MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 68 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

    2165

    68 - TOT NA DE ZELFSTANDIGHEID

    WEG UIT DE ROSSE BUURT MET MAAR ÉÉN ALPEN LICHTPUNT

     

    Vrijdag 21 Februari 2020

    **

    *

    Early in the morning, elders opgestoken. Goed voor de publieke memorie…

    **

    ‘Guvaalke’ Lichtpunt v/d Dag..

    *

    Mission impossible

    *

    … is mij een raadsel….

    **

    *

    Problemen?

    Voor dergelijke ‘raadsels’ hadden de Oude Grieken ‘Het Orakel van Delphi’ uitgevonden.

    **

    *

    Dat was toen, stond er in de geleerde boeken, een soort arendsnest op een ‘Eenzame Hoogte‘ ergens in de bergen. Waar er enkele Wijze Maagden er – beroepshalve - met de klak naar sloegen. Noch toeten noch blazen, maar offeren. Anders dan nu, werden er geen lichamelijke, seksuele noch geestelijke inspanningen gevraagd. De Goden wisten wel beter. En die handelden daar naar.

    Maar de Grieken werden, met het keren der jaren, van de kaart geveegd. Ideeën regeren weliswaar de wereld, maar het zijn de slagen en schoppen die meestal met het eindresultaat gaan lopen.

    *

    Eeuwen later, bij onze dichtste en liefste Oosterburen, onder Oom Adi, hadden de Duitse immitatie-Marxisten, die – om de mensen zeep aan den baard te smeren - zichzelf ‘Socialisten’ gingen noemen, een betere oplossing. Om hun oorlogs-intenties voor de vijand te verdoezelen, gebruikten zij de ‘ENGIMA’, een soort geheimschrift in code. Onbreekbaar, dachten ze, maar in Londen diep onder de grond, las WC, de Havannar tussen de dikke lippen, deze nog vóór die op de juiste plaats waren aangekomen. Want Oom Adi was verlinkt door de Poolse uitvinder van dat systeem, dat hij aan twee afnemers had verkocht voor veel geld.

    Kijk, het is juist zo ’n soort verbeterde Enigma waarover onze Sire, weliswaar van (verarmde) Duitse adel, zou moeten kunnen beschikken. Die is bijlange niet van hetzelfde intertekstueel niveau van zijn beruchte landgenoot uit Berchtesgraden, maar hij zou het wel kunnen proberen. Want we schrijven nu 2020, en niet 1920… Voor de meeste normale mensen scheelt dat een slok op de borrel, maar voor Hoge Hovaardigheidsbekleders is dat andere koek. Want ‘Kronen’ zijn, het zichtbaar bewijs van Middeleeuwse achterlijkheid.

    *

    Om via een bepaalde soort ‘informateurs’ boodschappen te doen overkomen, zijn er hersenen nodig. En geen partij-kaarten.

     *-*-*-*-

    … Blijft dan over: nieuwe verkiezingen…

    *

    Da”s just. Maar ik heb – bij nader toezien - iets tegen het woord ‘Verkiezingen’.

    ‘Rondjes draaiend’ zou een beter woord zijn, ’n soort van Vrije Carrousel Libre’ want van ‘Stemplicht’ is er al geen sprake meer. Wetten maken, dat is de geliefkoosde bezigheidstherapie voor onze Verlichte Grote Verstanden. Mijn honden doen dat al vele jaren: iets wettelijks deponeren en er niet meer naar omzien. Tenzij daarmee de Burger ’n cloot wordt afgetrokken. Als ’t maar goed rapporteert. Denk aan de emissie-boeten. Oude car? Geen vragen. Kak of geen kak, de pot op. Kassa! Kassa! Kassa!

    Stemplicht? Brengt alleen last op. Enne, wat meer is: who cares? De ver-computeriseerde uitslag staat immers op voorhand vast.

    *

     

    En dan… het belangrijkste. De rest…

    **

    Over Rode Prioriteiten doen we voortaan het zwijgen toe….

    **

    Laat-avond-journaal van de dag voordien

     

    *

    Deze keer eerst geen overzicht. Waren afwezig wegens niet thuis.

