is het eeuwen te laat, en voor 33333 eeuwen te vroeg. Hebben dus juist op het goeie moment geleefd…

    Allelujah!!!!

    ***-*-*

    … Oostenrijk, Zweden, Denemarken en Nederland zijn het echter daarmee niet eens….

    Tja, zelfs onze Linkse Premier is voor. En dat ze van dezelfde blauwe zelfde moederpartij is als Sjarel Michel: et alors? Ons aller wapenspreuk (sic) is toch dat de Union de Farce maakt?

    *-*-*-*

    … de Europese Begroting bedraagt ± één procent van de welvaart binnen de E.U…..

    *

    Miljarde de tonnerre de Brest!!!! Hoe is dat in Godsnaam mogelijk dat ik daar niet zelf ben op gekomen. Want, eerlijk gezegd, als ex Specialist-Boekhouder, ben ik altijd sterk geweest in het werken met nulletjes….

    En zeggen dat ik nu de loef moet afgestoken worden door een hibou van de soort Du Trou. Of hoorde dat liever in Italiano, zoals dat mondgemeen is in de Abruzzi? Please, don’t forget: Coburgia is, samen met Griekenland en Italia, de Minus Begroters. In die Godvergeten bergstreek van de Abruzzen, daar krioelt het van de di rupo, de afgronden. D’ene al dieper dan de andere. Vele miljarden dieper. Ge moogt gerust zijn. En ’t is daarom dat die smeerlappen naar ons afzakken. Om de gaten te vullen….

    *

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    *

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    *

    **

    *

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

    VRIJDAG 21 FEBR. 2020

    **

    *

    Ja! We hebben de Brexit nu al 22 dagen overleefd. En dus gaan in Bruxellabad de poppetjes aan het dansen. Moeilijke onderhandelingen op de EU-top, volgens Michel moeten slechts 1100 miljard ‘gevonden’ worden. De vier ‘zuinige landen’ willen niet méér geven. En toch zou er wel meer geld moeten op tafel komen. Voor landbouw, en voor de EU armere landen. De wereld (of de EUSSR?) vergaat! Save qui peut. Hij, Sjarel De Allergrootste Ooit, zou zelfs een paar ‘giften’ willen doen aan o.a. mijn goede vriend Rutte. NL zou bvb meer douane- & invoerrechten mogen behouden, veel meer dan zijn eigen Belgique à Papa. Oostenrijk zou 100 miljoen korting krijgen. Maar … men is er niet tot een akkoord gekomen, dus volgt er binnen een paar weken nog een 2de, 3de of 4de EU-Top.

    Het is dat, of verzuipen. Dat weet het kleinste kind. Maar niet De Top. Nog niet.

    *

    De Vlaamse Regering wil samen met ‘de werkgevers’ (=het kapitaal) en de vakbonden (= tegen in de wil van de Arbeid, de uitzuigers van de werkgevers) van 120.000 leeglopers waarvoor ze zelf door nalatigheid schuldig aan zijn, ‘aan de slag’ krijgen. Vooral ‘leefloners’, “jongeren’ zonder opleiding (lees zonen van gelukzoekers) en langdurige ‘zieken’.

    Deze oproep geldt zekerlijk NIET voor transmigranten die van onder de Taal- en Armoegrens naar hier zouden willen oversteken. Magniette zal daar wel zorg voor dragen. Alleen zouden die sakkerse ‘transfers’ dan nog wat moeten kunnen stijgen.

    **

    *

    Ach, dat varen in Hogere Sferen! Het zijn, op de vrije dagen, als echte volksverhuizingen. Samen gefladderd. Als benden straatmussen op een verse paardenvlaai. De hinder viel al-bij-al nog mee in Zaventem. Zeg dus Uw lieve plannen niet op, is de onderliggende boodschap. De ‘stakende’ luchtvaartpolitie nl. ze deden alles volgens het boekje. Volgens hen is er 100 man tekort. Altijd ontbreekt de vierde man.

    **

    *

    Ministeres Muylle heeft een brochure voorgesteld op een – zwaar gesubsidieerde - ‘studiedag’ voor “intersekte” ???? menselijke wezens, in ons land geschat op 200.000 ex. Bij intersekse vertoont een lichaam zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken. Kort na de geboorte wordt er meestal al ingegrepen via snij- en plakwerk (operatie) om door ouders het geslacht definitief te maken.

    Graag ‘n tekeningetje daarbij, want niet eenvouding. Er stelt zich de vraag: is dit allemaal wel nodig? De moderne wereld kickt toch op bi-seksualiteit. Vroeger hadden we op de kermissen toch ook dikke matones met baarden van hier tot ginder? Het was zelfs hun broodwinning.

    *

    Duitsland, ttz de Groen-Linxe Dictatuur die daar aan de Macht is, bindt de (frontale?) strijd aan tegen het rechts-extremistische verzet, na die aanslag in Hanau gisteren. Is voor die stad een echte tragedie. Die zeker niet in de lucht hing…. Er heerst veel ‘onbegrip’ en angst voor de toekomst.