    Hadden wel wat beters te doen. Zie hieronder.

    Maar zie, ineens schiet met ’n luide knal onze RETOUR-toets in gang. Oh, quelle chance. Onze Toverfee heeft het toch nog maar eens gefixt.

    DONDERDAG 21 FEBR. 2020

    **

     *

     In Hanau schiet een 46j Duitse burger 9 mensen neer. Merkel is geschokt.

    In 2 shisha-bars, waar waterpijpen gerookt worden, heeft de schutter toegeslagen. ’s Avonds was er reeds een ‘herdenkingswake’ waar veel prominente politiekers aanwezig waren: burgemeester, bondskanselier van de Bondsstaat e.a. + een 1000-tal andere nieuwsgierigen. Allen waren geschokt. De dader is terug gevonden in zijn huis, dood, samen met zijn eveneens dode moeder. De dader had volgens ‘hen’ zeer duidelijk racistische en rechts-radicale ideeën. ‘Racisme en haat’ zijn vergif zegt Merkel en de oorzaak van de vele misdaden in haar land. De stad wemelt van de vele nationaliteiten.

    Er komen dus in de Media weer oceanen van verwijten op onze bloedeigen Vlaamse radicalen, die met die gebeurtenissen evenmin te maken hebben als de poes van onze buren, die bij ons ook de muizen komen pakken. En dat Mârkel in alle staten is, daar kan ik best inkomen. Me dunkt dat het vooral haar geweten is, dat opspeelt. Want ZIJ en ZIJ ALLEEN is, samen met de Duitse ‘Kleurpartijen’ die notabene van hetzelfde allooi zijn als de onze, de hoofdverantwoordelijke. Als er al iemand recht heeft op halshechting, zijn het niet zozeer de gelukzoekers die van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt, maar de uitvinders van deze haast voltooide om-volking.

    Als er nog Gerechtigheid bestaat, quid non?, dan moet er vroeg of laat een Tweede Neurenberg plaatsgrijpen..

    **

    Proces Neurenberg

    *

    Neen, Sjarel Michel zult U niet vinden op bovenstaande afbeelding. Al gaat die wel over de intelligentie van de medewerkers van Oom Adi….

    **

    *

     Israëlische Minister wil dat de Aalsterse karnaval verboden wordt: België zou zich moeten schamen om zo’n anti-semitische vertoning toe te laten. ‘Ik roep de Overheid op om deze stoet vol haat te verbieden’. De ambassadeur vraagt dat er geen antisemitische wagens zijn. Carnaval is een belangrijke gebeurtenis en we hebben daar zeker niks op tegen. Vorig jaar hebben ze de grens tussen humor en haat overtreden.

    De burgemeester vindt het ongepast wat die Minister tweette, de stoet is een verbindend volksfeest. Censuurmeester spelen wil ik echt niet doen. Hij roept wel op om die gevoelige onderwerpen uit de weg te gaan. Aalst is zeker niet racistisch of anti-semitisch. De karnaval gasten zeggen zelf dat ze dat niet zijn, en nodigen zelfs die Minister uit Israël uit. Zoontje De Gucht die daar schepen van Cultuur is, staat aan de zijde van de karnavalisten.

    Ik zou zeggen: ze doen maar wat ze niet laten kunnen. Inderdaad, de grens tussen SATIRE en MADNESS is flinterdun. Ik zou, weliswaar tegen hun goesting dat naar omhoog geschepte De Guchtje-schepentje willen steunen, als er in zijnen stoet ook ‘titels’ tegen de islammerij zouden meerijden. Ha Ja, oog om oog, tand om tand. Want er is notabene in gans onze Geschiedenis niet één ‘Semiet’ die gelest, gekalshnikovd of gewaard heeft. Van de islammerij integendeel….

    **

    *

    Leerlingen van de Tuinbouwschool in Melle hebben helmgras geplant in Oostduinkerke als bescherming van de duinen. Bedoeling: bescherming van de kust en het binnenland bij stormen.