    ‘Onbegrip’ en ‘angst’: het is maar hoe je het bekijkt. Maar voortgaande op de spreekwoordelijke Linxe omdraaierij, leest men eigenlijk beter ‘begrip en hoop’. Al moet het natuurlijk gezegd worden, dat dergelijke gruweldaden altijd een zekere algemene angst meebrengen. Wat in een gezonde samenleving menselijk is en heel normaal. Stelt zich echter nu de vraag: of dit het einde, of nog maar het begin? De Wet van Actie en Reactie?

    Was dat kort geleden, ook niet het gevoel in de boezem van dienen Assad in Syrië?

    Wettige Zelfverdediging, preventief of uit voorzorg?

    Wat er ook van is: dat soort zaken komt nooit alleen en waar er rook is, is er vuur. Om het even hoe men over dat soort zaken denkt. Islam = terreur en wie zelf slaat, mag ook slagen verwachten. Al zijn het dan ook altijd de kleinsten die de eerste slagen krijgen.

    Ja Jan roken schaadt de gezondheid!

    **

    *

    Ten zuiden van Milaan in Italia zijn in 3 verschillende gemeenten 14 personen besmet met het coronavirus. Reeds honderden zijn getest, en 300 personen zijn in afzondering. Men vraagt aan de bewoners van die gemeenten van thuis en binnen te blijven. Eén van die besmette personen had vorige week gedineerd met iemand die in China was geweest. Dus nu zijn alle werknemers waar die persoon werkte (Unilever) ook aan een test onderworpen. Ondertussen is die persoon ’ad patres’.

    Wie sprak daar ooit van De Zwarte Pest’ die zelf Europa versluisde naar de Andere Wereld?

    Allez, toe, Dames en Heren Hoernalisten, nog altijd geen eere naam bedacht voor dat nieuwe kroonjuweel? Moet ik het dan allemaal zelf doen? Wat zouden jullie denken van de Gele Pest? Of ziet U liever Geel met Rode strepen? Geel zou dan staan voor – zoals voor de islammerij – voor de Haat, en Rood zou staan voor het Post-Communisme.

    Kan meteen de EUSSR-vlag opvolgen?

    **

    *

    “Promo-jagers” : mensen de extra veel korting-bonnen verzamelen mogen in de Colruyt vanaf maart, max. nog 5 producten nemen van eenzelfde artikel. Zo hebben sommige een kar vol met die producten die in speciaal aanbod zijn, voor enkele euro’s.

    Wie niet slim is, mag ook niet heel dom zijn. En de verkoop van die voorraden aan de buitenwereld moet wel het neusje van de zalm zijn, bovenop het ‘Leefloon’.

    ’t Is van de pas: dat laatste is maar van horen zeggen….

    *

    De Belgische voetbal uitzend-rechten zijn nog nooit zo voordelig (=duur) verkocht. Maar worden ze eerlijk verdeeld??

    Who cares? Age mô leut êt.

    *

    ‘Lokeren’ is nog steeds in onzekerheid ivm het faillissement.

    **

    *

    Vanavond zijn er veel bussen vertrokken naar de skigebieden, sommige zelfs met (stapel)bedden. Velen trokken richting Italia en waren zodoende zeker van sneeuw, zeiden ze.

    **

       

    Monte Amiata (1732 m)

    *

    De Monte Amiata, ’n uitgedoofde vulkaan in Centraal-Italia (Toscane) is gewoon goddelijk. Vooral de Kapel in de plaatselijke Abdij, waar Vlamingen, louter uit culturele belangstelling, uiterst welkom zijn. Met daarop aansluitend, dat heerlijke eethuisje met die allerliefste charmante ‘Signora-Serveuse’. Vooral de plaatselijke en dus goedkope Vino Bianco (merkloos) was er heerlijk. En ik heb getuigen! Minstens éne. Die zelf haast zou kunnen doorgaan voor die Amiataanse haar jongere zus.

    Enne, voor ik het vergeet; wie Monte Amiata zegt, zegt Piënza, het geboorte-dorpje van Paus Pius II (Francesco Piccolomini (1458-1464).Van dat verlaten bergdorpje, dat toen – volgens Wikipedia - Corsignano heette, en dat nog altijd wereldbekend is voor zijn ‘Pecorino’ (geitenkaas) wilde hij een soort mini-Roma maken. Iets wat heel wonderwel is gelukt. Elke toerist kan er, om zo te zeggen, de Sint-Pieters Basiliek in zijn broekzak steken en zo meenemen.

    Wat echter ook goed is om te weten, is dat deze Piccolomini (=kleine mini) vóór die Geestelijke werd, ’n fameuze schriftelijke vuilspuiter moet zijn geweest, erger dan tien Brussekbeesten in één en dezelfde zak. Daar liggen namelijk in een soort ‘Eeuwigdurende Tentoonstelling’ van zijn boeken ten toon achter glas. Maar geen gevaar om een daarvan achteloos mee te smokkelen: ze wegen per stuk minstens 100 kgr. Er moeten minstens 2 à 3 man zijn om een daarvan van plaats te verwisselen. Alles in Latino. En in schoon schrift. Zelfs voor iemand die geen Latijn kent, de zuiverste pornografie.

    Ja Ja, de Monte Amiata en Piënza, dat zijn twee oorden die, ongelofelijk maar waar, in het ons Christelijk Italië lagen, en nog altijd liggen.

    *

    En wat nu nog volgt, is geen zwans maar pure sardonische waarheid. Aalst heeft nu ook nog zorgen ivm het weer: men voorspelt vooral hevige wind. Dus alles goed vastmaken jongens!

    **

    *

    De première van de musical ‘Daens’ geproduceerd door Studio 100, heeft vanavond plaats in Puurs. Daar speelde men ook de musical “’14-‘18”, en delen van die decors worden nu opnieuw gebruikt.

    **

    *

    Aandacht AUB. De Weledele Heer Adolf DAENS (1839-1907), Oom Adi voor de neefjes, armoezaaier van beroep, was/is Vlaams Priester, later Volksvertegenwoordiger in de exclusief Franstalige bedoening rond de Praatbarak.

    Maar hij was iemand die liever deed (van het werkwoord doen) dan praten. Toen ook al ongehoord in de politiek. Hij werd daar door zijn eigen woest geworden volksgenoten gepest en gehoond, de Kerk op kop, zodat hij stierf, nog niet aan het kruis genageld.

    En daar maken de Rood-Groenen nu de ene film/musical na de andere van.

    How they dare!

    ’t Is toch waar, zeker! Weer de kontekeer averaafse wereld. Weer hun gevoeg in de kerk doen, de vuiligheid dan op de heiligenbeelden te kunnen steken. En mensen knikken, en de Kerk staat erbij en kijkt ernaar. Ach, dat Onder-Pastoortje van te lande. Laat ons ons Gewijde Hoofd daar toch niet aan storen. Laat die kelk toch aan ons voorbijgaan, we hebben zó al werk genoeg om te overleven.

    **

    *

    Op de app ‘TIKTOK’ waar jongeren een filmpje kunnen op plaatsen, is er een gevaarlijk spelletje ontstaan: ‘breek je schedel’. Drie jongeren dicht tegen elkaar aan, springen een paar keer samen omhoog en plots gaan de twee uitersten op de kuiten van de middelste stampen, zodat deze keihard op zijn rug en hoofd tegen de vlakte gaat. Levensgevaarlijk volgens dokters, en je moet zelf geen dokter zijn om dat te zien. Maar leutig (?) is het wel…

    **

    *

    Saudië-Arabië wil zich tegen 2030 minder afhankelijk maken van zijn olie. Zal zich meer toespitsen op toerisme en het investeren in entertainment-sektor zoals pretparken en dergelijke. En dit niettegenstaande hun slechte reputatie ivm het schenden van de mensenrechten.

    Ja zeker, in het Land van DUIZEND en ÉÉN MOGELIJKHEDEN zal men binnen de 10 jaar op brandend heet woestijnzand kunnen skiën tussen de zandhopen. Of doen aan diepzeeduiken in de plaatselijke dorpsfonteinen. Deze moeten echter nog aangelegd worden. Maar daar zorgen de Bin Ladens wel voor

    **

    *

    Het museum van de wielersport in Roeselare nl. ‘Koers’ heeft 30 fietsen kunnen kopen van een 81 j Franse verzamelaar. Er werd 50.000€ op tafel gelegd. Er zit dan ook een fiets bij die bij de eerste Tour de France werd gebruikt.

    *

    Had nog iets kwijt gewild over ‘Tudor’, een soort Middeleeuwse ‘Heerlijkheid’ rond Brugge. Maar nu de Tudors geen deel meer uitmaken van de EUSSR, heeft dat ook gene zin meer. Maar 25 jaar geleden was de keuken er zeer goed. En in De Grote Zaal zaten/lagen of hingen wel 100 gegadigden. Fijne kost. Doorlopend buffet. Ideaal voor familie-bijeenkomsten. Toen we met z’n allen nog leefden. Of, wat had U wel gedacht?! Het was de Hemel, inderdaad. Maar dan wel de Hemel in het Brugse Vrije….

     

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    De teerlingen zijn aan het rollen. Zowel in eigen land als daarbuiten. Hier de Wallo/Broebelaars, ergens tussen Bruxellabad en Straatsboer, zweeft de Jeuro, ergens op de afstand van vele kuchtjaren van de Dollar, de roebel of het Pond. Zelfs de Taliban is gesprekspartner geworden met Trump.

    No more shooting, per favore. Inch Allah. Den Here zij geloofd en geprezen. In eeuwigheid. Amen.

    Als, nu de Nieuwe EU-Zevenjarige Begroting (= Boerenbedrog?) de boer maar niet vergeet zijn paard ook wat rust te gunnen. Want, van al dat werken, daar worde toch zo muug van…

    Vooral omdat het uitzichtloos is, en er nooit ’n einde aan komt.

    Allez, Fons d’Haentjes, zeg gij nu ook eens wat. De Tsjeven Zaan Loek hoort U toch niet meer.

    *











    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!