    *

    Daar is (nog maar eens) een Europese Top in Brux. Om de begroting te bespreken van volgende 7 jaar. Nu de Britten er niet meer zijn, moeten de andere ‘Deelstaten’ volgens onze Sjarel Michel, als ze datzelfde bedrag als vroeger willen behouden: 1100 miljard €, meer bijdragen. Want met de Brexit zijn ze wel een rijk land armer. De andere landen staan echt niet te springen om meer bij te dragen. Enkel Wilmès ziet al een compromis! Maar verschillende landen (Ned., Oostenr., Denem. en Zweden = de zuinige) vinden dat ze nu met een partner minder, ook minder budget nodig hebben, en zijn het helemaal niet eens met Michelkes voorstel. Premier Rutte van Ned. denkt dat het nog gemakkelijker is een regering te vormen bij ons, dan een akkoord te bereiken hierover in de EU.

    Merde, Merde! Had ik niet voorspeld? Eersten de tering naar de nering zetten, da’s niks voor ne Waal. Hoe hoger ze zich op de kiekenkladder ge-elleboogd hebben, hoe meer kak op de hoofden van al wie daar onder slaapt.

    Tweedens: ook gelet op het woordgebruik? Al die domme EU-Länder zijn ‘Deelstaten‘ geworden van een soort Europees Super-rijk.

    Oom Adi zou dadde nog hebben moeten mogen meemaken. FESTUNG EUROPA.

    Één Rijk, één Volk (omvolkt), één Führer (Franstalig).

    Trump, Trump, wete gij nog wel waar die liggen, de Normandische Kusten?

    **

    *

    De boeren stonden buiten bij het Europees Parlement te betogen tegen de invoer van buitenlands (dieren)vlees. Volgens hen heeft het ras (wit-blauw) voor de ½ minder CO2 af dan die buitenlandse.

    De armere landen zeggen dat ze zeker de steun (de afname) van de EU nodig hebben om op hetzelfde niveau te komen van de andere landen.

    *

    De Sp.a schuimt de markten af, niet voor propaganda zeggen ze, maar om te zeggen dat het nu veel te veel gaat over wie met wie en niet over de inhoud. Zij vinden dat de onderhandelaars nu moeten proberen om Magniette zo ver te krijgen dat hij wil onderhandelen met de NVA.

    Hey jongens, waarom zeggen jullie ‘t hem niet zelf?

    In Jukkue kennen ze niet de aangewezen weg? Het zijn nochtans jullie die het meest afdoenende lied ter wereld hebben gelanceerd. En ‘t is direct in ’t Fransoos, zodat er geen tolkerij nodig is.

    Cordon Sanitaire.

    Jos Gheysels, een der Uwen, weet daar alles van. Werkt altijd. Kost niks en ge kunt de schuld altijd op de anderen steken.

    **

    *

    Morgen, de laatste dag voor de schoolvakanties, start de luchtvaartpolitie met stiptheidsacties. Dus voor die mensen kan het op Zaventem vooral wel eens stresserend worden. En de actie kan weleens de hele vakantie duren. Dus wees op tijd.

    *

    Tussen de 25 en 35j ‘knippen’ 15% de kabelverbindingen door, en kijken via streaming-platforms van spotty-fire, you-tube, naar wat ze zelf interessant vinden. En het is een heel pak goedkoper!

    Dus ze hebben nu alleen nog internet met een abonnement op Netflix of Vtm Go of … en kijken waar en wanneer ze maar willen…

    *

    Gisteren een TV-debat tussen 6 Demo Rats kandidaten in de USA, en ook het eerste waar Bloomberg aan meedeed, die onmiddellijk fel onder vuur kwam te liggen. Vooral omdat hij een miljardair is.

    **

    *

     Remco Evenepoel was de sterkste in de tweede rit en neemt dus de leiding van de Ronde van Algarve.

    Ach die Algave, ooit Het Land mijner Dromen in een voorgaand leven.

    Dat was toen enkele van mijn ‘dossiers’ er plotsklaps de brui aan gaven, en als op afspraak met vrouwen kind naar Portugal uitwerken.

    Jaren later heb ik ze weten – met hangende pootjes- terug keren.

    Wat ’n geluk dat ik nooit gevolg heb gegeven aan hun vriendelijk bedoelde invitaties om hetzelfde te doen. En zeggen dat al dat opzoekingswerk dan meteen nutteloos werd. Dagen en nachten gezwoegd om de huis-encyclopedie, want Tinternet moest toen nog uitgevonden worden….

    *

    In Pakistan, dat een kernmacht is en meteen het grootste Moslim-land ter wereld, wil de Premier de terreur uit zijn land bannen. Sinds hij 1 jaar aan de macht is, was het land het veiligst sedert 2011.

    *

    Amerika is in gesprek met de Taliban die in Afghanistan is, en daaruit kan een staakt-het-vuren komen en met daarop volgend een eventueel vredesakkoord.

    Ja Ja, en tegen dan begint het Jaar waarop de uilen opnieuw praten….

    *

    *

    DROL VAN AL DEZE VADERLANDSCHE BROL

    *

    Wanneer gaan onze mensen eens onderwezen worden in de realiteit van elke dag? En ja, het is mijn stokpaardje tegenover de ons opgelegde denkwereld.

    Niet de Burger, maar de Overheid, in ide eerste plaats de Kerkelijke, (want hun eigen domein), draagt hiervoor de verpletterende verantwoordelijkheid. Terwijl de overige Burgerlijke Hppgste Hovaardigheidsbekleders daarvoor de Doodstraf verdienen. Omdat zij (en dnek ik voor al aan de Duitse Adolfina als Leidster en aan het Waaltje Sjael Miche als al even duivelachtige Leon Degrelle)l daarvoor zijn verkozen, om te LEIDEN. Zoals herders doen in de dierenwereld van bokken en schapen. Met dit verschil slechts, dat in de dierenwereld de herders niet aan de leiding zijn gekomen door vrijwillige verkiezingen.

    Al van in den beginnen sedert Mohammed – het staat in de Koran zelf - de woestijnrover en kinderverkrachter in Het Jaar Onzes Heren 731 de loodjes legde, is de islammerij, onder de mom van ‘Geloof’ of van ‘Eredienst’ tekeer gegaan als wreedaardige massamoordenaar. Gewoon moorden branden en verkrachten als losgebroken helleduivels…

    En om dat verkopen en te blijven verkopen, heeft men er de God der Christen bijgenomen. Uiteraard, zonder de Goedmoedige kant ervan. En er werd gedaan zoals Links altijd doet: de rollen omdraaien. Ineens is God niet meer de God van Isaac, Abraham enz, ja, Hij is dat enerzijds wel, maar anderzijds is het niet meer Jahweh de Messias, of iets dergelijks dat de mensen MOED bijbrengt, maar voor hen moest het Allah worden. Een ‘God’ die langs hun kant stond.

    Van het goede in iets, met veel stoten en slagen, iets SLECHTS maken.

    Eeuwen later is net hetzelfde gebeurd met het Ideeëngoed van ene Karl Marx, notabene ‘nen vuilen Jood’.

    Als basis-idee is de rechtvaardige herverdeling van Rijkdom ’n goede zaak. En met deze wortel voor de neus van de ezel, heeft men er het Socialisme’ van gemaakt, en zelfs… het Nationaal Socialisme. Beter bekend als het Nazi-dom. Zelfs het begrip NAZI is ’n drol. Maar er zit klank in. NatSoc of         SocNat had de vlag beter gedekt, maar zou als nadeel gehad hebben, dat ‘de mensen’ het meteen zouden doorgehad hebben.

    Er is maar één God en die heeft geen begin en geen einde. Of we nu als ‘Gelovige’ Boedhisten zijn of Confusicianen, Hinduïsten of Jaïnisten: we zijn in de eerste plaats mensen. Zelfs Atheïsten of ‘Agonisten’ zijn in de eerste plaats… mensen.

    Bij de beesten doden, soort per soort, elkaar niet. Leeuwen–kolonies bevechten geen andere leeuwen-kolonies. Slangen ook niet. Noch minder de eekhoorns en de straatmussen.

    *

    Maar allez, ’t Is krokus en dan hebben de meeste mensen wel wat anders aan hun hoofd. De volgende verkiezingen, bvb…

    *

    **

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!